Rezzime dana (nedelja): Moglo je i bolje

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.10.24. | 23:07

Pogledajte ko vam je 6. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TSC - JEDINSTVO (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Kombinovani sastav koji je na teren izveo Jovan Damjanović, bio je ipak prejak, ispostaviće se, za poslednjeplasirani tim Mozzart Bet Superlige. Nisu lako došli do bodova Plavi lavovi, ali su tri boda večeras ostala u Bačkoj Topoli – 2:0. Opširnije OVDE.

ALAVES - BARSELONA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:3

Robert Levandovski provozao Barselonu do ubedljivog slavlja u Vitoriji. Niko mu ništa ne može. Napravljena je zastražujuća sila u napadu. Da vidimo ko će da zaustavi Real. Tako se komentarisalo u Španiji i van nje kad su Madriđani Džudu Belingemu i Vinisijusu pridodali Kilijana Embapea i formirali trio simbolično nazvan BMW (mada, prikladnije je normalno V umesto duplog). Delovalo je impresivno, na papiru. A na terenu tek devet golova Engleza, Brazilca i Francuza. Od tih devet čak pet su momci iz sastava Karla Ančelotija dali iz jedanaesteraca.

Opširnije OVDE.

GALATASARAJ - ALANJA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Nije briljirao aktuelni šampion, ali ono što je najbitnije, upisao je sedmu pobedu u prvenstvu i ostavio tri boda. Čovek odluke bio je Junus Akgun sredinom prvog poluvremena. Alanja je bila potpuno bezopasna. Gostujući tim za 90 minuta nije imao nijedan šut u okvir gola.

AJAKS - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:1

Ko god da je ovde igrao keca, mora da je grickao nokte do poslednjih minuta. Opet Ajaks nije pružio igru kakva se očekuje, međutim, upisao je tri boda na dramatičan način. Golovima Veghorsta u 90+1. i Akpoma u 90+3. minutu. Drugačije sa Kopljanicima, izgleda - ne može.

PORTO - BRAGA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Ekipa Vitora Bruna obavila je najvažniji cilj pred reprezentativnu pauzu. Savladala je Bragu u malom derbiju portugalskog fudbala, što nije bio lagan zadatak nakon iscrpljujućeg okršaja sa Mančester Junajtedom u Ligi Evrope, pa je zadržala tri boda zaostatka za nepogrešivim liderom Primeire. Igrač utakmice bio je sjajni Pepe, čija forma se podiže zajedno sa kompletnom ekipom.

PRECRTANO

JUVENTUS - KALJARI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Red kritika, red pohvala, a posle današnjeg promašaja nekako je očekivano da će novi talas loših komentara pogoditi Dušana Vlahovića.Jer, srpski napadač je promašio u finišu neverovatnu šansu, nemoguću šansu: sa desetak metara je poslao loptu pored praznog gola, dok je golman Kaljarija ležao nakon odbrane i odbitka. Samo koji minut kasnije stigla je kazna Juventus, Kaljari je iz penala odneo bod iz Torina – 1:1.

Opširnije OVDE.

ČELSI - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:1

Igrali su Čelsi i Notingem Forest, a Plavci iako su negovali seriju od pet pobeda (tri prvenstvene), naišli su na tvrd orah koji nisu slomili - 1:1.Nikola Milenković je novom kvalitetnom defanzivnom izvedbom pokazao da je apsolutno zasluživo laskavo priznanje najboljeg igrača Šumara u septembru mesecu, a danas je osim hrpe dobijenih vazdušnih duela direktno doprineo remiju koji je Forest postavio na deveto mesto na tabeli.

Opširnije OVDE.

ŠTUTGART - HOFENHAJM (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 1:1

Hvatali su se za glavu navijači Crvene zvezde kada su gledali ples Štutgart na travi Santjago Bernabeua. Izlgedao je vicešampion Nemačke potentnho, moćno, prebrzo i u brojnim bundesligaškim mečevima. Znao je, primera radi, Borusiji iz Dortmunda da spakuje pet komada. Ali sigurni smo da će ka tom kasnom novembru fanovi crveno-belih gledati kao šansu da njihov tim uzme bod(ove) u Ligi šampiona. Jer Štutgart, gledajući poslednja ostvarenja, više nije sila.

Opširnije OVDE.

FORTUNA SITARD - AZ ALKMAR (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Sve je ovde mirisalo na dvojku. Fortuna je bila u seriji od pet mečeva bez pobede, AZ je tek protiv Utrehta u prethodnom kolu prekinuo niz od šest mečeva bez poraza. Na kraju, domaćin je slavio golom Guta deset minuta pre kraja i tako šokirao goste iz Alkmara.

NICA - PSŽ (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:1

Luis Enrike je odlučio da vrati u tim Usmana Dembelea, prekinuo je hlađenje i gurnuo ga u prvu postavu. Sa jedne strane je sa francuskim krilom bio na dobitku, upisalo je asistenciju i doprinelo da Pari Sen Žermen ne bude poražen na gostovanju Nici .

Opširnije OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara