Dušan Vlahović (AFP)
Dušan Vlahović (AFP)

Vlahović je histeričan i slabog karaktera, Milik je mnogo jači igrač

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 17:42

Tvrdi nekadašnji napadač Rome, Intera, Milana i Real Madrida, Antonio Kasano

Svojevremeno beskrajno talentovan, po završetku karijere prilično džangrizav. I dok je terao loptu slovio je za čoveka kratkog fitilja koji će vam štošta sasuti u lice, a nakon što je okačio kopačke o klin, nema Antonio Kasano dlake na jeziku za današnje protagoniste u fudbalu.

Međutim, često nekdašnji italijanski reprezentativac ne ume da bira reči, neretko preteruje u želji da njegove izjave odjeknu čitavim kontinentom, pa je tako u emisiji Viva el Futbol, recimo opleo po Kristijanu Ronaldu rečima da strelac najvećeg broja golova u istoriji fudbala Kristijano Ronaldo, taj isti fudbal ne ume da igra. Takvim izjavama bivši član Rome, Intera, Milana i Real Madrida samo podriva sopstveni kredibilitet i osnažuje epitet analitičkog šarlatana.

Izabrane vesti

U istoj emisiji Kasano je pričao o Juventusu, koji je posle ubedljivog starta sezone i dve pobede od po 3:0, nanizao tri remija bez pogodaka. Poslednji se desio protiv Napolija.

"Apsolutna dosada, preselo mi je gledanje utakmice. Što se tiče igrača Juventusa počeću sa onima poput Kopmejnersa koji su doneli velike odluke da napuste svoj stari klub kako bi postali Bjankoneri. Niko Gonzales takođe. Jedno je igrati u Atalanti, Fjorentini ili Aston Vili, Juventus je druga priča", rekao je Kasano, pa se dotakao Dušana Vlahovića: "Ne sviđa mi se Vlahović, histeričan je, ima slab karakter. Ne zna šta da radi i konstantno se žali i negoduje. Kada je zdrav i u formi, Milik je mnogo jači od njega. I kada bude bio, on će igrati jer je mnogo podesniji za Motine principe igre. On služi i da poveže igru i da sarađuje sa ostatkom ekipe", rekao je Kasano.

Vlahović je dobro otvorio sezonu postigavši dva gola u drugom kolu Serije A protiv Verone, ali je i posle šest utakmica u svim takmičenjima ostao na toj brojci, uz asistenciju u pobedi nad PSV-om u Ligi šampiona.

Protiv Napolija Vlahović je bio slabo primetan, ali je Tijago Mota momentalno stao u odbranu svog golgetera.

"Nisam mu zamerio ništa, dobar je bio. Njegov stav je fantastičan. Dotakao je loptu samo šest puta? Na saigračima je da ga hrane, a Napoli nije ostavio mnogo prostora pozadi i nije bilo lako igrati."

Tokom prethodnog reprezentativnog okupljanja, Vlahović se nije stavio na raspolaganje selektoru Srbije Draganu Stojkoviću kojem je objasnio da će iz privatnih razloga morati da preskoči mečeve sa Španijom i Danskom. Povratak u reprezentaciju bio je očekivan tokom oktobarskog prozora, ali se Dušanovo ime nije našlo na najnovijem Piksijevom spisku.


tagovi

Dušan VlahovićJuventusAntonio Kasano

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara