Petorka igrača Partizana
Petorka igrača Partizana

Partizan Mozzart Bet doveo kompletno novu petorku

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 19:48

Čeka se samo da klub najzad ozvaniči dolaske

Sterling Braun, Mario Nakić, Ajzea Majk, Isak Bonga i Tajrik Džons... Nova petorka Partizan Mozzart Beta. Sva ova imena su u prethodnih nekoliko dana dogovorena i svi će obući crno-beli dres kluba iz Humske naredne sezone, samo se čeka ozvaničenje.

Već više od nedelju dana društvene mreže Partizana miruju kada su u pitanju nova pojačanja, ali i to će se u najskorijem periodu promenuti pa ćemo verovatno iz dana u dan čitati po zvaničnim kanalima da su ugovore potpisali gorepomenuti momci.

Izabrane vesti

Možemo da isteknemo da je već duži vremenski period dogovoren i Arijan Lakić, pa se i njegov zvanični dolazak još uvek čeka, dok su za sada zvanično došli Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina.

Međutim ni ovde se klub iz Humske neće zaustaviti. Treba očekivati još novih imena jer je Željko Obradović zajedno sa sportskim sektorom kluba odlučio da napravi potpuni remot i promeni skoro sve u odnosu na prošlu sezonu.

Sasvim realan scenario je da iz prošle sezone u ekipi ostane samo Balša Koprivica. Do sada su zvanično ekipu napustili samo Kevin Panter, Zek Ledej i Alen Smailagić, međutim Mateuš Ponitka je za Mozzart Sport potvrdio da se neće vratiti. Teško je očekivati da ćemo ponovo videti Uroša Trifunovića, Danila Anđušića i Džejmsa Nanelija u crno-belom dresu iako vrata njihovom povratku nisu u potpunosti zatvorena. Imamo i Aleksu Avramovića koji dobija ponude ostalih evroligaša što kluba razmatra što znači da bi mogao stopama Pantera i Ledeja.

Moramo da pomenemo i Džejlina Smita koji pregovara oko novog ugovora, ali i tu je priča utihnula.

"Nadam se da ću se vratiti. Nisam razgovarao sa njima nedelju dana. Mojoj porodici se sviđa u Beogradu, meni takođe, voleo bih da se vratim u Partizan", kazao je Smit 

Naredni dani doneće nove informacije.



tagovi

KK PartizanSterling BraunIsak BongaMario NakićTajrik DžounsŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara