TREĆA SMENA: Kreće druga faza Kupa Dijega Armanda Maradone, Kruzeiro hvata poslednji voz, počinje predsezona u NBA ligi

Vreme čitanja: 3min | pet. 11.12.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Oba tima su u sredini tabele brazilske Serije B i gaje nadu da mogu da se plasiraju u elitu. Ponte Preta je u boljoj formi, mada je u prethodnom kolu poražena od Botafoga u Sao Paulu. Avai ima samo bod u prethodna četiri kola. U prvom meču u Florijanapolisu, Ponte Preta je slavila sa 1:0 pogotkom Žaoa Paula.

HORHE VILSTERMAN – STRONGEST, 00.30

(Fudbal, Bolivija)

Bolivijci su najkasnije od svih zemalja nastavili sa šampionatom posle pandemije virusa korona, pa sada igraju po ubrzanom tempu. Neizvesno vlada prvenstvu ove zemlje podno Anda. Strongest je lider ispred Bolivara, dok je domaćin na šestom mestu, a nije pobedio na poslednje dve utakmice.

UNIVERZIDAD KATOLIKA – DELFIN, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

Ova dva tima deli samo bod u elitnoj ligi Ekvadora. Domaćin ima dva poraza u poslednja tri kola. Delfin zaostaje za Univerzidadom samo bod, a vezao je tri utakmice bez poraza (sedam bodova). Krajem septembra u duelu ova dva tima nije bilo pogodaka. Domaćin je samo jednom odigrao utakmicu sa tri i više pogodaka u prethodnih pet kola.

LIBERTAD – GVARANI, 00.45

(Fudbal, Pragvaj)

Derbi Asunsiona u paragvajskom šampionatu. Oskar Kardozo protiv Raula Bobadilje. Iskusni napadači u smiraj karijere stigli su u timove iz prestonice. Gvarani je vezao dve pobede, a za vikend je pobedo Olimpiju na svom teremu sa 2:0. Libertad ima dva remija i trijumf u poslednja tri kola. Domaći fudbaleri su umorni jer je pre samo tri dana igrali sa Palmeirasom (1:1) u prvom meču četvrtfinala Kopa Libertadores. U poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima bilo je 1:1.

VELEZ SARSFILD – RASING, 01.10

(Fudbal, Kup Dijega Armanda Maradone)

Završen je prvi deo Liga kupa Argentina, takmičenje koja je dobilo naziv po legendarnom Dijegu Armandu Maradonu odmah posle smrti velikog asa. Velez se lako plasirao među 12 najboljih timova u ovom takmičenju, ali prethodne nedelje četa Maurisija Pelegrinija je poražena od čileanskog Univerzidad Katolika (1:2) u prvom meču četvrtfinala Kupa Sudamerikana. Rasing očekuje argentisnki dvovoj sa Bokom u Kopa Libertadoresu naredne nedelje. Tradicija je apsolutno na strani tima iz Aveljanede koji je dobio sedam od poslednjih osam utakmica.

VITORIJA – KRUZEIRO, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Da li je kasno da se Kruzeiro uključi u borbi za povratak u brazilsku elitu? Dolaskom Luiza Felipea Skolarija na kormilu giganta iz Belo Orizontea ekipa se trgla i sada ne preti opasnost od selidbe u niži rang. Kruzeiro ima sedam bodova u poslednja tri meča, a sve bolji je Rafael Sobis, iskusni napadač, povratnik u tim iz Seare. Vitorija je u padu, osvojila je samo bod u prethodna dva kola Serije B.

ATLANTA HOKS – ORLANDO MEDŽIK, 01.00

(Košarka, NBA predsezona)

Počinje i nova sezone u NBA ligi. Noćas su na programu prvi mečevi predsezone. Atlanta ima velike ambicije ove sezone, želi makar u plej-of na Istoku. Boje tima iz Džordžije braniće i Bogdan Bogdanović, koji je posle tri godine u Sakramentu odlučio da se preseli u Hokse za 72.000.000 dolara za četiri godine. Zvezda Orlando Medžika je crnogorski centar Nikola Vučević.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara