Čukarički produžio ugovor sa Docićevim naslednikom

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 12:51

Brđani zaključali Andreja Bačanina

Posle Vojina Serafimovića, Lazara Stojanovića i Luke Đorđevića, novi ugovor sa Čukaričkim potpisao je Andrej Bačanin. Ovaj momak je ujedno prekomandovan u prvi tim, a biće i licenciran za takmičenje u Super ligi Srbije, pa će biti u konkurenciji već za meč osmog kola protiv Jedinstva iz Uba (subota, 18 časova, stadion na Banovom brdu).

Izabrane vesti

„Prvi ugovor sa Čukaričkim sam potpisao pre tri godine, godinu dana kasnije sam produžio ugovor. Sada je opet na red došao produžetak, ovoga puta do 2027. godine. Dosta toga se dešavalo u međuvremenu, ali sam imao ogromnu podršku uprave kluba i ovom prilikom želim na tome da im se zahvalim. Naporno sam radio, trudio se da sebe nadogradim kao igrača i kao ličnost. Verujem da sam zaslužio da produžim ugovor, a to je veliki podsticaj za dalji rad i napredak. Hvala i svim trenerima u prethodnom periodu, ali i saigračima“, kazao je Andrej Bačanin po potpisivanju novog ugovora.

Bačanin igra na poziciji defanzivnog veziste, a u Čukaričkom je od 2019. godine, tada je na Banovo brdo došao iz Crvene zvezde. U međuvremenu je igrao za kadete, potom omladince belo-crnih, a sada je vrlo blizu debija za prvi tim.

„Pre samo dve-tri godine sam skupljao lopte na utakmicama prvog tima, tada sam maštao o tome da momci na terenu postanu moji saigrači. Zbog pozicije na kojoj igram, najviše sam gledao Marka Docića, on je lider i vođa ovog tima u svakom smislu te reči. Trudiću se da što više naučim od njega, on je zaista veliki igrač i legenda Čukaričkog“.

Izdvojio je Bačanin i najbolje elemente u svojoj igri.

„Krasi me ofanzivni kvalitet, pasevi unapred, asistencije i duge lopte. Ali, smatram da sam dosta popravio i igru u defanzivi i da podjednako dobro mogu da igram u oba pravca“.


tagovi

Čukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara