Komentari na vest

Zvezda u zabranjenom minusu

B

BAČVICE

pre 12 minuta

ILI JE IGRALA ZVEZDA SA JUGOPLASTIKOM VEČERAS?...NE POTCJENJUJEM...ALI UOPĆE NEMA INTERESA ZA KOŠARKU, A BILE SU TO SJAJNE UTAKMICE NEKADA U KRCATIM DVORANAMA......NISAM ZNAO, BIO SAM NA SKORO PUNOM POLJUDU, IGRAO JE HAJDUK SA ŠIBENIKOM...
D

Daj ladno pivo

pre 12 minuta

Ne pomaže ni ceo sastav sto je igrao, svih 12 igrača.
G

Gile 88

pre 20 minuta

Sveropulos je sa ovim prakticno pred otkazom ne zbog samog poraza koliko zbog toga sto nema igre pogotovo u napadu neke akcije boze sacuvaj sut u vrh table pa istekne napad vrlo lako moze da dodje do smene mozda vec sutra
U

Uzmi ladan Efes

pre 25 minuta

Sa najjačim timom, jačim od onog koji je putovao u Pariz i lagano ih ovaj raspali Split odrao kao onomad Efes sto je odrao jarca.
7

717117q

pre 36 minuta

Mi smo jedini klub koji se ugasi na pocetku sezone. I tako SVAKE GODINE. Ja nemam reci.
n

nesaa

pre 36 minuta

Dovedeš igrače koje niko neće da igraš evroligu a oni nisu ni za ABA ligu
n

nesaaa

pre 40 minuta

Zvezda u Evroligi neće da ima pet pobeda
A

Ajde realno

pre 42 minute

Zar nije zanimljivija liga gde su Partizan i Crvena zvezda, a uz njih jaki Dubai, pa i Budućnost, gde je teško igrati protiv Cedevite, gde mogu da iznende Split, Zadar, Igokea pa čak i Studentski Centar (bar na domaćem terenu)? Tu su i momci željni dokazivanja iz Mege i Spartaka iz Subotice...I to takmičenje želi da uništi čović i da se preseli u domaću ligu, gde može da se preti sudijama, pišu saopštenja, gde je lično on na čelu KLS-a? Pa mislim stvarno...Kao interes srpskog sporta, pa kako da napreduju ti srpski klubovi ako igraju svoju slabu ligu, valjda je interes da igraju što jaču ligu i da su što spremniji za Evropu, a ABA liga je baš takva.

Petar Petrovic

pre 17 minuta

Sve si rekao druže, ali šta ćeš kad su neki zaludjeni nacionalizmom i pričom kako zbog ABA lige ne igraju naši igrači. Ko svakom klubu brani da pusti na teren nekoliko mladjih domaćih igrača, koje eto moramo stvoriti jer baza iskusnih je sve manja. To se može, samo kad se želi. Ja verujem da danas ovi minuti mnogo znače Nakiću, Pokuševskom, Koprivici i juče svim onim silnim Meginim klincima. Imaju priliku da igraju kroz tu ABA ligu sa većim brojem kvalitetnih igrača, da se nadju u istom timu sa njima. To u našoj maloj državi i slabašnoj ligi ne bi mogli. Jer ona nikom ozbiljnom nije interesantna, jer nema nikakav renome. Ako se ikad tako nešto postigne, super, igraće se, ali do tada, aj neka se radi sa onim što se ima. Neka bude stvarno veći broj klubova na nivou Spartaka, Borca i Mege, a da se spomenuti podignu neki stepenik više. E tada aj da pričamo i o vraćanju večitih i priči koja se forsira. Ja svakako razumem Pešića, on je čovek sa vizijom, da ima sve u svojim rukama, oberučke bi prihvatio, ali kada vidim Čovića i njemu slične, to sigurno ne budi optimizam.
B

Bravo, bravo

pre oko 1 sat

Za naslov i jesu u minusu, oterao ih General jos 2011 u zamrzivaču.
D

DDF

pre oko 1 sat

Protiv Pariza se videlo da je ovo rastimovan sastav C.Zvezde,Pariz nije ekipa koja ume da to oseti i iskoristi,srecno ubacene trojke Nedovica i Kalinica donele su pobedu u EL Pobeda protiv Baskonije donosi navijacko prepucavanje,posle toga sledi pakleni raspored EL Fener(g)-Barca(d)-Real(g)-Zalgiris(g)-Pao(d)sa verovatnim skorom 0-5...tada ce navijaci traziti neciju"glavu"
u

ukucas na netu

pre 40 minuta

niko ne moze fmp- u da zabrani kako ce da se zove....i videces da nije zvezda...
E

Efes al ladan

pre 23 minute

Ne bih ja bas tako lako otpisivao Baskoniju, pre bih očekivao pobedu protiv Barse.
C

CaleB pravi

pre oko 1 sat

Malo je reci da ovaj tim sa sve trenerom deluje SRAMOTNO....Trener bez autoriteta, da podvikne i probudi ekipu. Ekipa bez zelje, truda, i ne zna se ko je veci lenjivac od koga. Gledao sam i Partizan protiv Cibone, i ono sto oni igraju - 50 razlike protiv Zvezde ukoliko ovako sve ostane. Bukvalno ce nas otresti kao slinu. Kriv je jednako i trener, i jos 10-tak igraca, koji ne zasluzuju da nose dres Zvezde.
T

Trololo

pre oko 1 sat

Kako je ćorava žvala osetila u kom smeru će da krene ova sezona, pa da ga navijaci ne bi oterali kao kera, brze bolje je pobegao i ostavio klub u haosu. Vecina igraca 30+ a dobar deo i 35+. Stranci krs, ali sa kratkorocnim ugovorima. Sledece godine kad Partizan dobije A licencu za fmp2 licencu za igranje vesna covic lige mogu samo da kupe katanac i ugase klub po drugi put. Navijaci vise i ne dolaze na utakmice, tako da nikome nece ni biti zao. Zao mi je samo sto ce isto da se desi i sa reprezentacijom. Imali smo odlicno selektovan tim, i selektora u koga su igraci verovali, ali ćorava žvala i je to doslo da unisti, tako da umesto zlata ne EP, bicemo svedoci raspada kosarke u Srbiji zbog sujete jednog coveka, koji se covekom jedva moze nazvati.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 40 minuta

E druže moj. Stara je to kajla. Čovek koji je plivao u vremenu kada su letele glave ko konfete. Preživeo socijaiste, Miloševića, ratove, ubistvo Đinđića i evo ga i dalje u fotelji, sad Saveza. Pored Dačića kameleon. Ima nos kada treba da se skloni. Opasan maher.
S

Sad ce, sad ce

pre oko 1 sat

Cekamo saopstenje kako aba nista ne valja
G

Goroszas

pre oko 1 sat

Zvezda Baskonija bice 30+ za Zvezdu. Hrvatski sudija je sramota za kosarku. Mene suštinski ne interesuje ovo takmicenje srpska liga me interesuje i euroligs SILAS PUMAPJ
a

asi

pre 11 minuta

Još da si dovoljno pametan da shvatis da igranja EL bez igranja Abe nema bilo bi dobro. Ili mislis da se EL šalila kad je rekla da nema EL za klub koji ne igra Uleb takmicenje? Pa zar si slep,Dubai je uslovljen da igra Uleb takmicenje da bi mogao u EL u buducnosti. Aba jeste Uleb liga a domaca nije. .
g

gost4

pre oko 1 sat

kad se igra sa FMP da pobedimo sigurno
S

Slaba odbrana

pre oko 1 sat

Slaven Rimac gde je vidi sama se saginje.Kakav osmeh na kraju utakmice...
W

Www.

pre oko 1 sat

ne odgovaraju vam te egzotične desinacije.
T

TrasPoNosu

pre oko 1 sat

jbg, veceras nije bilo nikoga da “poludi” kao Nedović u Parizu pa da ubaci trojke 5/5 ili da Kalina šutne trojku sa 9m i pogodi kad se meč lomi…realno igra Zvezde je tragična…svi su svesni kako su dobili Pariz koji je iz igre šutirao katastrofalnih 41%
U

Usralo vas

pre oko 1 sat

protiv Pariza to je jasno ko dan.Kaze ludi Grk sa zalizanom kosom bez poraza :)
A

Asdfjklc

pre oko 1 sat

Da neda nije poludeo i pariz bi pobedio sa 2 igraca koja su el, sorts i lo, sve ostalo je ec kategorija
И

Изет ф.

pre oko 1 sat

Искрено се надам кад се ујутру пробудим да ћу прочитати радосну вест да сферопулос више није тренер звезде да је добио отказ.
B

Bogoljub Gagic

pre oko 1 sat

Slazem se sa tobom, ali koga dovesti opet trecu sezonu na formiranu ekipu?
T

Trenercina

pre oko 1 sat

Kako bre da vam Osmopulos dobije otkaz? Zar tako brzo zaboravljate onolike zasluge?
P

Psihozza6

pre 44 minute

Pre dva meseca ste ga dizali u nebesa, nagoveštavali nove metle i novubtriplu krunu sa njim u ovoj sezoni. A sad odjednom kuknjava i plakanje... 😂
D

Dzo Regland

pre oko 1 sat

Zabrinjavajuca dva poraza u tri kola ABA lige a igra ispod ocekivanja. Nismo doveli Petruseva pa dajte nekog drugog krilnog centra ako ga ima ili sezona već na pocetku ode u corsokak. Mozete lupati minuse ali Partizan ima bolji roster i bolje selektirana ekipa, ama matora smo ekipa koja ne moze da trci, prati ritam itd, bolje znaju iz sportskog sektora
I

Iskreno

pre 42 minute

Mrtva trka je izmedju Zvezde i Partizana ko ima losiju ekipu. Sledi nam i jednima i drugima teska borba da izbegnemo fenjer u EL. Sreca pa su tu Pariz i Alba.
@

@ssss

pre oko 1 sat

Da li su igrali srpski igrači i kakva im je bila statistika zna li se šta?
J

JBL

pre oko 1 sat

Ta divna Splitska noć...lek za srce i dušu.Kako kaže onaj Rom - A VI KAKO TE,ŠTA IMA!!!

Звездаш

pre oko 1 sat

Разбише нас неки Тишма, клепнуо нас Клепо, ујео нас Кучић, завук’о нам Вуко, шкартирао нас Шкаро и к’о вола у купусу Капуста. Е мој Ћоки…
T

T05005

pre oko 1 sat

Jedino su zene u crnom zabrinute zbog ovog poraza 😂😂😂
K

Kapusta

pre oko 1 sat

Nabio metlu in da pedu
S

Slaba odbrana

pre oko 1 sat

Opet Rimac kara Zvezdu.Kakav osmeh na kraju meča...
F

FT

pre oko 1 sat

Najprokletiji klub na svetu
U

Uletač

pre oko 1 sat

Čepu čka pi
V

View

pre oko 1 sat

Tripleta.... ponos predgrađa.
R

Realni Arth

pre oko 1 sat

Ma idemo dalje, nego toliko hrvati (crno beli navijaci) srecni sto smo izgubili, ok razumem njih poreklo im iz hrvatske. Zapmtite vecni drugi, dobicemo vas i kod vas i kod nas i eto mi ponovo prvi, pa valjda je red da se niz (8:0) nastavi jel da? Eto u fudbalu vec smo vas poslali na podesavanje, i najveci domet bice vam teska borba za drugu poziciju, a za kosarku ne brinite, i tu cemo vas lepo ali lepo srediti!
F

Fakat

pre oko 1 sat

Iskreno velika sramota za vecerasnji poraz. Ulozeno preko 20 miliona u ovaj raspali tim (citaj staracki dom). Rekao sam da je Dubai samo Zvezdu dobio i dobice jos 5 utakmica do kraja. Dakle ovo rasulo nije bilo jos od vremena kad je igrao Vladimir Tica. Bez energije, krvi, borbe, zelje za pobedom....Mislim da se sprema metla vec u oktobru za Janisa nakon poraza od Baskonije i doselekcija ekipa a sezona nije ni pocela...Samo jedno cu reci BRUKA i SRAMOTA !!! Vreme je za kolektivne odlaske iz sportskog sektora !!!
p

poitres

pre oko 1 sat

taj isti gospodin kako ste svi pisali posle 8:0 protiv "cvekoglua" bio cae i gospodin izgubio 2 telme odmah teranje, odere on opet cveklu i budemo prvi u ovoj ne bitnoj ligi..., pocinje nasa liga sa 6 domacih igraca , da vidimo kako tu stoje nsretnici cvekle
D

Da zezamo komsije

pre oko 1 sat

Blizi se novembar, a trenes isti. Niste navikli :-)
0

09999

pre oko 2 sata

ITUDIS je novi trener Zvezde od utorka
@

@ssss

pre oko 1 sat

Nemoj rođače od utorka.Sačekaj da prođe nekoliko kola.Ipak je to taj trener što metla Željka 8:0.Pa nećete valjda tako brzo da ga terate?!
E

E

pre oko 1 sat

Nije valjda panika i strah zavladala posle 2 poraza.
@

@ssss

pre oko 1 sat

Druže nemoj odmah od utorka.Sačekajte da prođe nekoliko kola.Ipak je to trener koji je metlao Željka 8:0.Nije valjda sad odjednom da ne valja pa odmah od utorka da ga terate?!
h

haha

pre oko 2 sata

Koliko komentara navijaca manjeg,nebitnog kluba!!Hahahha.Pa vesti o vasem timu su na drugoj strani.E,jeste jadni i uvek cete biti!Nas ne zanimaju vesti o nizerazrednim klubovima,samo o Sampionu.A vi...Vi cete uvek biti mali i jadni!!!
G

Gruver

pre oko 1 sat

🤣🤣🤣💪💪💪! Najjači ste! xaxaxaxxaxax
4

40550

pre oko 1 sat

Brate vidis da se sprdaju sa nama.
M

Marija Valjevo

pre oko 1 sat

Smrc, smrc 😅
P

Pokloni se....

pre oko 1 sat

Ovde komentare ostavljaju i BIVŠI EVROPSKI PRVACI U KOŠARCI 🫡🫡🫡 Čak i na vesti omalenog kluba,brata blizanca onim iz predgrađa! 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫 OK,rekao SeRopulos idemo u TOP16 u EL,ovo nije perioritet 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
J

Jadni ste a moji ste

pre oko 2 sata

Jadni vi koji ne vidite da nas Covic zedne preko vide vodi celo vreme. Svake godine on i Dozet i onaj mutavi celo dovode igrace i svake godine kriv trener. Pa da li ste normalni. Zvezda je promenila vise trenera nego pola Evro Lige. Pa da li ste normalni kad igramo godinama bes polu centra. Pa Mitrovic je za ABA ligu ne slab nego preslab. I sta kazu Covicevi sendvicari. Kriv trener. Krivi ste vi koji od invalida vidite buducnost Srpske kosarke. Divili ste se pojacanjima. Pozdravljam one retke koji su bili realni. Ja tvrdim sve ove godine mi veze nismo imali. Partizan je zbog svojih sukoba i mafijaskih obracuna bio posustao. Svake godine je moglo po kvalitetu biti 10-0 za njih. A vi ste se divili coveku koji je u najvecij eri EFMPe slao najbolje igrace u Partizan. Zaboravili ste. Zaboravili ste da je on Danilovica doveo. Ma nije on. Trener je to dovodio.
P

Pedjah

pre oko 2 sata

Jel bilo kupanje na Splitskoj rivi? Ipak lepe navike ne treba propuštati.
5

5p05

pre oko 1 sat

bilo je sestro, odmah posle baskonije dosli na kupanje 😂😂😂
P

Pedjah

pre oko 1 sat

Ali vama je fetis da vas bacaju samo hrvati.To vas pali:))))
J

Jtd

pre oko 2 sata

Znaci zbog toga sr kls, ovi su prejaki
L

Lago di Como

pre oko 2 sata

PALME, BUDVA, SPLIT I HERCEG NOVI, MILI U LOVI, NOĆAS ME VOLI 🖤🤍
7

71717171

pre oko 2 sata

Bilo je i vreme da neko umesto nas osvoji ovu Abu, ne mozemo mi doveka, sta smo mi umislili da cemo do kraja zivota osvajati pa mora i neko drugi. Svaka Partizanu cast nakon 10 godina su docekali da se slade hahaahaha
M

Malo dete

pre oko 2 sata

obrisi suze. Sutra ujutru citanku u sake i uci. Mani se interneta,a kad ostanes sam,dobro se isplaci
h

humaka pfc_pfc

pre oko 2 sata

Pa ne moze te, nema vise Čovic uticaja na ligu i na sudije, ni ti je Aba liga vise taoc Čovica.. Ovakve ste utakmice prosle god dobijali i ovih god, jel ste ucenjivali Aba ligu sa sponzorima kao i sto sad pokusavate sa onim pismom Aba ligi.. A kod pominjes 10 god, pogledaj gluperdo kad ste osvajali, kad je Partizan imao budzet 1 m, a vi 15...prve sezone gde smo bili egal, tropa.. A zato ste za 10 god U EL najgori tim El i ti smes da se javis pavijane..
d

d.o.o.

pre oko 2 sata

koliko si delulu
N

Ne okreci se sine

pre oko 2 sata

13 godina di ste bili 13 godina .ti o necem pricas.da vam nije velikog vodje ne bi vas bilo.nije vas 100 u dvoranu dolazilo.sram vas bilo.umetni navijaci.pokusavate nas unistit.pre ce drzava propast nego mi .spadala jedna.umetna tvorevino cije ime ae ugasilo.
G

Gruver

pre oko 1 sat

znamo da vam je matematika kao i gramatika slaba strana(takva vam genetika), ali bas da se ne secate pre dve godine sta je bilo… a ovih 8 pre nekako bih se ja pokrio usima ako ne bi da pominjes(duha koji lebdi)… e sa vama sprdnja stalno i kada nam je igrao Vrabac i slicni sprdali smo se pa nastavljate i dalje… kako god sportski pozdrav…
A

ABA

pre oko 1 sat

Zar nije Partizan osvojio ABA Ligu prosle godine?
K

Kup

pre oko 2 sata

Ko je admistrator, kada vam ovako dugo treba da odobrite komentare... Da nije Nebojša, stariji čovek...slabije vidi... Samo mi nije jasno, odradio je transfer politiku, a znao je da neće biti prvi čovek kluba... A navikao je to da radi, tako pomaže i predsednici FMP...
R

RetardiraniAdmin

pre oko 2 sata

Ma sve sns klika, puštaju vređanja najstrašnija, normalne komentare ne.
S

Sima Arauho

pre oko 2 sata

Gde je ona metla od prosle godine?!Da je....
V

Vikktor

pre oko 2 sata

Bice ponovo ne brini
G

GostO

pre oko 2 sata

Nije Zvezda igrala dobro. Ali je igrala dovoljno dobro da pobedi. Zasto nije pobedila? To mozemo da pitamo sudijaku trojku koja je toliko navlacila za Split, da je to cudo jedno. Dok su bili u minusu, drzali su ih u igri izmisljenim faulovima. Zvezdu su uveli u bonus u prvom minutu poslednje cetvrtine. Ocigledni faulovi nad Zvezdinim igracima nedosudjeni. Najjace je kad su svirnuli faul na trojci Jaga u poslednjim sekundama a isti takav faul nad Davidovcem na neresenom rezultatu nisu. Na sve to su se nadovezale one trojke ovih iz Splita, nase gluposti u napadu, i to je to. Cinjenica je da igra nije dobra, da smo spori, staticni, da smo odmarali neke igrace... Ali cemu ovakva kradja? Protiv Dubaija su nas isto krali, ali manje. Danas je realan rezultat 10 razlike za Zvezdu, a ono na kraju poraz. Bukvalno u Partizan ABA ligi moramo da budemo od svakog bolji 20 razlike da bismo dobili sa 3. Zalosno je to... Ali dzaba im, na kraju sezone cemo opet pred njihovim navijacima da ih dobijemo, kao sto smo na kraju prethodne sezone.
1

1976

pre oko 2 sata

mnogo da ne kazem se..s za svoje godine.
J

Jel ti

pre oko 2 sata

dobro sine? Jel jos places? Isplaci se ,trebace ti to,lakse je hahaahahahha
g

gama

pre oko 2 sata

Kad god izgubite, sudije krive, da nema sudija vi biste bili sampioni galaksije 😂😂😂
3

3544890

pre oko 1 sat

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 poslednjoj ekipi pred ovo kolo pomagale sudije...idi leči se!
A

Asdfjklc

pre oko 1 sat

Druze jel tebi ova igra lici na nesto? Sa 3 pleja, koji imaju veceras 10 as i 8 izgubljenih. Teo, preskupi amer i jago nabedjeni. Da neda nije poludeo i pariz bi pobedio a realno imaju 2 igraca za evroligu, mani se bre sudija, ovo je sramota
S

SB

pre oko 2 sata

Prc
l

ljmas

pre oko 2 sata

hrabra igra zvezde
D

Delije Dalmacija

pre oko 2 sata

Nisan ovoliko plaka od kad je Milka Djurovski presa u Partizan
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 sata

Zvezda kao da obara formu ovim porazima pred nastavak sezone.
H

Heris

pre oko 2 sata

E sada je ovo vec ozbiljno , predsednik I drzava da reaguju
L

Ledeni

pre oko 2 sata

Izgleda kasni saopstenje danas , evo vec 15 minuta nista
k

keruzzi

pre oko 2 sata

U Železniku počela sezona GRIPA, saopštio republički zavod za javno zdravlje.
z

zilek

pre oko 2 sata

Odakle dolaze ovakvi likovi sa forama iz kursadzija ja stvarno neznam
A

A brate moj

pre oko 2 sata

Gde si ti učio pravopis? 😳
y

yn

pre oko 2 sata

Ma to komentarisu glodari.Ko jos navija za malog komsiju osim mentola?
Z

Zelen

pre oko 2 sata

Znaci da li ce trener prava neznalica napokon preuzeti odgovornost za neki iskljucivo njegov poraz, a prosto je nemoguce da su kod nas uvek glavni krivci igraci pa ne crtaju oni odbranu i napad, znaci istina je samo da pojedini igraci namerno buse trenera pogotovo u odbrani a samo da dam primer Davidovca i Dobrica koji su bili medju najboljima kod Pesica a ovde kao lipsale rage bez zelje bez icega,,,,, znaci otkaz momentalni treneru naravno ili je Aba vec izgubljena a mozda i El za narednu sezonu pogotovo ako Valensija ne osvoji Ek a vrati se u El izvisicemo 99%,,,,,
m

ma

pre oko 1 sat

Pa sta i tako mlate Partizana gde stignu,mogu sa koje hoce pozocihe u plej of.
P

Pixy

pre oko 2 sata

Dok se naši stari dizelaši pokrenu i upale prođe utakmica.
O

Oreo

pre oko 2 sata

Iz aviona se vidi da se namesta otkaz Sveropulosu, hoce Covke Pesica. To je vec dogovoreno, zato j nece ostati na kormilo Srbije
B

Brate brate

pre oko 2 sata

A kako će Teo i Pesic zajedno? I ono svetislava svetislava dodji nam do klupe da ti Milos….😳🤨
R

Realan 2

pre oko 1 sat

Jeste, teo jedva ceka pesica
S

Sima Arauho

pre oko 2 sata

Vracaj Lazarevica da "priupita" nesto protivnike po hodnicima?!
H

Hermano7

pre oko 2 sata

Najaci sastav posle barija

Ognjen_Strahinjić

pre oko 2 sata

Ovi naši, 'ladno, poverovali Obradoviću kako ABA liga i trofeji nisu bitni!? Aloooo, pa zar on da vas lera!? Šalu na stranu, mislim da je plejmejker, za sada, najveći problem.
Г

Групни

pre oko 2 sata

и забрањеним коментарима ...
S

Srbija Majka

pre oko 2 sata

Nije dobro...ali cinjenica da je Evroliga prioritet, i da ce se tamo sve snage i kvalitet traziti...jer je sigurno obecana i sledece godine...onda toliko ne brinu ova dva poraza. Mene brine to da ovi igraci nemaju snagu za ovakav ritam...jer su nosioci igre debelo zasli u cetrdesete, i samim tim ovo ne obecava puno i tamo. Dosta usiljeno igramo...a da ne kazem da pojacanja u vidu Milera Mekintajera i Dauma to uopste nisu. Bolomboj nekako jos nelici na onog iz prosle godine, a Jago sa svim svojim manjkavostima sada ostao i bez energije. Rano je jos...ali od priprema se vidi da ce ovo biti ekipa na bljeske i momente...sto naravno za takmicenje kao sto je Evroliga nece proci dobro.
Z

Zelen

pre oko 2 sata

Znaci nikom nije obecana El naredne sezone pogotovo ako Valensija ne osvoji Ek a vraca se sigurno u El znaci mi ce mo izvisiti 99%za El a to jedva cekaju ovi nasi preko puta da nam naplate za sva metlanja preko bodiroge i drzave da ostanemo bez El, znaci ili ce smeniti trenera koji ne zna nikada da preuzme glavnu krivicu ili je propala sezona posto ga pojedini igraci namerno buse pogotovo u odbrani,,,,,
k

keruzzi

pre oko 2 sata

Prioritet za El ? Da ne budete na kraju čak šesnaesti, to bi za FMP bio pomak na bolje. Aj da vidimo, možda se desi i to čudo.
g

grobarče

pre oko 2 sata

Hvala braćo Splićani na radosti koju ste nam pružili.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Zašto ne poštujete ljude koji ovde ostavljaju komentare????? Sat vremena ne možete da objavite komentare a to vam je posao, plaćeni ste za to. I onda objavite 100 komentara u sekundi.
O

Od gasenja 2011 godine

pre oko 2 sata

Nikad gori nismo bili ,a nikad skuplji! Sve je nase i Savez i sponzori i opet Covic ceka da ugasi Aba ligu koja se tesko kontrolise narocito ekipe van Srbije! Za Jaku domacu ligu i jaku Zvezdu!
М

МАЋО

pre oko 2 sata

КОМЕ је сада до КОШАРКЕ
J

Jel sme

pre oko 2 sata

Komentar da se napiše 😂😂😂😂
a

andreotti

pre oko 2 sata

Nakon poraza od splita, okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu
B

Baskoniju cemo

pre oko 2 sata

Dobiti 25 razlike
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Dobicete k a r u
N

Nansnsnsn

pre oko 2 sata

Sad Grk moze da izadje da nam kaze kako samo placemo..
T

Torta br 1

pre oko 2 sata

Na proslavi ako hoces da bude mora se uplatiti jos miliona preko saveza sad kad je nas totalno!
Z

Zelen

pre oko 2 sata

Znaci najbolji su nasi famozni mrzitelji ili ti navijaci u stilu ko je,,, Abu pucamo na El xexexexe a ovi preko puta jedva cekaju preko bodiroge i drzave da nam naplate za sva metlanja tako sto necemo igrati El, znaci samo je dovoljno da Valensija ne osvojj Ek a da se vrati u El, znaci mora da se menja trener prava neznalica posto ga pojedini igraci buse u odbrani i u napadu a svi smo videli kako su Dobric i Davidovac igrali kod Pesica a kod nas kao tocila bez zelje, bez icega, a Jago razmislja i dalje o rusiijj gde je hteo da ode a izgleda ga menadzer zeznuo pa ostao kod nas pa sada je gori od Sabazza,,,,,,
K

Kornjaca Rade

pre oko 2 sata

Ne uzimaj uzalid Bofirogino ime...nisi vredan ni da pomislis na njega...nulo jedna!!!!! ne brisite komentar!!!!
Т

Трипле

pre oko 2 sata

И да већ сам рекао да ће Ђани до децембра напустити Звезду а уколико изгуби од басконије кући мислим да би сам требало да оде
D

Dajvak

pre oko 2 sata

Očekivan rezultat, bacili su sve karte na osvajanje Evrolige ove sezone. 🤣
С

Сале2323

pre oko 2 sata

Ово као каква карма да се обије нама Србима по глави... "Не треба нам АБА лига, да разигравамо друге слабе тимове из комшилука." Кад оно испаде, да ипак нису баш толико слаби! Е сад, да ли би Звезда у српској лиги исто овако тешко играла, то не знамо, али није џаба АБА лига направљена поодавно, баш да би се задржао какав такав квалитет. Самим тим имаш и квалитет за Европу кад играш тешку лигу. Лично, желим овакве резултате, да се не би опуштао и зезао, да те не би пунили по Европи. АБА лига је ове сезоне заиста страшно јака и врло интересантна.
M

Miskov profil

pre oko 2 sata

Tipa and lios objavio da dovodimo dva kapitalna pojacanja iz Nba koja ce odjeknuti Srbijom . I da je uplacena nova donacija od 7 miliona od saveza .
e

e

pre oko 2 sata

Osvajamo El ,sto bi rekli "braca" grobari,kome treba taj cup.Mada imam utisak, da ce ako ga oni osvoje, biti najvazniji trofej u istoriji sporta.
3

35 miliona

pre oko 2 sata

Je ulozeno u ovaj projekat broja 1 !
I

Ivan899

pre oko 2 sata

Neka se javi Repac Plandiste, evo nema nikakvog pritiska samo nastavite ovako. Sa ovim su se slozili...
B

BokiUSA

pre oko 2 sata

Isto odigrano kao sa Dubaiem. Ne povezano, losa odbrana. Zaletanje u odbranu kao muve bez glave, dodavanja kroz deset ruku itd itd. Drugim recima haos. E sad nisu strasni porazi u ABA ligi UCI ce se u to finale ali brine igra. Kao juce da smo se skupili. I iskreno menjao bih ovakve poraze za pobede u EL. Videcemo sta ce se desavati. Ali mora to mnogo bolje.
H

Hitno nas savez

pre oko 2 sata

Treba da ukine Aba ligu !!! I da imamo domacu jaku ligu kao u fidbalu sa nasim ljudima u savezu i sudijama!
A

Afrim Bujar

pre oko 3 sata

Zvezdaaa! ❤️🤍🇦🇱🇦🇱

Dorcolac

pre oko 2 sata

Partizan 🇭🇷🇭🇷🇭🇷
s

sh

pre oko 2 sata

Kojo siptar navija za zvezdu??Nikada bilo i nikada nece biti!Prekazi,Šalja i ostali su kod komsije bili.
A

Av zvezda

pre 44 minute

Sh@pa ovaj najveći sto vlada Srbijom
R

Rik

pre oko 3 sata

Grk je nedorastao.
u

uzicanin

pre oko 3 sata

Svesni su da ABA liga nema prohodnost u EL pa tako i igraju.Nadaju se licenci na 3 godine ....mada Split je bas jak
в

велики штрумф

pre oko 3 sata

Тео чак 4 продате лопте! Он и Мекинтајер који је био апсолутна нула, имају највећи плус минус - док су били на паркету изхубили смо чак 12 разлике од смешног Сплита! Јанис - огромно разочарање ове сезоне - и колико ништа не играмо у одбрани и нападу, а и како очајно води уракмицу, мења и ротира игрче! Ужас!
X

X

pre oko 3 sata

HRABRA ZVEZDA
V

Vladimir1977

pre oko 3 sata

Vidi kako je sada Grobarima ipak bitna ABA liga! Boze, Boze, kako radi mozak ogranicenih ljudi!
K

KKP493

pre oko 2 sata

Nije bitna aba vise ni Partizanu ni Zvezdi, jer nema garantovano mesto u evroligi, tako da ce verovatno biti poraza jos na obe strane gubice i Partizan jer ce oba kluba 100% biti u fokusu na evroligu, a ako dobiju licence tipa na 3god onda tek nema smisla aba liga, a sa druge strane to bi takmicenje trebalo da bude prestiz jer bar zbog svih zemalja koje tu ligu cine, tu se vidi koliko evropa ne smatra nas prostor i nase klubove.I jebala vas vise politika covic zoc ostoja vucic jer i njih boli k za nas kao i evropu za nase klubove. bilo bi lepo da na derbiju bude pun jug i sever, nema veze ko ce pobediti samo da se igra kao ranije
K

Koli

pre oko 3 sata

Očajan pristup.Dovoljno je pogledati Kalinica,jedva se vukao.Split se junacki borio i zasluzeno pobedio.Kao juce Mega u Dubaiu.Zvezdi bi bilo pametno da ABA ligu totalno zapostavi da pusti Kostica i Ilica da igraju i da sutiraju do mile volje.Sa njima Plavsic i Davidovac,Dobric i Teo i da se igraju samo za Kostica da se razvija.Dodaju jos par juniora ako ih imaju a ovi ostali da igraju EL.Koji ce im ABA kad ne vodi nigde.Ni plejof im ne treba.Samo da ne ispadnu.
E

Enzzo91

pre oko 2 sata

Ko vam je to rekao da ne vodi nigde??? Osvajač ABA lige ima prioritet za dobijanje pozivnice za učešće. Jedino što se promenilo je što osvajač mora da plati milion evra za učešće, a pre se nije plaćalo. Sutra da se vrate ruski klubovi npr. Ko će imati prioritet? Partizan kao osvajač ABA lige npr. ili Zvezda kao vicešampion ili obrnuto....
T

Tips and lips

pre oko 3 sata

Red star got another financial injection from KSS and will soon sign to capital players from Nba . Prevod storija : stizu 2 💣 iz Nba ! Pripremite sljemove Covic uzvraca udarac!
N

Nije tacno

pre oko 1 sat

Taj stori nije okacen sto pises
R

Realan 2

pre oko 1 sat

A brate stvarno fale bar jos dva igraca na ovaj roster pa da se ljudski kolju ko ce igrati a kamoli se skidati za utakmicu
Z

Zvezda 91

pre oko 3 sata

Vreme je za smenu trenera kao i svake godine.
M

Motilo

pre oko 3 sata

Samo ću ovo reći SRAM VAS BILO sve do jednog od igrača do stručnog tima.
P

Preža

pre oko 3 sata

Mitrović, Bolomboj,Plavšić, 8 poena?🤔😂
A

Aljek veljiki

pre oko 3 sata

Zivelja Tirana i nasa Zvezda!
к

клео

pre oko 3 sata

ЛИПИ МОЈ СПЛИТЕ⚫️⚪️

VecaBg1971

pre oko 2 sata

nalizes mi se kite

Vladica Filipovic

pre oko 3 sata

Tuga...bree
H

Hikes1810

pre oko 3 sata

Zasto je ovo iznenadjenje? Split ima vise titula sampiona Evrope nego cokijev produkt plasmana u top 8 :D :D mali klubcic osnovan 2011 u Zelezniku.
r

repac plandiste

pre oko 3 sata

Ćorke pustio ove
J

Japi

pre oko 3 sata

Zasluzeno,usli su sa vise energije u mec,odbrane nema,izgledamo ko da se znamo 15 dana,sramota.
r

rea

pre oko 3 sata

Jel hrabra Zvezda bila? Elem, svaka čast Splitu što je uspeo da preživi onu krađu u poslednja 2 minuta utakmice!

KoRn

pre oko 3 sata

Do pre koji sat sve sami hvalospevi zbog pobede u Evroligi sada pljuvacina i tako u krug. To ti je ustvari definicija sporta i navijaca i tako je u svim državama na ovoj zemaljskoj kugli.
i

ivan...

pre oko 3 sata

posle 3 kola i dalje imamo 3 podede i 2 poraza , i opet smo 1 na tabeli . samo se vi sladite , a mi opet 1 .
V

Volim fucu

pre oko 3 sata

Nista ovo nije strasno, nikoga ne terati i ne paničiti. Aba ligu osvajamo i sa cetvrtog mesta. Grobari dizu Zeljka u nebesa iako im nista nije dobro doneo , a mi bi da teramo Janisa posle dva kola , zbog cega? Puna podrska za ekipu i svi na Baskoniju
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Hahah pa vi bre ne mozete da pobedite Split a nama nesto pricate koji imamo 12 novih igraca, kakva Evroliga zaboravite na top 8 opet cete gledati Partizanu u ledja kako u Aba tako u Evroligi 💪
m

ma

pre 9 minuta

Znaci bicemo ispred Partizana i u El i u Aba.Ovaj dve godine nije pogodio nista sto je vezano za sport.
N

Nikad slabiji

pre oko 3 sata

FMP budzet 30 milki, Canan prva postava Oly - a, Kalina iz Barse, Kody prvi plej Baskonije, Daum iz Efesa, Plavšić najbolji domaći centar u Aba ligi.. Plus ostali svi,ali treba reći slabo je to treba dići buzzet na 100 mil kao u fudbalu mozda napravimo neki rezultat
N

Ne lazi

pre oko 2 sata

Budzet je 35+ miliona
E

Eto me opet

pre oko 2 sata

Ako se po jutru dan poznaje. Kodi je Šabaz Nejpir u najavi.
Z

Zvezdas1989

pre oko 3 sata

Puna podrska za Sferopulosa.Dovedi te coveku jos jednu cetvorku.Davidovac uzasan kosarkas mnogo neiteligentan igrac isto vazi i za Jaga.Ovi sti teraju Sferopulosa,sta da menjate trenera i opet sezona da propadne.Pusti te coveka da se ekipa uigra.Onako i da budemo cetvrti igramo plejof Abe.I da osvojimo titulu ne garantuje nam EL
E

E75

pre oko 3 sata

Splitopulos!!!
N

Novak M.

pre oko 3 sata

Plavsica nazad u megu ili fmp, nije on za Zvezdu.
ц

црно на бело

pre oko 3 sata

Кад се сетим старе Југе...ови у црвено белом нису били ни у првих 7,8.Сплит,Цибона,Партизан и неко се умеша од Босне,Задра,Олимпије...
R

Realnoje.

pre oko 3 sata

Previse nagomilanih igraca slicnog kvaliteta tako da se ne zna ko pije a ko placa i trener se pogubio sa rotacijama. Dobric/Gedraitis/Kalinic-slicnog kvaliteta Kodi/Teo/Jago- svi u slaboj formi tu negdje kvalitetom osim sto je Teo vecna klasa Nedovic/Kenan/Lazic-ova dvojica tu negdje a i Lazic mora igrati jer je kapiten Bolomboj/Mitar/Plavsic- jezivo slabo Daum/Davidovac- nedovoljno kvalitetni Znaci imamo previse igraca slicnog(slabog) kvaliteta i sad da dovedes jos dva znaci bar 3 moras skupo da placas da sedi na tribinama umesto da na pocetku sezone dovedes pravi kvalitet i cao...
L

Lajanje na zvezde

pre oko 3 sata

Jel neko primetio da kad smo se god radovali porazima komsija,mi njima nakon Baskonije,oni nama pre toga za neki mec,nebitno,da smo posle toga gubili...I jedni i drugi.Ne treba se radovati tudjoj nesreci.Treba cutati.
S

Sta reći?

pre oko 3 sata

Koju posluku porati.. Ovaj poruku poslati? Ocete ovo u montaži?
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Znaci zbog ovog poraza trener prava neznalica dobice 99%poraz a mozda se saceka Baskonija pa posle sigurno, a iz aviona se vidi da ga neki igraci namerno buse u odbrani, a za svaku losu formu ekipe glavni krivac je trener a nazalost mi smo do zla boga losi jos od moskve a Pariz je po meni nebitan posto je i to bila ocajna utakmica,,,,,

Kalčopolista®

pre oko 3 sata

Moze li neka analiza gospode jakovljevica i djurovica kao i strucni komentar deje andjusa u jutarnjem programu TV hepi
K

Kurir djoka

pre oko 3 sata

Kamo srece da posle ovog svi fejs i instagram navijaci prestanu da prate Zvezdu, nek dodje i 10 hilkada u halu, ali onih starih proverenih, koji su urlali i kad je na terenu bio Lengston Hol i Filip Covic, ovi fenseri koji ubijaju moral svima da vise nikad ne pridju hali ni stadionu
R

Realno2

pre oko 1 sat

I sa insta navijaci vas nema toliko
9

999i

pre oko 3 sata

ITUDIS JE OD SUTRA NOVI TRENER ZVEZDE.

Fuenlabrada

pre oko 3 sata

Auuuu kako to???
g

gostbre

pre oko 3 sata

fino
G

Garincho

pre oko 3 sata

Hahaha, to je ta magična Zvezda 🤣🤣
Z

Zulu warriors

pre oko 3 sata

Kao prvo mi nemamo centre,koji Plavšić,skok igra i odbrana reketa očajna,nema tu fizike i snage ispod koša,to je već godinama tako,takođe ni Jago nije igrač za evroligu,morao se dovest vrsni centar i bek na ove 2 pozicije
r

rs 1989

pre oko 3 sata

Prvo mesto smo izgubili u plej ofu
l

lalsb

pre oko 3 sata

Zvezda ove sezone ide na final for EL. Sve ostalo je u drugom planu.
h

hahahaahahaqh

pre oko 2 sata

a druze 16 necete biti,koji crni F4
R

Rodni list

pre oko 3 sata

Stižu ih godine, ne mogu na igrati na dva fronta, uskoro samo KLS.
A

Alan Brut

pre oko 3 sata

Zvezda je trenutno na fenomenalnom na 7 mestu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 sata

Zvezda namerno porazima obara formu pred nastavak sezone.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Г

Групни

pre oko 3 sata

Оооо, ке сопреза ... стрпљива екипа, стрпљива игра и звезда покаже своје недостатке .... па, ни покушај ветра у леђа са Римчевом техничком (дежа ву са Тринкиеријем) није прошао и џабе вриска Оил Осмопулоса, Метлопулоса, не вреди ... звиздо, вриме је ...је, је, време је ...
h

hocemo acu deliju

pre oko 3 sata

Idealna sansa da nam na klupu sedne nas najveci navijac,ali ne znam dal moze obe funkcije da obavlja,
V

Vodenasta Supa

pre oko 3 sata

Miloš krene na ulaz a čovek do mene izusti Imaš pamet kao moja žena Kalina šutne i pogodi šaraf od table Dali je ovo ekipa za trofej
R

Rajkov77

pre oko 3 sata

Braco Delije bez brige i sa ovim porazom imamo isti broj upisanih pobeda ko i Partizan. Ipak mi svake godine startujemo sa 2 pobede. Tako nam gazda omogucio, regularno.
Đ

Đukin fan

pre oko 3 sata

Tobogan teške krize se ubrzava u sredu kad ih raspala Baskonija dokrajči u Bgd!!!Valjda će da se odvesti neko u ovoj upravi i otpusti Grka koji je potpuno nemoćan da pokrene ekipu!!!U 4 utakmice ne zna se koliko je greški napravio,pogrešnih petorki i akcija postavio i ubio ekipu koja je realno gora od prošle sezone!!!Pogotovo stranci sto je bas bilo teško da postignu u prelaznom roku!!!Ipak uspeli Inu tome!!!A glavni muljator pobegao u KSS!!!
Л

Легенда предграђа

pre oko 3 sata

Не би се ово десило да Ћоки није отишао у КСС.
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Rezultatski nebitno ali zbog kontinuiteta i EL u sredu neprijatan poraz. U svakom slučaju prilika da se pise i komentariše ovo a ne dva od dva u EL ili necijih nula od dva. Sa ovim su se složili..
R

Realno samo

pre oko 2 sata

Posle toga vam idu Barsa, Fener i Real pa opet minus faza 🤷‍♂️
M

Marko2025

pre oko 3 sata

Nas ne interesuje Aba liga, samo Euroliga, tamo i nastavljamo sa pobedama.
D

DDF

pre oko 2 sata

Sampioni 16 mesta EL...🙄🙄
l

lion zion

pre oko 3 sata

nemoj da ste razmazeni ,ne moze uvek metla.opusteno duga je sezona
2

2 na 2

pre oko 3 sata

Gde je onaj stručnjak što proziva pljuvače pre neko veče... Batice moj, za klub se ne navija tako što si najobičniji klimač glavom, već tako što jasno kritikuješ loše. A neverovatno je koliko smo skarabudžili loš tim. Deluju kao skup pojedinaca koji se odlično uhlebio i nema razloga da poteže. Dobrić i Davidovac... svaka čast za sve učinjeno, ali realno zbog njih nisu dovedeni igrači koji trebaju da ubrzaju košarku, igraju odbranu. Kakva crna neuigranost, a 40% tima igra XY sezona zajedno, 70% tima je već drugu sezonu zajedno. Problem je što smo mi tim matoraca bez snage, kondicije i brzine. Iskustvo očigledno možemo da pohranimo u fioku, pošto na iskustvo tek ne umemo. Nažalost, ovaj tim nema kapacitet da igra kvalitetnije pošto je do zla boga bezidejan i spor. Gledaš i ne veruješ da se ovo zove profi košarka, da ovi igrači imaju plate od po više stotina hiljada evra.

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Polako treba da se trazi plej i to ne jedan vec 2, Kodi i Jago nas kasape iz utakmice u utakmicu, neka cetvorka pod obavezno i centar. Luka se raspada, Bolomboj takodje. Sveropulos deli minutazu od pocetka sezone, pa sta ce radi u februaru ako je sad poceo. Imamo 16 igraca u rosteru a retko ko igra vise od 3 minuta. Jel on normalan?! Druga stvar, najodgovorniji za ovakvu igru je trener, prvo sto ne zna da sastavi petorku a drugo sto je on trazio ove igrace da se dovedu, znaci njegov tim u potpunosti, njegova odgovornost je 100%. Rekao Nedovic u nekom potkastu da su uslovi nikad bolji u klubu sto se tice svega, narocito opreme za oporavak itd. Pa sta je problem momci, gde je zelja, gde je borba...nista bre ....NULA. Ja mogu da razumem neuigranost, da te nece sut ali da se niko ne baci postenu za loptu i da se gine na parketu to nikada necu da prihvatim. Ovo je ZVEZDA bre !!!
M

MileJe

pre oko 2 sata

Nije bre...
M

Mosquito

pre oko 3 sata

Ta divna splitska noć, u luci male barke, ti seti se mene i naše ljubavi žarke.....

Kalčopolista®

pre oko 3 sata

Dzaba vam novci ive lole ribolovci!

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Rece ti i uze 1 titulu u 10 godina...bravo 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹

Dorcolac

pre oko 3 sata

Voline nek se loze i kupuju sezonske a nasi deceniju korak unapred 2 nazad uvek isto
Č

Čović naplatio!!!

pre oko 3 sata

22 miliona košta ovaj tim Zvezde???Čović je namenski dovodio igrače u protekloj deceniji sa kojima može da se tali!Mitrović,Davidovac,Teodosić,Plavšić,Ilić ne mogu da igraju u Evrokupu,a kamoli u Evroligi.Mekintajer,Bolomboj,Dobrić,Nedović,Kalinić u startnoj petorcii bilo kog Evroligaša nemaju mesto.Jago nema mesto ni u Evrokupu.Ostaje samo Kenan koji se vodi kao igrač u godinama.Grk je kriv jer zbog para aminuje sve što Čović dovede i stavlja potpis na sve da je on selektovao ekipu.Ove godine ništa ne uzimamo od trofeja i Čoviću to odgovara jer će da spinuje kako posle njega potop,a glavni je krivac.Preko 200 miliona evra ,a samo jednom u Top8 i alibi nalazi u domaćim trofejima.
c

cccc

pre oko 3 sata

samo radonja
p

poručnik

pre oko 3 sata

braćo Srbi evo već 15 god igramo rekreativno el,izvinjavamo se penzionerima što im ove god razlupasmo 22-23 miliona €!
Š

Šuba duba dubi

pre oko 3 sata

En den dore duboko je more a u moru kit rodio se SPLIT
в

велики штрумф

pre oko 3 sata

Плавшића и Боломбоја истрпети максимално још 2 утакмице. Ако наставе да буду немачи појма и да изигравају Џордана шутирајући фејдвеј - нога обавезно! Имамо далеко најгори центарски трио у Евролиги - Љубичић је разбио сву тројицу, а кад је прорадио Шкара, деловали су као тешки аматери. Љубичић 14 поена - Боломбој, Митровић и јадни Плавиш укупно 7! Њих тројица укупно 8 скокова, а Шкара сам 7!
d

djovani

pre oko 3 sata

Sve misli usmerene ka EL. Igrali smo bukvalni da se razigrano, nikog vise ne zanima ABA, nista ne donosi
S

Slavuj

pre oko 1 sat

Samo se vi tješite. ABA je ulaznica za EL, mora se platiti pozivnica od milon. Pozivnice nema bez lige, a vi se tješite.

PFK NIŠ

pre oko 3 sata

Jel sme ovo ovako?
F

FT

pre oko 3 sata

Ove veterane od košarkaša sve izbaciti i dovesti nove i mlađe igrače
Т

Тишинчина

pre oko 3 sata

Ућутали човићеви сведоци😂 Чак ни онај метла деценија лик не успева да пронађе речи да га брани😂😂
Љ

Љубиша

pre oko 3 sata

Сад ће саопштење.
A

Alberto Bueno

pre oko 3 sata

Ajde bre šta ste se smorili ne moramo mi svake godine sva tri pehara nek uzmu njima je to ionako bitnije mi imamo naš fudbal derbi nam je dao kredit za celu ovu sezonu... Iskreno kako smo se upalili za košarku tako ćemo se i ugasiti sa euforijom koga briga svaki zvezdaš je počeo da navija za zvezdu zbog fudbala
М

Мрцина

pre oko 3 sata

Мислим да је ово најлошија екипа Звезде у последњих 7,8 година.Теодосића кошарка све мање занима,Давидовца увек чекамо до фебруара,Јаго може да игра само Аба лигу.Без озбиљне четворке играмо.Баш лоше селектиран тим.Штета што ће Сферопулос добити педалу,мислим да је добар тренер.
e

evrozafrkancija

pre oko 3 sata

Sta Jago trazi u evroligaskom timu? Zar prosla sezona nije bila dovoljna? Bez suta, fizicki nemocan, muva bez glave. Na postavljenu odbranu nemocniji od kakve bake. A uz njega bledi Mekintajer i vec odavno matori Teodosic. Centri? Ko su i gde? Prosecni Bolomboj, kluski prosek Mitrovic i sirovina Plasic koji tek treba da nauci recimo igru ledjima ka kosu itd...Ko je sastavljao ovaj roster?! Ovo nije za vrh Aba lige. I ne kazem to kao navijac bilo koga , Navijam samo za reprezentaciju. Umor? Pa sezona je tek pocela. Povrede? Kad pre? Plus prepotentno setanje po parketu protiv Splita, Ukolko je ovo i ono protiv Pariza /dno Evrolige/ taj tim - zapisite da vam je sezona propala.
A

Analiza 9

pre oko 3 sata

Tacno cu prestati da pratim domacu košarku! Igraju tako nonsalantno, ne izgradjene pozicije, sutevi preko ruke, ulazi savršeni sve do završnice. Jedino sto vidim da jeste dobro jeste da u play-off moze da se udje i kao 7 ili 8 na tabeli ali svi znamo koliko je bitan domaci teren. Mozda posle ove sezone i ne bude ABA lige.
S

Sledeći naslov

pre oko 3 sata

Sveropulos više nije tener crvene zvezde
S

Somborac

pre oko 3 sata

Da cestitam Partizanu prvo mesto na kraju regularnog dela,a to je pola titule..Kad sam pisao da je Mekintajer najveca prevara u kosarci,gomila minusa i da sma grobar.Mars bre
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Imamo 2 poraza u 3 kola, 2 poraza smo otprilike imali po celoj sezoni predhodnih godina u regularnom delu Aba lige. I verovatno smo već posle 3 kola izgubili prednost domaćeg terena u finalu plej-ofa, domaći teren koji mnogo znači u finalu. Pričamo svi ovde puna 2 meseca da nam treba jak fizikalac skakač na poziciji 4, i nikoga nije briga za to. Svi to vide samo ne vide oni koji bi trebalo da vide. Neuigrani smo do bola, a na papiru bi trebali da budemo dosta jači nego prošle sezone.
P

Pjer Karden

pre oko 3 sata

Ništa tu nije šokantno,nije Čović slučajno zbrisao u KSS,od 12 igrača 7 veterana preko 30 godina i svi odavno prošli svoj zenit,zvezdini amerikanci nisu ni za razvojnu ligu.Zvezda će se zbog pretrpanog rasporeda raspasti do zime,roster mator,Teodosić u ulozi Raduljice,igrač manje,Kalinić prošao svoj zenit,otprilike svaku 4,5 utakmicu može da odigra na najvišem nivou.Partizan će biti prvi u regularnom delu sezone a za nas više nisam siguran da ćemo biti drugi vrlo lako može da se desi da budemo četvrti.U EL ćemo biti od 14 do 16 mesto,sve u svemu loše,ne valja ništa ni roster,ni predsednik kluba ni trener.

Fear The Beard

pre oko 3 sata

Sto nisi sve ovo napisao pre 10 dana?
m

merllin_pfc

pre oko 3 sata

Odkud to sada. Zar nije ovo tim za F4. Kazu najaci tim u istoriji. Skup veterana
H

Hanter

pre oko 3 sata

Ne sudi prerano...
S

Sto babi

pre oko 3 sata

milo to joj se snilo
P

Presednik

pre oko 3 sata

A koji predsednik ne valja, onaj koji je napravio ovo ili novi? Za trenera nisam siguran da ga od veceras imate. Roster ostaje takav kakav je, sta ces, doci ce bolji dani mozda.
M

Mornar

pre oko 3 sata

Tačno tako, i za sve se pitao i stalno mešetario. A pred svaku sezonu izađe ko tera naloži mlade m. Ko iole kaže nešto kako jeste,šta nije dobro,gde se greši i to ponavlja dugi niz godina. Oni nas napadaju da smo grobarski botovi!
p

podeden

pre oko 3 sata

Covic zbrisao kad je isplaćen,veze to nema sa timom.
@

@

pre oko 3 sata

Mozes da zamislis kolike su tek plate tim veteranima
p

psyhhodelija

pre oko 3 sata

Usmereni su na evroligu, a ABA liga se uzima i sa 4 mesta ako treba ..Videli smo da nije problem nama napraviti brejk u Areni i dodeliti metle...Ne bi samo voleo da su nas Triplete zasitile i da je u drugom planu..Svi na Baskoniju i pobeda za skor 2-0
R

Realno samo

pre oko 3 sata

Posle Baskonie vam idu Barsa, Fener i Real 😂😂😂
Y

Yrilluri

pre oko 3 sata

Nemoj tako glasno😢
G

Gilence

pre oko 3 sata

Cekaj jel se palite na top 8?

Fear The Beard

pre oko 3 sata

Ma Split smo morali dobiti sa pola gasa,sa ili bez fokusa na EL.Tek je pocela liga,nije ovo april.
h

hahahahahhaahaahhah

pre oko 3 sata

na sta su usmjereni ??? hahaahahahaahaha
A

Aahahahahaa

pre oko 3 sata

Usmereni ste vi da se polako prebacite u Evrokup de vam je i mesto, lol...
s

shommy

pre oko 3 sata

Nebojsa ti si?
B

Bnm

pre oko 3 sata

BILO KOJE DRUGO GOSTOVANJE U EL SEM PARIZA I LIONA BIO BI UBELEZEN PORAZ!!! AKO TI VERUJES U OVO STO SI NAPISAO, IMAS NEKI PROBLEM. OVE SEZONE CE BITI DEBAKL NA SVIM POLJIMA...
u

uzalud trud

pre oko 3 sata

Biće sa Baskonijom rekord evro lige. Očekuje se između 3000-5000 navijača tako da sledeću mogu da igraju u hali u Železniku!
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Cuj usmereni su na El xexexexe kako ljudi lupetaju a ovi preko puta jedva cekaju preko bodiroge da nam naplate sva metlanja pa da ne igramo tu istu El,,,,,
G

Guli

pre oko 3 sata

Vrhunsko plakanje hahahahah

Fuenlabrada

pre oko 3 sata

Počeli ste da se palite???
P

Psihozza6

pre oko 3 sata

Napravili ste brejk prošle sezone...teško da će se to redovnomponavljat. Čak pitanje je dal ce opet skoro...

Dorcolac

pre oko 3 sata

Zvucis ko grobari nisi mnogo pametniji od njih izgleda jedina razlika sto ti navijas za pravi klub a oni za pogresan
H

Hahahahahaha...

pre oko 3 sata

Usmereni na EL,hahahahahahaha
Г

Групни

pre oko 3 sata

због ружичастих наочара, ружичасти слонови ....
L

LOLL

pre oko 3 sata

AHAHAHAHA
u

uzicanin

pre oko 3 sata

Pravi nik kucooo imas!
r

realista007

pre oko 2 sata

xaxaxa 🤣
R

Rakitovac

pre oko 3 sata

Nikad jaci Split
0

05050

pre oko 3 sata

ovo vam je najveci uspeh u poslednjoj deceniji 😂
S

Sveta P

pre oko 3 sata

Osetio ćorća tvrdo pa pobego
s

senke

pre oko 3 sata

i krece da rusi Aba ligu
n

ng

pre oko 3 sata

gde su kalinic i daum zadnju cetvrtinu
B

Boners

pre oko 3 sata

Gde i Nedovic, vratio ga minut i po pred kraj kad je sve reseno.

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Na klupi...kao i Nedovic do poslednjeg minuta
B

Budak

pre oko 3 sata

Otisli na pivo
х

хахах

pre oko 3 sata

сплитска рива и паришке капије није исто хахаха оде и сверопулос још један пораз и крај једне дуге ере 😅😅😅
O

OkosBokos

pre oko 3 sata

Kad sam pisao pred pocetak sezona da ce ovo biti najlosija Zvezdina sezona u poslednjih 10 godina, izlupali mi minuse i pisali da sam grobar. Ocajna selekcija tima, zadrzani losi igraci. Zvezdina najveca mana je to sto su pobedili ubedljivo raspali proslogodisnji Partizan. Sve je gurnuto pod tepih jer su nasi pobedili tim koji je u stvari sam sebe pobedio unutrasnjim problemima.
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Nazalost jeste losa ekipa ali sto je najgore buse u odbrani trenera pravu neznalicu koji se izgubio u vremenu a treba saseci na vreme sa otkazom a ako se Valensija vrati u El kako je krenulo mi ce mo izvisiti,,,,,
m

merllin_pfc

pre oko 3 sata

Pa nije to ni tako lose kroz istoriju igranja u Euroleague. Konstanto ste od 15 do 16 mijesta. Nema tu puno prostora za padanje.

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Pricao si da je najgora sezona pre pocetka sezone....OK...sve jasno
E

Eskalator

pre oko 3 sata

Svaka čast za komentar... Ja sam imao kontraubeđenje, očigledno neutemeljeno. Nikad brže sklopiš tim i teški čabar. Nažalost, izgleda da smo odlični za uhlebljenje domaćih penzosa. Uvek ću da cenim pokušaj da imamo domaći tim, al ne vidim u čemu je razlika da nam u timu igra par neiskusnih klinaca, jer ovo ovako ni na šta ne liči.
S

StockS

pre oko 3 sata

Evo ti i sad minus,mada ne tvrdim da si grobar samo mislim da gresis. Od 1 do 3 selekcija je odlicna,fali cetvorka i za nesto vise u EL ipak fali kvalitetniji centar kao podrska Bolomboju. ABA ligu osvajamo a u EL cemo se boriti za plej in do poslednjeg kola,sto je svakako iskorak s obzirom na to da smo se poslednjih godina oprastali od EL vec u decembru. Vi lupajte minuse,ionako je vecina vas bez karaktera koja ce nakon sledece pobede Zvezde u EL da lupa pluseve na komentare kako idemo na F4.
O

OkosBokos

pre oko 2 sata

Evo redom. CMM-30 godina, jedna jedina dobra sezona u karijeri mu je prosla, ostale su prosecne ili ispod proseka, voli brzu igru i tranziciju, Zvezda igra pozicione napade. Jago-Eurocup igrac, davi loptu. Teo- godinu dana stariji, dakle samo moze igrati manje nego lani. Nedovic ce uvek biti Nedovic, smuti pa prospi. Kenan-igracina! Kalina-nisu ga drugi hteli, svi mu nudili godinu ugovora, dakle jasno da je u padu. Davidovac i Dobric-igraci koji igraju samo maj/jun mesec. Daum-ne znam gde ga iskopase. Plavsic-Aba liga igrac i to u timu koji nema takmicarski pritisak i igra jednom nedeljno. Mitrovic-usponi i padovi tokom sezone, bice dobar pred zimu, pa los januar-februar, pa solidan od proleca. Bolomboj-daj Boze da ponovi proslu godinu. Rokas-on fura svoje, on je stvarno dobar i to je to, dobar igrac, ne odlican.
@

@@@@

pre oko 3 sata

🤭
B

BEOGRAD NA VODI

pre oko 3 sata

Istroseni momci nakon Pariza i preokreta,ne treba im zameriti,bice oov dobro,skockace to janis!
Љ

Љубиша

pre oko 3 sata

Скоцкаће ово Јанис до нове године а онда педала и саопштења.
С

Самир ф.

pre oko 3 sata

Сферопулос одлази још вечерас нула од тренера звезда нема шта да тражи у аба лиги ове сезоне.
3

303

pre oko 3 sata

A ima u evroligi. Opasno se razumete u kosarku.
O

Osmo..

pre oko 3 sata

Zar on ne bese Osmopulos ili kako vec? Doslo vreme za teranje.
s

sta se desava

pre oko 3 sata

jel to aba liga vise nije bitna?
d

dkcz

pre oko 3 sata

šta reći
n

nezu

pre oko 3 sata

e moj ti Dejan Davidovac njegov covjek daje tricu a on udvojio trenera tamo Jago je bas tanak,nije ni nivo Aba lige Na kraju kad se lomi Nedovic ne igra,CMM isto ovo je cist trenerov poraz
P

Prcko33

pre oko 3 sata

Eto jes CMM ubija a Yago pojma nema ! Daum i CMM "kriminal" !

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Tebi je KMM trebao da igra u zavrsnici...samo mi reci zasto? Igrao covek celu utakmicu i sta je uradio?
Г

Гробар54

pre oko 3 sata

Наброја играче,њих неколико,а онда је крив тренер!
P

Pixy

pre oko 2 sata

Dobrića zaboravio skoro čitavo drugo poluvreme.
V

Vamos

pre oko 3 sata

Lose, lose, nikako…
Л

Лукаку 98

pre oko 3 sata

Овај тим није ни за првих 14 у ЕЛ и то је сурова истина!
А

Алооооо

pre oko 3 sata

Чуј шокантно, па шта је то тако чудно? Кад немаш играча на свакој позицији, то тако изгледа. Је л нам и даље не треба четворка? Заслуге за ово иду једном човеку, а то није тренер свакако
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Znaci dosta vise tih sranja da samo kod nas prava neznalica od trenera nije kriv za losu igru tima, znaci ako nije bio zadovoljan ekipom sto nije dao momentalni otkaz na leto a ne ostao da krka sarme i cevape i sada je naravno glavni krivac,,,,,
S

Solomon Grej

pre oko 3 sata

Kako nije sokantno? Jedan Jago kosta kao cela ekipa Splita druze jesi ti realan? Kakva cetvorka protiv ovih, trebalo je da ih dobijemo sa trecom petorkom.
R

Remaremaaa96

pre oko 3 sata

Steta sto je ovaj Sorter ovako mator, da je mladji 7-8 godina rado bih ga video u Partizanu, strasan igrac