undefined
undefined

REZZIME DANA (subota): Neko za života ne usisa sobu 15 puta

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.06.24. | 23:15

Pročitajte ko vam je doneo novac 1. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BORUSIJA DORTMUND - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 0:2

Oslonili su se Kraljevići na čoveka na kog niko nije tipovao da će odlučiti i zahvaljujući spretnosti Danija Karvahala utabali put ka 15. tituli na teritoriji Starog kontinenta, da bi tom stazom prošao i tokom subotnje večeri iritantni Vinisijus Žunior – 2:0.

Opširnije OVDE.

RASING KLUB - DEPORTIVO RIJESTRA (tip 1, kvota 1,35) - početak 23.00

PERSEPOLIS - MES RAFSANDŽAN (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 1:0

Sve je išlo ka utakmici bez golova, ali u 85. minutu Persepolis dolazi do nama veoma važnog gola koji donosi pobedu na ovoj utakmici.

KORDOBA - LUGANO (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 2:0

Duel trećeg ranga takmičenja argentinskog fudbala rešen je u poslednjih 25 minuta, a domaćin je trijumfovao golovima Agustina Prinsipea u 65. i Ignasija Bogina u šestom minutu nadoknade. Sentral Kordoba je posle 12. kola četvrtoplasirana u Primeri C sa četiri boda zaostatka za liderom Berasategijem, dok je Lugano pretposlednji 23. na tabeli.

ČAKARITA - ATLETIKO GUEMES (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Apsolutni heroj utakmice bio je 32-godišnji Sebastijan Alvares. Iskusni igrač rodom iz Mar Del Plate dao je dva gola za pet minuta. Najpre je zatresao mrežu gostiju u drugom, a zatim i u sedmom minutu.

TORPEDO - TELAVI (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:0

Rasplamsalo se u Gruziji. Torpedo je došao do pobede sa minimalnih 1:0, ali su time nastavili veliku seriju pobeda i još uvek su u trci za prvo mesto na tabeli. Trenutno su drugi sa tri boda manje od prvoplasiranog.

HAM KAM - BRAN (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Najbitnije ovde što možemo da konstatujemo da je par prošao. Bran je poveo u 9. minutu, mogli su i do veće prednosti. Čak su i promašili penal u drugom poluvremenu, ali uprkos primljenom golu u 54. minutu došli su na kraju do pobede kao gosti.

FUTURA - ASJUT PETROL (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:0

Potpuna dominacija domaćina u Kupu Egipta. Već od drugog minuta su poveli i na kraju samo rutinski došli do pobede za plasman u narednu fazu takmičenja.

ENPI - NOGOM (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 1:0

Još jedan meč Kupa Egipta i još jedna pobeda koja nama odgovara. Jedini gol na meču pao je iz penala u 43. minutu što je bilo sasvim dovoljno da Enpi dođe do pobede.

PRECRTANI

BROMAPOJKARNA - MALME (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 3:3

Prštalo je u Švedskoj. Palo je šest golova, oba tima su sjajno igrala, ali na kraju... iks! To nam nikako ne odgovara i ovaj par moramo da precrtamo.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara