Komentari na vest

Svi moraju da se smeju, ne želim namrštene face

З

Зелена трава на ЈНА

pre oko 1 sat

Промене од самог врха управе па све до чистачице. То се чека. Нови председник, нови директор. Саву дати шансу који месец да видимо како иде, ако буде ишло лоше као и до сада - хвала и поздрав. Нова управа да контактира Владимира Вермезовића да преузме кормило. Да дође нови технички спонзор: КАПА. Генерални спонзор на дресовима нека буде Superfund. У зимском прелазном року обавезно пре свега довести расног голгетера сличног као што је био Ламин Дијара. Такођер и доброг везног тражити по Јужној Америци, треба нам нови Жука. Издржаћемо још десетак дана док се не десе кључне промене за спас славног клуба града мог, Топчидера лепша страна, историју пишемо. Срећно Гробари!
S

Sherlocked

pre oko 1 sat

E tako je i cistacice promenite , one su vam krive. Samo vi niste krivi koji godinama gledate ovo sto vam rade i nista.
F

Fakti

pre oko 2 sata

Brod ludaka, Savo oce brod ludaka oko sebe. Valjda se tako najbolje oseca. Kad je u ludnici. To mu prija. Savo veliki psiholog, mislim on to sam za sebe misli. Onako momacki, skromno.
J

Joe Black

pre oko 2 sata

Savo, dobro dosao, zelim ti svu srecu, i da sledece godine, pola evrope.pokidamo, da dodjemo do cetvrt , polu finala nekog evropskog takmicenja, Srecno Majstore!!!
N

NIkola44

pre oko 2 sata

Covek je definitivno poremecen. NIje on teski slucaj, ali definitivno normalan nije. Poremecaj postoji.
K

Karlo Veliki

pre oko 2 sata

Dolazak Ilieva i Milosevica izveden je na brzinu i u pogresno vreme... Obojica su letela iz Partizana, zbog ocajnih rezultata, i sada ne mogu biti spasioci.. Ovo posebno vazi za Ilieva.. Ako bude nove Uprave, UO, i Skupstine pitanje sportskog direktora i trenera mora biti prioritetno, jer ova dvojica su nepismena za taj posao... Novi sportski bi mogao biti Ivan Tomic, ili Jokanovic, a trener iskljucivo Marko Nikolic, eventualno Ivic... To su imena koja se nece blamirati poput svih Partizanovih poslednjih 5-6 godina..Nova uprava sa sportskim delom treba da ocisti roster, i sa tim novcem od rostera od otprilike 3,5 miliona evra, uz jos toliko, dovede stopera Savica, vrati iz Spanije Kovacevica, jer nije tanji od Ilica, dovede Djakovca kao zadnjeg veznog, i kvalitetnog Afrikanca na spicu od 23-25 godina... Mujakic bi bio odlican levi bek... Naredni zadatak je dovodjenje 2-3 supertalenta, da igraju, a ne za prodaju, a onda dati posao u ruke treneru...Napredak, i to ozbiljan, moguc je za dve godine, a do tada rezultate stvarati u Evropi, a igru u Srbiji...
c

cirkus u nogometnom klubu

pre oko 2 sata

Psiholog 🤡
t

tenkista

pre oko 2 sata

Od svega najviše brine da čovek, koji bi trebalo da je zaradio dovoljno od karijere, sada deluje toliko očajno da bi sve trenirao, jer je bankrotirao. Teško i treneru, teško igračima, teško klubu u ovoj situaciji
Đ

Đukin fan

pre oko 2 sata

E moj druze,zurke i terevenke po klubovima aka S.Braun,kafane i lumperajke ,te prevare kojima su ga ošišali za velike pare app nekih rudnika po J.Americi isl.doveli do te situacije!!!Bio je uhlebljen i u FSS al de nije zadržao.Olimpija i BiH brze otud nego oduvud i evo ga stečajni upravnik opet u Partizanu!!!
S

Smederevo23

pre oko 1 sat

Jel moguce da je Savo bankrotirao? Pa on je uzeo najvise love od svih igraca Partizana u poslednjih 30 godina? To mi deluje nerealno. Ako je stvarno tako, onda se vidi da nema ni grama mozga.
K

Kad vidim

pre oko 1 sat

Ovo "uhlebljen" nije mi dobro. Jel moze da se kaze za nekog ko prima 100k i preko godisnje da je uhlebljen?
b

beli luk

pre oko 2 sata

Obično kažu,ko peva zlo ne misli.
m

moni

pre oko 2 sata

ali netreba zaboraviti Vazuru...sad će trebati parazita ukloniti iz kluba...
i

ijaoo

pre oko 2 sata

Psiholog sto sutira mikrofon 🙊🙈🙉
N

NR

pre oko 2 sata

Sluga rezima.
M

Moreno

pre oko 2 sata

A da ti je psihologija jaca strana, ti se ne bi ni vracao u ovakav Partizan. Tako da ne palamudi, leba ti vec vise radi a manje pricaj. I Stanoj je mnogo pricao, busao se u grudi junacke pa podvio rep i pobegao. Tako da polako sa izjavama.
o

ogisa ogisa

pre oko 2 sata

ptica koja rano peva, brzo se u.ere