TREĆA SMENA: Joveljić blista u MLS-u, Kopa Amerika u epicentru

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 23:09

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Amerika)

Argentinci će na duel sa Peruancima biti bez pomoći povređenog Lionela Mesija, ali će očekuje da superstar bude spreman za duel četvrtfinala za šest dana. Kod Peura neće biti nekadašnjeg štopera Crvene zvezde, sada igrača Portlanda Migela Arauha koji je dobio crveni karton pre četiri dana. Poslednja tri meča ovih selekcija Argentinci su slavili bez primljenog pogotka.

KANADA - ČILE, 02.00

(Fudbal, Kopa Amerika)

Kanada i Čile igraju za četvrtfinale Kopa Amerike. Aleksisu Sančezu i drugovima odgovara samo pobeda, dok Kanađanima igra i bod, ali ne bude senzacije i Peru dobije Argentinu sa više od dva gola razlike. Rikardo Kareka neće moći da sedi na klupi Čilea jer je kažnjen mečom suspenzije jer se nije pojavio na konferenciji za medije posle meča sa Argentinom.

SEARA – ITUANO, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Domaćin je u lošoj formi, samo bod na četiri prethodna kola u brazilskoj Seriji B. Ituano je na pretposlednjm mestu sa osam bodova, dva vezana remija ima. Na četiri prethodna duela ovh timova bio je tip 2-3. U poslednjem duelu ovih klubova protekle godine bilo je 1:1.

-----------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

NEŠVIL – INTER MAJAMI, 02.30

(Fudbal, MLS)

Inter dobro gura u MLS-u iako je već nekoliko nedelje bez pomoći dvojice asova, Lionela Mesija i Luisa Suareza koji imaju obavezu sa svojim selekcijama na Kopa Amerika. Ekipa iz Majamija je i dalje lider, ima dva boda više od Sinsinatija na Istoku, ali i meč manje. Nešvil je sedmi, u naletu je, sedam bodova iz tri poslednja meča, a ima dve uzastopne pobede.

SAN HOZE – LOS ANĐELES GALAKSI, 04.30

(Fudbal, MLS)

Galaksi se opet vratio u vrh američkog fudbala, a prva zveza tima, dok ne počne sa igra Nemac Marko Rojs, je Dejan Joveljić. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ne samo da je realizatorski uspešan, čak 11 golova u sezoni, nego je i sjajan paker. Imao tri asistencije u nizu. Prošle nedelje je bio paker kod jedinog gola svog tima u meču u Solt Lejku, kada je Brazilac Gabrijel Pek doneo tri boda ekipi iz Los Anđelesa. Galaksi je na deobi prvog mesta na Zapadu sa gradskim rivalom Los Anđelesom FK i Solt Lejkom. San Hoze je na začelju, na poslednjem mestu sa četiri vezana poraza, pa su gosti favoriti. Tim iz Kalifornije ima četiri uzastopna trijumfa.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara