Komentari na vest

Milojević: Opet smo primili neshvatljiv gol, jednog dana će valjda i to da prestane

@

@Nadam se

pre 15 minuta

Nadaj se grobarcicu
B

Bog decki

pre 25 minuta

Ocemo Fedju Dudica, Deliju
Г

Гост Ад

pre 29 minuta

Када схватиш да нас је бесомучно додавање лопте испред свог шеснаестерца и враћање голману коштало десетине примљених голова разумећеш зашто примамо јефтине голове. Да би прешли центар потребно нам је бар десетак додавања за то време одбрана ривала има времена да се постави. Имамо брзе играче али са успоравање игре не можемо да их искористимо јер се противнику пружа могућност да постави одбрану.
Z

Zastomorada

pre 32 minute

Igra Radonja, Glazer...
M

MilosBg

pre 34 minute

Primili smo gol greskom svog igraca. Vratili Radonjica koji osim trcanja napred nema nikakav drugi kvalitet. Katai, hvala za sve prethodne godine, ali, ni Raul nije docekao penziju u Madridu. Kanga po ko zna koji put dokazao da je jedan od retkih u Zvezdi koji zna fudbala a da pritom zna i da ubaci dobar centarsut.
T

Tinuninu

pre 34 minute

Ma, najjaci je bunkeras, Klark Kent iz Arandzelovaca. Naravno uz pomoć svemogući litiumovapalacinka vodja.
R

Rai Nk

pre 35 minuta

Odvratan lik.
D

Dragooo

pre 36 minuta

Mene nervira ovo izvidjenja gol auta i organizacija igre kroz pas. Petljanje pred svojim golom. Svaki put se izgubi bar minut dok predjemo na protivnicku polovinu. 20 napada 20 minuta najmanje se izgubi tu. Koja glupost, samo se rizikuuu greske pred svojim golom. Naprijed igraci, golman ispuca, pa od svaki treci put da zadrzimo loptu super. Ako ne onda napravis presing,
G

Gost26

pre 42 minute

Pricam od pocetka Glazer nije onaj od pre. Nesto se desilo sa njim.. Oterati ga i dovesti boljeg. Ko zna,mozda je izgubio tamo nekog u ratu boga pitaj. On vec 4,5 utakmica nije na utakmici.
K

Kon

pre 43 minute

Kao što reče Stojanoski rezultat nije bitan, nema veze. Bitno da su ti mladi igrači, kadeti i omladinci IMT-a, odigrali koliko su mogli.

Ујка Житко ПФК

pre oko 1 sat

Od cega da se odmorite?😂😂😂😂
1

156

pre oko 1 sat

Hahaaha valjda ce prestati i namešteno prvenstvo
j

jovanczv

pre oko 1 sat

meni i ova i prethodna pobeda u sls skroz mlitave, cisto na kvalitet i tjt..
Д

Домаћин

pre oko 1 sat

Хоће, Мики! Као и код сваког врхунског тренера, престаће само од себе, не кад нешто промениш!
F

Forever Young

pre oko 1 sat

"Idemo da odmorimo" a sezona tek počela. Dok u najjačim ligama Evrope klubovi posle Evropskih utakmica u svojim ligama igraju u najjačim sastavima i nije im problem da igraju na svaka 3 dana, mi svaku utakmicu u ligi odmarao po 7-8 igrača.
N

Nadam se

pre oko 1 sat

Da ti vidim ledja jos malo,to sto ti pobedjujes filijale se milion evra budzetom koga to briga,uzmi neki bod u LS pa se zalizi kao da te krava olizala,a ne samo izgovori i kiks golovi iz utakmice u utakmicu.
a

aloo

pre 21 minuta

grobarski pacovu jadan si
v

vidi ga samo

pre 17 minuta

jao grobarcicu napaceni
n

nema dalje

pre 15 minuta

Ahhahaha botovi komicni ste
T

TLN

pre oko 1 sat

Vid' mu glave. U kapi moze da ponese 10kg banana
S

Sigurno sam ja kriv za to

pre oko 1 sat

Ti ih treniras rodjace od juna svaki dan si sa njima,kiks igraca koliko hoces,sto ti neigraju prutsev i milson u LS,zato sto moraj da igraju krsevi olayinka i radonjic,koji ce ti klinac rodic,zasto je spajic kapiten,a ne ivanic,po cemu je krunic bolji od kange,jesi odlucio vise duarte ili serif...
G

Grostas sa Twitera

pre oko 1 sat

Da razjasnimo. Konstruktivne i kriticke komentare uzalud pisete, nece vam objaviti. Samo pljuvacina i vredjanje i to sto vise to bolje. Admin ide na sto vise decijeg prepucavanja i vredjanja jer zele biti novi kurir
M

Miloica

pre oko 1 sat

Prestace kad naucis da psiholoski pripremis ekipu i prestanes da se krijes iza njih. Jos jedan ubedljiv poraz u LS i klupa ce polako poceti da ti se mrda.
1

123123123

pre oko 1 sat

Odrace ga monako i posle barselona
j

jao smesan si

pre 16 minuta

e ako ti kažeš da ce da mu se mrda stolica 😂😂😂