(©Starsport)
(©Starsport)

Zvezda bez Ivanića u Milanu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 12:32

Najbolji igrač crveno-belih ove sezone povredio primicač

Veliki problem zadesio je Crvenu zvezdu uoči gostovanja u Milanu, gde će 1. oktobra igrati protiv Intera utakmicu drugog kola Lige šampiona. Zbog povrede primicača Vladan Milojević neće moći da računa na najboljeg igrača crveno-belih ove sezone - Mirka Ivanića.

Klub je saopštio da se sjajni vezista povredio u susretu sa Partizanom i da će se na teren vratiti tek posle reprezentativne pauze. To znači da će pored nastupa na međunarodnoj sceni propustiti i mečeve sa Železničarom i IMT-om u Mozzart Bet Superligi, a ukoliko se oporavak bude odvijao kako treba, na terenu bi ponovo mogao da se nađe za duel sa Radničkim iz Niša, 19. oktobra, tri dana uoči gostovanja u Monaku.

Izabrane vesti

Odsustvo Mirka Ivanića moglo bi da bude velika prilika za 17-godišnjeg Andriju Maksimovića ne samo protiv Pančevaca u petak, već i na kultnom stadionu Đuzepe Meaca u utorak od 21.00. Mladi ofanzivni vezista je ostavio sjajan utisak u večitom derbiju, posle čega je Milojević odlučio da ga ne vraća u Grafičar. S obzirom na novonastalu situaciju, može se očekivati da protiv Železniča upiše svoj drugi nastup u startnoj postavi, a videćemo onda šta će stručni štab crveno-belih smisliti za gostovanje u Milanu. Sigurno je da Zvezdu tamo čeka potpuno drugačija utakmica nego bilo koja u dosadašnjem toku sezone...

Ivanić je već dugo unazad vođa ove genercije Zvezdinih fudbalera i nedavno protiv Benfike je ostavio najbolji utisak u domaćem timu (1:2). S velikim motivom je već igrao u Milanu februara 2021, kada su se crveno-beli borili sa Rosonerima za plasman u osminu finala Lige Evrope.

Njegovo odsustvo za meč sa Interom biće veliki udarac za ekipu.

Podsetimo, protiv Benfike u prvom kolu Lige šampiona zbog povrede stopala iz igre je morao Ognjen Mimović. Njegovu poziciju levog beka uspešno je popunio Timi Maks Elšnik koji je prekomandovan sa mesta defanzivnog veznog. Ostaje da vidimo hoće li tako biti i u Milanu ili će Milojević i njegovi saradnici ponovo menjati formaciju, kao što je to bio slučaj za duel sa Partizanom, kada je uz levu aut-liniju igrao Olajinka.


tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara