Đorđe Tomić
Đorđe Tomić

Đorđe Tomić poručuje rukovodstvu Partizana: Ostavke milom ili silom!

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 13:20

"Ući ćemo na stadion mi bivši igrači i kraj priče, rešićemo tu situaciju"

Dugo je već loša atmosfera na stadionu u Humskoj ulici, ali nakon istorijski ubedljivog poraza kod kuće od Crvene zvezde (0:4), tenzija je proključala. Aleksandar Stanojević je otišao sa mesta trenera nakon slabih rezultata, ali i fizičkog napada posle večitog derbija, kada je zaradio posekotine na licu od stakla razbijenog prozora svlačinice. Međutim, kao glavni krivci za još jednu slabu sezonu odavno su apostrofirani predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura.

Bivši igrači, treneri i sportski radnici FK Partizan okupili su se u Apelu za spas kluba, a neki od njih redovno javno šalju kritičke poruke aktuelnom rukovodstvu i zahtevaju promene. Jedan od njih je Đorđe Tomić, koji je gostujući na TV Nova bio poprilično direktan.

Izabrane vesti

Nije birao reči nekadašnji vezista crno-belih.

"Rešeni smo, nema povlačenja. Čvrsto smo odlučili da se izborimo za Zborove za Skupštinu. Da oni podnesu ostavke. Navijači neće doći dok ovi ne odu. S njima nema pregovora. Milom ili silom, doći će trenutak", u dahu je govorio Tomić.

Među onima koji traže smene Partizanovih čelnika je i trener Veljko Paunović.

"Ja sam se sa Veljkom Paunovićem dopisivao od četiri do šest ujutru. Kaže: 'Vidi, gotovo je, kraj. Plakao sam sa svojim detetom, Zvezdini navijači su me zvali... Dajte više ljudi, ovo je sramota. Organizujte se'".

Ponovio je Tomić da je nezadovoljstvo toliko, da se neće birati sredstva koja bi dovela do traženih odlazaka iz Humske.

"Ne budu li podneli ostavke - ili milom ili silom, ući ćemo na stadion mi bivši igrači i kraj priče, rešićemo tu situaciju. Sa ljudima koji su doveli klub dovde, koji su tu 60, 40 godina nema kompromisa. Biće milom ili silom”, jasan je Tomić.



tagovi

FK PartizanĐorđe TomićVeljko Paunović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara