Komentari na vest

Švajcarski sat odzvonio šampionu Evrope: Adio Italia! (VIDEO)

B

Boga mi

pre 1 dan

Ova Švajcarska može dosta. Ko god da naleti na nju, neće se naigrati. Skamaka velika fudbalska prevara.
P

Pedja108

pre 1 dan

Potpuno su ih Svajcarci razbili. Pritom, niko me ne moze ubediti da Svajcarci imaju bolje igrace od nas. Medjutim, za razliku od nas, imaju selektora. Njihov trener zna kako da sastavi tim, da uigra kombinacije, da postavi formaciju i ima ih vise od jedne, za razliku od nekih drugih selektora. Inace, stalno hvale Donarumu kao najboljeg golmana na svetu. U sustini je osrednji golman, sve odbrane idu na njegovu visinu od 1.96m. Inace nije mu problem dati gol. Prvi gol Svajcarske ide na dusu upravo Donarume, pored noga mu je prosla lopta, jeste bila brza, ali mu je bila blizu i morao je bolje da reaguje.
D

Da vam kažem

pre 2 dana

Najveća serbska zabluda vezana za fudbal je da švajcarci veze nemaju i da su smešna repstacija
N

Nenad1246

pre 1 dan

Švajcarci veze nemaju ali ovaj sastav ujedinjenih nacija ima po nešto.
S

Srbenda 77

pre 2 dana

Kad kazem da je kompletan italijanski fudbal u dubiozi,onda svi skaču,kako su jaki njihovi klubovi,kako su osvojili ove godine najvise bodova u evropi, sve je to tacno,ali su osvojili u LE i ĹK,nijedan tim nije bio u četvrtfinalu LŠ, italija več 14 godina nema osvajača LŠ, u italiji trenutno samo inter top klub,svi istali druga kategotija,i nikoga UEFA ne gura kao njih i klubove i reprez.ipak velika fudbalska zemlja,nekad strasni igrači a sad neverovatno očajni,pa izgubili baraz za SP kući od Makedonije,pa ni mi to be bi izgubili
8

8

pre 2 dana

Italijaniski klupski fudbal u uzletu u zadnjih par godina , Italijaniski reprezentativni fudbal u slobodnom padu .
J

Jambb

pre 2 dana

Nisam ispratio ima li normalnog razloga sto mu nisu mladi Kalafjori i Zorzinjo igrali, oni su bili dobri protiv Hrvatske, jedini uz Barelu znaju da stanu na loptu kako treba i organizuju napad iz zadnje linije
K

Khanbg

pre 2 dana

Kalafjori imao kartone. Zorzinjo uopste nije mlad, osim toga ne znam razlog :)
V

Veneto

pre 2 dana

Calafiori nije mogao da igra zbog kartona. Strasan igrac ce biti, nadam se da karijeru nastavlja u Juventusu.
N

Nikolaj Čaušesku

pre 2 dana

Italijane danas kao da je vodio naš Dragan!
V

Vesela druzina

pre 2 dana

E bas volem
B

Brko

pre 2 dana

Rasulo Italije, čak nemaju ni neku podršku na tribinama. Totalno slabo, njihov sektor poluprazan. Nr znam kakva je euforija u državi. Švicarska bolja u svakom segmentu
B

Bazelkom

pre 2 dana

Yakin je Murinjo lično za Piksija !
L

Logitech

pre 2 dana

Za Piksija je i Miloje Murinjo.
G

Gott

pre 2 dana

Treba da ispadnu svi sto kopiraju Dragana,Poput,Italije,Engleske ,Slovačke itd.Svica ili Austrija u finalu.Ne jebu zivu silu,ubiše fizički svakoga.
m

molim?

pre 2 dana

Špance, Švajcarce i Austrijance neko prevario i rekao im da dođu na EP da igraju fudbal. Ovi drugi došli da malo ubiju vreme.
B

Baggio

pre 2 dana

Nisam iznenadjen. Cak bih rekao da sam ocekivao ovako nesto jer su bolja ekipa od Italije. Zabari su jedno veliki nista jer 10-tak godina i vise slabo izbacuju velike igrace a to je zato sto su im klubovi prepuni stranaca. Infrastruktura im je ocajna, stadioni iz doba Musolinija, nema vise velikih "gazda" i ulaganja kao u doba 7 sestara, itd.. Ovo je realnost. Ovde nijedan momak ne bi mogao da bude u 25 igraca u konkurenciji one ekipe sto je uzela Mundijal 2006. Kad se doda i njihov mentalitet, lopovluk, nerad, namestanje utakmica, itd.. Sami su krivi a jedna su od dve najvece fusbalske velesile u Evropi i 4 najvece na svetu. Cak i Maradona i Mesi imaju zabarske krvi, ali ne zivi se od stare slave. Sto rekose, u sportu kao i u seksu, nema starih zasluga...
G

Gost007

pre 2 dana

Pa umesala se politika. Milan i inter hoce uloze milijardu evra u gradjenje novog stadiona i grad im neda da grade vec 2 god. Gde je politika mnogo tu su korupcija i prevare. Pogledajte nemacku nijedan politicar nema u f. Savezu
F

Firga

pre 2 dana

Ne tropaj.
M

Monteroo

pre 2 dana

Preozbiljna ekipa Svica kad se setim kako smo im pretili,ludovali a oni na svako veliko takmičenje dolaze sve jači. Luka Toni je nedavno u jednom podkastu rekao da su pukli kada su dozvolili da škole fudbala budu pri velikim klubovima juve roma inter milan po sistemu kao kod nas plati pa treniraj....da su ukinuli taj spanski i belgijski sistem da regrutuju talentovane klince po celoj italiji i ostave ih kući da se razvijaju slobodno do 13-14...šalju samo trenere da ih doradjuju....retard poput skamake da bude prvi špic italije,darmijan sakati....smesno...

Bojank91

pre 2 dana

Em Itallijani nisu nešto pokazali do sad em ih ovi Švajcarci ograničili maksimalno. Mislio sam sa je utakmica protiv Nemaca slučajnost ali ovi mogu daleko
R

Riko-1908

pre 2 dana

Samo je Srbija bila gora reprezentacija na ovo evropsko
S

Sva sreca

pre 2 dana

Pa ovaj turnir ih Srbija promasi....kako bi ih pregazili ,bruka .
J

Juventino10

pre 2 dana

Čuj srbija da nekog pobjedi haahahahahahahaha
s

smesta, ali smesta

pre 2 dana

Italijani treba da traže Piksijevu ostavku!!!!
s

svajcarska

pre 2 dana

da svajcarska nije tim sveta nego tim svajcarske igrali bi sad sa san marinom prijateljsku
M

Moj je život Švicarska

pre 2 dana

Ali su zato u četvrtfinalu!Baš me zanima koji će od igrača po završetku karijere da se vrati u zemlju porijekla.
M

Ma nemoj

pre 2 dana

A Italijani sve cistokrvni, a? Zorzinjo, ma cist Italijan, rodjeni Rimljanin, pra-pra-pra-pradeda mu bio Cezarov kuvar…boze…
D

Davorin Jenko

pre 2 dana

Ucinilo mi se da se posle danske intonira nasa himna.
U

Urgh!

pre 2 dana

Ovo kao da sam gledao Srbiju da igra... Ovi Italijani nikad lošiji, većina igrača teški prosjek. Kilavo, sporo, bezidejno, traljavo. Jednom riječju, kao što rekoh na početku, imam osjećaj kao da sam gledao naše... A nije da nisam navijao za njih u ovoj utakmici protiv ovih odbojnih Švicaraca, koji, istini za volju, su odigrali, tehničko-taktički, perfektno.
s

srka

pre 2 dana

Da mi je neko rekao na početku ovog veka da će Švajcarska jednog dana biti talentovanija ekipa od Italije, mislio bih da je lud.
M

Makedonsko govece

pre 2 dana

Sta se mangupiraju ti Italijani? Sta oni misle da mogu sa tim frizuricama ala Maldini da prodju Svajcarce? Inace ne volim te iz Italije, sta se oni ovde mangupiraju? Ma ne volim ni Svajcarce, seljake sa Alpa koji teraju krave. Ja sam rodjen u centru Beograda, ja sam za sve njih ekspert. Znam bre sve rezultate od ' 45. pa na ovamo.
M

Miloš_m

pre 1 dan

Ako baš hoćeš ti si go racku
L

Lord Piksi

pre 2 dana

Nisu Swiss ništa spektakularno,koliko su Italijani loši. Darmian polu bek,čovek je zalutao. Manćini se večito slepuje uz drugog štopera. Dilorenco neverovatno da je on kapiten Napolija. Barela top kvalitet jedino uz Kijezu. Kristante nmz da igra ni u našoj ligi. Fadjoli opasan potencijal ali nema iskustva. Skamaka klasičan napadač koji ima idealne predispozicije ali ne dobija se ništa od njega. Loše su zato i prošli.
m

moneyfast88

pre 2 dana

i Italija ima svoga Piksija...
J

Juventino10

pre 2 dana

Jedini pametan komentar
G

Gazi bre

pre 2 dana

Gazi lazne šampione. Poklonjena im je proslo EP zbog korone. Svi to znaju. Gazi malu Italiju. Naravmo ne ocekujem da puste komentar jer im ubijam iluziju njihovih omiljenih Italijana.
R

Radenko Salapura

pre 1 dan

Druže,prošlo EP je jedno od retkih na kom je pobedio tim koji to I zaslužuje... Italijani su na problem prvenstvu igrali I nalepsi I najbolji fudbal I pošteno osvojili....sad sto su na ovom prvenstvu dosli sa potpuno novom ekipom,to je druga stvar.
D

Dejanii

pre 2 dana

Odigrali za primjer svima. Statistika potpuno na njihovoj strani. Uz to nisu dobili ni jedan karton. Može se reci diplomski rad trenera. Sa toliko losijim igračima razbijes naciju koja je navodno poznata po taktici. Kakva Italija i kakva taktika..
C

CZ***

pre 2 dana

"Sa toliko lošijim igračima"!!??? Pa, čoveče, pratiš li ti fudbal? Akandži i Džaka doktori fudbala za sve Italijane. Nešto si pobrkao ili ne umeš da vidiš kvalitet.
B

BCS Šabac

pre 2 dana

Ništa nisu bolji ni Englezi.
Y

Yaya Sanogo

pre 2 dana

Italijani da mole Gasperinija da ih na SP vodi. Covek zivi za kup takmicenja, izvlaci maksimum iz fudbalera.
M

Miloja

pre 2 dana

Igrači tipa Kristante, Pelegrini, Fađoli mogu se naći bez problema u srpskoj superligi ali bukvalno. U neo zlatno vreme Italije takvi igrači nisu mogli da budu ni na širem spisku.
I

Iz Dubiča

pre 2 dana

Sve sve ali da je jedna Italija spala na to da im ovaj Pelegrini bude glavni kreativac. Ne bih ga voleo ni u Zvezdi iskreno, Katai za njega pojam od igrača.
Б

Б.

pre 2 dana

Најјача лига а оваква репрезентација. Шта је сад то?
D

Doks

pre 2 dana

U čemu najjača? U badmingtonu? Ha, ha..
N

Nanas

pre 2 dana

Spaleti je po meni jedan od najprecenjenijih trenera danasnjice, uvek se nicim izazvan,vrti oko velikih klubova,u stvarnosti veliko nista
T

Tarantula

pre 2 dana

Oko kojih velikih?Ako misliš na ime ok,ali ako misn misliš na ove sa neograničenim budžetima gde bi zaista videli kakav je,nikada nije ni blizu bio!Inače,od nas su jedino su mekši i nemoćniji ovi žabari!
Л

Лазар

pre 2 dana

Ту је нажалост и Алегри, али обојица што су тренирала, тренирала су
T

Trebinje

pre 2 dana

Ima neko gori i od nas
S

SS Lazio

pre 2 dana

Vecina igraca Italije dolazi iz timova koji igraju 3-5-2 (Inter, Juventus, Roma u vreme Murinja, Atalanta) dok Spaleti igra 4-2-3-1 sa najgorom desetkom u zadnjih 40-tak godina (Pelegrini) ili 4-3-3 sa igracima operisanih od tehnike (Fadjoli i Kristante). Znaci, pogresna taktika i pogresan izbor igraca. Ukratko, Spaleti jednako recept za neuspeh. Po svemu sudeci, ovo podrazumeva kraj Spaletija kao trener Italije.
J

Juve

pre 2 dana

Fadzoli je jedan od najbolji tehnicki igraca Italijana jeste fizicki slap ali da on nema tehniku jedini je on malo pokusavao da razigra ove u napad drugo on ima malo iskustva ovakvih utakmica Italijani nisu igrali agresivno nije bilo kolektivno pojedinacno po neki igrac drugo napadaca imaju srednje klase za u Italijansku ligu nije him ni jedan napada za timove od 1 do 7 mesta drugo Cijeza mlogo bolje igra po levom krilu nego po desnom niti imaju tim za nesto vise niti je to i uigrano
l

lol12

pre 2 dana

Jedini sto je nesto kreirao je bio Fadjoli a Kristante ko neki balvan.Barela potpuno razocarao.Zorzinjo je trebao biti starter umesto Kristantea.
g

gost1978

pre 2 dana

najgora italijanska reprezentacija ikada
M

Mitrandir

pre 2 dana

Iskreno ne znam da li se promenio fudbal ili su prosto Italijani prestali da prave top igrače. Ali već godinama deluje da im je svaka nova generacija gora od prethodne. Nekad su imali Totija, Del Pijera, Nestu, Kanavara itd posle su imali bar ponekog vrhunskog igrača pogotovo u odbrani kao što su Bonući i Kijelini. Sada gomila nekih bezličnih veznjaka koji nemaju kreativnost nego samo muljaju loptu levo desno.
A

A šta tek

pre 2 dana

reći za Brazil???
P

Pa jos

pre 2 dana

Pirlo, Gatuzo,Zambrotta, Materaci, Toni ..da ne idemo malo dalje a tu su Maldini , R.Badjo ,Dino Badjo, Vieri, Pipo Inzagi, Di Natale ,Grosso itd...Sve je ziva istina ,nema vise klasnih igraca, sve sam prosjek pa i ispod ..sem golmana .
A

AleksandarCH

pre 2 dana

Dame i gospodo, ovo se zove sistemski rad.
r

realnosttt

pre 2 dana

Mislim da je ovo najgori sastav u istoriji Italijanskog reprezentativnog sporta generalno.
Ц

Црногорац

pre 2 dana

Јесте да је Швајцарска али каква милина је ово била…ишарани манекени, нарочито у нашој јавности хваљени, па добро певају химну, па то је тактика, то је утицај Муриња хаха…разбијени као чаша на свим деловима терена. Лепо је рекао Капело а то је у порука овима који се оптерећују менаџером и тактикама: Шпанија је миљама далеко јер ради на техници у свим категоријама
Г

Геџа - Србијанац

pre 2 dana

Па, навек сте волели Талијане, зар не? Монтенегро? Шта је то? Што није Карадаг (опет они дуже били)?
M

Matic nemanja sam

pre 2 dana

Ekipa je HAKANA JAKINA, jer ja znam bolje od svih, i ponovicu i sledeci mec 10 puta da je selektor HAKAN, a ne MURAT, verujte meni, a ne sebi i drugima, jer ja sve znam, i uvek se utakmica odvija ONAKO KAKO SAM VAM NAJAVIO ,i uvek bude ono O CEMU SAM VAM PRICAO, a sada u NISKOM BLOKU, IDEM OKOLO, I NONSALANTNO, a vi se i dalje nervirajte zbog mene,nastavice se...SPORTSKI POZDRAV
G

Gost_iz CH

pre 2 dana

Posto ljudi ne znaju, Hakan je mladji brat Murata Jakina.
a

arroyo

pre 2 dana

taj lik je zločin protiv sporta
P

Pjetro

pre 2 dana

Italija za nijansu bolja od nas, ipak bi nas i sa ovakvom igrom dobili za 2 gola razlike. Koliko los fudbal, a mi odavno ispali. Kiksi nas upropastio ili neko iz senke
B

Brukaa

pre 2 dana

Pixi sve ti je oprošteno
Š

Šibar 61

pre 2 dana

Na moju žalost,dzaka za lukića,ilića,gudelja i sve naše vezne doktor fudbala,za dve klase bolji,žabari nikad gori tim,bez ijednog velikog igrača,nije slučajno sto su dva SP mašili
M

Miki1516

pre 2 dana

Kad se samo setim da su ovu svajcersku poredili s nama, oni su kao nasi rivali, mi se takmicimo i poredimo s njima Miljama i miljama su ispred nas…
D

Delija NBGD

pre 2 dana

Italija tezak k... od ovce. U nekim vremenima Pirlo, Baloteli, Barzalji, Kasano, Kjelini, Bonuci, Bufon.. da ne pricam o starijim ekipama. A od ove sada Italije me hvata depresija dok je gledam. Bezidejni, nema igre nema niceg.
B

Becks

pre 2 dana

Bravo Swiss!!! Igraju kao švajcarski sat.👏👏👏

goranc333@gmail.com

pre 2 dana

Koja je jedina razlika između nas i Italijana? Njih je usralo da prođu grupu. Nas nije.
C

CZ***

pre 2 dana

Nisam iznenađen. U Švajcarskoj živi skoro 70% Nemaca. Plus selektor Jakin igrao u Borusiji. I on a i tamnoputi igrači raznog porekla od Nemaca u ekipi usvojili taj mentalitet, plus kvalitet, Džaka, Akandži, Zomer, Rider, Šer, Frojler... Nema praznih priča o patriotizmu, već čisti profesionalizam. I, to je to. Na prošlom ojadili Francuze, sad Italijane. Svaka čast. A, mi im godinama kao nešto kao pretili... Druga galaksija.
G

Gost_iz CH

pre 2 dana

U CH zivi mozda 5 % Nemaca, o cemu pricas? Ljudi su zadnjih 10 godina pravili sistem. Pre svega u mladjim kategorijama.
C

CZ***

pre 2 dana

@Gost i CH... Kažeš 5%? Ne lupetaj. Informiši se, izguglaj, ne boli. Zvanični jezik, na prvom mestu nemački, većina stamovništva govori nemački... Više od 2/3 Nemaca. Nisi ti Švajcarsku ni video.
A

Alex DeLarge

pre 2 dana

Italija 2021 - najslucajniji prvak ikada (da, racunam i Grcku)...
N

Nije tacno

pre 2 dana

Ta
m

menađer

pre 2 dana

a Portugal 2016?
U

Ula

pre 2 dana

Sve čestitke švajcarskoj ekipi. Igrali su odlično. Nadam se da su naši reprezentativci gledali meč i ponešto naučili.
R

Riko-1908

pre 2 dana

kad ti igraju igraci iz dva najraspalija kluba prosle sezone, Napolija i Rome, sve ti bude jasno hahahaha
г

гост

pre 2 dana

Од како гледам фудбал,Италија никад гора.
k

kdsb

pre 2 dana

Sta je drugo mogla da ocekuje ekipa koja Dzaki za direktan duel na sredini terena posalje preplasenog Fadjolija, koji u nogama ima zbirno 3 sata fudbala prosle sezone? Pa jos to tako stoji jedno 86 minuta. Spaletijeva sujeta i teranje inata granici se s Piksijevom... inace, posto su navodno navijaci Rome bili besni sto je Zakanjijevim golom izboren plasman, da li su sada mozda srecni, s obzirom da su Kristante kod drugog i Mancini kod oba gola bili direktni krivci? O "ucinku" El Saravija u prvom poluvremenu ne bih ni trosio reci.
p

pupi

pre 2 dana

Najgori šampion Evrope, kilava Italija.
S

SilverSurfer

pre 2 dana

Spaleti kao da je pitao Piksija kako da igra protiv Švajcarske.
v

vulex

pre 2 dana

90% reprezentacija na Euru igra uzasno, ovi Italijani nista bolji od nas nisu koliko su neorganizovani
D

DZG Rudeš

pre 2 dana

Digići ispali od Sajdžija...btw, zar digitalni sat nije isto sat?!...
M

MakksN

pre 2 dana

Nekad Maldini, Toti, Del Piero, Vieri, danas Darmian, Fadjoli, Fratezi i Retegi. Tuga.
K

Kolexxx

pre 2 dana

Italijani slicna prica kao mi, ne bas toliko jadni ali smesni u odnosu na jace ekipe...
P

Pored Srbije

pre 2 dana

Italija je reprezentacija koja igra najbolji smor fudbal!Da su kojim slučajem počeli u devet sati najverovatnije bih zaspao pre prvog poluvremena!
E

Eskobar

pre 2 dana

neka bar su sjebali Hrvate
O

Oksi

pre 2 dana

Kako ozbiljna reprezentacija. Nijedna svetska klasa od igraca, ali izuzetno kvalitetni Zomer, Akandji, Dzaka. Svako na svojoj poziciji, odlican sistem, taktika i dobri rezultati zagarantovani. Italija je s druge strane tezak prosek, Skamaka bi tesko igrao prvu postavu i u Partizanu.
k

kojotski

pre 2 dana

Kakvo rutiniranje. Italijani blage veze nemaju, ovoj generaciji je uspeh sam plasman na EURO.
M

Moze Italija

pre 2 dana

Sve do finala sa 1:0, ali za malo
B

Brundo

pre 2 dana

Goru Italiju nisam video u zadnjih 20-25 godina.Da im nije bilo Donarume izgubili bi 3-0 ili 4-0 od Spanije.Bruka a fudbal im je glavni sport u zemlji uz odbojku.
d

d.o.o.

pre 2 dana

dosta se po internetu i medijima pricalo da je italija i dalje blagi favorit jer su to italijani, ali ko prati stanje u fudbalu mogao je pretpostaviti da je svajcarska trenutno mnogo bolja ekipa i da joj italija lepo leze u poslednje vreme, po meni ovo nije uopste iznenadjenje, ako se ne gledaju samo imena drzava.
q

qqq

pre 2 dana

Amin. Bio u Svajcarskoj 5 dana, mi to ni na film necemo videti da tako moze sve da funkcionise. Nego im sad sve sredjeno, pa ajde i fudbal da im pokazemo kako se igra!
U

Ujka Zitko

pre 2 dana

Srboljubi na aparatima😂😂😂😂
č

četnikk

pre 2 dana

oj miloše reci prave jel se murat koprcao
č

četnikk

pre 2 dana

oj miloše reci prave jel se murat koprcao
D

Dobar Loš Zao

pre 2 dana

Na kraju ti Murat Đed. Taman si kao i on
S

Simicmacan

pre 2 dana

Gde je sada onaj stručnjak koji je rekao pre nekoliko dana da je Italija opasna i da može da iznenadi? Jedino što je uradila Italija je da je izbacila Hrvate i na tome joj hvala. Sve ostalo je bilo jadno
X

XxTheOnexX1

pre 2 dana

Pa vidiš da je iznenadila.. ispala..
i

inžinjer Milenko Janjić

pre 2 dana

dolaze Vildoza, Klajburn i Milutinov Žoc sve dogovorio. Biće gaženja limenki

Lagano

pre 2 dana

Rutiniranje
M

Makks

pre 2 dana

@Nadrealno, dobise Italijani 100% kao sto si i rekao, ali po guzi hahahaha