Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Milojević: Opet smo primili neshvatljiv gol, jednog dana će valjda i to da prestane

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.24. | 21:14

„Idemo da se odmorimo, iako nemamo mnogo vremena. Želim da mi se vrate igrači zdravi sa reprezentativne pauze“, poručio je strateg srpskog šampiona

Crvena zvezda je nastavila seriju naivno primljenih golova, ali je danas bila dovoljno kvalitetnija i spretnija od IMT-a da stigne do planiranih bodova u 11. kolu Mozzart Bet Superlige.

Srpski šampion je morao dva puta da stiže do prednosti na Lagatoru, pošto je Joan Kurt u 56. minutu lobovao Omrija Glazera sa 40 metara udaljenosti, nakon kardinalne greške Milana Rodića u predaji lopte.

Izabrane vesti

Ipak, crveno-beli su golom upravo Rodića vratili prednost u 65. minut, a potom u samoj završnici utakmice preko Silasa postavili konačan rezultat utakmice.

„Odigrali smo dosta dobru utakmicu. Rekao sam da imamo širok roster, dosta preumornih igrača, na granici povređenih, imali smo ubitačan ritam. Imaće i putovanja sa reprezentacijama, gde su standardni, i oni su negde hteli da ih sačuvamo. Dali smo šansu ostalim igračima, koji su odlično odradili svoje poslove, sve je bilo kako treba. Čestitam Vuklišu, bio je igrač utakmice, nestvarno šta je branio. Opet smo primili neshvatljiv gol, jednog dana će valjda to i da prestane. Idemo da se odmorimo, iako nemamo mnogo vremena. Želim da mi se vrate igrači zdravi i idemo u novi ciklus“, rekao je Milojević.

Sa druge strane, Milan Stojanoski kaže da je ovaj meč pokazao da IMT ima svetlu budućnost.

„Prevashodno, rezultat nije bitan u ovakvoj utakmici. Divno je da he šest mladih igrača bilo u prilici odigra jedan ovakav meč. Prvo poluvreme, dok smo imali snage, odigrali smo egal sa Crvenom zvezdom. Stvarno je bilo lepo gledati, to su mladi momci, kadeti i omladinci, usledio je pad. To je put kojim treba da idemo, to je budućnost IMT-a“, poručio je predstavnik domaćeg stučnog štaba.


tagovi

Vladan MilojevićMilan Stojanoski

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara