TREĆA SMENA: Veče argentinskih "gubitnika" i mnogo zabave u NBA ligi

Vreme čitanja: 3min | ned. 03.01.21. | 22:17

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

NJUELS OLD BOJS – VELEZ SARSFILD, 23.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Izabrane vesti

Obe ekipe imaju garantovano mesto u kontinentalnim takmičenjima za 2021. godinu, ali će Njuels uprkos tome što će igrati u Sudamerikani pokušati da se nametne kao najbolji tim na stazi gubitnika. Jedini je sa maksimalnim učinkom posle tri runde uz gol razliku 7:1, a protiv Veleza koji će sa izvesno sa kombinovanim timom mislima biti fokusiran na prvi čin polufinala Sudamerikane sa Lanusom, pokušaće da nastvai besprekoran niz.

PATRONATO – LANUS, 23.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Jedini cilj Lanusa u januaru mesecu je osvajanje Sudamerikane i Granate neće biti stoprocentno usredsrđene na okršaj sa Patronatom. Međutim, čak i u takvim okolnostima neće biti iznenađenje ako Lanus savlada ekipu koja je poslednju pobedu zabeležila marta 2020. godine. Na prethodnih 11 utakmica Patronato je čak devet puta gubio uz dva nerešena ishoda.

SENTRAL KORDOBA – RASING, 01.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Dok je domaćin bez ikakvih šansi da se nađe u finalu gubitničke staze Kupa Dijego Armando Maradona, Rasing bi mogao da ostane u kakvoj takvoj trci jedino u koliko trijumfuje. Međutim, velikan iz Aveljanede neće biti vođen takmičarskim ambicijama pošto već ima garantovano mesto u Libertadoresu 2021. godine. Rasing je pre nedelju dana masakrirao Godoj Kruz (6:1), Kordoba će pokušati da izbegne sličan scenario. U prethodnih osam sučeljavanja, čak šest puta su obe ekipe postizale bar po gol.

OLIMPIJA – VIDA, 23.00

(Fudbal, Honduras 1)

Posle remija bez golova iz prve utakmice Olimpija je na svom terenu veliki favorit u borbi za finale Aperture sa Vidom. Gosti su retko pobeđivali Lavove iz Francisko Morasana – to im je uspelo samo jednom u prethodnih devet odmeravanja snaga. Podsetićemo da je Olimpija ubedljivo najbolja defanziva Hondurasa, a ujedno i jedina ekipa u državi koja nije doživela poraz ove sezone.

UNIVERSIDAD ČILE – UNION KONSEPSION, 23.15

(Fudbal, Čile 1)

Domaćin bi se uoči ovog duela nalazio prvi vrhu tabele da u poslednje četiri utakmice nije delio bodove rivalima i šakom i kapom. Vezao je tri remija uz poraz u poslednjoj utakmici u smiraj 2020. godine. Agonija ekipe iz Santijaga mogla bi da bude produbljena pošto preko puta stoji omraženi joj Konsepsion koji ju je pobeđivao u poslednja četiri međusobna okršaja.

MEMFIS – LOS ANĐELES LEJKERS, 23.55

(Košarka, NBA)

Ekipa iz Stejpls centra otvorila je sezonu sa četiri pobeda i dva poraza, dok Grizlisi posle pet odigranih utakmica imaju skor 2/3. Poslednji put ova dva tima sastala su se marta 2020. godine u meču koji je ubedljivo pripao Memfisu. Lebron Džejms i Entoni Dejvis tada nisu briljirali, ali ubitačni dvojac Lejkersa je nesumnjivo spreman za osvetu. Protiv San Antonija kombinovali su 60 poena, 22 skoka i 15 asistencija.

MINESOTA – DENVER, 01.00

(Košarka, NBA)

Nagetsi ne izgledaju dobro na startu sezone – posle pet odigranih utakmica već imaju četiri poraza i najlošiji su tim Zapadne konferencije. Minesota je nešto uspešnija sa dva trijufa i tri neuspeha i kao takva je verovatno najbolji mogući rival ekipi Majkla Malouna za popravljanje skora. Timbervulvsi su izgubili poslednjih osam okršaja protiv Nikole Jokića i njegovih saigrača.

FILADELFIJA IGLS - VAŠINGTON FUDBOL TIM, 02.20

(Američki fudbal, NFL)

Mečom u Filadelfiji spušta se zavesa na ligaški deo sezone u NFL šampionatu, a onda kreće ono pravo - plej-of koji startuje već u subotu. Ovaj meč mnogo više znači gostima iz prestonice. Vašington mora da pobedi ako želi u doigravanje, dok su Iglsi, šampioni iz 2018. godine, izgubili šanse da se nađu u borbi za osvajanje trofeja Vinsa Lombardija, najvrednijeg "preko bare". Ključ pobede čete Rona Rivere je kod Aleksa Smita. Zbog povrede nije igrao prethodna dva meča, rovit je i dalje, ali je potreban svom timu u ključnom meču šampionata. U prvom kolu prvenstva Vašington je pobedio Filadelfiju sa 27:17 iako su Igsli imali prednost od 17:0.



tagovi

klađenjeInternet klađenjeTreća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara