Zvanično: Telo mu je odmorno, Barselona vratila Poljaka iz penzije

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.10.24. | 15:12

Vojćek Ščensni potpisao jednogodišnji ugovor sa Blaugranom

Postao je tokom leta poljski golman Vojćeh Ščesni idol brojnim fudbalskim romantičarima. Pre svega zbog rečenice da mu se ne ide u Arabiju, jer je već zaradio dovoljno novca za lagodan život. Potom je odučio da se penzioniše, iako je imao važeći ugovor sa Juventusom do juna 2025. godine. I to pod izgovorom da mu se telo umorilo.

Međutim, izgleda da se nekada jedan od najboljih golmana Evrope oporavio, pošto je posle dugih pregovora potpisao jednogodišnji ugovor sa Barselonom, objavio je katalonski velikan.

Izabrane vesti

Ekspresno je morala da reaguje Barselona, pošto je Mark Andre ter Štegen doživeo lpovredu ligamenta kolena. Ima stručni štab Hansija Flika poverenje u Injakija Penja, na prvu loptu nisu tražili alternativu, ali kada su bolje razmislili shvatili su da im je neophodna.

Dugo je Kejlor Navas bio prva opcija, posebno što nije okačio rukavice u klin i u domovini trenira sa Deportivo Saprisom. Međutim, očigledno je veliku ulogu odigrao veliki prijetelj i kum iskusnog čuvara mreže Robert Levandovski.

I pored toga što je Barselona potpisala Ščensnog posle roka predviđenog za prijavu igrača za Ligu šampiona, španska Marka je objavila da će Ščensni imati pravo nastupa u elitnom takmičenju. I to iz prostog razloga što je Barselona prijavila dvojicu golmana sa B liste.


tagovi

Vojćeh ŠčensniBarselonaLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara