Najava dana (četvrtak, 27. jun): EURO pauzu popunjavaju Egipćani i afrički reprezentativni fudbal

Vreme čitanja: 3min | čet. 27.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KOMORI – ZIMBABVE, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Zimbabve je u seriji od tri poraza. Poslednja dva su se desila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, od Lesota i Južne Afrike. Komori su u istim kvalifikacijama izgubili od Madagaskara, a dobili Čad. Par se nije dugo video, a istorijski su odigrali tri meča. Samo jednom je bilo nerešeno, dva puta je slavio Zimbabve, s svi mečevi su završavani uz 0-2 tip.

ZAMBIJA – KENIJA, 18.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Zambija ima četiri neuspele utakmice sa poslednjih pet izlazaka na teren, a na jednoj od njih izgubila je na penale. Dobila je samo prijateljski susret sa Malavijem. U isto vreme Kenija nije poražena, a na dva kvalifikaciona meča za Svetsko prvenstvo je remizirala. Na poslednjem prijateljskom meču para od pre četiri godine slavila je Kenija.

EL GUNA – FJUČR, 15.00

(Fudbal, Egipat 1)

Fjučr je sedmi na tabeli, igra solidno ali ume da podbaci. El Guna ima samo dva boda iz prethodnih pet kola i očajno joj trebaju bodovi. Neće biti lako doći do njih, jer ko premotava film, nedavni meč para Fjučr je dobio sa 3:1. Pokušaće i sada da slavi u gostima, jer definitivno da zna kako se igra sa ovim rivalom.

ISMAILI – AL MASRI, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Al Masri je treći na tabeli, ali u poslednje vreme pokazuje znake malaksalosti. Na poslednjem meču poražen je od Keramika Kleopare sa 0:2. Pobeda protiv ekipe koja je 12. na tabeli za njih je imperativ, mada neće to ići lako s obzirom da Ismaili ima tri remija, i po jednu pobedu i poraz na prethodnih pet utakmica.

ZED – EL GAIŠ, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Domaćin je počeo da greši, ali je još uvek jako dobro pozicioniran na tabeli. Pošto igra sa nestabilnim El Gaišom, pokušaće da popravi skor. Međutim to neće biti lako, pošto je istorijski gledano El Gaiš bio znatno uspešniji i ubojiti. Na poslednjem meču u Liga kupu Egipta, slavio je u januaru sa minimalcem.

KR REJKJAVIK – FILKIR, 21.15

(Fudbal, Island 1)

Protiv fenjeraša, ekipa iz Rejkjavika mora da zaigra ofanzivno. Istina ne blista u poslednje vreme, ali ovakav zicer ako propusti, još na svojoj travi biće u velikom problemu. Poslednji meč para ova ekipa je dobila sa 3:4, a meč je odigran u aprilu prošle godine.

STJERNAN – VIKINGUR REJKJAVIK, 21.15

(Fudbal, Island 1)

Vikingur je prvi na tabeli i može da igra opušteno. Uostalom, poražen je do sada samo jednom, a ostvario je gol razliku od 28:13. Strejnan je na sredini tabele i bio bi zadovoljan i sa bodom. Poslednji meč para u aprilu izgubio je sa 2:0.

SANDEFJORD – HAM KAM, 19.00

(Fudbal, Norveška 1)

Domaćin je sa devet bodova prikovan za dno tabele. To znači da Ham Kam koji je tek za bod jači, i nalazi se tik iznad opasne zone ima šansu da izvuče nešto iz ove utakmice. Nazovimo ovo okršajem dna tabele, ali znajmo da je Ham Kam dobio poslednja četiri meča para.

FLUMINENSE – VITORIA, 23.55

(Fudbal, Brazil 1)

Fluminense je posle 11 odigranih kola na poslednjem mestu. Tim trenutno ima šest bodova, uz četiri uzastopna poraza. Ni gosti nisu mnogo bolji sa devet osvojenih bodova, ali oni makar imaju samo jedan poraz sa prethodnih pet mečeva. Mogla bi ta činjenica da ih psihološki podigne na ovom meču.

POLJSKA – BRAZIL, 20.00

(Odbojka, Liga nacija)

Poljaci su na prethodnih pet utakmica poraženi samo jednom, i ti baš od Brazila sa 1:3. Na njihovu sreću, rivalima je pao tempo, poto su gubili nakon tog meča od SAD, Kanade i Francuske. Da li su Poljaci izvukli pouke iz izgubljenog meča, tek treba da vidimo, a sigurno je samo da četvrtfinale mora da bude uzbudljivo.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara