©FK Partizan
©FK Partizan

Rešeno pitanje levog beka u Humskoj: Mario Jurčević tri godine u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 14:20

Nakon raskida saradnje sa Apolonom, Slovenac zadužio crno-beli dres

Partizan je angažovao i petog igrača u letnjem prelaznom roku i rešio pitanje pozicije levog beka. U Humsku je zvanično kao slobodan igrač stigao slovenački internacionalac Mario Jurčević, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Apolonom iz Limasola i potom zadužio dres Parnog valjka sa brojem četiri.

Jurčević (29) je u noći između nedelje i ponedeljka stigao u Beograd, odradio medicinske preglede, a potom sačekao zvaničan raskid sa Apolonom. Kada se i to dogodilo, usledio paraf na trogodišnji ugovor sa Parnim valjkom.

Izabrane vesti

Reševanje pozicije levog beka bilo je od prioritetne važnosti za Aleksandra Stanojevića i njegov stručni štab, pošto su na tom mestu na raspolaganju imali samo Nikolu Antića.

Crno-beli su u proteklom periodu skautirali nekoliko igrača, ali je izbor na kraju pao na Jurčevića, koji je imao najbolje karakteristike.

Partizan je pre Jurčevića ostvario transfere Đorđa Jovanovića, Ibrahima Zubairua, Kevina Arijage i Nihada Mujakića. Očekuje se još pridošlica u Humskoj, a posebno ako klub napuste Mateus Saldanja i Samed Baždar.

Jurčević ima i četiri nastupa za reprezentaciju Slovenije, ali dres sa državnim grbom nije oblačio tri godine.


tagovi

Mario Jurčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara