Napredak krenuo porazom pripreme

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.24. | 21:29

Kruševački superligaš izgubio od slovenačkog prvoligaša Nafte - 2:1

Podelio je Goran Stevanović minutažu ravnopravno celom rosteru Čarapana i može biti zadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali u prvom delu igre u uvodnoj kontrolnoj utakmici na pripremama za novu sezonu Mozzart Bet Superlige. Ali, na kraju je Nafta iz Lendave, novi slovenački prvoligaš, slavila je sa 2:1.

Vodili su Kruševljani na poluvremenu, a prednost u tom delu igre mogla je biti i ubedljivija. Ipak, samo je Stoiljković uspeo da zatrese mrežu, nakon kombinacije Bastajića i Obradovića.

Izabrane vesti

Poravnali su Slovenci već početkom drugog dela igre, a Šarić je mogao da vrati rezultat na stranu Napretka. Najstrožiju kaznu ipak nije uspeo da pretvori u pogodak, a prethodno je u šesnaestercu oboren novi levi bek Čarapana Uroš Ignjatović.

Jedanaesterac je na kraju, uprkos tome, odlučio pobednika, ali na suprotnoj strani. Nakon prekršaja Jovića nad Salajem, upravo je on pogodio sa bele tačke.

NAPREDAK: Savić, Čubra, Bukorac, Miličić, Vukajlović, Krstić, Tošeski, Stoiljković, Marjanović, Bastajić, Obradović. Igrali su još: Balević, Ristić, Ignjatović, Mihajlović, Jović, Marković, Gajić, Milivojević, Šarić, Karaklajić



tagovi

Napredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara