Đenaro Gatuzo na Olimpiku (ⒸAFP)
Đenaro Gatuzo na Olimpiku (ⒸAFP)

Zašto Gatuzo nosi povez preko oka?

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.12.20. | 10:32

Izgled Napolijevog trenera u poslednje dve utakmice izaziva pažnju

Napoli je u nedelju uveče porazom od Lacija verovatno ispao iz šampionske trke u Seriji A. Rimljani su slavili 2:0 i ostavili goste na velikih osam bodova zaostatka za vodećim Milanom.

Još jednu blistavu partiju ove sezone pružio je Ćiro Imobile. Prvo gol, a onda i asistencija Luisu Albertu za sigurnih 2:0 pre isteka sat vremena, što je domaćinu omogućilo mirnu završnicu.

Izabrane vesti

Imaće šta da zameri Đenaro Gatuzo za neubedljivo izdanje svog tima, ali posle utakmice nije ga bilo na konferenciji za medije.

Pred novinarima ga je odmenio pomoćnik Luiđi Rikio i objasnio o čemu se radi.

"Rino se bori s problemom oka i verovatno će još nekoliko dana morati da nosi povez. Izvinjavam se u njegovo ime što nije došao na konferenciju", kratak je bio Gatuzov saradnik, ali su italijanski mediji bili nešto opširniji.

Pošto je ovo druga uzastopna utakmica tokom koje je Gatuzo imao prekriveno desno oko, pozabavili su se tom temom i saznali da trener Napolija boluje od autoimune bolesti koja napada očne mišiće i kapke, pa mu se često dešava da stvari vidi duplo. Gatuzo, inače, nosi posebne naočare za korekciju vida, ali mu se stanje pogoršalo u poslednjih nedelju dana, pa je zbog toga stavio i povez.

Protiv Intera je imao samo prekriveno staklo na naočarima, a ovaj put je zaštita bila direktno na oku.



tagovi

Đenaro Gatuzo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara