Dogovoreno: Mario Jurčević u Partizanu tri godine

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.24. | 19:25

Crno-beli rešili pitanje levog beka

Ovakav rasplet najavili su mediji u Sloveniji, da bi ovog popodneva stigla nova vest i potvrda izvesnog transfera. Partizan ima novog levog beka, pošto je postignut dogovor sa doskorašnjim levim bekom Apolona iz Limasola Mario Jurčevićem, preneo je portal Telegraf.

Nekadašnji član ljubljanske Olimpije trebalo bi u nedelju veče da se priključi novim saigračima, i biće sigurno na spisku putnika za prestižni turnir u Moskvi. Zanimljivo je da Jurčević stiže u Partizan kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Apolonom usled neisplaćenih zarada.

Izabrane vesti

Pre četiri godine, dok je nastupao za ljubljansku Olimpiju, Mario Jurčević je figurirao kao pojačanje Crvene zvezde. Tada je Dejan Stanković bio zagrejan da ga potpiše, ali se, na kraju, transfer izjalovio. Momak rođen u Ljubljani je prešao u Osijek, tri godine je bio u gradu na Dravi, da bi se prethodnog leta, kao slobodan igrač, preselio u kiparski Apolon.

Dolazak novog levog beka bio je jedan od prioritetnih zadataka uprave i stručnog štaba Partizana. Prethodnih dana nekoliko igrača je bilo na radaru srpskog vicešampiona. Rumuni su pisali o sigurnom dolasku Andreja Borze na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa od 2.000.000 evra.

Međutim, izbor je na kraju pao na Jurčevića.


tagovi

Mario Jurčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara