Benfika na Marakani u sistemu 4-3-3

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 10:50

Bruno Laž baš kao ni Vladan Milojević nema mnogo dilema po pitanju startnih 11 za večerašnji meč

Crvena zvezda će sa proverenim snagama istrčati večeras na stadion Rajko Mitić, a čini se da ni u izboru Bruna Laža za okršaj sa srpskim šampionom neće biti previše iznenađenja. Najugledniji lisabonski sportski listovi A Bola i Rekord složni su kada je u pitanju startnih 11 Benfike na startu nadmetanja u Ligi šampiona, a očekuje se da vicešampion Portugalije zaigra u formaciji 4-3-3.

Na gol liniji će biti Ukrajinac Anatoli Trubin, na desnom boku Aleksander Bah, a na levom Alvaro Kareras. Štoperski dvojac će činiti kapiten Otamendi i njegov zamenik Antonio Silva, a trojica veznih igrača biće Florentino Luis, Benhamin Rolejser i Orkun Kokču. Na desnom krilu će biti legedanrni Anhel di Marija, na desnom Kerek Akturkoglu, a u samom špicu napada Zvezdina neostvarena želja Vangelis Pavlidis.

Izabrane vesti

Akturkoglu je ekspresno kupio navijače Benfike, postigavši gol na debiju protiv Santa Klare. Nalazi se u izuzetnoj formi, a računajući i mečeve reprezentacije već je na brojci od šest golova na devet mečeva ove sezone, tako da Zvezdina odbrana mora da pronađe način da ga zaustavi. Sa druge strane, Pavlidis je već pod pritiskom, s obzirom da je postigao samo jedan gol na prvih pet prvenstvenih mečeva. Zanimljivo, nijedan igrač Benfike još uvek nema dva gola na svom kontu.

Benfika ima šestoricu potencijalnih debitanata u Ligi šampiona, od kojih će velika većina zaigrati večeras. U pitannu su Kaseras, Beste, Bareiro, Rolejser, Prestijani i Pavlidis. Zbog povreda, Bruno Laž ne računa na Tijaga Guveju i Renata Sančesa, dok će na klupi biti Frederik Aursnes, koji se oporavlja od povrede butnog mišića.



tagovi

Bruno Laž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara