Komentari na vest

Zvezda sedam godina kasnije: Šta smo dobili i čemu smo se nadali?

T

Trike

pre oko 3 sata

SEULA I KRUNICA TERZIC NEK ih vodi kuci da im da BONBONE
n

neshha

pre oko 4 sata

Odlican tekst,bas odlican!
D

Dobro

pre oko 4 sata

Valjda nam je svima u interesu da se u evropi ostvare dobri rezultati zbog pozicije svih
Б

Барбароса

pre oko 6 sati

Хуго Виеира?
Ц

ЦЗ НС

pre oko 6 sati

Ипак је он био у мандату Грофа Божовића, а самим тим и прије 8 узастопних учешћа у групним фазама ЛШ и ЛЕ!
1

12345ss

pre oko 6 sati

Čitam komentare i primecujem da je 70% komentara od strane navijaca malog kluba, komsije evropskog i svetskog sampiona. I ne mogu da se otmem utisku da im.je uzasno tesko sto su tu gde su. Taj stepen mrznje nije vidjen jos od prvog svetskog rata i mrznje prema austrougarima. Razumem ja da ih rade kompleksi ali ne razumem da se oni uopste ne bave svojim klubom a trebalo bi jer im se klub raspada. Karma je cudo i iskreno ne vidim u buducnosti da ce kod njih biti bolje. Oni se bave Zvezdom, oni se bave rudarenjem, oni se bave blokadama puteva, pruga i mostova, oni se bave zelenom agendom, oni se bave zivotnom sredinom...bave se svim i svacim sto je upereno, ne protiv Zvezde, vec protiv njihove im drzave Srbije. onog dana kada se budu okrenuli svom klubu i kada budu poceli da resavaju SPORTSKE probleme verujem da ce im krenuti. Do tada od njih nema nista.
B

Boyany

pre oko 6 sati

Lagana 2 na Benfiku,surova realnost našeg fudbala...Da se sastavi najbolji tim iz nase lige pa bi opet izgubili...Realnost je teško prihvatljiva....Imanje,zasad,traktor,Kuca,plac i sve ostalo na 2 Veceras ...
B

Bruce1ee.

pre oko 5 sati

Pa i da se sastavi najboljih 11 iz lige svi bi bili iz Zvezde!
O

OSTAVKE

pre oko 6 sati

Domaći fudbal ću opet pratiti kad na čelu FSS-a i "večitih" budu neki drugi ljudi.
S

Samo istina

pre oko 6 sati

Zvezdi čestitke na igrama u Evropi u nekim prethodnim godinama, mada mislim da je prethodne 2 godine u padu. Takođe Crvenoj zvezdi svaka osuda za malverzacije putem politike sa otpisivanjem duga od 17 miliona evra. Jedna stvar ne isključuje drugu kao što mnogi misle i to je jednostavno tako, ne treba omalovažavati uspeh igrača i ne treba se praviti da dug nije misteriozno nestao. https://www.cins.rs/slucaj-crvena-zvezda-i-agrobanka-otpis-duga-je-bankarska-tajna/
S

Streptomicin

pre oko 5 sati

Nije to najgori slucaj. Marfin banka ne samo da je Partizanu otpisala dugove, nego im jos i placaju jer ovi nisu vratili kredit. I to moze kad ti je Ostoja predsednik. Plus ne placaju porez. Isto je i u fudbalu i u vaterpolu.
A

Ako je

pre oko 4 sata

Samo istina onda barataj činjenicama. Dug nije otpisan nego zelenaška kamata.
D

De jaan

pre oko 6 sati

Moje skromno misljenje je da je uzdizanje Zvezde krenulo jos od Slavise Stojanovica i titule u sezoni 2013/2014. Tada je konacno prekinuta dominacija Partizana i dokazali su da se moze kad se ima volje. Miodrag Bozovic je osvojio titulu dominantno, pa ie poslije izgubio, a Vladan Milojevic sa, tada smo svi vjerovali skromnim sastavom, ucinio skoro nezamisljivo.
D

Drvo

pre oko 7 sati

Sećam se tog leta, kod nas dolazi Miloje, kod njih Đukela. Miloje neafirmisan, Đukela na glasu zbog onih nameštenih titula. Kod nas depra, grobari u euforiji. Rekoh im dobili smo duplo boljeg trenera za duplo manje para, oni se smeju, čak i naši se sprdali. Ali Drvo ne greši, Drvo je mnogo starije od čoveka. Večeras 2:0, a vi kako hoćete.
s

saski85@Drvo

pre oko 6 sati

@Drvo – druže Drvo, kažeš “Drvo ne greši, Drvo je mnogo starije od čoveka”, ali vidim da te nisu obavestili da drvo razmišlja kao drvo. Jer, da ne razmišljaš kao drvo, shvatio bi kao svaki zdravomisleći čovek da sa škart fudbalerima iz Afrike i trenerom koji nam je pokazao svoj domet u Bodeu, nemamo što dobro očekivati!
D

Drvoseča

pre oko 5 sati

Djukiceve titule nisu bile nameštene. On je udario put prekidu vase dominacije. Uskoro ce Zvezdan da oblaci prugasti pidžamu a Veliki Sef sa debelim usnama da izgubi svoju poziciju. A onda ste u ozbiljnom problemu.

Proficap

pre oko 7 sati

Zaboraviste Olajinku, mozda i najvece pojacanje Zvezde, Dragovic, Hvan, Silas, Krunic su veca imena, ali je meni Olajinka neverovatan. Kada gledas utakmicu na stadionu, tek tada vidis koliko znaci ovom timu. Ohi, zaboravili ste njega, koji je skrajnut zbog nekih sujeta. Tomane, vro dobar, jeste promasio penal protiv Olija, ali je zato sam pobedio u Albaniji. U prvih 10 minuta su oba stopera dobila po zuti karton zbog njega, plus je postigao gol. Mrzi me da kuckam, ali bilo je tu mnogo igraca koje niste spomenuli.
к

куки

pre oko 7 sati

Због лоше трансфер политике ту смо гдје јесмо.Јачи смо него 2017 ,али то није довољно .Требало је бар задржати Стаменића и Хвана,а о Недељковичу да не причам.Шест бодова ће бити пуна капа све преко тога сензација.Макар да будемо међу 28.И да исправим Терзића ,Јовић и Костић неби били појачања .Требали смо довести класног нападача већ сада .Дуарте је добар ,али за овај ниво такмичења питање је ,ајд да ме демантује
D

Daj

pre oko 7 sati

Jos neko pojacanje za omladince Zvezde, imali neki novi Sremcevic od 3 milionceta, na zimu da se obavezno dovede.
S

Streptomicin

pre oko 7 sati

Grobari Zidjinovci, deluje da smo vam bol NANELI? Hehehe
J

Jes vala

pre oko 7 sati

Boli kada si FMP.
G

GOROSTQS

pre oko 7 sati

JA SAM VOLEO DA PARTIZANA UBACE U LIGU SAMPIONA UMESTO ZVEZDE LAO ONOMAD MITROVIČ I LUČA LUKIĆ ŠTO SU UBAČENI PA ISPALI OD AELA PA I TUNA PREMOCNOGA SETIMO SE TUNA KAKO SU KRCALI, SAD SU SVE PREKALJENI PREČALBAŠI IZ ŠVICE PO ENGLESKOJ ITALIJI. NISU USPELI MITRO I LUČA TADA. SADA JA U KAFICU ČEKAM LUČU MITRA I ŽILA DA SE VRATE I PARTIZAN DA OSTVARIML JEDAN STARI SAN.
G

GOROSTASINJICA

pre oko 7 sati

ŽILA ISPAO OD BATE BORISOVA LUČA PRIMAO PO PET MITRO TUNJEVINA
G

Gorostasinjica

pre oko 7 sati

ZVEZDA BENFIKA 1:0.
C

Comi81

pre oko 7 sati

Da imamo nekog normalnog na čelu kluba a ne ovog kriminalca ,Zvezda bi bila u mnogo boljoj poziciji sa mnogo jačim timom... Ali sve dok lični interes i procenat od transfera bude iznad interesa kluba,neće biti bolje... To što smo bolji od nikad gored Partizana ne znači da smo na pravom putu...
e

ejjj

pre oko 7 sati

jel dinamo jaci od kada je otisao mamic? lazes bre
N

Nenad1246

pre oko 7 sati

Za plivanje u ovim vodama su ti potrebni ovakvi od poštenih leba nema. Misliš li da su pošteni ovi po Realima, Bajernima, Sitijima, Parizima, Uefama, Fifama.. jesu đavla da su pošteni ne bi bili tu gde jesu već bi motali kablove.
P

PRAVDA SA ZAKAŠNJENJEM

pre oko 7 sati

7 godina bliže hapšenjima u masovnoj racji u zoru i ukidanju kluba zbog mega duga narodu.
@

@Sima arauho

pre oko 8 sati

ajde sto lazete da nam je drzava obezbedila 100 miliona nego i da nam je budzet 100 miliona....

etolaži

pre oko 7 sati

su im u genima pa sve i da je tako kako lažovi pišu ne znam šta se to njih tiče?
B

BokiUSA

pre oko 8 sati

Ne možemo da pobedimo kada u ekipi imamo 15 Afrikanaca galaktikosa sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi. A tu je i pedantni stručnjak iz Arandjelovca zvani otkaz 5x zvani bunkerica i anti fudbal. Crno nam se piše večeras.
s

sashki85

pre oko 7 sati

zvani prvi trener u istoriji koji je ušao u ligu šampiona direktno iz prvog kola (2 puta), zvani koji je sa zvezdom napravio najveći uspeh u Evropi jos od 90ih, zvani evropska takmičenja svake godine, zvani ubica patlidžana, zvani... vaša noćna mora
a

ajde...

pre oko 8 sati

Zvezdina jedina šansa je napad. A o porazu koji misle neke komšije msle ni ne mislimo, nama je sve jedno i 0:1 4:5 ili 1:6. Mi moramo da igramo na gol više protiv njihovog najslabineg dela tima a to je odbrana, Kao što je i kod nas.
G

Gost22

pre oko 8 sati

Nista bez Agrobanke i poklona od 17m evra, sudije protiv Krasnodara, otpisanih miliona dugova, oteranih Nikolica, Leonarda, Djurdjevica, Milenkovica, poziva predsednika i pretnji Partizanu... Cudna ta 2017-a bila, nego ljudi slabo pamte
S

Streptomicin

pre oko 8 sati

Ko je nama oterao Slavisu Stojanovica, Ninkovica i ekipu i izbacio nas iz kvalifikacija za Ligu sampiona? Gle cuda, Partizan otisao umesto nas.
o

ojsa

pre oko 8 sati

Spremi se ti sa tvojim partizanom za ponedeljak. Tu ako vas izgazimo vi možete odmah svi kolektivne ostavke.
K

Katarn

pre oko 8 sati

E nek smo oterali milenkovica i leonarada koji sad na malti igra,ako Bog da uskoro don Terza stavlja katanac!
e

ejj

pre oko 8 sati

jos ne mozete da prebolite krasnodar
0

0211

pre oko 8 sati

hvala puno. nemoj da zaboravis, 18:45
b

bolestina

pre oko 7 sati

zamisli mozak koji spominje sudije u evropi
G

Gost22

pre oko 7 sati

Vama po vašem priznanju Džajić nepismeni sve to završio, što vas toliko boli istina
@

@Streptomocin

pre oko 7 sati

Normalno da ce da ide Partizan umesto vas kada vas Uefa kaznila zbog fer pleja, dobro je da je makar nekom dozvolila da moze da igra.
T

Tredalo je

pre oko 7 sati

da prođete tri nivoa a završili ste u četvrtom i ti imaš ibraza da nešto pričaš. A znamo i ko vas je te godine gurao da je ne pominjem.
@

@Streptomocin

pre oko 7 sati

Izbacio vas je Covic koji je probao u fudbalu da radi isto ono sto mu je godinama prolazilo u Evroligi dok je na celu iste bio onaj Spanac koji je na sve Coviceve radnje zmurio ( nije za dzabe sigurno ). Samo sto UEFA nije isto sto Uleb ,a i kad oterase Spanca , kaznise vas i u basketu (slucaj Kampaco ) . Na sve to te godine je malo falilo da Fudbalski savez bude ceo kaznjen i izbacen jer su potpsivali sve lazne dokumente koje im je Covic dostavljao.
N

N81

pre oko 7 sati

Čović se igrao sa knjigama.
b

bolestina

pre oko 6 sati

zamisli mozak koji spominje sudije u evropi
Đ

Đukin fan

pre oko 8 sati

Evo omladinci u LŠ nakon 52 minuta 0:2;Varela oba puta!!!Videcemo mogu li da se makar ikako vrate ali je razlika očigledna!!!Ne mogu da pariraju nikako!!!
N

Nista

pre oko 8 sati

Neka kupe jos nekog Sremcevića od 3 milke, da uzmu neki bod 😄
I

I

pre oko 8 sati

Pa šta? Gde su vaši omladinci?
G

Gorostas

pre oko 7 sati

1:2
@

@I

pre oko 7 sati

Kako desu pa pojacali vase omladince nekoliko njih.
I

I

pre oko 8 sati

Opet pored tih 7 godina, plase se Partizana, menjaju sudiju koji je vec izabran da sudi derbi, pomeraju 2 meseca derbi.
S

Streptomicin

pre oko 8 sati

Strah u nama izmice kontroli. Grobari Zidjinovci su hrabri u septembru. Problem je kad dodje maj.
@

@Streptomicin

pre oko 7 sati

Znamo da imate strah od Partizana, dobro je sto si iskren.

Ујка Житко ПФК

pre oko 8 sati

8.godina kasnije i dalje ne mogu da nas dobiju na JNA! AHAHAHAHAAHAHAHAHA😂😂😂😂
S

Streptomicin

pre oko 8 sati

Lako je smejati se u virtuelnom svetu. Znamo mi vas i u realnosti, nesto se slabo osmehujete u poslednjoj deceniji.
@

@Streptomicin

pre oko 8 sati

Bitno da vi skacete ko popareni na 4 skakaonice🤣🤣🤣
S

Streptomicin

pre oko 7 sati

Mi uzivamo kao nikada. U fudbalu i kosarci. Za vas nisam siguran, kazu da pratite rukomet od sinoc?
@

@Streptomicin

pre oko 7 sati

Uzivate, a kompleks od Partizana sve veći i veći, u rukometu makar ne bezimo sa parketa kao vi protiv Leskovcana😂😂😂
R

Realno istina

pre oko 6 sati

Uzivaj. U osmoj u nizu.
S

Streptomicin

pre oko 5 sati

Zato bezite u kosarci vec godinama. Hehehe
A

Ambrozini

pre oko 8 sati

Ne moze bolje od ovoga , pogledajte samo druge klubove iz istocne evrope kako im ide u evropskim takmicenjima? U ligi sampiona ih gotovo nema. Neverovatan uspeh!
S

Sima Arauho

pre oko 8 sati

Pa zato što ni jedan drugi klub nema svoju drzavu da mu obezbedi budzet od 100.000.000,00 €.P.S.A gde je Zagreb?U zapadnoj Evropi?!
I

Ima

pre oko 8 sati

Slovan koji vredi jedva 20 miliona.
S

Streptomicin

pre oko 8 sati

KK Partizan ima svoju drzavu.
@

@Streptomicin

pre oko 8 sati

Ima i FMP novo ime pa sta sa tim.
S

Streptomicin

pre oko 8 sati

Ima i Igokea. Nikom nista.
@

@Streptomicin

pre oko 7 sati

Pa neka ima, njihov problem, nije problem sto FMP ima, sta se ti brines za druge klubove iz druge zemlje.
0

011

pre oko 8 sati

Sada nam se "vratio" cuveni Ivica Iliev,sada ste gotovi... :)) Sta nam napravise od Partizana. Tuga. Bice vam cupavo veceras protiv Benfike,nije to losa ekipa kao sto mediji predstavljaju.
l

lzr

pre oko 8 sati

A za Kosmet niko da pita?!
S

Sima Arauho

pre oko 8 sati

Bice koreografija veceras u drugom poluvremenu "država 'd uradi nešto".
S

Streptomicin

pre oko 8 sati

Grobari Zidjinovci, javite se kad budete pomenuli Kosovo i Metohiju. Ako smete.
l

lzr

pre oko 8 sati

darjane svrsices do veceras
M

Milaneli

pre oko 8 sati

Darjane, čestitke. Ovakve tekstove očekujemo od tebe, tekstove sa dosta informacija, sa realnim pregledom situacije, sa pogledom u budućnost. Popravljaš se.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 8 sati

Ja volim tebe ludo, ja volim tebe znaj i imam jednu zelju pobedu danas mi daj, ja živim samo za tebe jer ti si meni sve, za slavu Crvene Zvezde za naše pobede.
B

BokiUSA

pre oko 8 sati

Tooo brate pozitiva..samo tako treba razmisljati. Neka bude sta bude ali pozitivno...
K

Kumovi Vrbas

pre oko 9 sati

23 minut 0:2 Anhel Di Marija. Mogu onda samo da zamislim kako ce se zavrsiti tekma.
@

@kume brate

pre oko 8 sati

brige te prate :) Uzmi veceras 'ladno niksicko i uzivaj u Ligi sampiona ;)
V

Vidi, možda i bude tako

pre oko 8 sati

Možda stvarno povede Benfika toliko, ali veliku grešku pravite što se poredite sa nama i mislite da bismo isto prošli kao vi, ali svakako te kapiram, nemaš koga da pratiš, navikao si da mrziš pa eto prilike, nemoj mnogo da se stresiraš
r

rrrr

pre oko 8 sati

To iz tebe govori ogromno životno iskustvo.Naucio te je Partizan svemu,porazima najviše.
R

Realno istina

pre oko 9 sati

Dosli smo na zelenije grane. Za mene posebnu tezine ima titula osvojena kad je tim vodio Slavisa Stojanovic u veoma veoma ...neprostim vremenima. I onda veliko razocaranjw vezano za izbacivanje iz evrokupova. Veliki pozdrav za sve Delijw uz zelju da veceras budemo ponosni na nas tim.
g

gostNBG

pre oko 9 sati

Znaci propusteni redom:Alfonso Dejvis,Artjom Dovbik,Mateo Retegi itd itd.Toliko o preuzimanju rizika
i

iz sljivika

pre oko 9 sati

Jel ti stvarno veruješ u to?
D

Dragooo

pre oko 9 sati

Uh kad se sjetim tih vremena, bilo je tesko. Ali malo po malo isplivasmo iz blata. Sve zahvaljujuci Milojevicu. Sa onakvom ekipom od prvog kola kvalifikacija do LS ej prvi put u istoriji. Pa proljeca u evropi. Sa Arsenalom onako igrati. Da je Boaci u onoj kontri pogodio ili Vujadin uhhh
l

lolololo

pre oko 9 sati

Ta kontra u Londonu i onaj zicer u Milanu u reziji Gobeljica su promasaji od kojih mi se dize kosa na glavi. Mogli smo lagano da dobijemo oba tima u gostima ali jbg.
i

iz sljivika

pre oko 9 sati

Nemojte zaboraviti Pešićev promašaj u Moskvi.
m

milo123

pre oko 9 sati

malo mi je krivo sto niste nigde pomenuli Krsticica. Covek je bio pun pogodak, secam se da je doslovce odmah poceo da igra, i odmah je dao doprinos, kako na terenu tako i u svlacionici. Antologijski je vec njegov poteza kada Pongracica hvada za grlo, Po meni je on jedno od bolji pojacanja koja su doveli Terza i ekipa (spramo momentu u kojem se klub nalazio, njegovom iskustvu + doprinos).
R

Realno bivsi, navijac sa stadiona

pre oko 9 sati

Ne nozemo reci da su doveli Marina i Dragovica jer su momci sami hteli svoju neku zivotnu zelju ispuniti. Ostvareni uveliko. Nista tu tandem nije uradio nego su sami momci ponudili se i ovi prihvatili jer ko ne bi. Od pojacanja, jedino su Ben i Hvan pokazali nesto. a ostalih 70 i kusur Kulibalija, Dionija, Garsija, Zandera, ma poceo sam i da zaboravljam su oni DOVELI i promasili. Kao rade po principu velikih klubova, ja ne vidim da veliki klubovi dovode pun dzak matorih igraca vec klinaca. Ovo nije Zvezda za koju se zalazem i koju volim zbog Tandema i svega.
d

dexiko

pre oko 9 sati

I ti "promašaji" osvoje 7 titula zaredom,5vkupova,po 4 LŠ i LE.Dobiju ili ostanu neporaženi od olimpijakosa,kopenhagena,napolija,krasnodara,liverpula,sparte prag,arsenala,salzburga itd.
m

milo123

pre oko 9 sati

sa Marinom nije bilo bas tako. Sa njim smo tada probili sve granice. Ako se ne varam on je bio najplaceniji sa milion godisnje. Sa Dragom su bile ciste emocije u pitanju. Tu se slazem. Ajde iskulirajte sa hejtom prema upravi i igracima, degutatno je pricati kako su ljudi nesposobni a neko vam ovde cinjenicno objasni kako su veoma uspesni. Dosta je pominjanja promasaja.
P

Penzioner

pre oko 9 sati

Ma da, sve si u pravu. Zato veceras navijaj za Benfiku. Brzo ce proci ta dva prelazna roka koliko je potrebno Ilijevu da stvori Evropski Partizan!
M

Moraće

pre oko 10 sati

Mimović i Spajić da pricaju na Engleskom celu utakmicu.
đ

đapekorleone

pre oko 9 sati

Na kom jeziku će se golman Jovanović obraćati igračima večeras? Ah da..
F

Familija

pre oko 10 sati

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
t

thetank

pre oko 10 sati

Dobili smo jedini klub koji ima tenak xD Na celu kluba lik sa poternice. Mislim da je sve regularno tu
0

04400

pre oko 10 sati

Mislim da su ti Terzinjo i Čovke unistili detinjstvo, a bogami ce i starost 😂
r

rrrr

pre oko 10 sati

"mislim",je kljucna rec ovde i nema nikakve veze sa tobom.
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

Gde moze da se vidi ta poternica? Imate li dokaz za to?
Z

Zvlat BG

pre oko 9 sati

"Nacionalni biro Interpola raspisao je međunarodnu poternicu za nekadašnjim direktorom OFK Beograda Zvezdanom Terzićem, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Poternica je izdata po nalogu Okružnog suda u Beogradu."
@

@Zvlat BG

pre oko 9 sati

9:2
S

Streptomicin

pre oko 8 sati

Na sajtu Interpola je nema. Mozda negde drugde? Inace, jedan kosarkaski bivsi trener je takodje bio na poternici, pa je pobegao u Sarajevo.
N

NR

pre oko 10 sati

Ako osvoje 36to mesto bice dobro.
r

rrrr

pre oko 10 sati

Cak je i to 36. mesto bar dve svetlosne godine daleko od vas.
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

U vreme Vujosevica, Tegi nam je objasnio da je biti poslednji u EL od 24 ekipe istorijski uspeh. Ne znam da li da mu verujem?
@

@nr

pre oko 9 sati

da igra 360 klibova vi ne bi usli tako da palkba
N

NR

pre oko 9 sati

Sa 100 puta budzetom. Svaka cast
S

Sima Arauho

pre oko 10 sati

Posle 7 godina vama je orgsnizator igre Mirko Ivanić iz Bete Borisova?!Pa za njega je Leonardo Mesi lično!
r

rrrr

pre oko 10 sati

Ne sekiraj se crni simo ko je nama organizator igre.Vidis li gde ste?
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

Leonardo? Sta je sa njim? Pisalo se da je u dusevnoj bolnici.
K

Komentator

pre oko 10 sati

Leonardo koji je samo godinu dana stariji i završio na Malti ?
1

12345m12345

pre oko 9 sati

gde igra taj leonardo, ko je to?
@

@sima arauho

pre oko 9 sati

leonardu he vrhunac karijete superliga srbije i maestralni potezi protiv surdulice i palanke, ali u vadim glavama to je bolje od igranja nokaut faza evro takmicenja
P

Penzioner

pre oko 9 sati

Direktor grobar, jedne OŠ pri doceku djaka prvaka rece:"Bio sam tuzan gledajuci tu decu koja ne pamte od rodjenja do danas ni jednu Partizanovu titulu" 7 godina tuge i bola...
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

Unistise nas Covic i Terzic, u pravu su bili grobari Zidjinovci. Veliki su to znalci, nema sta, hehehe.
E

E

pre oko 10 sati

Kada su ti oni idoli.
K

Komentator

pre oko 10 sati

Idemo večeras hrabro, pa šta nam Bog da !!!
2

24.232

pre oko 10 sati

Najjace je ovo sto 90% ovih pisaca... kada treba da postavi neko pitanje uzivo, pita neke nebuloze... ali onda 24h kasnije za racunarom i uz pomoc stapa i kanapa glume Iva Andrica.
k

kiparski murinjo

pre oko 10 sati

dobili smo klub koji u domacoj ligi igra prijateljske utakmice, a u evropi slavi remi protiv mladih momaka, i to pukom srecom osvojen bod
r

rrrr

pre oko 10 sati

U ponedeljak igramo sa filijalom.(laksi trening)
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

Slavimo mi i pobede protiv Liverpula, Bodea, Olimpijakosa... Pobedili smo i taj pomenuti Jang Bojs. Strelac je bio Vukanovic iz Napretka, rodom iz Gajdobre. On je Partizanu dao 4-5 golova u karijeri.
U

U METU

pre oko 10 sati

Klub koji je za tih 7 godina doveo 77 "pojacanja", od toga pogodio 0 (nula). Priznajem treba biti umetnik za tako nesto.
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

Utoliko je uspeh veci, promasis sva pojacanja i od kluba bez struje dodjes do igranja u evropskoj verziji NBA.

pancevac992

pre oko 10 sati

8 godina 8 evropskih takmcienja,ali nismo uboli pojacanja hahahahahaha,ima logike
T

Triton

pre oko 10 sati

Boaci ,Radonjic,Marin,Dragovic,Borjan ,Hvang nije bas da je 0 pogodaka ,mada dalekobod toga da nije bilo promasaja
7

73

pre oko 10 sati

Priča se po gradu da će i na JNA biti postavljen video bim za praćenje LŠ... Veliki fudbalski dogadjaj.
Đ

Đurđa

pre oko 9 sati

Ne vidim razlog za taka nešto kad će i na stadionu Rajko Mitić biti praznih mesta.
B

BokiUSA

pre oko 8 sati

Djurdja..nije to za nas vec vas. Da navijate za Zvezdine protivnike. Da pokusamo Da vas ujedinimo muke jedne...
a

amateur

pre oko 10 sati

Dobili smo klub koji u evropi sluzi za odmaranje igraca suprotnog tabora. Dobro im dodje utakmica protiv stuba srpstva da isprobaju rezervnu taktiku.
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

Samo neka odmaraju, mi smo prezadovoljni. Odmarajte i vi u ponedeljak, bice nam drago.
M

Milence Pilence

pre oko 9 sati

Blago tebi... Ujagmi i ti svojih PET MINUTA SLAVE za NAPISANI KOMENTAR😉... 🤔ZVEZDA je ČUDO😇✌️
l

lolololo

pre oko 10 sati

Znaci burazer Rodic je preziveo i Alfonsa Dejvisa... Pa nama Marselo i Filip Lam da se ponude nesmenjivi Roda bi ih oduvao 🤣
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 10 sati

Zvezda je rasla progresivno, prvo su pojačanja bili skoro samo skromni povratnici tipa Žule, Vujadin, Bakula i po koji stranac ispod radara kao Donald, Ben. Onda se prešlo na nešto ozbiljnije domaće igrače kao šro su Katai, Ivanić i solidne strance recimo Sanogo. A sad smo došli do reprezentativaca Radonjića i Krunića kao i stranaca koji imaju ozbiljne uloge u ligama petice kao Silas. Lepo svedočanstvo o rastu jednog kluba i još ćemo da rastemo. Dobar tekst Darjana, živela Zvezda i Srbija!
C

Cuj,ovi grobari

pre oko 10 sati

al su se raskokdakali!Mrs u kokosinjac!
o

ovo danas

pre oko 10 sati

rutinski 0:3, no Pavle Ilić no fun.
D

Dobili

pre oko 10 sati

Smo sa 90 posto igraca cine stranci u Stubu.
S

Streptomicin

pre oko 10 sati

90% od 11 igraca na terenu ili 10(da se lakse racuna) je znaci devetorica stranaca. Standardni su Spajic, Mimovic, Rodic, Ivanic, do juce Ilic, od skoro Krunic, uskoro ce i Radonjic. Gde tu ima 9 stranaca?
@

@Streptomicin

pre oko 10 sati

Kako ima, jer veceras igra u prvoj postavi samo Mimović i Spajić, ladno covek racuna igrace koji su rezerve, o boze sta covek nece da procita.
C

Claudio Lopez

pre oko 10 sati

Nisam znao za Dejvisa da smo mogli da ga dovedemo...Covece kakav kiks smo napravili mozda i vevi nego onda kad nam je bio ponudjen Levandovski
M

Missisipi

pre oko 10 sati

Pa dobili smo da se forsiraju stranci zbog cega nam pati reprezentacija. Dobili smo da stubu srpstva igra 8 stranaca i 3 Srba. Dobili smo da se zbog njihovih ambicija sramotimo sa reprezentacijom a sramote nas i oni u evropi. Dobili smo nista.
e

e sad

pre oko 10 sati

Ne,najbolje je kad bi igrali sa deset domacih igraca!Ne bi videli Evropu a najverovatnije ni titulu!
B

Blinkeri

pre oko 10 sati

Pricas o evropskom velikanu,bolje komentarisivtvoj mali klub.Pricas o klubu koji je najveci brend na Balkanu i jedino vredno pomena na ovim prostorima.Osvajac Kes,prvak sveta,finalista kupa Uefa,osvajac Mitropa kupa,Dunavskog kupa,tri polufinala Kes-a,polufinalista Kpk,polufinalista Ksg,pobedjivao i izbacivao vise od 25razlicitih klubova iz liga petice,kao sto su Real,Barselona,Bajen,Liverpul,Arsenal,Napoli,Roma,Valensija,Bilbao,Bolonja,Atalanta,Marsej,Lester,V.Bromvic,HihonKajzerslauterb,Keln,Mec,Herta... Vise proleca u Evropi ima nego mnogi ucesca ,zato mirno da stanes kad govoris o gigantu evropskog fudbala.
r

rrrr

pre oko 10 sati

I onako nam reprezentaciju cine polufabrikati sa armijskog pasnjaka.
M

Missisipi

pre oko 9 sati

Blinkeri Velikani ste samo sebi u ocima, u evropi ne prave razliku izmedju vas, dinama bilo kog istocnoevropskog tima osim sto smatraju Legiju a cak i Ukrajinske timove mnogo iznad vas, o Ruskim da ne pricamo. Partizan dok se gurao kao vi bar je reprezentacija igrala kako treba a cak nas i tu vas Vidic zakopavao. Da nema Vlahovica, Mitrovica, Blekija i Pavlovica tek bi pucali, jer ne moze olinjalke, kangve, kange i Radoi Krunici, Dragovici i Borjani da igraju za Srbiju. Sramota STUBU SRPSTVA haha. Nego bice neke parole za Kosovo ili je to no no prica na tribini hahahahahah.
D

Dobili

pre oko 10 sati

Smo nove milionere u Zvezdu.
e

evilman

pre oko 10 sati

Posle 10 godina upumpavanja stotina miliona evradi u drzavni projekat, uspeli su da dovedu pumu rodrigeza. Uvek cirskus sa vama
r

rrrr

pre oko 6 sati

Nemoj o cirkusu,uvek pomislim na vas kada cujem tu reč.
G

Grupa JNA

pre oko 10 sati

Hahahahahahaha napredna zlezda hahahahahahaha a krenulo ih kada su pokrali Krasnodar 2017 godine ali znate to je nebitno 🤡
z

znamo znamo

pre oko 10 sati

Cenim da si plakao posle krasnodara
R

Rubikova kocka

pre oko 11 sati

Sve je počelo od ispadanja od Kairata i onda šef preuzima raspuštenu bandu, a ostalo je sve istorija koju većina tkz. Zvezdaša nažalost zaboravlja, jedan je Vladan Milojević! Srećno momci danas i klincima srećno u omladinskoj ligi šampiona! RS uvijek uz našu Crvenu Zvezdu ❤️🤍❤️🤍
k

kaziprst

pre oko 10 sati

Kazi slobodno koji sef :D
.

....

pre oko 10 sati

Nije sigurno mislio sine na onoga što vama plaća licence
d

dosta lazi

pre oko 11 sati

kakav glup tekst, Dinamo zagreb nije nista bolji od Dinama zagreb koji je igrao pre 10 godina, prosto to je realnost ovih prostora i ovih liga, lagati navijace da mozes da porastes i napravis jaci tim a da igras na balkanu u siromasnoj drzavi je laz. Laganje navijaca... Ova liga sampiona je dar i tako treba gledati samo ucestvovanje je uspeh veliki
p

prti

pre oko 10 sati

Mozda Dinamo nije bolje od Dinama pre 10 godina ali ova Zvezda je mnogo bolja od Zvezde iz 2014 to su dva sveta razlicita. Ovaj tim bi onaj oprao u svako doba dana i noci jer su jednostavno igraci mnogo kvalitetniji. Zvezda ima uzlaznu putanju samo je pitanje da li je mogla i morala biti jos jaca u organizacionom i finansijskom smislu. Promaseno je sa mnogo igraca i baceno previse para po meni, mozes da pogresis ali kardinalno ovoliko puta ne. I taj dug nije saniran a ima se prostora za to pogotovo ove sezone ali ih to iz nekih razloga nama nepoznatih apsolutno ne zanima a realno je da bi za 2-3 sezone pametnim finansiranjem sanirali dug a da tim ne trpi previse. Isto tako nije reseno pitanje trening centra, stadiona i te stvari su samo u prici i magli a do sada je bar nesto od toga trebalo da se pomeri sa mrtve tacke i ova uprava je tu apsolutno zakazala.
Ž

Živke86

pre oko 8 sati

@prti dug se ne otplaćuje tako što odeš kod poverioca i istreseš mu sve pare koliko mu duguješ. Niti ti to želiš niti on to želi. Postoji dogovorena dinamika otplate sa dogovorenim kamatama. Sa druge strane, dok god se prihoduje i želi još veći prihod biće i zajmova jer ako je kamata 10% a zarada ako investiram 50% naravno da ću da se zadužim.
M

Milojko Arsenić

pre oko 11 sati

Danas je cela Srbija koja želi promene uz Benfiku. Vreme je da se napravi još jedan korak ka oslobađanju od okupacije. Do konačnog oslobođenja Srpskog naroda i sporta!
r

rrrr

pre oko 10 sati

Kada zaboli javi se lekaru.
s

statističar

pre oko 10 sati

Drugim rečima ti i poneka šaka jada. Srbija cela crveno bela...Idemoo.
R

Rubikova kocka

pre oko 11 sati

Sve je počelo od ispadanja od Kairata i onda šef preuzima raspuštenu bandu, a ostalo je sve istorija koju većina tkz. Zvezdaša nažalost zaboravlja, jedan je Vladan Milojević! Srećno momci danas i klincima srećno u omladinskoj ligi šampiona! RS uvijek uz našu Crvenu Zvezdu ❤️🤍❤️🤍

Mr 007

pre oko 11 sati

🤣😭Dejvis i Retegi ne valjaju,tako ti je to kad je Mrkela glavni skaut ekipe.
g

gost015

pre oko 11 sati

Kakav ulizivacki tekst. Nema dalje. Dajte mu neku nagradu..
d

debil Darjan

pre oko 11 sati

sa svojim fikcijama i izmisljenim dijalozima koje je smislio u svojoj glavici
D

DV91

pre oko 11 sati

Zvezda popunjena na svim pozicijama, a planira da igra celu sezonu sa 3 beka???
l

lol12

pre oko 11 sati

Od kojih je jedan Milan Rodic
D

Delijaxxx

pre oko 9 sati

Degenek mose da igra beka i tu je mali Avdić od 16 godina. Možda dovedu nekog u januaru.
z

zzvz

pre oko 8 sati

I sa tri beka su jaci od kompletne lige bar 3x...
G

Gost30

pre oko 11 sati

Radonja da udje sa klupe i odigra kao protiv Portugala u kvalifikacijama
a

alo bre

pre oko 11 sati

Zasto izmisljas dijaloge ljudi sa kojim nisi bio u prisustvu? sta je sa mozgom?
S

Sta je sa mozgom

pre oko 11 sati

Dokle ces izmišljati dijaloge izmedju osoba kada nisi nikad bio tu medju njima?
T

Trancer

pre oko 11 sati

ponovo izmisljeni dijalozi Darjana nedeljkovica ,smisljeni u njegovoj glavi kao fikcija gde misli da pise dijalog za film a ne tekst o fudbalskom klubu
F

Fabri

pre oko 11 sati

Au Darijane.. Najmanje je bilo perfektnih pojacanja.. Mi smo posle 7 godina evrope trebali da prevaziđemk mnogo igraca iz danasnje ekipe ali su oni ipak tu...
к

кикоман

pre oko 11 sati

Онај који није искорстио прилику да доведе Дејвиса и Ретегија...комотно може да оде данас кући са конопчетом и хоклицом...