Kevin Panter (©KK Barselona)
Kevin Panter (©KK Barselona)

Panter se još traži, Barselona na jedvite jade pobedila

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 22:44

Nekadašnji kapiten Partizana imao samo šest poena, Katalonci trijumfovali protiv Ljeide sa 78:74

Barselona se iskupila za poraz u Evroligi od Žalgirisa i zabeležila drugu ligašku pobedu u Ljeidi, pobedivši istoimeni tim sa 74:78. Iako su Katalonci u 34. minutu vodili sa 15 poena razlike, na kraju su na jedvite jade trijumfovali, a u velikoj meri su 25 izgubljenih lopti bile razlog povratka domaćina kod koga se istakao Hrvat na pozajmici iz Valensije, Luka Božić koji je upisao 14 poena, kao i Tomas Bropleh koji je imao jedan manje.

U Barsi je nekadašnji kapiten Partizana, Kevin Panter ubacio dve trojke u uvodnim minutamja meča i duel okončao sa šest poena uz tri skoka i dve asistencije. Deluje da se on još traži, ali se zato pronašao Đoan para koji je upisao još jedno dvocifrenu košgetersku partiju (16p., 5sk.). Dvocifreni su bili Jusufa Fal i Danijel Brizuela sa deset poena.

Izabrane vesti

Siguran nastup je upisao i osvajač ovosezonskog Superkupa Španije, Unikaha, koja je nadigrala Granadu na gostovanju - 68:84.

Tajson Karter je imao 13 poena i pet dodavanja, Dilan Osetkovski jedan manje uz osam skokova. Na drugoj strani je Đan Klavel upisao 15 poena, a Finac Elijas Valtonen 11.



tagovi

KK BarselonaKevin Panter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara