(Fradi.hu)
(Fradi.hu)

Saldanja podigao standarde: Ovo je poruka za Totenhem

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 15:40

Brazilac euforičan posle prvog het-trika u karijeri

Kad je stigao u Partizan delovalo je da igra fudbal života, a čim je prešao u Ferencvaroš dodatno je Matesu Saldanja podigao standard i izgleda da prolazi kroz najbolji trenutak profesionalne karijere.

Najbolje o tome svedoče brojke. Odigrao je četiri utakmice za zeleno-bele iz Budimpešte i već je dao šest golova. Za samo 99 minuta provedenih na terenu, izrastao je u novog junaka u očima navijača najpopularnijeg mađarskog kluba.

Izabrane vesti

Protiv Puškaš akademije, dao je het-trik, tako što je ušao s klupe, maltene u prvom dodiru s loptom načeo rivala, onda dao još dva, od kojih je završni posebno atraktivan, jer ga je autorizovao – petom!

Stvarno je bio lep gol. Moji saigraču mi nisu verovali da sam u stanju da tako zatresem mrežu, ali sam im pokazao da je moguće“, smeje se Saldanja posle nove pobede Ferencvaroša, koju je maltene sam kreirao, jer je ušao u 64, prvi gol dao u 65, a već het-trik kompletirao u 81. minutu.

I tako nastavio da nudi sjajne argumente da će biti veliko pojačanje Fradija, pošto je prethodno dao dva gola u Kupu Mađarske i jedan u prvenstvu.

Baš sam srećan što sam postigao prvi het-trik u karijeri. Nikad ranije to nisam uspeo. Posle pogodaka sam tražio pogledom mog agenta i ličnog trenera, koji su bili na tribini, da im zahvalim na poverenju. Ujedno, ovo je poruka i Totenhemu pred meč u četvrtak. Naravno, biće zahtevna utakmica, moramo da obratimo posebnu pažnju na svaki detalj i da odigramo dobro“, rekao je Mateus Saldanja.

Ferencvaroš će u četvrtak, od 18.45, na Grupama areni, dočekati londonski tim u drugom kolu Lige Evrope, a kvota da će pobediti u Kladionici Mozzart je čak 8,00.



tagovi

FerencvarošMađarskaMađarska 1Mateus SaldanjaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara