Komentari na vest

Zvezda bez Ivanića u Milanu!

P

Pa1

pre oko 1 sat

Veliki hendikep mada i sa njim ne možemo ništa da uradimo u Milanu. Mićko je definitivno igrač koji pravi razliku na terenu i koji može da reši utakmice na individualni kvalitet. Godinama kupujemo strance ali Mićko je i dalje bolji od svih!
m

molim?

pre oko 1 sat

Šta se ovo dešava, koji igrač po redu da ima problem sa primicačem? Uhvatio je formu, protiv Benfike i Partizana je delovao baš dobro, spremno, razigrano. Nema potrebe da se žuri sa povratkom, bitnije je da se dobro oporavi. Treba odmoriti neke igrače pred meč sa Interom, iako su oni favoriti, da se ipak izađe i odigra hrabro i muški. Protiv Železničara mogu i Dalsio, Kanga, Šljivić, Maksimović, možda nekih pola sata za Ilića koji će verovatno početi u Milanu, pored Elšnika i Krunića. Duarte i Ndijae će svakako da podele minute, u zavisnosti od toga ko je planiran da počne meč u Milanu. Mislim da su se Olajinka I Silas dosta istrošili, pa protiv Železničara očekujem Milson a od starta možda i Jovanovića. Ne znam u kakvom su stanju Rodić i Drkušić, odnosno, kad se očekuje njihov povratak na teren.
Š

Škrabotina

pre oko 1 sat

Tri godine smo slušali a 'srbobranskoj bitangi' kao da je Maradona dok se vukao po terenu. Sad je Mićko Maradona i bolji od svih. Realno, odavno je vreme za Ilića, a ispred Mićka su Silas, Endiaj, Rade, Timi (pogotovo), itd...dosta stare slave. Čovek ima gas za poluvreme u LŠ.
9

95

pre oko 1 sat

Tta " bitanga" je rešila toliko derbija i drugih utakmica da ne zaslužuje da tako pišeš o njoj. Znam da nisi navijač Zvezde ali pokaži poštovanje prema majstoru fudbala koji nikad nije uvredio protivnika
M

Markovitz

pre oko 2 sata

Igraćemo 3412 u Milanu. Glazer - Điga, Spajić, Drkušić - Olajinka, Elšnik, Krunić, Seol - Maksimović (Katai) - Ndijaj, Silas.
I

Ima tu štofa

pre oko 2 sata

Nema bolje opcije po raspoloživom kadru.
P

Prcko33

pre oko 2 sata

Ne budite naivni , kakva formacija sa 3 to samo donekle mogu igrati najbolje svjetske ekipe , igrati sa 3 pozadi u evropi a prosjecan si tim to je pogubno!
S

Samo jedan covek

pre oko 2 sata

Pa sta ce vam Ivanic sad kad imate Messija? PS zasto danas nema teksta o ovom momku?
Đ

Đukin fan

pre oko 2 sata

Ivanić je na derbiju počeo da igra kako se od njega ocekuje i treba i taman kad je zaista potrebno povreda!!!Taj deficit u Milanu vodi jasno u skroz defanzivnu postavu i bunker pa koliko se izdrži!!!Nema mogucnosti tu za više ni sa Mirkom a nekmoli sa nekom defanzivnom alternativom!!!To je sto je,nema se kud!!!
p

ping-pong i kung fu

pre oko 2 sata

Axaxa, bez Ivanića je tebi bunker. Jak igrač kao i Hvang što je bio po 90 minuta trčanje u prazno. Vidimo kako igra u Holandiji, ni da opepeli. Pa nije to ping-pong liga.
R

Ris

pre oko 2 sata

Derbi ste mogli odigrati i bez Ivanića.
@

@ ping-pong i kung fu

pre 43 minute

Da pratis fudbal legendo video bi da je Hwang bio u timu kola na svom debiju u holandskoj ligi.
H

Hvala Bogu

pre oko 2 sata

Dobro je, konačno ćemo odbrambeno biti jači u sredini i nećemo morati da trpimo njegovo davljenje lopte kod pasova ka napadu.
г

гост 1312

pre oko 2 sata

Црта се утакмица за малог, буквално не постоји боља прилика. Шта год да уради, како год да буде, овде ће постати играч, Интер, ЛШ, у гостима, мора да почне. Има иза себе Крунића и Елшника са огромним искуством, по странама Силаса и вероватно Милсона, да се растрчи и покаже може ли или не.
G

GostPa

pre oko 2 sata

Pitanje je da li ima Elšnika koji bi vrlo lako opet mogao da bude levi bek na tom meču. Na osnovu svega viđenog, ne bi me iznenadilo da u prvoj postavi budu Katai, Kanga ili Dalsio. Možda Maksimović i počne sa klupe, ako uopšte bude ulazio u igru. Sportski pozdrav!
M

Marinjo1

pre oko 2 sata

Ivanic sjajno igra presing i cita secenje lopte i ima promenu u brzini sto niko u Zvezdi nema. Mozda je u losijoj formi ali jedan od top 3 igraca i ovako.
D

Drvo

pre oko 2 sata

Po čemu je Ivanić najbolji igrač ove sezone, čovek je baš debelo van forme. Osim onog gola u domaćice, ne sećam se više kome, ne sećam se da je išta uradio u sezoni, dok je mnogo defanzivniju Elšnik npr skoro u svakoj akciji kada smo davali golove. Ovo uopšte nije loša vest, ako zamene budu ili Mesi ili Prucev, momci razbijaju bez obzira na godine. Malo me smorilo to Ivanićevo "mrzi me da živim" loptanje. Dobar je on tehnički, ali daj energiju! I ko to gura ovoliko Ivanića sa ovim nebuloznik tekstovima?
P

Pavel Nedved

pre oko 2 sata

Samo onaj koji se ne razume u fudbal ne vidi učinak ivanića na terenu nije sve statistika svaki ključni pas je njegov on i kad nema dan nešto uradi
D

Drvo

pre oko 1 sat

"Desetki" je 90% opisa posla da ima "ključne pasove", a opet mali Maksimović i defanzivniji Elšnik su samo protiv grobara imali više ključnih pasova nego Ivanić za sezonu (ovu). Njih dvojica su učestvovali kod tri naša gola, Ivanić ni kod jednog (doduše namestio Silasu mrtvu šansu, ali to je sve). Ostale utakmice u ovoj sezoni isto. Bolji je bio kod Stankele kada nije igrao desetku, već neko polukrilo, ali to je druga priča. Tad se izgradio hajp, iz kojeg izlaze samo oni koji razmišljaju, dakle retki. Zar u Drvo sumnjaš, u Drvo koje ne greši nikad, vidi sve unapred. U Drvo koji ima tačno 100% tačnost na ogromnom uzorku. Pa to je početnička greška, kakve ni Savo Milošević ne pravi. Ako hoćeš kratak kurs javi se. Prva lekcija, kako očistiti mozak od medijskih hajpova i razmišljati svojom glavom i gledati svojim očima, pa onda krećemo od osnova fudbala. Živeo.
?

??

pre oko 3 sata

Gurnuti maksimovica pa sta bude. Jeste mac sa dve ostrice, al ne moze on napred da napravi neki veliki problem. Na sve to u toj utakmici nemamo sta da izgubimo. Kad pogledamo kako je krunic sa toliko iskustva odigrao lose protiv benfike, maksimovic kako god da odigra bice mu oprosteno. Sto veci rizik to veca dobit, miloje stisni damu
s

srka

pre oko 3 sata

Prvo, moram da se zahvalim jednom tako velikom klubu kao što je Crvena zvezda. U neka druga vremena, o ovoj pobedi i ponižavanju Partizana, pričalo bi se danima bez prestanka. Ovde je Zvezda povukla ručnu, a to mogu samo Veliki, sa veliko "V". Shvatila je protiv koga je odmerila snage, znala je da to nije taj Partizan, sa kojim se skoro 80 godina gradi veliko rivalstvo. Rekao je Milojević, nema smirenja, rekao je Mirko Ivanić, gospodin u kopačkama, nema nadobudnisti i prepotentnosti. Znaju oni dobro koji su Partizan pobedili, jasno je to njima kao dan. Još jednom, hvala ti Zvezdo, po ko zna koji put si pokazala da si institucija!
G

GS

pre oko 2 sata

Veliki klubovi gaze do kraja (Bajern) i tako iskazuju poštovanje prema protivniku. Zvezda je povukla ručnu jer se ne smije previše talasati.
s

samo

pre oko 3 sata

Po cemu je on to bio najbolji?Djiga,Elsnik,Spajic za klasu bolji.
P

Pedja108

pre oko 3 sata

I posle pisu Inter oslabljen, jer im ne igra jedan igrac. Zvezdi ne igraju Ivanic, Mimovic. Ne znam ni da li se Drkusic oporavio. Prilika za Maksimovica, a mozda ipak poceti sa Kataijem, da se vidi kako ce ici.
K

Katai nikako

pre oko 2 sata

Koji crni Katai? Pa on nije fizički/formom konkurentan ni za rekreativni termin! Bolje sa 2 golmana, nego sa Kataijem
б

буба бубић

pre oko 3 sata

Надам се да ће довести јермена Закарјана ма која да му је тржишна вриједност .Сњим би веђ била најава озбиљно јаког тима и два бека
I

Immobile

pre oko 3 sata

Idealna šansa da se krene sa Maksimovićem na toj poziciji. Ako imaju hrabrosti, a i mozga. U slučaju da eksplodira na toj utakmici sigurno bi se povećala cena i interesovanje. On je igrač potencijalno 15M+ ako bude standardan i igra u LŠ.
J

Jeste

pre oko 1 sat

Ali treba proceniti jel bolje da udje od 60og minuta nezavisno oder toga koji je rezultat, ili u vatru pa ako je Raspad sistema da izadje sto nece ni njemu pasti lepo a ni ukupnoj slici/ceni. Inace, deluje zrelo. Ako im prodje ovo, posle mogu da pecaju nezadovoljne klince iz bogatijih klubova, koji mogu u prvi tim, kao sto je Dinamo napravio sa Olmom....
б

бари 1991

pre oko 3 sata

Иванићев труд и залагање нису спорни,али физички није јак.Одиграо толико дербија ,а само један гол да о у купу.Његова партија је ипак била најбоља против Сампдорије.Овог љета смо му се требали захвалити и наћи замјену као и за Катаија и Кангу.Надам се да ће то урадити на зиму када би требао бити кључни прелазни рок за Европу наредне год.Ове се већ надзире максимум 3 ,4 бода у Лш реално
l

luks1

pre oko 1 sat

Gde ti vidis 3,4 boda,protiv koga.Ako se osvoji 2 boda ,mrka kapa
м

мучило

pre oko 3 sata

Навијачи су на вријеме упозоравали да на свакој позицији треба замјена.Картони,неочекиване повреде.За Европу треба два одлична тима,а ми не можемо ни првих 11.Све испод 5 голова за Интер биће одлично .Али као да унапријед гледам у првом полувремену ће наш неки играч зарадити црвени картон.Пруцева и Максимовића убацити од прве мин и малог Јовановића
к

кад ће

pre oko 3 sata

тренинг после Бенфике,да изједначимо???
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 sata

Treba da se posalje dopis u UEFA da se odloži utakmica dok se svi igrači ne oporave.
F

Fudbalista

pre oko 3 sata

Šteta za ovog momka a Boga mi i za zvezdu. Baš bih voleo da vidim ili da se sami jave ovi zvezdaši koji su, dok sam ja pisao da je najbolji zvezdin igrač i verovatno najbolji fudbaler u Srbiji, Ivanića pljuvali pre par godina, a sada se kunu u njega. Želim mu brz oporavak a jedan od razloga plus je i njegova odmerenost u izjavi posle utakmice sa Partizanom kad je naglasio da govori biranim rečima iz poštovanja prema Partizanu. Moj Partizan je možda na konopcima ali će, siguran sam, ustati... kad uprava ode, a otići će. KAD - TAD!
m

miki34

pre oko 3 sata

Svake sezone van stroja najmanje 3 meseca. Mora hitno da se nadje alternativa, mozda vratiti kataia.
D

Dejanii

pre oko 3 sata

I Inter je bez Barele..

Proficap

pre oko 3 sata

Mimovic nije levi bek, nego desni. Elsnik nije zadnji vezni, nego centralni.

Bojan767

pre oko 3 sata

Kad se setim nastupa protiv Milana,to je bila njegova najbolja partija.Nedostajace mnogo njegov kvalitet u Milanu.Nema zamjene
a

a5cz

pre oko 3 sata

Pojacanje. I to ogromno
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

Što neko napisa ovde, Ivanić je igrač koji u svakoj kombinaciji ima mesto u prvoj postavi. Teško bi sa njim i Mimović em došli do povoljno rezultata ali bez njih još teže. Treba se skupiti i odigrati nekako ovaj meč i da dobiju šansu da igraju Maksimović i Ilić. Bolje nego da Dalsio igra sa Krunićem u paru a Elšnik ispred njih. Ne vidim kvalitet kod Dalsia, pre bih ludog Kangu stavio u postavu iako je mnogo rizičan. Možda i Prucev desno krilo a Silas i Šerif u sredinu da pritiskaju štopere i da se igra na duge lopte i kontra napade, potom da Maksimović uđe umesto Silasa. Nadam se da će Drkušić biti spreman da zakrpi na beku,dok je drugi bok za Seola i naravno da Olayinka igra od početka, da pomaže tom beku.
L

Libelula

pre oko 3 sata

Fudbalski Nedović. Malo-malo, pa povređen. Naravno, ne bi pobedili ni on da igra, ali...
D

Dejanii

pre oko 3 sata

Drugi Katai 🤣🤣
G

GostSaSevera

pre oko 3 sata

Mirko je lider ove ekipe i najtalentovaniji igrač, al mislim da od zime šansu treba da dobije Ilić da ga nasledi. Mirku treba dati šansu da ulovi neki ugovor, dok još može.
F

Fanky123

pre oko 3 sata

Ilić je igrač maximalnog kalibra za protivnike poput TSC.. Ne bih se kladio na njega nikako... Ko god od veznih ne zna da igra u max 2 dodira i gura loptu napred pasom, a ne telom i trčanjem.. Taj je za fudbal 90tih
g

gost1978

pre oko 3 sata

steta, sad ce da izgube, hahahhaha
Z

Zoki959

pre oko 3 sata

I sa Ivanićem i bez Ivanića popićete 3 komada !!!
H

Hdhshdbshvbvbv

pre oko 3 sata

Cuti brate, dobro je, bar necemo popiti 4 ...
d

djumbir

pre oko 4 sata

Ali ovi koji sada zovu Kataija i Kangu a obojica nemaju snage za vise od 10 minuta 🤯
đ

đapekorleone

pre oko 3 sata

Kanga nema snage za više od 10 minuta? Pa njega su lavovi ganjali celi život, ima taj snage itekako 😂
j

jbt

pre oko 3 sata

Najjaci su ovi sto sve znaju i ko koliko ima snage i koliko je puta isao u wc.Ivanic bas poznat kao nevidjeni trkac i izuzetno jak u duelu i skoku pa jednostavno nemoguce naci zamenu.Koliko bi samo iznenadjenje bilo za mnoge,kad bi neko dao posle utakmice podatke i ogracima,koliko je ko pretrcao,koliko u sprintu,koliko duela dobio koliko izgubio.Mnogi bi ovde onda verovatno shvatili koliko veze nemaju ni o cemu.
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Hajde realno - 10-ka je mesto u timu koje nam nece ni trebati u Milanu, jer tamo nase ofanzive - NECE NI BITI. Zato tu poziciju bez problema moze da odigra i Maksimovic. Mozda cak i bolje od Mice.
a

ajde bre

pre oko 3 sata

po cemu je to bolji? ajde ne smarajte vise
s

ssss91

pre oko 4 sata

Inter se jos trazi i osciliraju. Zadnja dva kiksa u seriji A su direktno Simoneove bubice sa izmjenama sa guranjem Aslanija i Carslosa Eduarda. Nadam se da ce Barelu koji je povrijedjen zamijeniti Aslani pa da se nadamo necemu i da Lautaro i dalje nece pogoditi. Ja sam navijac Cz,a navijac Intera negdje od '98 kada je Juga kratko dosao u Inter. Nemamo cega da se plasimo, 9 nam sigurno nece dati,a ubjedjen sam da ga i mi mozemo dati. Pogotovo ako desno bude Darmijan na kom Inzagi insistira.
l

lolololo

pre oko 4 sata

Ne brini Ivanicu bice i drugi mec na San Siru 😉
D

Delija NBGD

pre oko 4 sata

Tu su Ilic i mali Maksimovic. Ali opet veliki hendikep, ipak je Micko lider ove ekipe.
R

Realantip

pre oko 4 sata

Prva postava Glazer Djiga Spajic Drkusic Seol Krunic Elsnik Olajinka Maksimovic Silas Endijaj Uvesti Radonjica,Milsona i udrite braćo!!
n

nekooooo

pre oko 4 sata

Duarte umesto Merifa Serifa i to je to.
?

??

pre oko 2 sata

Za ovu utakmicu je potrebniji serif. Jaci je i lakse ce da se nosi sa iskusnim stoperima. Mnogo ce vece probleme da zadaje odbrani cak i kad je ledjima okrenut od gola nego duarte
R

Raša P

pre oko 4 sata

Mnogi priželjkuje Maksimovića a mislim da je bolja varijanta sa Ilićem. Čak i da je Ivanić zdrav bolja varijanta je Ilić. Jednostavno je protivnik takav da je Ilić u prednosti.
r

rsczz

pre oko 4 sata

Kanga do 65e pa Katai do kraja!
B

BV

pre oko 4 sata

Njegovo vreme je prošlo. Spor je dosta, u nasoj ligi to i dalje prolazi jer svi znamo kakva je liga,ali u Evropi je nevidljiv. A i celog zivota jedan jedini dribling ima ako uopste moze da se nazove tako njegove povlacenje lopte na desnu stranu. Nema veze sad sa ovom temom ali donekle i ima. U derbiju na 4:0 uvodi Kataija a čovek već odavno u penziji i ta je trebalo ubaciti mlade igrace sa klupe.
d

d. g.

pre oko 3 sata

O kome ti to pišeš? On i Elšnik najbolji protiv Benfike.
D

Drvo

pre oko 2 sata

Slažem se sto posto, svi ponavljaju Ivanić ovo Ivanić ono jer se gura po medijima na osnovu starih zasluga, a igrao je samo kod dekija kada je igrao neko polukrilo. Kao "desetka" mršav u PM. kad ga vidim da uzme loptu i onako lenjo se namešta na desnu svaki put pomislim kako nam fali neko osveženje tu. Dobar igrač, ali definitvno ne na tom nivou kako ga predstavljaju.
V

Visente Del Boske

pre oko 4 sata

Luka Ilic,Kanga,Maksimovic,neko ce ga vec zameniti.
n

nje

pre oko 4 sata

ode kvota na 1.09
0

0440

pre oko 3 sata

Uskoro ce i na 1.04 😂
s

sta reci

pre oko 4 sata

sad svi botuju za maksimovica Neverovatno, mentalitet ovaca
t

trancer

pre oko 4 sata

Koliko je ovo jadno kad neko napise kao neka milojevic skupi hrabrost pa da maksimovic igra ....ej bre kao oni su hrabri s milojevic je kukavica , kszu likovi koji ne rade nista u svom životu
2

2305

pre oko 3 sata

milojevic poznat po tome da mu igraju matori igraci jer mu je na prvom mestu rezultat pa ako ne pobedi moze da okrivi igrace za mlade treba stati kad pogrese..
B

Birokrata

pre oko 4 sata

Mozda je i bolje, fizicki on ipak nije na nivou tih utakmica.i vrlo cesto u jacim utakmicama nista nije pokazivao. Da ,li je to sansa za Maksimovica, ili ce ipak vezni red biti ojacan nekim centralnim veznim ostaje da vidimo. U svakom slucaju sanse nam nisu neke ali ne treba se predati, umemo i mozemo da iznenadimo.
e

ejjj

pre oko 4 sata

ivanovic nije ali Maksimović jeste
S

Saturn

pre oko 4 sata

Hahahahahah pa da nemas Ivanica i da ne trci koliko trci primao bi 5 a ne 2 , ne vidi se jer u evropskim utakmicama se najvise trci bez lopte i pritiska protivnicka ekipa zato se i umara jer ima vise trcanja , sta ocekujes da stoji protiv Benfike i da ceka loptu i da napravi magiju , pa primice 5 , zato mi je draze Serif da pocinje jer kidise u odbrani i nesto stigne da uradi napred , dok je Duarte pismen i dobar tehnicki al nema tu srcanost kao Serif
m

madmix

pre oko 4 sata

ajde pogledaj milan-zvezda prošlu pa se vrati ovde,ajde baš pogledaj dal nije na nivou...koliko bre potcenjujete naše igrače pa to je strašno
B

Birokrata

pre oko 2 sata

Pa da on igra zadnjeg veznog pa da gledamo samo trcanje kao parametar, a to sto ga svaki vezni oduva, sto mu retko koji dribling prodje, sto se cesto izgubi u tom trcanju i nema ga nigde, ne dolazi u kontakt sa loptom uopste..? Mirko je nasa legenda, mnogo nam je dao, ne spori to niko, ali prosto mekan i lagan previse za takve utakmice, cesto bude nevidljiv u tim okolnostima.
g

g5486

pre oko 4 sata

bacili smo 50mil evra na pojacanja i opet nam je Ivanic ubedljivo najbolji igrac. Brz oporavak majstoru!
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Izgurace Maksimovica na silu verovatno, ali nisam siguran da je fizicki spreman da pocne protiv Intera. Sa klupe, sto da ne...
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Dejo "primicac" Savicevic...kako mi se samo brzo vracaju te slike....Ali salu na stranu, Ivanic je verovatno dobio "odmicac" od tima, da bi se napravilo mesto za malog Maksimovica. Nemam nista protiv toga, btw...
d

dkcz

pre oko 4 sata

Maksimović u vatru pa da vidimo jel' imamo novog Jamala
D

DS1989

pre oko 4 sata

Pa eto neka Miloje skupi hrabrosti i malog Maksu da gledamo od prvog minuta...
s

strasno

pre oko 4 sata

jao vi svi hrabri a milojevic kukavica, koliko ste bolesni sa tim pritiscima
S

Srbue

pre oko 4 sata

Sa obzirom koliko tekstova ste juce izbacili i koliko hvalite malog Maksimovića onda nece biti problem sto nema Mirka...

Pule

pre oko 4 sata

Eto prilike za Maksimovica
S

Samsonajt

pre oko 4 sata

Nikako. Nije isto igrati protiv raspalog Partizana i Intera, jos u gostima. Pojasce malog bezveze i onda po starom obicaju ovde ce da ga polivaju kako je promasaj.
P

Povreda

pre oko 4 sata

Ne može da veže dve utakmicu u kontinuitetu da odigra....

Realno123

pre oko 4 sata

Pa i ne bas. pokidao protiv benfike i partizana bio solidan. Sta hocete nas je najbolji igrac a stalno dovodimo skuplje ali on drzi konstantu