Danijel Anđelković (©fenix-toulouse)
Danijel Anđelković (©fenix-toulouse)

Anđelković u Tuluzu do 2027.

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 14:58

Srpski stručnjak produžio ugovor sa prošle sezone četvrtoplasiranim timom šampionata Francuske

Danijel Anđelković pravi sjajne rezultate u Tuluzu. Sa klubom koji ima 12. budžet u Francuskoj prošle sezone je stigao do četvrte pozicije i Lige Evrope. Dva puta u nizu je bio proglašen za trenera sezone u drugoj najjačoj ligi na svetu, posle Bundeslige.

Stari ugovor mu je isticao na leto 2025. godine, ali posle tri uvodne pobede na startu šampionata Galskih petlova, popularni Deni je produžio saradnju sa sadašnjim klubom do 2027, objavio je Tuluz na zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

Veoma sam srećan što nastavljam avanturu u Tuluzu. Radimo godinama zajedno i tim napreduje. Sa klubom sam na istim talasnim dužinama. Znam kako funkcioniše sistem, volim da radim sa stručnim štabom, igračima i svim ljudima u klubu. Ispunjen sam ovde“, rekao je Anđelković koji je završio igračku karijeru u ovom klubu, nekoliko godina je bio u stručnom štabu, pekao zanat, a prvi trener je postao 2021.

Tuluz je godinama srpska kolonija. Više od decenije boje ovog kluba brani nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nemanja Ilić, tu su od prošle godine i mladi Uroš Mirović i Vojin Čabrilo. Ovog leta stigao je i reprezentativni desni bek Srbije Uroš Kojadinović iz Partizana.

Za vikend je Tuluz razbio na svom terenu učesnika Lige šampiona Nant sa 35:29.



tagovi

RK TuluzDanijel Anđelković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara