©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Odavno nije bilo ovako dobro - 7/10

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.01.21. | 23:44

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LION - BORDO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Ništa nije ukazivalo da će Lion uspeti da “ukrade” sva tri boda, ali se Duboa fantastično snašao u nadoknadi. Primio je loptu na drugoj strani i prelepo šutirao. Lopta se odbila od stative i ušunjala se u gol.

Opširnije OVDE

BRAGA - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Nije Santa Klara mačji kašalj, osma je u Primeiri i nije baš gost za poželeti. Međutim, Braga je sa dva gola u prvom poluvremenu napravila dovoljan kapital za trijumf u ovom duelu Kupa Portugala.

ANTVERPEN - VAS BEVEREN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:2

Klackalica od početka pa do kraja susreta 25. kola Belgije 1. Domaćin je bio viđen za trijumf, ali gost iz Beverena, inače fenejraš na tabeli, pružio je sjajan otpor koji je Dilan Batubinska slomio golom tek u 87. minutu.

ŽIL VISENTE - PORTO (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 0:2

Silno se namuio favorizovani Porto na meču Kupa Portugalije protiv Žil Visentea. Jedan pogodak je zapravo rešio pobednika susreta i to postignut već u 10. minutu meča na kada je preczan bio Meksikanac Ruiz. Trijumf Zmajeva je u drugom minutu nadoknade potvrdio Taremi. No poobedi, kao i prolasku jednog od naigranijih tipova dana u MOZZARTU, u zube se ne gleda.

ŠTUTGART - MAJNC (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 2:0

U tri prethodna kola Švabe nisu osetile slast pobede i ovo večeras im je bila idealna prilika da se počaste, jer im je u goste dolazio Majnc, pretposlednji tim na tabeli. Takav zicer Štutgart nije propustio, koliko god da je u lošoj formi.

Opširnije OVDE

REDING -BORNMUT (tip 1, kvota 3,20) - rezultat 3:1

Paunovićev sastav je vezao šestu utakmicu u Čempionšipu bez poraza. I od Bornmuta, koji mu je do ovog 26. kola bio najblićži pratilac, sada je udaljen pet bodova. Poluvreme je bilo dovoljno Redingu da dobije ovu utakmicu.

Opširnije OVDE

GROJTER - AUE (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 3:0

Tim iz Firta je lagano odbranio svoju livadu i to sa tri laka komada u mreži gostiju. Šveđanin poreklom iz BiH Branimir Hrgota dao je rprva dva gola, a treći je delo Amerikanca Džulijana Grina.

PRECRTANO

TORINO - FJORENTINA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:1

Vodila je Viola golom Franka Riberija, ali je Torino uspeo da nadigra devet protivnika u poslednjih 20 minuta meča, pa je ekipa Davidea Nikole izvukla bod (1:1). Crveneli su u ekipi Ćezarea Prandelija Gaetano Kastrovili i Nikola Milenković

Opširnije OVDE

GAZIJANTEP - GALATASARAJ (tip 2+I&1+II, kvota 2,90) - rezultat 1:2 (0:0)

Ovo je treća uzastopna pobeda Lavova iz Istanbula, koji ne dozvoljavaju Bešiktašu i Feneru da mu pobegnu na tabeli. Najzaslužniji za današnji trijumf bio je Henri Onjekuru. Golgeter Galatasaraja postigao je oba gola protiv Gazijantepa.

Opširnije OVDE

CS UNIVERZITATEA - PITEŠTI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Utakmica koja samo tokom tri minuta nije bila u egalu. I to između 64, kada je za domaći sastav bio precizan Mamut, i 67. kada je Malele izjednačio.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara