Komentari na vest

Luda kuća na Kopa Americi: VAR ukrao gol Kolumbiji, Brazil oštećen za penal

G

Gagi197

pre 2 dana

Na stranu to što penal možda i jeste bio,ali da utvrdimo gradivo,VAR je u bukvalnom prevodu video asistencija sudiji na kome je odluka da li će da pogleda neku spornu situaciju na poziv sudija u sobi ili neće,iste te sudije u VAR sobi pomoću videa koje dobijaju sa terena odlučuju da li će pozvati sudiju ili ne.Dakle,VAR ne greši i ne donosi odluke već sudije.
K

Kaze

pre 2 dana

Najgori Brazil u istoriji, ,,vedete" Vinisijus, Rodrigo i Rafinja zajedno nisu postigli 20 golova, Paketa u dobra stara vremena ne bi mogao da prsmrdi top 50 igrača, jedan Đalminja ima desetak utakmica u reprezentaciji, a Paketa pet puta više 🤦‍♂️ popularni Vini JR do brojke Nejmara od 79 golova za Brazil neće doći nikad, a ni tad, ni za tri života. Rodrigo, Rafinja, Endrik, Rodrigo, Paketa zajedno neće postići 50 golova za Brazil.
s

spiritus movens

pre 2 dana

Fantasticna utakmica puna tempa, neizvesnosti, i napetosti. Kolumbija odlicna na lopti, dobro pokrivaju teren. Mozda su sveopste i za nijansu bili blizi pobedi jer su imali vise zrelih sansi i imali loptu u nogama barem 55-60% utakmice. Bice vise nego zanimljivo 1/4 finale.
C

Cafeteros

pre 2 dana

Pogledajte samo nakon gola Kolumbije ove dve boginje koje slave na tribinama. Crna i plava. Pa to vatra seva bre. 😍 Zbog ovoga ja volim Kolumbiju, zbog njihove ludačke energije, zbog vrele krvi i prejakog temperamenta. VAMOS CAFETEROS! NEK ZAVLADA LUDILO KAO 2001.
G

Gosty

pre 2 dana

Ovo je vjerovatno neka greška, da Brazil u drugom poluvremenu, kada je trebao ganjati pobjedu, nije imao šut u okvir gola.
M

Ma da bre to

pre 2 dana

Gledao sam utakmicu, sasvim slucajno, jer sam se probudio da pijem vode jer sam se nazdro sunke kao da jeo nikad nisam. Niti je ovo bio cist gol, niti je bio penal za brazil. Noga kolumbijca je bila u ofsajdu, a kod "penala" nije bilo kontakta. Ali je zato bio tempo utakmice da se evropske ekipe zapitaju sta one igraju?! Bukvalno igraci nemaji vremena da razmisljaju koliko se igralo brzo, jer protivnicki igrac ti je za vratom. Lopta se konstantno gura napred. A kolumbija je promasila na kraju dve prilike za pobedu i generalno bila za nijansu bolja. Ocekujem da urugvaj-brazil bude najbolja utakmica ove godine ubedljivo. Igraju ljudi fudbal, ne kao ovi u evropi.
I

Iskreno

pre 2 dana

Kome je ovo nad Vinijem penal ne bi više trebalo da komentariše fudbal! Čovek izbio loptu a ovaj teatralno- realovski legao! I on i Belingem majubna turnirima isti problem- nema realovskog sudjenja.
m

mmmm

pre 2 dana

cist penal jasno se vidi da je vinicijus sklonio loptu
N

News

pre 3 dana

Kakvo smesno sudjenje. Cist gol ponistio var a pokazao liniju ofsajda za drugog igraca. Takodje nije svirao penal za Brazil.
M

Ma da bre to

pre 2 dana

Jel ti pre nego sto bilo sta uradis u zivotu pogledas to svojim ocima i razmislis ili uvek ponovis ono sto ti neko kaze-napise? Care, ofsajd cist, penala nema, ne znam sta si ti gledao. Ocigledno samo ovaj tekst i odlucio da komentarises...