Brenden Aronson (©Reuter)
Brenden Aronson (©Reuter)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na trijumfe Lidsa i Rizea

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 10:36

Nigde nećete da nađete veće

Petak je uvod za biran fudbalski vikend širom sveta, a bukmejkeri Mozzart za danas su izdvojli dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je dvojka na Lids protiv Sanderlenda u Čempionšipu i kec na Rize protiv Antalije u šampionatu Turske.

SANDERLEND – LIDS (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,45

Izabrane vesti

Crne mačke iz Sanderlenda kolo vode u Čempionšipu, a već imaju dva poraza što govori o izjednačenosti najjače druge lige na svetu. Tim sa severa Engleske igra derbi kola sa Lidsom. Ekipa iz Jorkšira nije uspela da sa vrati u najbolje društvo posle poraza u finalu plej-ofa krajem maja na Vembliju od Sautemptona. Danijel Farke je ostao na kormilu nekadašnjeg polufinaliste Lige šampiona. Solidan start, peto mesto, tri boda manje od domaćina pred meč na Stadionu svetlosti. Sanderlend dočekuje jednog od favorita za ulazak u najbolje društvo posle četiri perfektna meča pred svojim navijačima. Ima maksimalnih 12 bodova, a mreža ovog tima se nije zatresla. Lids ima solidan početak, ali povrede su desetkovale ekipu nemačkog stručnjaka Farkea. Povredili su se dvojice bitnih igrača, Bugarin Ilia Gruev i Itan Ampadu. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

RIZE – ANTALIJA (PETAK, 19.00), KEC 1,85

Domaćin je krenuo sezonu u elitnoj ligi Turske sa četiri boda posle dva kola, ali je onda nanizao čak pet bodova. Antalija je sakupila osam bodova. Letos je ostala bez trenera Nurija Šahina koji je preuzeo vicešempiona Evrope, Borusiju iz Dortmunda. Gosti sa Mediterana su osvojili samo bod na tri meča na gostovanjima u novom prvenstvu. U proteklom šampionatu Turske, Rize je ns svom terenu pobedio narednog rivala sa 3:0, dok je u Antaliji bilo bez pogodaka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara