Foto: Reuters
Foto: Reuters

Razlaz posle devet komada i istorijske bruke, Jakirović više nije trener Dinama

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 11:53

Odluka doneta posle telefonskog razgovora klupskih čelnika

Iako se u Zagrebu nije očekivalo mnogo od gostovanja u Minhenu na startu Lige šampiona, niko se nije nadao da će na Modri na Alijanc areni doživeti istorijsku bruku i rezultatski brodolom (2:9), preko čega nadležni na Maksimiru nisu mogli da pređu. Dinamo je saopštio da je dogovoren sporazumni raskid sa Sergejom Jakirovićem, koji je Zagrepčane vodio na 60 zvaničnih mečeva.

Nije mu pomoglo ni to što je sa Modrima izborio učešće u elitnom takmičenju ove sezone. Kako piše portal Germanijak, odluka je doneta u telefonskom razgovoru koji su jutros održali klupski čelnici, pre svih Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić, nakon čega je zaključena je smjena trenera Jakirovića.

Izabrane vesti

U narednom periodu ekipu će voditi dosadašnji član stručnog štaba Sandro Perković.

"Prije svega želim da se zahvalim Sergeju Jakiroviću na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo prijatnu saradnju, na mene je ostavio utisak kvalitetne osobe i želim mu puno sreće u daljnjoj karijeri. Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi, da interes Dinama stavimo na prvo mesto. Na svima nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo. I da se vratimo na pobedničke staze", kazao je predsednik GNK Dinamo Velimir Zajec.


tagovi

Dinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara