Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA BENFIKU: Sprema se energija sa klupe, Duarte u prednosti

c

cv@ma da bre to

pre 21 minuta

@ ma da bre to – jasno mi je zašto ne kapiraš! Pa, nisu te obavestili da dečko (Dilson) još nije rešio ni jednu situaciju “1 na 1”, a kažu da je doveden kao krilo! Ne znam kako je to moguće, a kad su ga doveli pevale su se ode i ditirambi o njegovoj sposobnosti! Podrška za menadžment Zvezde što dovodi ovakve škart igrače iz Afrike, za tričavih nekoliko miliona evrića!
M

Milorad Kostic

pre oko 2 sata

Srecno Zvezdo!Do pobede.
d

deki maky

pre oko 2 sata

Sve sem pristojnog poraza biće uspeh.. Nije ovo tim za Lš-kakav silas,olinjali seol da igraju taj nivo?
g

gost009

pre oko 5 sati

Ovaj tim zvezde je jak samo za našu ligu ali naručeni komentari stvaraju drugu sliku videćemo večeras koliko ste jaki kad sude evropske sudije i kad igrate proriv malo jačeg tima koji uistinu i nije nesto posebno ali za zvezdu prejak
Z

Z VE Z DA

pre oko 6 sati

Kako je lepo biti navijač Zvezde!!!! NAPRED ZVEZDO
N

Nervozni Poštar

pre oko 6 sati

Drkušić umesto Spajića i to je to.Na pobedu.
P

Pedja108

pre oko 6 sati

Potpuno se slazem. Drkusic je jaci u duelu, brzi, ume da iznese loptu.
G

Gost033

pre oko 6 sati

Gde su Srbi u stubu srbstva?
P

Pedja108

pre oko 6 sati

Pitaj Stanoja, kad je pravio ekipu za Evropu.
J

Jeli, jeli

pre oko 7 sati

Crveni al vam sad ne smeta sto je u prvoj postavi 90 posto stranaca, a samo 10 posto nasih, nema sad ni procenti ni, nista, a da to sad vazi samo za kosarku.
K

Katarn

pre oko 6 sati

Pa vama je 95 posto stranaca u fudbalskom timu a 99 posto u kosarkaskom
1

12345m12345

pre oko 6 sati

10% od 11 je 1,1... ja koliko vidim ima tri srbina u startnoj postavi...
J

Jeli, jeli

pre oko 5 sati

Kod nas se normalno da budu stranci jer mi smo Kamerunci, nego sta ce kod vas iz Stub Srpstva 90 posto stranaca?
r

rajaram

pre oko 7 sati

koliko samo komentara nesrecnika sa druge strane brda..idemo jako od starta, aonda ovi sto udju da stvore dodatni pritisak, bitan je tempo trcanje bukvalno 90 minuta, Benfika je veliki tim, ali nedje moramo uezti bodove, idemooo samo jakooo!!!
J

Jes vala

pre oko 7 sati

Tim milionera.
t

tribin

pre oko 8 sati

di maria na korejca mismec bukvalno, ovaj mene ne moze da sacuva
P

Pixy

pre oko 7 sati

Samo mu zatvori levu nogu i završio posao. Nema on više brzinu i mladost.
9

9-1-0

pre oko 8 sati

stara formacija

Proficap

pre oko 7 sati

Nije 9-1, nego je bilo 9-2. I jos jedno pitanje, sta je ovde bunker? Silas, Olajinka, Ivanic, Bruno... E jadni mali nogometni JSD i njegovi navijaci ce puknuti od muke.
N

Nhg

pre oko 8 sati

Jel ima neko sem Ðige Srpsko državljanstvo? Pitam za druga
G

Gost Rider

pre oko 8 sati

Ne razumem,doveli su Drkusica koji je odigrao vrhunski na Euro da bi bio zamena Spajicu koji nije ni igrao ne Euro,Spajic koji nista nije pokazao do utakmice sa Bode na Marakani!?Zastobsu jurili Drkusica toliko?Da bude zamena Spajicu koji ima 31 godinu i na kome ne mogu da zarade?Jedino da imaju dil sa Zenitom da ide sigurni otkup pa da sl godine bude starter sa Djigom,ne znam...
M

Marin Marko

pre oko 7 sati

Djiga ide na zimu za 20m pa taman Drkusic da se adaptira i da mu bude zamena!
З

Звездаш из Кумодража

pre oko 8 sati

ХРАБРО!
O

Ojo

pre oko 8 sati

Pravda za Kangu
Г

Гост Петар

pre oko 8 sati

Глазер - Сеол, Ђига, Дркушић, Родић - Крунић, Елшник - Иванић, Силас, Катаи, Дуарте ...у другом полувремену измене појачавају ритам, брзину и снагу Звезде. До победе! Звезда, Звезда!!!
M

Mufcc

pre oko 9 sati

2 domacaigraca u stratnih 11, legija stranaca
D

Djapex

pre oko 9 sati

Duarte je dobar, I verovatno bolji nego Serif... ali ne moze da igra sam. Mnogo učestvuje u igri, zna da asistira, ali kad je sam, predaleko je od gola. Uglavnom je davao golove ili asistitao kad je igrao u tandemu sa drugim spicem.
М

Мрцина

pre oko 9 sati

Можда и најбољи састав који имамо.Уз пун стадион,идемо до победе.
O

Ojo

pre oko 10 sati

Pravda za Kangu
M

Miki 131313

pre oko 10 sati

Drkusic pre Spajica, Milson pre Olajinke i Kanga pre Elsnika.
Z

Zaza Paculia

pre oko 10 sati

Duarte verovatno jeste tehnicki bolji, ali protiv Otamendija i Antonia Silve nam treba neko ko ce sa njima da se bije, bojim se da Duarte tu nema sta da trazi, jedino ako ce Silas igrati vise napadaca... Danas sam vise za Serifa, jako su nam potrebne te duge lopte, da ih neko zadrzi.
а

арамата

pre oko 10 sati

то је тај тим. може после милсон са клупе, може и Радоњић 10 минута па и шериф
R

Rikverc

pre oko 10 sati

Ma ajde bre ljudi koja bre dilema Spajić ili Drkušić ,pa Slovenac je po svim parametrima jači od Spajiča (brzina ,snaga ,skok, duel) najmoderniji stoper kojeg imamo sedi na klupi . Koji ce nam kurac za prvenstvo nismo ga trebalo ni dovodit.
S

Smislov

pre oko 10 sati

Joj kako se samo frljaju igračima i opcijama kao da su M. Siti. Kako će prizemljenje biti turbulentno.
K

Komentator

pre oko 7 sati

Jel ćeš onda biti srećniji u životu ?
I

Ivanooo

pre oko 6 sati

Evo ja kao Zvezdas pristajem da izgubimo utakmicu, a ti da budes bar malo srecniji, a kasnije sa Zvezdinim pobedama da budes najsrecniji covek na svetu. Ne valja da toliko patis, nije dobro za zdravlje.
C

Cajo

pre oko 10 sati

Malo ste preofanzivni. Pa nije vam to Napredak. Krunić se pokazao. Neće se večeras ni čuti ni vidjeti. Ili je ta Benfika stvarno loša, ili ih je neko podcijenio.
W

Wagner

pre oko 10 sati

Boda mi osvojiti necemo , dobro upamtite
T

Tika Špic

pre oko 11 sati

Ako je ovo tačan sastav onda Zvezda igra bez krila, a igrati u Evropi bez krila, može da bude kontraproduktivno! Olanjika i Katompa Mvumpa su u utakmicama u SLS pokazali da im za pozociju krila fali samo jedna sitnica, a to je prodornost, odnosno dribling! Milojević ni9kako da se oslobodi vojnika Srnića, zato forsira potpouno bezvrednog Olanjiku, a i ovog Katompa Mvupa! Ništa Milojević nije shvatio iz prethodnih utakmica!
Z

ZvezdaSebijaNikadJugoslavija

pre oko 11 sati

Zvezdaši ne veruju u svoju ekipu, grobari ce da crknu od muke ako Zvezda pobedi.
D

DzOKER ZA BODINU

pre oko 11 sati

Ne mora da znači da će biti ovaj sastav zato što postoji novouvedeno pravo džokera kojim 12. igrač može biti uveden u igru na bilo koju poziciju u drugom poluvremenu. Ako tad bude 0-0 može se uvesti i drugi golman da brani uz Glazera i da se tako osigura povoljan krajnji rezultat.
G

Gost1717

pre oko 11 sati

Meni je Olanjika tanak, trči, bori se, ali nema poente. Da ne govorim o driblingu. Za LŠ nije čovek, a starter! Ali verujem Miloju..mada nam je Benfika prilika, mora se ići na pobedu, na Marakani!!! Psv i Štutgart isto. Jesu dobri, trkački timovi, ali i mi smo doveli skupe igrace.
l

lion zion

pre oko 16 sati

duarte je za ligu evrope,serif covek zadatka sa klupe,nije nam sedalo marsijal ode u aek ili bar arnautovic,nnemamo ozbiljnog spica,elesnikove motoricke sposobnosti su upitne i za pola sata lš, tu nam je trebala zvetr sta kosta da kosta neko ko je u svadi sa klubom i da dodje za dz ili bar hwang da je ostao neko ko igra u oba pravca ko navijen.znaci spic i elitni cmf ali nije nam se dalo.mada na trud se moze dosta
D

Duduk

pre oko 9 sati

Covek objasni sve kako treba I dobije grmada minuse. I meni je Elsnik upitan kao da je trom malo,isto oliyinka pa spajic it'd itd.vidicemo kako izgledamo danas? Bod bi bio odlicno
E

Eseks

pre oko 7 sati

Elsnikov prekid je pola gola.Ima dobar pas unapred,igra u defanzivi solidna,lepo se gradi..E sad,da je ekstremno brz igrao bi u Engleskoj a ne kod nas.
c

cv

pre oko 16 sati

jel igra skupo placeni Milson zna li se sta
m

ma da bre to

pre oko 9 sati

ne kapiram cemu ovo omalovazavanje. decko je odigrao odlicno protiv bodoa...iznudio penal. ne znam sta je tacno on to skrivio ili lose uradio da bi bio omalovazavan.
d

da cujem

pre oko 16 sati

ovce recite koje to izrazite kvalitete ima duarte
c

cv

pre oko 16 sati

prodali ste najboljeg igraca nema ko da dodaje lopte
J

Joo

pre oko 16 sati

Serif je bolji spic od Durate za klasu u LS su potrebni brzi i izdrzljivi igraci zato bi prednost dao Serifu!!
r

rrrr

pre oko 10 sati

Biraj ti izmedju takija i repreezentativca jovanovica,sta te briga za zvezdu.
S

Sima0

pre oko 8 sati

Nema bržeg igrača u Evropi od Šerifa!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 17 sati

Ova avangarda što je ispala za mesec dana iz sva 3 Evropska takmičenja, ima li neko četvrto takmičenje, neki Intertoto kup, da im damo šansu da i tu ispadnu ahahaha ahahaha hihihihihihihi hihihihihihihi hehehehe hehehehe.
B

Bok

pre oko 10 sati

Joj Tole, Tole. Spomenik da ti naprave. Veći od one bruke od tenka.
m

muaaaaaaaaa

pre oko 17 sati

J*bo vas vise Serif Ndiaye klinci to sto u pesu ili fifi zabija 50 golova po sezoni ne znaci da to radi i u pravom zivotu osvestite se vise. Lik je drvo, Terziceva kombinacija za pranje para kao onomad van la para. Sreca sutra ne pocinje pa je manja steta. Ovaj Duarte sasvim pristojan spic pritom nije nafuran i ne kaci po instagramu gluposti kao Endi kuvano Jaje uvredjena mlada.

Lazar Jovanovic

pre oko 17 sati

Molojevicu gde je Kanga
K

Kanga

pre oko 17 sati

Evo me, reci šta treba ?
r

recite nam

pre oko 17 sati

U kojoj sansi je u poslednjih 5 utakmica bio Duarte pa da ima prednost ? jel zato sto sutira penale?
p

psyhhodelija

pre oko 17 sati

Nije nego nam niko ne valja, koliko smo pljuvali Šerifa da nam je isti kao Duarte...Mi nemamo paklenu devetku koja rešeta...Silasa treba prebaciti u špica,a na njegovo mesto Milson ili Radonjić
S

Sta mi tesko

pre oko 9 sati

Moje misljenje je da je Duarte bilji fudbaler od Serifa.Svako je bolji tehnicki,zna da igra fudbal,dobro se krece,vraca se u dubinu da primi loptu a ume i da podeli pas i promeni stranu.Sto je najbitnijine kada je ispred gola ne panici,lepo gadja strane,sutira kada treba isprve,a i glavom nije los uopste.U nekim tekmam je pokazao i da se bolje gradi i cuva lopte.A kod tih penala vidi se kako skolsi sutira i precizno.Serif mi je simpa,ali svakako ima neku energiju,snagu da trci kao mazga,ima i osecaj da se nadje na dobrom mestu,ali ne ume da iskoristi sansu,makar ne iz prve ili druge,sto je pokazo milion puta.Na ovakvim tekmama to je krucijalno.Pozdrav i idemo vcrs na pobedu
E

Eseks

pre oko 17 sati

Sastav nam izgleda poprilicno dobro..I ja bi bio u dilemi dal Spajic ili Drkusic dal Milson ili Olajnika..Sve y svemu ja sam zadovoljan timom
R

Reall

pre oko 17 sati

Do pre par dana Šerif je bio najgori napadač gori ii od Kulibalija e sad ne valja ni Duarte. Ko relno gleda zna da je Duarte za dve klase bolji napadač od Šerifa
K

Komentator

pre oko 17 sati

Šerif jedino što ima bolje od Duartea jeste snaga i eventualno borbenost. U svemu ostalom je Brazilac bolji
d

da cujem

pre oko 17 sati

po cemu je dve klase bolji znate samo to da ponavljate a niko da objasni? posto lik ne ulazi u sanse uopste, procitali ste da je on klasa na instagramu i sad vi verujete da je on klasa?
d

da cujem

pre oko 17 sati

po cemu je dve klase bolji znate samo to da ponavljate a niko da objasni? posto lik ne ulazi u sanse uopste, procitali ste da je on klasa na instagramu i sad vi verujete da je on klasa?
G

Gorostas

pre oko 15 sati

Ne, meni kroji mišljenje tviter.
D

Duarte

pre oko 8 sati

Pa Duarte se bar zna zagraditi, primiti loptu ,odigrati pas pri prijemu Ima dobar sut i solidnu tehniku Ko malo bolje prati fudbal vidi da nema neki vau njuh za pozicioniranje ali to drugi igraci trebaju iskoristiti koji igraju uz njega jer on odvlaci igrace na sebe i ostavlja prostor da neko uleti. Ndiaje ne zna primiti loptu ona se odbija od njega, kad je u gol sansi lopta ode nebo pod oblake Pogadja 1 od 5-6 prilika Ima jos toga ali cisto da objasnim bar nesto gospodinu koji pita po cemu je bolji Duarte
k

kblo7063

pre oko 18 sati

Milojev doktorat je bila utakmica protiv tada jakog Salzburga ovde,0:0 je bilo ali smo znali sta hocemo,sve linije sinhrono i pod konac,leteli smo po terenu...nesto slicno ocekujem i sutra
Ц

Цзбг

pre oko 18 sati

Седам странаца....
З

Звезда Србија никад југославија

pre oko 18 sati

Шест. Елшник је наш. Отац му навија за Звезду и пре него се Тими родио. Брат му је од детињства навијач Звезде. И сам Тими је, додуше не толико страствен као отац и брат, али само зато јер је професионални ногометаш, сада кад носи Звездин дрес и он је једнако страствен као отац и брат му.
K

K7n

pre oko 9 sati

Zvezda ima 9 stranaca u postavi, Ivanić i Krunić jesu Srbi ali su igrali za druge reprezentacije.
G

Gost 352

pre oko 8 sati

@Czbg,Zvezda ima 9 stranaca u prvoj postavi, Krunić i Ivanić jesu Srbi, ali igrali su za C. Goru i BiH.
P

Pedja108

pre oko 18 sati

Ovo je otprilike najjaci tim, s tim da bih ja pre stavio Drkusica nego Spajica.
L

Lokki

pre oko 18 sati

Ha, ha, ha. Koliko komentara jednih za Duartea, drugih za Šerifa. Istina je da imamo dva potpuno različita odlična špica, zavisi od taktike ko će igrati.
D

Da cujem

pre oko 18 sati

Koliko golova osim sa penala je dao Duarte od kada je postao prvi napadac, molim da mi ovce koji su uvek slepe na jedno oko objasne.
s

spiritus movens

pre oko 18 sati

Objasni ti nama kako je Partizan ispao iz kvalifikacija za sva tri takmicenja u razmaku od 30 dana?
R

Reall

pre oko 18 sati

Da relno gledaš fudbal video bi da ima dobru završnicu da ima dobru adistenciju da se služi i levom nogom odlicno. Sve u svemu najbolji napadač koga je Zvezda imala u poslednjih 10 godina
o

ovo je smešno

pre oko 17 sati

najbolji napadac u poslednjih 10 godina hahahahahhahaha sta sam sad procitao ahhahahahahahah
k

komedija

pre oko 17 sati

ako je on najbolji napadac ahhahaha pa vas moze da vas ubede da verujete u svasta
R

Reall

pre oko 17 sati

Napisi ko je bio bolji od njega. Od prvog dolaska Milojevića pa kod Stankovića pa opet sada. Samo ime. Da, te cujem
R

Reall

pre oko 17 sati

Napiši ko je bio bolji?
G

Gogsi

pre oko 18 sati

Posle odlaska Hvanga vreme je da Ivanic preuzme ulogu vodje na sredini terena .Vise mi je on taj tip igraca koji ce deliti dobre lopte nasim ofanzivcima nego Krunic koji igra defanzivnije.Nisam toliko gledao Krunica i da se ogradim,mozda gresim
P

Pedja557

pre oko 14 sati

Krunic ne moze da zameni Hvanga, razlicit tip igraca. Medjutim, Krunic treba da poveze odbranu, ima iskustvo i donece Zvezdi tu cvrstinu, bolju sesticu momentalno nismo mogli da nadjemo. Problem za navijace je sto to nisu atraktivni igraci izbog toga citam kritike ali timski ucinak im je veliki.
T

Tekma puna dešavanja

pre oko 18 sati

Na 0:3 ulazi Radonjić da probija po levom beku za preokret i 2 brza gola, i dobrih krajnjih 2:7.
V

Vauuu

pre oko 18 sati

Kako si to rekao eeej, koja si ti legenda kako ti je tako dobra fora pala na pamet. Stvarno si car kako si sad zeznuo sve zvezdase. Bozee ne mogu da prestanem da se divim
S

Skeva123

pre oko 18 sati

Vidim ovde neki prizivaju Kataija koji je zavrsio ozbiljni fudbal i kriminalno je sto mu je uopste produzen ugovor po kome je on jedan od najplacenijih u ekipi. Sa druge strane ja bih uvek forsirao Radonjica, jer zna da igra fudbal i uvek je neposredna opasnost za protivnika zbog velike brzine. Ako Olajnika bude igrao onda cela ta strana nece biti probojna, on je u odbrani odgovoran, ali i napadu ne zna da prevari nikog 1:1, a Radonja prosli put kad je igrao bio je opasan i u situacijama 1:2. Ako igramo fudbal treba da igra Radonja ako igramo blok onda treba Olajinka, a ja bih vise da gledam fudbal.
d

da cujem

pre oko 18 sati

neka mi neko nabroji sanse Duartea kao prvog napadaca od kada je poceo da igra u prvoj postavi od utakmice sa Cukarickim molim vas evo internet navijaci zvezde koji su za njega govorili da je majstor fudbala, neka mi najbroje sanse njegove .Posto Serif ne valja
R

Reall

pre oko 18 sati

Samo nabčena lopta za Olanjika kad je pogodio prečku pokazuje koliko je dobar igrač. I to levom nogom koja mu je slabija. Šerif je u rangu Flačinelija dok je Duarte u rangu Uga Vijere i posle njega najbolji napadač koga je Zvezda imala od tada
p

pendrekk

pre oko 18 sati

Ne treba se obazirati na komentare ovog klinca o Nedajeu. Lik je neko deriste. Botuje i za Jovica i ostale panjeve od igraca, na drugim vestima u komentarima koristi reci "gasiranje, flex" tako da mu dajem plafon 15-16 godina da ima.
m

mrs bre

pre oko 18 sati

A vi sto ste botovali protiv Sefifa i tome oslabili zvezdu ,ko o cemu...
?

??

pre oko 18 sati

Vecina ovde su klinci i ako se predstavljaju kako su "putovali u bari, gledali zvezdu kad je bilo 100k ljudi" i ostale price. Vidi se tacno po komentaru dal su deca ili neko stariji, ne bitno ciji simpatizeri ili navijaci su u pitanju. Ja ne citam komentare koji imaju mnogo vise minusa, znam da su neke budalastine. Nije nikakvo realno misljenje nego klasicno lupanje gluposti
@

@mrs bre

pre oko 18 sati

Jeste mali mi smo je oslabili svojim komentarima 🤣 ajde idi gledaj baku praseta i mudju mani se Mocarta to je za nas starije.
B

Bolest

pre oko 18 sati

Igramo sa igracem manje na mesto napadača ne sto nece biti ni u jednoj sansi nego nece ni dodirnuti loptu, prosecan igrac koji moze samo kod nas da igrq...
B

Bolna istina samo

pre oko 18 sati

Ajde po 100e da ce igrati sva 3 stopera, bez napadaca, prava Milojevicka... Umesto Duartea Drkusic i to je to 5-5-0 formacija sa nekom laznom devetkom...
?

??

pre oko 18 sati

Mozda budu igrali lekovic i rodic uz ta tri stopera, ko zna. Mozda cak brane glazer i ilic, videcemo sve je moguce
t

tuga

pre oko 18 sati

Tuzan je zvezda klub, gde navijaci odredjuju ko ce da igra... bolesno bolesno bolesno, Serif je isteran iz prve postave zbog botova i ispranih mozgova koji nemaju pojma o fudbalu a Milojevic mora da cuti
r

rrrr

pre oko 18 sati

Igraće onaj koga Miloje odredi.
M

Miror

pre oko 18 sati

Bio bi veliki uspeh odigrati nereseno sa dvostrukim prvakom Europe, i petostrukim finalistom. U tom klubu se kalio kao sedamnaestogodisnjak i veliki Santjago Bernabeu.
d

da cujem

pre oko 19 sati

Koliko golova osim sa penala je dao Duarte od kada je postao prvi napadac, molim da mi ovce koji su uvek slepe na jedno oko objasne.
?

??

pre oko 19 sati

Drkusic pre spajica, al dobro moze ovako na ovoj pa da vidimo mozda spajic bude dobar. Svidja mi se sto napokon svaki igrac igra na prirodnoj poziciji. Bitno je da svi daju 200% sebe pa sta bude, treba i malo srece
c

cekam

pre oko 19 sati

neka mi neko nabroji sanse Duartea kao prvog napadaca od kada je poceo da igra u prvoj postavi od utakmice sa Cukarickim molim vas evo internet navijaci zvezde koji su za njega govorili da je majstor fudbala, neka mi najbroje sanse njegove .Posto Serif ne valja
D

Delija NBGD

pre oko 19 sati

Ma nista nije uradio Duarte... sem sto nas je golom u Beogradu uveo u LS..
Z

Zn

pre oko 18 sati

Kako mislis sanse? Mislis da on treba da sa centra uzme loptu i predribla 6-7 igraca i napravi sansu samom sebi? Decko trci odlicno, krece se odlicno, daje gol na maltene svakoj utakmici, sta vise? Cuj internet navijaci, ovaj sto pljuje ako sutra ode na Marakanu…..
T

To je to

pre oko 19 sati

Nema sta, skroz ocekivana postava. Jeste mozda drkusic za klasu bolji od spajica, ali Spajic Djiga trenutno sjajno funkcionisu i nece to Miloje da menja u ovakvoj utakmici, barem ne na pocetku meca. Duarte svakako bolja opcija od Serifa ali generalno ubedljivo smo najtanji na poziciji samog spica. Mada uz malo srece i pune Marakane bice to sve dobro!
k

komedija

pre oko 19 sati

Bolja opcija od serifa? ahhahaha nevidljiv potpuno na svakoj utakmici u prvenstvu...
t

toliko

pre oko 19 sati

Duarte ima prednost nad Serifom saml zbog botova i i internet navijaca a zvezda je jedini klub na svetu koja slusa internet navijace ko treba da igra... jedini na svetu
p

pedja557

pre oko 14 sati

Duarte ima bolju tehniku, plemenitiji igrac. Serif sidras ali snazan i pomaze odbrani.
D

Delije sever 2

pre oko 19 sati

Ja sam zvezdas ali dajte ljudi malo objektivnosti,ako dobijemo manje od 3 gola top je
d

dkcz

pre oko 19 sati

šta je sa Drkusicem?

Ivan Komnenovic

pre oko 19 sati

procice kao i stoic, jbg treba terza da izvuce procenat iz djiginog transfera, imamo srecu jer se pokrivajubrezultatima ali nista mi nismo boljinod glodara, cim nam drzava zavrne slavijnu i mi ce da igramo sredinu tabele
G

Gost1234

pre oko 19 sati

Ivan komnenovic-Druze aj molim te leba ti idi navijaj za Partizan.,….::Jednu pametnu rec nisi ovde napisao nikada!!!!! Djiga ti smeta??????? 50000 ljudi koji su mi skandirali posle Bodea ne znaju, ali ti znas je li????????????
s

slepi svi

pre oko 19 sati

Jel neko stvarno misli da sa Duarteom mozemo da pobedimo? alo probidite se, pa taj igrac ne pravi razliku ni u domacoj ligi Neverovatno je kako su svi slepi
D

Don Vito Corleone'

pre oko 19 sati

Skroz očekivan sastav. Dodješ tako na Marakanu na utakmicu lige šampiona gde je krcat stadion, gde je vrhunska atmosfera, gde je odličan fudbal, pa za par dana dodjem na Marakanu na našu ligu gde dodje par hiljada ljudi, gde je onoliki stadion maltene prazan, pa to je da se obesiš. Uhvati me neka depresija kada sa lige šampiona dodjem na našu ligu. Ali ok, navikao sam na to za ovih 30 i kusur godina redovnog dolaska na Marakanu. Nek se Marakani vrate slavni dani kad si Zvezdo bila iznad svih, nek pobede tvoje našu dušu leče nek te Sever povede u njih, ceo život u svom srcu nosim boje te, grad Beograd zemlju svoju Zvezdo volim te, NEK NAM BOG DA SREĆE DA SE VRATE DANI SLAVNI DANI NAŠE PROŠLOSTI DA I DECA NAŠA NA MARAKANI RADUJU SE SVETSKOJ TITULI ♥️🤍💪👊
Н

Нелогично

pre oko 18 sati

Како празан стадион - а највећи клуб, највернији навијачи!? Нешто ту смрди, неко ту лаже.
t

tragedija

pre oko 19 sati

Jel neko stvarno misli da sa Duarteom mozemo da pobedimo? alo probidite se, pa taj igrac ne pravi razliku ni u domacoj ligi Neverovatno je kako su svi slepi
g

gost1978

pre oko 19 sati

jadan di maria ide na seula hahahhahha
E

Eseks

pre oko 18 sati

Di Marija sada igra u sredini i napadace Krunica manje vise..
D

Djiboni.

pre oko 19 sati

Po prvi put posle nekoliko godina da tim Zvezde nema padobrance u prvih 11. Konacno cemo u Evropi da gledamo najjaci tim a ne terzine kombine i gardiste alo ljudi bre jel ste vi svesni toga??
j

jel si realan

pre oko 19 sati

a ti to procenjujes ko je gardista i menadzerski igrac?
D

Drvo

pre oko 19 sati

Korejac najslabija karika, granični nivo sa padobranac, ali ko zna možda se popravi. Lešnik mi je isto upitan. Obojica upitnih motoričkih sposobnosti za taj nivo.
M

Mora

pre oko 19 sati

Katai umesto Olainke.
s

samo

pre oko 19 sati

Kad pogledam ove minuse,shvatim koje ste vi na mrezama vezare sto se tice fudbala.Jos kad se na to doda,da ovi u klubovima i reprezentaciji prate te komentare,nije ni cudo sto smo dno evropskog fudbala.
G

Gost1234

pre oko 19 sati

Druze jeste da mnogo ljudi pojma nema, ali ima i dosta ljudi koji razumeju fudbal. Svi mi volimo Kataija mnogo, i on ce imati svoje minute sigurno. Ali Olajinka igra zato sto moze da isprati ritam lige sampiona, da pomaze u odbrani svih 90 minuta, a i da odradi svoj posao u napadu. Tako agresivnog igraca bi svako stavio u tim na Milojevom mestu sutra.
Z

Za 1234

pre oko 19 sati

U pravu si,svi nazad i nemoj slucajno da neko i zna da predribla nekog,sutne, skoci ili doda pas.Zato se svakpg i plasimo,a uskoro cemo biti rang Lihtenstajna.
n

nemanjatrifun

pre oko 19 sati

Niste svesni kakva ce MIlojevka biti sutra, to se moze naslutiti na osnovu danasnje konferencije za medije

Diego Milito

pre oko 19 sati

Nema veze neka i bude, bolje nego kao PSV da se otvorimo i dobijemo otreznjenje , samo da mi izvučemo dobar rezultat jer Benfika ima stvarno dobru ekipu i dobre rezultate iako se prica koliko vidim o nekoj krizi.
m

moni

pre oko 19 sati

samo da se ostavi srce na terenu, da se bore do poslednjeg atoma snage...i rezultat će doći...ma šta bude...
G

Grupa JNA

pre oko 19 sati

Hahahahahahah stub Srpstva jedva 4 Srbina u timu i ajde Elsnik koji je ex - yu pa je kao "nas" sve ostalo legija stranaca. Jel Miloje prvo prica na srpskom pa na brazilskom pa onda na Kongo jeziku pa na korejskom, zanima me kako to ide u stubu Srpstva?
0

040505

pre oko 19 sati

Opet vise Srba u Zvezdinoj prvoj postavi samo nego u celom kkp, o fkp da i ne pricamo. Pozz
N

Na severu od 88

pre oko 19 sati

Nije to prijatelju magareća briga.
T

Tln

pre oko 15 sati

A u realu, sitiju, liverpulu, bajernu, interu, juventusu, arsenalu, junajtedu....tamo sve igraju domaci igraci??? Brate mili koliko ste vi pojedini zatucani i zadojeni mrznjom...Uzas!!!
J

Joksa1986

pre oko 19 sati

Boga mi neke inf.iz kluba kazu da ce Milojevic izaci drugacije, navodno dosta, dosta opreznije ali dosta brze i pokretljivije, navodno sa 3 stopera, visokim wing bekovima i sa dva jaka presinga gore ali bez klasicne 9. Inf.koje ja imam : 3-4-1-2 ( Glazer - Drkusic, Spajic, Djiga - Seol, Krunic, Elsnik, Mimovic - Ivanic - Olanjika i Silas ). Navodno je cilj da imamo jaku odbranu, dosta ponavljanja preko Wing bekova u oba smjera, jak defazivni blok u srcu sredine terena(koji su osim agresivnosti jaki i na lopti tj.u pas igri), Ivanic koji ce imati dosta slobode i dva krila koja svojom brzinom trebaju da traze taj prostor iza njihovih stopera ali pre svega jakim presingom na njihove stopere...Igrat cemo visoko i cilj je opteretiti i natjerat ih da im stoperi pokrecu napade, opteretit ih(sto Silas a posebno Olanjika radi odlicno). Da li ce upaliti vidjet cemo, za sada moje inf. iz tima tako kazu e sad...pred. nama je, bilo kako bilo Zvezdo srce na teren ❤️🤍🇷🇸
m

muaaaaaaaa

pre oko 19 sati

Mi nikad do sad nismo igrali u takvoj formaciji. Preveliki je rizik odjednom tako poceti. A Mocart uglavnom ima info direktno od Miloja iz svlacionice tako da..

Diego Milito

pre oko 19 sati

Samo me zanima zbog čega bi tako igrali, kada tako nismo igrali do sad a i ekipa nije uigravana u tom sistemu ? Nadam se da su u pitanju samo puka nagađanja a ne činjenično stanje. Najbolji tim i formacija nema sumnje su u opisu vesti, i ako tako budemo izasli sutra izvucicemo pozitivan rezultat pa taman i igrali i ,,Milojevku"
J

JocaJole

pre oko 19 sati

Što više čitam sve mi ovo što si rekao ima smisla. Prvo, Benfika ce sigurno izaci otvoreno, poslednju utakmicu u svojoj ligo su odigrali protiv Santa Klare u formaciji 4-4-2, znaci sa dva napadaca gore visoko(9 i lazna 9) zajedno. Ovom postavkom igre dobijamo da ce Spajic biti osigurac a da ce Drkusic sa lijeve i Djiga sa desne pomagati bekovima kad ovi izadju visoko. Sa druge strane nasa 3 stopera moraju cuvati njihova 2 napadaca jer taj tim igra kao sto rekosmo 4-4-2. Odbrana im je i dobra i spora, bekovi super ofanzivni ali prostor iza njih veliki(Marakana siroka), Otamendi spor i star, opterit ga...Bice to utakmica vrlo zahtjevna, sa dosta trcanja, dosta kontakta, dosta presinga, moras napast ali i moras se branit. Krila opasna imaju, menjaju mjesta, posjed, tempo visok, Di Maria veliki znalac, a pri tom specificni jer ta 4-4-2 je danas redja pojava od kise u pustinji... Po meni ovo ako je istina ima smisla, Milojevic mozda nije najbolji trener ali mislim da najbolje cita igru i da najbolje zna da takticki pripremi utakmicu, nesto kao Kari u kosarci, jednostavno cita utakmicu, oni koji se bave sportom znaju sta pricam. Ćao !
G

Gost1234

pre oko 19 sati

Ima smisla ovaj tim bas!!! Moze biti da istrci sutra takva postava…
M

Maxom

pre oko 19 sati

U ovom trenutku naj bolje sto imamo,bice tesko ali nadam se pobjedi zvezde.
G

Gost Djape

pre oko 19 sati

Po cemu je najbolje sto imamo, pa i zvezdina klupa je jako jaka, i po kvalitetu nista losija od ovih nabrojanih u prvom timu. U tome i jeste snaga jednog tima, trener ima mogucnosti da bira ko ce poceti utakmicu, na osnovu spremnosti igraca, taktike, protivnika i njegove ocekivane taktike.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 19 sati

Mozda bi mogao Katai zadnjih 20 minuta ako nebude pozitivan rezultat .... Ima sigurno snage za tolko a njegovi potezi mogu resiti utakmicu.
a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre oko 19 sati

Volim magika ali se plasim da uopste nije u ritmu. Nedeljama greje klupu bez prilike i takvog ga bar 10 minuta staviti u igru u LS moze biti lose. Naprimer u Lajpcigu je dobio priliku isto bez ritma pa je gubio loptu za loptom. Volim ga ali to su neke cinjenice. Dok mu se ne poveca minutaza u domacoj ligi ne treba je dobijati ni za LS.
p

poitres

pre oko 20 sati

2:0 za zvezdu

Aleksandar Trajkovic

pre oko 20 sati

Milson neigra odbranu kao Piter. Zato jedino mi se nesvidja, Ivanic nebi trebao celu utakmicu da igra posto nema snage. A ako pobedemo verovatno ce da uleti Drakusa da pojaca odbranu. Sve u svemu verovatno najbolji tim trenutno
l

lolololo

pre oko 20 sati

Odlicno. Sa klupe pri kraju ulazi brzi Radonja, trapavi Serif da se jos malo rve sa umornim Otamendijem i verovatno Dalsio umesto Krunica.
G

GostPa

pre oko 19 sati

Spajića volim kao Zvezdaša. Međutim, mislim da je Drkušić klasa iznad trenutno. Ipak, koga god da odabere Miloje, ne sumnjam u njegov izbor prvih 11 otkad je Frimpong odigrao revanš protiv Krasnodara. 😅 Sa klupe bi mogli da uđu Radonja umesto Silasa ili Olajinke, Šerif umesto Duartea, Milson umesto Silasa ili Duartea i Dalsio umesto Elšnika. Nadam se da će bekovi odigrati dobru utakmicu, jer su oni praktično jedini nezamenjivi. Sportski pozdrav!
D

Delija NBGD

pre oko 20 sati

Najbolje sto imamo. Napred Zvezdo!! 🔴⚪
M

Mutommbo

pre oko 20 sati

Očekujem ipak da će zaigrati Drkušić umesto Spajića. Kapiten će onda da igra večiti derbi u ponedeljak, dok će sutra traku poneti Mića Ivanić. Takođe Šerif će dobiti prednost u odnosu na Duartea, jer je snažniji i bolje će pritiskati njihove štopere. Jeste da mu trebaju 3 šanse da postigne gol, ali ulazi u njih. Bruno starter u derbiju protiv Partizana.
l

loolololo

pre oko 20 sati

Kakve koristi sto Serif ulazi u sanse ako ih ne realizuje? Da li se drogirate ljudi?
M

Mutommbo

pre oko 19 sati

@loololo Zato što iz 3 šanse jednu ubode i otvara prostor za druge igrače. Ulaskom u šansu deluje i psihološki na protivnika jer skuplja odbranu i vezuje dva igrača za sebe. Da ima dobru završnicu kupio bi ga Ibra za Milano.
K

Komentator

pre oko 20 sati

Možda bi mogao eventualno Vanja umesto Spajića, ostalo je top
U

U Tem Denveru

pre oko 20 sati

Po kvalitetu i imenima sigurno najbolji time zvezde u ovom veku, bez konkurencije. Jedino fali drkusic, bolji je igrac od spajica
Z

Zanima me

pre oko 14 sati

Samo bi zeleo da mi obrazlozis po cemu je bolji Drkusic od Spajica
B

BokiUSA

pre oko 12 sati

Druze Drkusic je do sada odigrao utakmicu ipo. Na utakmici protiv Napretka je ispadao posteno. Jedno dva puta je pretrcan kao malo dete. Jos je rano da pocinje mec LS. Mislim da treba da igra u domacem prvenstvu I stice sigurnost. Djiga Spajic trenutno naj odbrambeni igraci...
R

Rikverc

pre oko 10 sati

Po svemu je bolji, brži j,ači u duelu,jači u skoku,dečko pohvato sve najbolje napadače na evropskom prvenstvu a Spajic pa i Điga nisu mu do koljena. Jebiga ako to ne vidiš mani se fudbala.
Z

Za rikverc

pre oko 5 sati

Lepo je napisao Boki za drkisica tako da tri utakmice na evropskom nisu dovoljne da bi neko bio toliko hvaljen a pre toga niko ni ne zna gde je igrao
Z

Zazarikverc

pre oko 4 sata

Pa dobro brate da si ga iole pratio video bi da pričas gluposti. Niso to samo tri utakmice na prvenstvu(bile su četiri) nikad taj momak nebi završio u zvezdi da nije bilo zenita. Gledo sam sloveniju u ligi nacija daleko najbolji igrač na te dve utakmice arnautovic se video nije. A sad ako čemo o spajiču i đigi kazi mi kada su oni odigrali makar tri takve utakmice u nizu u zadnje dve godine. Al dobro na pozajmici je ne možemo da zaradimo pa i razumem. Al kenjat ovde o njegovoj kvaliteti je glupost. Pozz
V

VilagoS

pre oko 20 sati

Bah najveca pretnja uz Kokcua. Naravno da ce se paziti na Di Mariju, takva je klasa, ali ova dvojica mogu ozbiljne probleme da prave, pogotovu Bah.
j

jovanczv

pre oko 20 sati

Drkusic umesto Spajica, Milson umesto Olanjinke i perfektno
Z

ZadovoljanNavijac

pre oko 20 sati

Odlican tim. Fali nekako tu da se uvali u prve Drkusic , stvarno posle sto godina imamo odlicnu odbranu. Najjaci tim zadnjih 20 definitivno.
с

само храбро

pre oko 20 sati

и без страха!!! Напред Звезда,само напред Звезда!!!