Bomba iz Novog Sada: Lalatović se vraća u Vošu

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.24. | 23:14

Temperamentni stručnjak na mestu uspeha

Nenad Lalatović se vraća na mesto uspeha! Temperamentni stručnjak uskoro će i zvanično postati trener Vojvodine, kluba sa kojim je osvojio Kup Srbije 2020. godine, preneo je Informer. On je o svojoj nameri već obavestio čelnike Mladosti iz Lučana, tako da je ostalo samo da potpiše ugovor i potom zaduži trenerku u SC Vujadin Boškov.

Dugo je figurirao kao potencijalni šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović. Međutim, prednosti su dobijali drugi. Kako je u intervju Mozzart Sportu rekao, njega je kaznio jedan politički moćnik blizak Vojvodine...

Izabrane vesti

Lalatović je bio na pragu povratka u Vojvodinu i marta ove godine. Tada je sa upravom Stare Dame postigao sporazum o trogodišnjem ugovoru, vrednom oko 150.000 evra na godišnjem nivou. Sve je bilo dogovoreno, ali je potom spuštena rampa.

Međutim, Lalatović se vratio na veliku scenu sjajnim vođenjem lučanske Mladosti. Od kada je preuzeo klub iz Dragačeva, Lalatović je nanizao šest pobeda uz jedan poraz. Bio je to signal za upravu Vojvodine da reaguje, posebno što je Krtolica bio prelazno rešenje.

„Ja u tom klubu imam najviše pobeda u istoriji, osvojio sam trofej. Moraju svi da znaju da navijači Vojvodine sanjaju dan kada ću se ja vratiti u klub. Oni mi to govore svaki put kada me vide ovde u gradu. Ali im je jasno… Meni je zabranjeno da se vratim u Vojvodinu. Nadam se da će taj čovek konačno da spusti rampu i da mi dozvoli da radim u nekom klubu gde mogu da napravim rezultat. Ne mora da bude Vojvodina. Jer kad god sam radio u tim klubovima, bio sam među četiri u državi. U poslednje vreme sam radio u Mladosti GAT i Spartaku. Da, Spartaku koji zaslužuje poštovanje. Tamo sam na početku napravio sjajane rezultate, sarađivao s Nikolom Simovićem, koji će za deset godina biti jedan od najboljih sportskih radnika u Srbiji. Takve sam rezultate napravio na polusezoni da su svi klubovi počeli da me traže. Ostali smo na polusezoni bez Bjeličića, Tanasijevića i Vidakova. Bio sam u nebranom grožđu, nisam mogao da dođem do plej-ofa. Ali opet kažem, ja sam u nekoj kazni, ne dopadam se nekim ljudima koji su moćni. Trenutno mi je tako, ali je volim ovu zemlju i narod, strpeću se. Vratiću se jači nego ikad i ako mi daju klub koji zaslužujem, ponovo ću praviti rezultate", rekao je ovog leta za Mozzart Sport Nenad Lalatović.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Nenad Lalatović će sutra, posle sednice UO, biti promovisan u novog trenera Vojvodine, sa kojom će potpisati ugovor na dve godine. Predstavljanje će biti obavljeno u sredu. Poznato je da će u radu Nenad Lalatoviću pomagati Milan Vještica i Vidak Bratić, dok će trener golmana biti Jovanić.


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara