Bobi stigao u Istanbul i raširio šal

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 12:39

Ozvaničen dolazak srpskog centra u Fenerbahče

Posle skoro 10 godina u Sjedinjenim Američkim Državama, Boban Marjanović se vratio u Evropu. Kao što je najavljeno, u predstojećoj sezoni nosiće dres Fenerbahčea i pokušati da pomogne žuto-plavima da ostvare što bolje rezultate u turskom prvenstvu i Evroligi.

Srpski centar je ovog četvrtka stigao u Istanbul i odmah po izlasku sa aerodroma raširio Fenerov šal kao potvrdu da je transfer realizovan.

Izabrane vesti

Prethodne dve sezone Marjanović je proveo u Hjustonu, ali se nije naigrao. U prošloj je sakupio 14 nastupa, u kojima je prosečno beležio 5,5 poena i 3,6 skokova. Iako mu je 36 godina, trener Šarunas Jasikevičijus veruje da Bobi ima šta da ponudi ekipi i da će biti od velike pomoći. Poslednji put iskusni centar igrao je Evroligu u sezoni 2014/2015, kada je kao član Crvene zvezde bio jedan od najboljih igrača elitnog takmičenja. Bio je najbolji skakač, jedan od najbojih strelaca i član idealne petorke.

Odlične partije u crveno-belom dresu donele su Marjanoviću transfer u San Antonio, a u NBA je još igrao za Detroit, Los Anđeles Klipers,Filadelfiju, Dalas i pomenuti Hjuston.





tagovi

Boban MarjanovićKK FenerbahčeEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara