Aleksa Avramović (©MN Press)
Aleksa Avramović (©MN Press)

Makabi zove Avramovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.24. | 10:30

Barem tako tvrde navodi iz Izraela

Potpuni igrački egzodus iz Partizana mogao bi da se nastavi sa Aleksom Avramovićem. Kako javljaju izraelski mediji, Makabi iz Tel Aviva želi da vidi energičnog Čačanina u svojim redovima.

Najtrofejniji tamošnji klub se nalazi u sličnoj situaciji kao i crno-beli pošto su ga zbog i dalje aktivnog ratnog stanja, mnogi igrači napustili. Otišli su Lorenzo Braun, Vejd Boldvin i Džoš Nibo, tako da su u "Ponosu Izraela" primorani da gledaju ka tržištu.

Izabrane vesti

Ako je verovati ovakvim navodima, zanimljiv im je srpski reprezentativac koji se dovodi u vezu i sa prelaskom u novog evroligaša, ekipu Pariza.

Avramović inače ima ugovor sa Partizanom i za sledeću sezonu, ali je klub spreman da sasluša svaku ponudu i ukoliko ona bude adekvatna, prihvati je.

Međutim, sada se pokreće i pitanje da li je Avramoviću stalo do odlaska u Izrael baš zbog ambijenta koji je tamo prisutan. Otud se dalje ističe da, ukoliko on ne prihvati ponudu, Makabi će se okrenuti Krisu Džonsu iz Valensije kao alternativnom rešenju.

Inače, crno-beli su se dosada zvanično rastali sa Kevinom Panterom, Zekom Ledejem, Frenkom Kaminskim, Pi Džej Dožerom, Danilom Anđušićem, Mateušom Ponitkom i Alenom Smailagićem.


tagovi

Aleksa AvramovićKK Makabi Tel AvivKris DžonsKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara