Komentari na vest

Teška povreda Bukinca i veliki Vošin preokret

D

Dok V

pre 2 dana

Ne ode onaj kojii je doveo Jovanovića i drži grujića . Valjda već zna nije nesposoban kakve mujadžije od direktora ima. Ali nemac Elmer ćuti zbog obećanja naivnim radovanja oko stadiona gde nije urađeno renoviranje zapadne tribine preko objašnjivo neobjašnjibog puštanja bez obeštećenja lanetovog r0azmaženka do pitanje gde je taj duplirani budžet za ovu godinu od 15 miliona evra i gde je Mandarić. Nije valjda ostao u zemljotresa kako u prevodu glasi nadimak njegovog bivšeg kluba kog je osnovao 1974 San Hose Ertkvik. Dosta više
V

Vojvodinaš je

pre 1 dan

I zato sve su krivi Grujić i Jovanović?Muka mi je od vas koji namerno izbegavate da kažete pravog krivca pa onda proglasite krivca za nešto što oni ne mogu da promene.Jovanović odlično radi svoj posao ,onoliko koliko mu daju novca,za Grujića to ne mogu da kažem a ono što vidim to su rezultati i broj klinaca koji su za prvi tim e to je poražavajuće ali nije kriv za stadion,teren,izbor ovog ili onog .Moraš naći ili prevaliti preko tastature ime ili imena pravih krivaca.
p

prijatelj

pre 2 dana

Rade na dovodjenju Bissolia, navodno svi dali zeleno svetlo za brazilca.
P

Pivot

pre 2 dana

Bisoli spic, Karlos Eduardo pozajmice, ceka se odlazak Ivanovica, Radulovica i Gurama. Stoper je dogovoren.
S

Senzacionalizam

pre 2 dana

Teška povreda - izvrnuo zglob
Г

Гос'

pre 1 dan

Да, ја исто реко да видим шта је очекујем кидање предњих укрштених..Ако вако наставе биће као мондо & република 🤦
N

Naopako

pre 1 dan

Znace se sta mu je tek posle danasnjih pregleda, verovatno ruptura ligamenata
M

Mulizaba

pre 2 dana

Dok ne odu Grujic i Jovanovic, nema bolje za Vosu. Koliko god da udje, oni izvuku! Maradona je stopirao dogovoren dolazak Home.