Đorđe Ćirković (©Starsport)
Đorđe Ćirković (©Starsport)

Ćirković: Ovo je maraton, dobili smo samo prvih 100 metara

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.24. | 20:36

“Potpuno sam siguran, da smo pobedili meč u Banjaluci, ovde bismo pretrpeli ubedljiv poraz, jer ovako jaku ekipu je nemoguće dobiti dva puta u sedam dana”, rekao je trener crno-belih

Odlični Partizan, nadigrao je Vojvodinu na startu Super rukometne lige - 30:28, igrao mnogo bolje nego pre šest dana u Banjaluci u Superkupu Srbije.

Trener Đorđe Ćirković spušta loptu, svestan da je ovo tek prvo od 22 kola u ligaškom delu.

Izabrane vesti

Prvo bih čestitao svim akterima meča na fer i korektnoj igri i ponašanju tokom meča. Počeo je maraton, borba za titulu, a mi smo dobili samo ovih sto metara i ništa više od toga. Ja zaista to tako gledam. Možda smo čak stvorili sebi pritisak da budemo na čelu i da tokom cele sezone moramo nešto da branimo. Važno je da je Partizan prvi put posle osam godina slavio protiv Vojvodine. Potpuno sam siguran, da smo dobili meč u Banjaluci, ovde bismo pretrpeli ubedljiv poraz, jer ovako jaku ekipu je nemoguće dobiti dva puta u sedam dana. Ja u petak nisam imao rešenje. U subotu, kada sam pogledao meč, video sam put i osetio sam da možemo. Znao sam šta moramo da podesimo, odradili smo pet odličnih taktičkih treninga, suzio sam broj igrača koji su igrali i svaka im čast na ovome što su večeras prikazali”, poručio je šef stručnog štaba crno-belih.

Mladena Šotić je bio najbolji kada se lomilo, u finišu je golom stavio tačku na veliku pobedu protiv bivšeg kluba.

Drago mi je što je Super rukometna liga dobila derbi odmah na početku sezone, da pokažemo i jedni i drugi da smo spremni za najveći ulog, za veliku borbu koja je danas trajala 60 minuta, a nadam se da će trajati još dosta mečeva ove sezone. Posle prošle utakmice vratili smo se energetski sa dobrim treninzima. Puno mi je srce što smo se borili i vodili tokom celog susreta, zaslužili smo ovu pobedu. Hvala navijačima što su nas podržali u ovolikom broju, značila nam je njihova podrška. Dobili smo tek jedan meč, ima još dosta da se igra da bismo ostvarili svoje ciljeve”, istakao je Šotić.


tagovi

Rukometna superligaRK VojvodinaRK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara