Karlik Džons spreman za evroligaški debi: Uzbuđen sam

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.10.24. | 15:44

Mnogo se očekuje od plejmejkera Partizana iako je debitant u Evroligi

Potpuno novi rekonstruisani Partizan Mozzart Bet kreće put Vitorije gde će igrati meč prvog kola Evrolige protiv Baskonije (ćetvrtak, 20.30). Jedan od onih od kojih se očekuje da napravi prevagu na crno-belu stranu u dvorani Fernando Buesa je Karlik Džons koji je debitant u Evroligi, ali uprkost tome mnogi spremaju posebnu taktiku baš za njega.

Svestan je toga i on pa je verovatno i to jedan od razloga zbog kojeg je ostajao poslednji na treningu, nešto što je bila česta pojava kada je Kevin Panter nosio dres Partizana.

Izabrane vesti

Uzbuđen sam. Radujem se“, rekao je Džons na pitanje o debiju u Evroligi.

Iako svaka utakmica Partizana izazivu pažnju, prvi meč Evrolige je ipak nešto posebno, što se videlo i po broju kamera posle treninga crno-belih u maloj Areni.

Svestan sam da deluje kako ove utakmice znače više. Ali mislim da treba da pristupimo sa istim fokusom i mentalitetom, kao i svakoj drugoj.“

Dotakao se kratko i na kvalitete Baskonije gde se u prvi plan ističu Markus Hauard i Čima Moneke.

Obojica su dobri igrači. Poštujem ih, njihovu igru, šut, agresivnost. Poštujem ih.”

Ipak, nešto drugo je bitnije za reprezentativca Južnog Sudana.

Više sam fokusiran na nas. Znamo šta treba da radimo i kako da ih čuvamo. I da igramo našu igru. Dobro nam ide, delimo loptu, igramo timski, dobri smo i u odbrani. To su stvari na koje treba da se fokusiramo. Poštujem te momke, ali ako pristupimo normalno, obavićemo posao“, poručio je Karlik Džons.



tagovi

KK PartizanKarlik DžonsEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara