Komentari na vest

Karlik Džons: Bili smo uspavani, ali je onda Obradović zapalio vatru u svima nama kako samo on zna

K

Krme

pre 14 minuta

Evo, od prva četiri komentara, na vest totalno nebitnu za FMP 2, vest na koju neće ni Grobari obratiti mnogo pažnje, sva četiri su iz Stjepana Šupanca. Neverovatno. Svaka čast na tolikoj posvećenosti, i strastvenom praćenju. Prvo sam mislio da stokholmski sindrom, ali sada verujem da tu ima nešto više. Nastavite, podržavam. Sve vas pozdravlja vaše Krme.
I

I kad druge ne ide

pre 16 minuta

Karlik Dzons, Sterling Braun, Isak Bonga odigrali sjajno i kad druge nije islo, Ife Lundberg i Koprivica povremeno odlicni narocito u odbrani ma bice ovo sjajna sezona uvek ce neko da iskoci i povuce jer tu nema slabog igraca. Spartak odigrao vecim delom odlicno tako da ih nije bilo lako slomiti a ovi jadnici sto bleje o sudijama zna se cije su to sluge i izvrsioci!
K

Kompleksi zeleznika

pre 20 minuta

I pogledajte vi samo te komentare ispod.. satrao vam je zivot Partizan a Zeljko vam plodio stare 🤣🤣🤣
g

gustav

pre 25 minuta

I opet udjes na vest o Partizanu i samo komentari limenki - ljubitelja sendvica iz predgradja...
J

Joksa1986

pre 35 minuta

Moram pitati komsiju, covjek je agent, jel u ugovorima igraci potpisuju za Partizan stoji da svaki bar jednom sedmicno moraju da procitaju i izjave ovakvo nesto 🤦😂 Jbt pa cime vas hrane tamo 😂, pa jbt svaki i svaki put 😂😂😂, ljudi u Real odu pa cute 🤦
m

ma tako je bre

pre oko 1 sat

samo vi verujte zocu vise nego ocu i naosvajacete se trofeja kao sto ste u prethodne 3 godine
E

Evo ti objašnjenje

pre 33 minute

Glavni cilj Partizana je da preživi i da ne bude blizu gašenja kao F.K. Partizan. Dok je Obradović u klubu takav scenario je izbegnut, klub sa njim raste i konkuriše za licencu Evrolige u trajanju od minimalno 3 godine. Zato podržavamo Željka. Trofeje u ligama i kupu sa Crvenom zvezdom gde ,,sudijama nije garantovana bezbednost ako ne sude za Crvenu zvezdu" plus sa čovićem na čelu FSS-a, niko ni ne očekuje. Gledamo Evroligu i tu se nadamo visokim dometima.
t

treba

pre 18 minuta

Verovati covketu a?
K

Kako on zna

pre oko 1 sat

I sudije je zapalio
e

exe

pre oko 1 sat

i medju sudijama je zapalio vatru
Г

Гембе

pre oko 1 sat

Цвеклимир запалио турску ватру