Ivica Ilijev (Star Sport)
Ivica Ilijev (Star Sport)

Ivica Iliev: Najveći profit imali smo sa Savom! Neka opet bude plodonosno, samo dugovečnije

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 14:38

Sportski direktor Partizana biranim rečima o novom treneru

Ispunila se, konačno, želja Ivici Ilijevu. Leta 2022. hteo je da dovede Sava Miloševića drugi put u Humsku, Milorad Vučelić je pritom zagovarao ideju da palicu preuzme Ilija Stolica, ali putevi nekadašnjih napadača opet su se ukrstili. Tamo gde obojica najviše vole. U Humskoj.

U razmaku od samo nekoliko sedmica među crno-bele su se vratili sportski direktor i trener. Ako bude nalik prvom mandatu, onda možda i urade nešto vredno pomena. Da li do kraja ove ili u nekoj od sledećih sezona, teško je prognozirati.

Izabrane vesti

„Milošević je moj izbor, došao je u trenutku kad je mnogo toga nepoznato, kad se dosta priča, kad kolaju teorije da ni mi ne znamo šta je istina, a šta ne. Sportski sektor radi za sebe, kao nezavisno telo, mora da funkcioniše kakva god da je situacija. Bez obzira na ostale aktivnosti, moramo da donosimo odluke, a 11. oktobra je Skupština, pa ćemo i vi i ja znati više o potencijalnim promenama u sistemu“, rekao je Iliev na promociji novog trenera.

Uz birane reči bivšem.

„Hvala Aleksandru Stanojeviću, ali kako u životu, tako i fudbalu, ništa nije garant kako izgleda u nekom trenutku. Miloševiću sam se divio kao igraču i treneru, u prvom mandatu sam ga doveo na klupu. O njemu i igrama Partizana je iluzorno pričati. Poslednjih dana su me ljudi pitali ko će biti novi trener, a odgovarao sam kontrom: „S kim je Partizan igrao najlepši fudbal? I svi bi uzvraćali – sa Savom. Svi tako osečaju. Verujem da će iz meča u meč biti sve više publike na tribinama, jer će prepoznati filozofiju naše škole i fudbala koji nas je krasio decenijama“.

Uz još jedan bitan faktor.

„Dok je Savo Milošević prvi put bio ovde, Partizan je ostvario najveći profit za vreme mog mandata kad je reč o Evropi i kad je reč o tržištu igrača. Sad nam je potreban takav period kojim ćemo klubu vratiti stabilnost. Imamo divan odnos, traje godinama, bili smo cimeri i meni Savo mnogo znači. Poklapaju nam se filozifije fudbala. Ponovo ćemo kreirati priču kao u prvom mandatu, Ne sumnjam da će biti plodonosna. Samo da bude dugovečnija“, poželeo je Iliev.


 


 


 


 


tagovi

FK PartizanIvica IlievSavo Milošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara