Komentari na vest

Italijanska štampa o Zvezdi: Maksimović očarao, gledaćemo ga u velikom klubu

b

bnnnf

pre 16 minuta

glavni je utisak da mali Maksimović nema razloke u odnosu na sve druge na terenu. e to je dobitak. znaci nije rupa preko koga ides vec u istom rangu sa ostalima a ostali su 10god stariji od njega u tome je razlika. ostali za 10god. su u penziji vrede 0 a on ima sansu da veedi preko 20mil. ljudi neka krunic i pogresi ali je najbolji zvezdin igrac zbog njega gledam za bog njega nema panike i dur sistem sto dalje od gola zbog njega smo i izgledali ko da znamo da igramo fudbal.... on da ne gresi bio bi u Arsenalu a ne u zvezdi. pozdrav za Krunica
O

Ok

pre 19 minuta

On je u najvecem klubu za njega. Bilo vam krivo ili pravo. Svi ostali su samo lova. Alo bre vi ste samo lova.
n

nesanesa

pre 19 minuta

navalite sad da ga hvalite gospodo novinari.Decko je talenat kakv nije vidjen skoro ali strpljenja gospodo.Vec od sledeceg kola mali Maksimovic nece biti nepoznanica za protivnicke trenere pa ce imati na ledjima malo jace igrace nego sto je sinoc imao protiv Intera.Pritom logicno je da ce protivnik biti mnogo prljaviji,tvrdji.Tek tada Maksimovic moze da sebe izbaci u stvarnu fudbalsku velicinu ili da poput mnogi predhodnika potone u sivilo.U svakom slucaju donece Terzicu pare a zvezdasi ce ga pamtiti po 20 ak odigranih utakmica u crveno belom dresu
G

Gost Djape

pre 21 minuta

Sve na stranu ali ovo hvalisanje italijana je smesno, svako svoga konja hvali nakon uspeha. Mada, Inter nista posebno nije pokazao, a to da je igrao sa pola gasa, je smesno, par puta u utakmici Zvezda ih je saterala u njihov sesnaesterac, pa mislim da nisu bas igrali sa 50% snage. Lako je nakon bitke biti general. Sve u svemu cudna utakmica, nista na pocetku nije pokazivalo ovakav rezultat, ali po starom sami smo sebe unakazili, umesto da ovi iskusniji kontrolisu utakmicu, oni svojim greskama unistise sve. Sve ce to da nosi vodu ako ovi iskusniji porade na disciplini, i psihi, jer svaka greska je bas uzrok toga, a u fudbalu se to zove pad koncentracije. Svaka utakmica je skola, i treba da se na tome ucimo, i unapredjujemo, ovo se treba berzo zaboraviti, i pokusati stabilizovati tim, i za sledecu utakmicu biti jos spremniji, jer ovo nam je pokazalo da je ovim evropskim timovima dovoljno mali pad koncentracije protivnika i odmah to pretvore u gol. Sta reci osim, idemo dalje.
P

Pst

pre 15 minuta

Neka pitaju kosarkase kako se to radi. Tu su Dobric, Davidovac. Treba se ponekad i napiti i pokazati karakter. Posle ovog u Torinu Miloje ne treba da im kaze nista. Da se pogledaju u oci i krenu da igraju fudbal. Mogu oni to.
G

GostPa

pre 30 minuta

Mali je bio dobar, bez straha, ali je bilo i mana u igri, nekih koje su normalne, ali i nekih koje nisu normalne. Konkretno mislim na situaciju kada je prvi put šutnuo na gol. U mlađim selekcijama u Srbiji, treneri ne insistiraju na tome da igrači koji su na 25 m uposle igrača koji ulazi sa ivice 16 m. Juče je tako ulazio Šerif ili Silas, a Maksimović nije dao loptu. Mladi Španci, Nemci, Francuzi, Italijani, Englezi i ostali se uče da tu dodaju loptu makar i igraču u kog nemaju poverenje kako bi im ta navika ostala urezana, a mladi Srbi koji su talentovaniji, glasniji, jači i vređaju vršnjake u tim situacijama šutiraju ka golu (i obično preko gola). Situacija je bila kao iz udžbenika da se uposli napadač. Mislim da bi Tadić i Ivanić tu prosledili loptu i zato su oni odlične ,,desetke”, nisu nametljivi i skromni su. Ne može da bude izgovor da nije video saigrača, jer bi to značilo da nema dobar pregled igre, a to je podjednako velika mana. Još jednom, nahvalio sam ga u prvoj rečenici, ali me je razočarao taj njegov pokušaj jer očekujem da će do kraja karijere igrati isto u takvim situacijama. Ako se neko pita zašto, neka pogleda priču Arsena Vengera o tome kako se gradi igrač, kad mu se usađuje tehnika, kad se radi na brzini, volji itd. Sportski pozdrav!
D

Daj faul

pre 16 minuta

Verujem da bi ti uspeo da ga naucis to! Hocete svi da imamo kreativnog igraca, koji donosi odluke, a onda posle- pa nije trebalo to, trebalo je drugacije!! Da je dao gol, bio bi najveci majstor na planeti!! Samo trazimo lose stvari, nikad ne gledamo dobre… jel nisi primetio npr kako je dobro citao igru, pa oduzeo loptu… ne nego odmah, pa lose je ovo, ono…
P

Pronto

pre oko 1 sat

Živim u Padovi, navijac sam Juventusa, pratim srpski fudbal jer sam rođeni Zemunac. Ne znam čemu uveličanje onoga što je napisano u italijanskoj štampi. Decko je imao 2 suta preko precke, 2,3 dodavanja i nista vise. Ni izdaleka nije toliko nahvaljen niti posebna pažnja posvećena njemu, dobio je ocenu bolju od ostalih, ali ta ocena spada u kategoriju loših. Zaključak medija, rutinski odrađen posao sa 50-60% snage, a igra Intera loša. Mi Srbi uvek vidimo nesto sto drugi ne vide. Pustite momka neka se razvija, od njega sve zavisi, a da je vunderkind, daleko od toga, znate koliko u Italiji ima momaka takvog kvaliteta.
S

Storari

pre 42 minute

Zemunac, lepo si rekao, pusti ga da se razvija i ne beri brigu.
D

Daj faul

pre 30 minuta

Toliko dobrih igraca ima Italija da su od 4, propustili 2 velika takmicenja, a fudbalska su nacija…koliko Italijana igra u Interu, a da su nosioci? Jako malo, opet ponavljam u odnosu na to kakva je zemlja i broj stanovnistva…
A

Alex20

pre 28 minuta

Vreme ce pokazati da se ti razumes u fidbal povrsno,samo niko to da ti kaze.

Bojank91

pre 25 minuta

ti primetiš šta igrač radi tek kad dođe do gola? imao je oko 50 dodavanja i skoro 100% preciznost istih. Lepo pratiš fudbal
Z

Zao mi j, gospodo

pre oko 1 sat

Voleli to neki da čuju, ili ne, ali malisa igra trenutno za veliki klub. Igrace on za jače klubove od Zvezde, to se slazem, ali vecih nema bas puno.
G

Gost X

pre oko 1 sat

Maksimovicu treba sledece godine dati broj 10 (Katai ce sigurno ustupiti broj) i kada napuni 18 godina ugovor do 2030. Treba klub da stane iza njega i da mu da svu slobodu u igri.
G

Gostiona

pre oko 1 sat

Veliki,ogroman potencijal!!!Jesino cudno da ranije sa 16 godina nije primecen i vec odveden u nekog evropskog velikana!Terzina sema!
m

ma

pre 7 minuta

Kako nije primecen,proglasen za najtalentovanijeg igraca generacije u Evropi.
s

srkilii

pre oko 1 sat

Odlično je odigrao,veliki potencijal.Šteta što će otići uskoro...
p

po meni

pre oko 1 sat

Sinoć je bilo jasno koliki problem predstavlja kreiranje opasnosti napred, pogotovo što se forsiraju pozicioni napadi i kojih ne može zvezda da izvuče gol u ovakvoj konkurenciji. Neophodno je da se tim povuče u srednji blok, u 4-4-2, a videlo se ponovo sinoć koliko fali levi bek ovoj ekipi i kolike to probleme izaziva, kako se sklanjanjem Djige u širinu pravi problem po drugoj strani gde jednostavno nema takvog kvaliteta. Manje rizikovanja je neophodno u kritičnim zonama i neponovljanje istih grešaka iz utakmice u utakmicu. Glazer - Mimović - Spajić - Djiga - Seol - Maksimović - Krunić - Elšnik - Ivanić (Milson) - Silas (Duarte) - Ndiaye

Ognjen_Strahinjić

pre oko 1 sat

Slažem se. Miloje jeste , u određenoj meri, bunkeraš. Pobeda protiv Liverpula ga je zavarala da može tako sa velikima. Može, ali jednom u deset učešća u LŠ. Zvezda mora da igra svoju igru ko god je protivnik. Kontinuitet stvara kvalitet. Ako budemo menjali taktiku zbog svakog protivnika, napretka u igri nema. Nismo mi kameleoni već fudbalski tim.
U

Urke777

pre oko 1 sat

I ja sam pisao o ovome nedavno - ako igras da se branis, onda to radis sa 2 napadaca a ne sa jednim jer sa jednim napadacem ne mozes da razvijes tranzicionu igru - kontru i polu kontru. Cak sta vise, misljenja sam da su Serif i Duarte odlican tip igraca za tandem, jer je Duarte pokretljiviji i moze vise da ucestvuje u igri, dok je Serif razbijac koji Duarteu ostavlja prostor. Kada bi njima dodao Silasa i Olnijanku/Milsona/Radonjica ti dobijas ozbiljan kvartet napred podpomognut Ivanicem npr gde bi on trebao da predje u sredinu ili Maksimovicem sada jer je Ivanic povredjen. To znaci da od nekoga mora da se odustane kada su u pitanju Elsnik i Krunic, sto i nije lose za pokretljivost sredine terena, a slobodno mogu reci da je Krunic taj koji bi treba da ostane na klupi jer je daleko od potrebne forme.
D

Dare.bg

pre oko 2 sata

Jako podseca na Fila Fodena.
S

Saša_PFC

pre oko 1 sat

Kako god ovaj momak ispadne kvalitet jednog dana ce otici iz C.Zvezde samo ako bude hteo da oprosti dugove.Medjutim sta cemo sa onima koji nece da oproste pare kao recimo Kalifa Kulibali.Juce je dobio na sudu da mu C.Zvezda u roku od 15.dana plati 475.hilj.evra,12% kamate i plus sudski troskovi.Tako da uopste nepije vodu prica Terzinja o uspesnom poslovanju kluba....zasto ovaj portal neobjavi ovu vest.

Miki

pre oko 2 sata

Naravno da će ga Terzić na turbo pogon prodati a dovesti kopjekakve balvane kao što su Krunić i slični istrošeni igrači. Naravno od kluba nikad ništa, nažalost nego samo brukanje!
M

Minipani

pre oko 2 sata

Pa gledate ga zhabari!
P

Prst na celo

pre oko 2 sata

Citiram komentatora od sinoc “ ZVEZDA JE U 16TERCU “
G

Gost26

pre oko 2 sata

Veliki talenat i podseca me na Dusana Tadica. Vrlo zrelo igra za 17 godina,svaka cast.Ako mu se bude vodila pravilno karijera, bice to igracina, pravi plejmejker. Od sad svaku da igra i da trenira jos jace.Momak svaka cast jos jednom.
R

Realno ma daj

pre oko 2 sata

Po čemu si video da je plejmejker? Po pasu ili?
п

премијер

pre oko 3 sata

Чуј "витрина сан сира"? Има Рајко Митић бољу витрину!
к

како то ахаххах

pre oko 2 sata

У витрини на Сан Сиру-Ђузепе Меаци има 8 пехара европе, Ако си алудирао на ту једну Звездину онда си силно погрешио...
D

Dragan VG

pre oko 2 sata

@ kako to Kojih 8? Ima valjda 10, ako aludiras na titule prvaka Evrope.
p

prle pfc

pre oko 3 sata

Evo ja kao veliki grobar moram da kažem za ovog malog SVAKA ČAST 👏 ..Jesu mozđa samo dve utakmice što sam ga gledao malo ali za te 2 utakmice mali je pokazao više nego neki za celu godinu. Očarao me je i treba mu davati šansu redovno i trpeti, pa makar i neka nekad trpi rezultat ispaltiće se. Mali igra savremen ij ednostavan fudbal..BRAVO MALI I SAMO NASTAVI TAKO!
Z

Zeljko®

pre oko 3 sata

Maksimovic je sad u velikom klubu a uskoro ako nastavi da napreduje bice i u nekom bogatom.
S

SLS

pre oko 2 sata

Mozda, ali sigurno ne u jakoj ligi i na nivou kojem moze da igra
P

Puci

pre oko 3 sata

Sa timom od 100 miliona .spala knjiga na klinca od 17 godina i Djigu.Milojevic ko da mu je mentor Puksi samo lopta nazad i u krug .Ide napad lopta na ivici ovaj sto ima loptu nesme napred ni da centrira i naravno vraća unazad i sve tako dok loptu nisu vratili golmanu .Toliko od igre i pojačanja koja su realno za našu ligu i nista vise.Trcanje kao da igraju protiv Jedinstva iz Uzica.
L

Ljudi

pre oko 3 sata

Za igrace na njegovoj poziciji,broje se samo golovi,i asistencije,to sto je igrao u graficaru i njegovu statistiku tamo ko to uopste vrednuje,daj gol u LS za pobedu pa mozemo da pricamo o njemu,do tada cuti i radi nisi ti ni slovo M od mesija.
J

Janac

pre oko 3 sata

Molim ove sa manjkom IQ koji su jedva naučili da pišu da ćute!
R

Realno gledajte

pre oko 3 sata

Upropastili su nas Spajić i Krunić..kada vidiš da nisi za to, nemoj ni da igraš..
a

aleksa101

pre oko 3 sata

Kad potpisuju ugovore, pa ona stavka bonusi, ima li stavka minusi,pa da im se odbijaju od plate za ovakve greške :) :)
m

milo123

pre oko 3 sata

ako nema trebalo bi - za svaki primljen gol iz neiznudjene greske na svojoj polovini minus isto kao i bonus za isto takmicenje, pobedu/gol.
p

podesen

pre oko 3 sata

Nema minusa,minus je placen tako sto deo vraca gore.

pre oko 4 sata

Ne znam da li ste primetili, ali Maksimovic me igrom i kretanjem, cak pomalo i izgledom podseca na Fodena. Svakako za veliki talenat u tim godinama, ako odigra ove i sledece sezone standadno u LS, ne treba ga pustiti bez 20 miliona evra. Takodje, Djiga mi je najjaci utisak Zvezde ove sezone, ako je Maksimovic potencijal da za nekoliko godina zaigra za neki veliki klub, Djiga bi mogao vec sada. Stamen, jak, brz, skocan, miran na lopti i u glavi, nevoravatan je njegov napredak od kako je dosao u Zvezdu. On takodje, s obzirom da je veoma mlad, ne bi smeo da ode bez 20 miliona. Od klubova u kojem ga vidim, mislim da bi Arsenal bio pun pogodak.
l

lolololo

pre oko 3 sata

Mene vise podseca na Musialu iz Bajerna. Kontrola lopte, izdrzljivost u duelima itd. Ali ajde, da ne nazivamo tim imenima, samo neka napreduje...
M

Milkoo

pre oko 2 sata

Evo mi odma,novi Maradona...to smo mi,dve utakmice odigrao 100,200 miliona..nase gluposti vecito,decko ima talenta al je jos daleko od,svega.
J

Jagodina navija za Zvezdu

pre oko 4 sata

Nije San sira nego Đuzepe Meaca
C

Charlie NK partizan JE SRAMOTA

pre oko 4 sata

Tastatura breskvice besramno i bezobrazno, onako kompleksaški komentarišu Zvezdin poraz od Intera i statistiku na gostujućim terenima, a zaboravili su činjenicu da: Pre skoro 41 godinu 2.11.1983 godine NK partizan je poslednji put pobedio u najelitnijem takmičenju Kup šampiona ili LŠ. Tada je pobeđen Dinamo Berlin 1:0 golom Prekazija ali je NK partizan ispao zbog poraza od 2:0 u Berlinu.
j

jovanczv

pre oko 4 sata

ako ga opet bude stavljao na klupu Miloje kao protiv Zelje ubicu se
K

Ko je

pre oko 4 sata

Gledao utakmicu video je sta fali i koliko su neki igraci naseg unisliki da mogu sa Taremijem kad je usao Lautaro sigurno su pomislili e sad cu da seproslavim i budem novi Belodedic tu ne mislim na Djigu koji je fenomen kao i mali Maksa vec mislim na ove matorce i povratnike pa ti druze da si Maldini bio bi u Milanu ili da si Nesta br 2 ti bi bio u Laziu a ovako povratnik kapiten koga su zanela svetla velikog Milana a ti sam ispred tebe samo Glazer eeemoj ti a imas godina i iskustva al slava ti fali ....
Л

Лазар

pre oko 4 sata

Па он је већ сад у великом европском клубу, ма**цу вам вашу жабарску набјеђену!
M

Miki Gec

pre oko 4 sata

Zvezdasi se kao smeju Grobarima zbog toga sto su igrali lose u Ligi sampiona do sada a njihov skor u poslednjih nekoliko ucestvovanja je dve pobede, dva neresena rezultata i cak sesnaest (16!) poraza. Po tom ucinku su tu negde kao Ludogorec i Dinamo Zagreb. A sebe smatraju jaaaaako velikim klubom koji je pre 45 godina osvojio Kup sampiona u utakmici u kojoj nije sutnuo na gol protivnika.
m

milo123

pre oko 4 sata

uz razliku sto je Dinamu trebalo nekoliko godina da nabije tu losu statistiku a Zvezda igra 'tek' 4tu godinu ovo novo takmicenje. (za ludogorec nisam bas siguran, nisam pratio, ali svakako da su pristutniji zadnjih godina bili od Zvezde u Evropi (do PostMilojevskog perioda, Ludogorec je za nas bio Barsa, tek sad smo poceli da ih dobijamo). Lepo je mozzart odradio analizu svih EX YU klubova u LS, de su lepo naveli broj ucesca, pobeda, golova, kolicnik ovaj onaj. Tu se jasno videlo de se nalazi Zvezda, a gde Dinamo i Hajduk - a gde Partizan. Znas ti i sam vec. Ne znam sto trosim prostor i vreme na objasnjavanje.
h

hhhggffss

pre oko 4 sata

cisto poredjenja radi, partizan je poslednju pobedu u ligi sampiona ostvario 1983. , ne na strani vec uopste
1

115

pre oko 4 sata

Kako vas grobare nije sramota da se javite i da komentarisete . Koliko smo mi daleko od Intera toliko ste vi od nas. Dali smo vam 4 komada lagano,peske. Gledajte u svoje dvoriste i pustite Ligu Sampiona jer ste daleko od toga. Narednih 10 godina necete biti prvaci,samim tim necete ni biti u prilici da se borite za tu Ligu Sampiona.
d

djumbirr

pre oko 4 sata

Nevezano za momka. 8 godina slusamo fraze posle utakmica kako je ovo samo jos jedno iskustvo za nas bla bla. Dakle 8 godina stices iskustvo jel? Da nam je uprava i rad kluba normalan tim se ne bi dirao par godina i iskustva bi bilo na pretek. Ovako ako svake godine od 11 promenis 8 igraca logicno je da ces imati problem sa prilagodjavanjem, adaptacijom itd.
m

milo123

pre oko 4 sata

tako je. pitaj Dinamo iz ZG koliko dugo je skupljao iskustvo, a sta tek reci za Siti koji se otelio dok nije osvojio Usatog, a PSG se otelio jos vise i nije ni blizu.
G

GostPa

pre oko 4 sata

Mislim da su italijanski mediji bili realni u svemu. Možda jedino da su dali pozitivnu ocenu i Đigi. Zvezda je na isti način razbila Partizan, pa niko od novinara nije pisao ,,Partizan je ostavio dobar utisak, primali su golove iz grešaka” nego se veličao Endiaje kao da je Drogba. Tim mora da jača, da se nadograđuje, ali džabe nam sve dokle god se ne ojača prvenstvo. Ne kapiram Milojeve izjave da ima dosta dobrih ekipa. Prvenstvo nam je SLABO, LOŠE ili upotrebite neki treći izraz. Partizan mora da bude u rangu Zvezde, Vojvodina tu negde, ali da imamo i jak Radnički Niš, Radnički Kragujevac, Novi Pazar, Železničar iz Pančeva, da svi imaju svoju priliku da budu prvaci. U prva dva meča Lige šampiona smo osetili šta znači kad protivnik ima povlašćeno suđenje. Benfika i Inter su ga imali, a tako Zvezda ima u prvenstvu. To suđenje nije očigledno, nego samo malo, taman toliko da se favorit ne muči previše. Situacije 50-50 % su se sudile u korist protivnika u prva dva kola. Ne mislim da smo oštećeni, nego se nismo provukli sa kontaktima na ivici faula. Utisak je da smo morali bolje da se branimo kod drugog i trećeg gola. Četvrti je posledica otvorene igre. Prvi gol je odličan bio, ali Glazer je morao bolje. Sportski pozdrav!
E

Ej

pre oko 3 sata

Da, i to da zvezdine igrace polome....
M

Mister Chaki

pre oko 4 sata

Maksimović već sada vredi 15-20 miliona evra. Ozbiljan igrač. Bravo Terza mađijo.
D

DragisaD

pre oko 3 sata

Toliko mu vredi desna noga. Igrac tog profile a ispod 20 godina,koji igra vec velike utakmice,njegova pocetna cena za aukciju bi morala biti minimum 50 miliona. Treba ga potpisati na 4 ili 5 godina kad postane punoletan i dati najvecu platu. Da se ima mozga tako bi trebalo.
D

Drvo

pre oko 4 sata

Već ga gledamo u velikom klubu. Većem od vašeg.
С

Сале2323

pre oko 5 sati

Продаће га она бараба за масну провизију већ на зиму! Уместо да су се сачували и Недељковић и Мијатовић, да се гурају 2-3 сезоне барем у сениорској конкуренцији, деца ено их нити играју, нити планирано за њих да играју. Али барем је Мађија стрпао паре у џеп, купио половњаке, део њих проследио у Офки код свог сина и решио проблеме своје. А што нема на Рајку навијача, питају се многи?! Па ето зашто их нема! А ето и зашто нам млади играчи пропадају... Због бараба који воде наше клубове!
m

milo123

pre oko 4 sata

bla bla bla bla. kako vas vise ne mrzi da lupetate kako je bolje da igraju deca...nije bolje ni za decu a ni za zvezdu. nasa liga se vrlo brzo prevazidje ako si ekstra talenat, i to igranje 2-3 godine ovde ne bi donelo nikakav napredak a cim se ne napreduje - nazaduje se. Liga losa, pritisak ogroman - prodaji dok neko hoce. Naucilo nas je i iskustvo sa nekim prethodnim igracima, ali pomenucu samo naseg dragog Cacanina - kojem je cena bivala sve manja i manja, a ni on nije nigde napredovao.
T

Toliko forsiran

pre oko 5 sati

Ceo zivot, toliko guran, da je mene stid. Silom prilika sam posmatrao godinama unazad, zelju pozdravljam ali talenat u senci svih guranja i laktanja.
D

Daj faul

pre oko 4 sata

Bolje da nisi gledao jer izgleda imas problem sa razumevanjem fudbala…. Cak i da je guran, vidi se i zasto jer decko zna da igra fudbal!
D

Delija NBGD

pre oko 5 sati

Decko je dijamant ali davati mu epitet da je Mesi je debilizam. To se tako ne radi. Nabijate momku bespotrebni pritisak. Inace sada malo hladne glave da kazem da nemam komentar na sinocnu igru, odbrana kao klinci iz kraja kada igraju sa starijima u skolskom. Najvise mislim na Spajica.
K

Kaciga

pre oko 5 sati

Nadimak je zbog duge kose koju je poput Mesija nosio kao decak a ne zbog toga sto igra kao Mesi, niko ga ne poredi sa Mesijem vec mu je to nadimak iz detinjstva, bas kao sto je Mijatovic dobio nadimak Bekam zbog frizure a ne zato sto igra poput njega. Decko je talenat i vec se par godina prica o njemu, sva je prilika da nece docekati punoletstvo na Marakani jer Terza vec uveliko juri da ga uvalja da mu ne daj boze ne skoci cena kod nas pa da uzmemo neke ozbiljne pare. Obratite paznju koliko ce Dinamo uzeti za Baturinu a koliko cemo mi za klinca, poslacemo ga negde da greje klupu pa cemo se cuditi zasto nam propadaju talenti. Da je Zvezdi kao drzavnom klubu interes srpskog fudbala na prvom mestu a ne sto brza prodaja dece ostavili bi ga jos par godina a onda mu izabrali klub gde bi odmah igrao, ovako uvaljacemo ga prvom ko ponudi par miliona i boli nas uvo za njegov dalji razvoj. Mijatovic je pravi primer za to, onom kome je stalo do srpskog fudbala nikada ne bi talentovano dete poslao u Ameriku nego bi se brinuo o svakom njegovom koraku u karijeri pa i po cenu novca narocito jer taj novac nije privatan nego je rec o drzavnom klubu.
@

@кацига

pre 8 minuta

Све си у праву до дела где новац није у приватним рукама... Напредак ФКЦЗ није циљ, већ средство за стицање личне користи неких, замало не рекох људи.
9

985

pre oko 5 sati

Pustice ga terza za 5 milki.
u

ushwbsb

pre oko 5 sati

Ocaravali su ovako i Andrija Zivkovic i Filip Stevanovic pa na kraju jednom plafon Paok a drugog nema ni na mapi
S

Sima Alkos iz Debrca

pre oko 5 sati

Zivkovica je karijere kostao alavi otac, a Stevanovica devojke poput Eme Radujko
к

кикоман

pre oko 5 sati

с тим да ниједан није играо лигу шампиона и показао овакву игру
K

Komentator

pre oko 5 sati

A Stjepanović, Baždar, Mihajlo Ilić ništa :)
N

NR

pre oko 5 sati

U zvezde sve je lazno.
L

Lazeta

pre oko 5 sati

Za razliku od bodibildera Mijatovica ovaj decko je kao i Kosta ozbiljan talenat, samo da ode u pravi klub a ne Siti grupa ili Zenit.
c

cccccc

pre oko 4 sata

Kakve veze ima kako izgleda Mijat,onda je i Mitar bodibilder itd itd imas igraca koji su takve gradje pa im niko nista ne moze,pogotovo je za napadaca to dobro.Taj kad se zagradi samo se odbijaju od njega,a kamoli kad udje u duel...bitno je da neko komentarise,a veze o fudbalu nema...krila,bekovi su trkaci i atlete
L

Lazeta

pre oko 3 sata

Nemoj porediti Mitra sa Mijatovicem molim te! Mitar je u njegovim godinama resetao u Anderlehtu, uzeo titulu, igrao za reprezentaciju a ovaj minutazu nema u MLSu, ej u MLSu ne moze da igra a ovde se ljudi smeju toj ligi kad Messi da gol kazu slaba liga, pa koliko je onda on slab?
S

Svilar97

pre oko 5 sati

Pustiti ga i protiv Svajcarske sa Samardzicem, ima samo da pakuju Mitru sanse!!!
P

Prosto ne mogu

pre oko 5 sati

Da uzivam u igri ovog momka jer osecam da su vec poceli u glavama da kombinuju kome ce koliko. Bole njih uvo za zvezdu. Nema tu vizije ni petogodidnjrg plana, ni okosnice tima. Samo izlog i pare, pare, pare.
S

Srbenda 77

pre oko 5 sati

10 gostovanja u LS,10 poraza i gol razlika 4:34,nikad jača zvezda,stub srbstva,alal vera terzo magijo,kojima ti balvanima plačaš milione
M

Mitros

pre oko 5 sati

Nzm da li je ovo po nekoj naredbi ili je spontano ali primetio sam da se o Zvezdi igri Zvezde uopšte više ne piše, već samo o ovom momku.
2

2305

pre oko 5 sati

koja igra gledamo samo sa ne primimo gol a to se ne vidi kad otaljavamo u prvenstvu.decku svaka cast, igra unapred.tacno se vidi da ga jos pedantni nije uzeo pod svoje da mu objasni da lopta treba da se vraca unazad
J

Just

pre oko 5 sati

Bez previše zamaranja Lepo kazu Italijani, sve rečeno
D

Don Vito Corleone'

pre oko 5 sati

Gledaćemo ga u velikom klubu??? Već ga gledate u velikom klubu. Ako mislite na velike klubove u Evropi, gledaćete ga i tamo ali za 20+ miliona evra.
p

pepco

pre oko 5 sati

Za 20+ miliona ce zajedno otici Mimovic, Maksimovic, Djiga i Glazer.
m

milo123

pre oko 4 sata

ta i Zvezda je u Evropi? ;)
d

ditatore

pre oko 5 sati

kako bre rade krunic zakazao auuu pa jel moguce, ipak je to igrac sa 300 utakmica u milanu.ja mislim da samo slepci poput mrkele,terzica i novinara i komentatora mocarta ne vide da je obicno drvo i da u backom jarku ima boljih igraca.
0

034

pre oko 5 sati

vec ga gledamo u velikom klubu
I

Igorgost

pre oko 5 sati

Očarao tako što je bio među najgorima na terenu i sebičlukom sprečio da se Zvezda nađe u jedinoj stopostotnoj šansi na meču. Ali dobro, menadžeri rade svoj posao i prave lažni hajp.
K

Komentator

pre oko 5 sati

Bio jedan od najgorih na terenu ? Šta li si ti gledao
@

@Komentator

pre oko 4 sata

Šta si ti gledao pa si zaključio da nije? Da nisi isključio sliku i ostavio samo ton ovog komentatora RTS-a koji ga celu utakmicu neukusno uzdiže kao da je dao makar gol i asistirao dva?
G

Grupa JNA

pre oko 5 sati

Osim ako ga ponos Zvezde i moralna vertikala Terzic ne posalje u ratnu Rusiju u bratski im Zenit za 0 od prodaje da sa Erakovicem radi na PVO sistemu rusenja ukrajinskih dronova 😂😂
D

DraganKojic

pre oko 5 sati

Saponjic radi kao konobar u Slovackoj, a o ostalima da i ne pricamo.
G

Grupa JNA

pre oko 5 sati

@Dragan Kojic Eeeh Kebo. Na svaki komentar mi odgovoris spominjanjem Saponjica. Decko menadzerska prevara ni u Partizanu nije bio nesto, uvaljan brze bolje tako da me i nisi pogodio tim komentarom. Ali zanimljivo kada si ga vec spomenuo, on je i takav kakav je odigrao par utakmica za Atletiko, a zvezdine prodaje sve u City grupama bratskim Zenitima ili kombinacije sa grckom ligom tipa Stamenic 😂😂

Ујка Житко ПФК

pre oko 6 sati

Tvorzic vec u svojoj glavi stavio sebi 7-8.mil evra preko ovog momka.😂😂😂😂
O

O50550

pre oko 5 sati

I 4 komada partisanki, a čovke unistio rumenog 😂
r

rea

pre oko 4 sata

@050550,da li navijači Zvezde navijaju za klub, ili za rukovodioce (Terzić, Čović...)? Ozbiljno je pitanje, nije provokacija.
@

@rea

pre oko 3 sata

Navijamo za najveći srpski klub
0

0505054

pre oko 3 sata

Za klub, naravno, i sve koji su u klubu i doprinose rezultatima. Pitanje za tebe - da li vi navijate protiv Vazure ili za klub? Ne idete na utakmice da podrzite klub, pa me zanima. Poz
0

050505

pre oko 2 sata

Za klub, naravno, i sve koji su u klubu i doprinose rezultatima. Pitanje za tebe - da li vi navijate protiv Vazure ili za klub? Ne idete na utakmice da podrzite klub, pa me zanima. Poz