Košarkaši Partizan Mozzart Beta (Star Sport)
Košarkaši Partizan Mozzart Beta (Star Sport)

Partizan Mozzart Bet doputovao u Atinu bez petorice košarkaša

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 16:32

U Srbiji ostali Vanja Marinković, Ajzea Majk, Mitar Bošnjaković, Arijan Lakić i Aleksa Dimitrijević

Tačno dve nedelje ostalo je do početka sezone u Evroligi, dok će pre starta kontinentalnog takmičenja Partizan Mozzart Bet, u sredu 25. septembra odigrati premijernu utakmicu u ABA ligi sa ekipom Borac Mozzarta. Dok ne počnu takmičarske utakmice crno-beli će poslednje provere obaviti u Atini u koju su tokom dana doputovali.

Izabranici Željka Obradovića će u prestonici Grčke odmeriti snage sa dva vrlo snažna rivala, šampionom iz 2021. i 2022. godine Efesom, odnosno aktuelnim prvakom Starog kontinenta Panatinaikosom. Beogradski tim u Atinu nije doputovao kompletan budući da su u beogradu ostali Vanja Marinković, Ajzea Majk, Mitar Bošnjaković, Arijan Lakić i Aleksa Dimitrijević.

Izabrane vesti

Duel sa istanbulskom ekipom Partizan će igrati u petak od 14.00 i on neće biti dostupan za javnost, dok će okršaj sa PAO-m predstavljati pravi spektakl, budući da se meč igra na čuvenom stadionu Panatinaiko, istorijskoj atrakciji grada, sagrađenom kompletno od mermera još davne 1896. godine za potrebe Olimpijskih igara. Taj duel biće na programu u subotu od 21.00.

Partizan Mozzart Bet je prethodno odigrao dve pripremene utakmice na Siciliji gde je slavio protiv Tortone i AEK-a, dok je pre četiri dana u hali 3 Beogradskog sajma u neizvesnoj završnici srušio i novopečenog evroligaša, ekipu Pariza.


tagovi

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara