Komentari na vest

Traže se lider i hladne glave: Karlik shvatio šta je Evroliga, Lundberg opasniji sa manje driblinga

D

Dachazvezda

pre 17 minuta

Koji god igrači, kakvi god igrači... NIKAD od njih tim u vrhu ako je rotacija na 8 ili pa 7 igrača?!???! Petorica vrte peškirima, a ostali igraju dok imaju snage!! I TA PRIČA se ponavlja!!?!?! Promeniti 11 igrača NIJE REŠENJE, NEGO SKRIVANJE PROBLEMA. I Partizan i Zvezda ISTI PROBLEM od prošle sezone!Partizan ubi Zeljko jer igraci igraju dok ne lipsaju (jedva dišu u 4. četrvtini) a Zvezda moli Boga da je ubola prvog pleja!? Jer ako Mekentajer ne zaigra (trenutno los, nije za procenu SAD,rano je) ziveti opet na Jagu i Teu i krpljenem... ode sezona...
s

srka

pre 28 minuta

Ono sinoć, meni lično, nije ličilo ninašta! Lundberg, koji bi trebao da razigrava ekipu, utopio se u gomilu individualnih akcija i tako samo štetio timu. Karlik Džons je bio nekako stidljiv, nedorečen. Željko mora što pre da izabere lidera ove ekipe, jer ovako neće dugo moći da funkcionišu. Ili je Lundberg, ili je Džons. Lundberg me nije ubedio ni u šta.
s

samo

pre 23 minute

Bio bolji od Karlika.
@

@srki

pre 20 minuta

...ne moze zeljko da odabere lidera, nije to izbor za mis. igrac sam mora da se nametne za tu ulogu na terenu.
R

Reda 11

pre oko 1 sat

Citirao sam pre par meseci Muamera Zukorlica "Ostavi neko zdravo seme, kada odes da ima sta da nikne" Idolopkolonizam ce unistiti Partizan. Vidi li bilo kojí navijac nesto "zdravo" ovde. Dovedeni stranci, pisane im izjave Jedan odbio Boston Seltikse, drugi sanjao da igra pred Grobarima, treci u 30+, godina dosao dá napreduje jer ga Željko zvao. Partizan postaje nesto nalik PSG, Man Cyt dovode se preskupi stranci, domaci sluze da glume ekonome Najtrofejniji trener nám rekao da trofeji nisu bitni, sem u slucaju kad ih on osvaja. Rekao nam da su tri godine uspesne od kad je preuzeo Partizan, pardon nisu uspesne? 🤔 Pa cek kako nije dobio otkaz?? Nee lakse zameniti ceo tim!! Nama su njegovi licni trofeji bitniji od nasih. Ne mora sa nama nista da osvaja, pogledajte kako ga docekuju u evropi svi ga hvale nama je to dovoljno. A zapravo on nije u Partizánů zbog trofeja on ima vecu misiju. Zalosno da smo postali privatna prćija jednog coveka.
c

c c

pre oko 1 sat

Legija stranaca, rezultat naravno nikakav, ko ima i kakvu korist za to?! Obradovic je daleko od svog zenita, moglo bi se reci prosecan trener u ovom trenutku, godine cine svoje. Dobro ovekivano je sve ovo, dzaba 15 igraca, kada ce sansu da dobija 8-10. Dzaba nasu mladi igraci kada ce sansu da dobijaju na kascicu, tu su da popune broj i da se kaze da ih eto ipak ima, da se prica kako je najmladji tim. 56 posto u sutu za tri i ti sa takvim procentima izgubis, tako je to sa stranim igracima, nit brige nit pameti.
O

Ok

pre oko 1 sat

Sve vise ce oni shvatati da ono sto su im stavljali u usta tzv ljubav na prvi pogled dolazi kao bumerang. Ova ekipa gasterbajtera ne pravi rezultat. Cudno da je Pesic ponizio drim tim a nije igrao sa 8 Amera u timu. Oni predhodni su se lupali u grudi, vredjali ali su kod prve ponude bezali glavom bez obzira. Ne verujem da ovaj vise moze da nahvata bilo kog domaceg igraca da mu omalovazava karijeru. Ovi sadasnji vec p9kapirali aplaudiranje. Da se jos uvezba savijanje glave a grickanje ce vedzbati kuci.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 sat

Koja ložana pred početak sezone, koja ložana sinoć na poluvremenu, pobedi li partizan sinoć, zna li se šta??? Da li su dobili drveni pehar da pobedu u prvom poluvremenu sinoć??? Samo nastavite da se ložite, biće mi draže kada na kraju sezone bude kuknjava. Spremili smo vam mnogo drvenih pehara i mnogo 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
j

jbt

pre 21 minuta

Mani se covece,da su pobedili,ne bi danas nigde mogli videti ni vremensku prognozu,a kamoli neku vest o drugim klubovima
B

Bice

pre oko 1 sat

Tuga u USA, Bronxu..izgubila im selekcija poslata u Beograd. Bajden i Tramp obecavaju nove amere za Zocinja u predsednickoj kampanji. Rasrafljena instalacija mora da se sastavi.
G

Grobarrrrr

pre oko 1 sat

Iskreno ne nadam se nista od ove sezone. Po imenima ovo je najlošiji tim od kad je Željko tu... Mora odbrana i energija i šut da budu na bas visokom nivou tokom cele godine
E

Ej bre

pre oko 1 sat

Bilo je uzivanje juce u gazenju Igokeje2
L

Luja

pre oko 1 sat

Navijam za Zvezdu ali mi je drago što su partizani izgubili.
A

Asocijacije

pre oko 1 sat

Kolona A: Zagorje,Turska, Kamerun, volim ga ko oka dva. Resenje...
G

Gooxy

pre oko 1 sat

Zvezda tirana!!prva titula,mjesto osnivanja.
K

Konačno rešenje

pre oko 1 sat

Kolona B: UPPR, zamrzivač, Anadolija, Legenda.
V

Vruc vetar

pre oko 1 sat

A sinfonija svira,svira,svira....gude violine,violincela,cuju se bubnjevi,trube sviraju....
V

Vililiks

pre oko 1 sat

Ovo je poraz ,,najvećeg i najboljeg ikada i zauvek". Taj takav ne zna da motiviše igrače, da se prilagodi fazi utakmice, da da slobodu igre celom timu već samo odabranim pojedincima, da igra sa svim igračima koje ima na raspolaganju i još mnogo toga. Ne može da se igra odbrana zato što je to trener rekao. Kao i u drugim sportovima postoje napadački i odbrambeno orijentisani igrači i njih treba kombinovati u toku utakmice. U napadu stvarno igra 2-3 igrača, a u odbrani svih 5 igrača. Ovi tamnoputi bilo iz Amerike ili iz Afrike igraju za svoju napadačku statistiku. Sa ovim su se svi složili.
N

Nikos Galis

pre oko 2 sata

Sterling Braun mora to mnogo bolje I da se krstimo u Vasingtona kad se vrati. Ovako bekovska linija ne deluju nimalo napadacki potentno.
s

samo

pre 8 minuta

Nece se vratiti.
G

Gooxy

pre oko 2 sata

Ovo je bilo onako poprilicno bezidejno.mi moramo dobiti tu B licencu jer nam covic sprema zamku.on nas je uveo u aba ligu i unistio srpsku kosarku,sad radi na tome da nasi klubovi istupe iz aba lige.jer je sad sva nasa liga pod njegovim patronatom.izjavio je lik da se vise nece davati drzavljanstva stranim igracima,spomenuo je pantera a on mu je licno dao drzavljanstvo dok je igrao za fmp.znaci Partizan ce biti prisiljen igrati samo domace prvenstvo a ima veliku vecinu stranaca a neces smjeti davati drzavljanstvo stranom igracu,dok fmp ima vise domacih igraca.tako da necemo moci takmiciti se sa njima.
P

Pst

pre oko 1 sat

Zasto nervoza. Pa jedva ste cekali da najurite Covica iz Zvezde. Sto ste u panici zbog metlanja i bez njega. To se podrazumeva. Nije valjda da verujete sto vam prica Zoki menadzer u pokusaju. Ne sekirajte se Covic ce profesionalno i predano raditi ovo kao i sve dosad. Cime to vi zasluzujete nekakvu licencu El pre redovnog ucesnika zadnjih 10 sezona. Sto je babi milo.

Srpski samuraj

pre 18 minuta

KK Igokea B tim/ KK Pobegulja /Metla da dobije B licencu?
P

Pata Kekec

pre oko 2 sata

Moze da me mrzite, pljujete I vredjate ali misli da ovo timu nedostaje jedan Avramovic I posebno Naneli. Sve ostalo manje vise ce da klikne.
G

Galiot

pre oko 2 sata

Da li je Želimir dobio trofej za najboljeg trenera pripremnog perioda i da li je partizan osvojio neki trofej,pošto su imali skor 8-1 u prijateljskim mečevima??? Molim vas,dajte neki info,da li je bilo proglašenje pobednika?
G

Gg3+

pre oko 2 sata

Bezveze sam dao pare za sezonsku izgleda. Videćemo, ali ne izgleda ovo dobro uopšte.
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Sa ovim su se složili.
S

Streptomicin

pre oko 2 sata

Partizan ne postoji od 1953. Proveri malo bolje.
B

Bojanbl

pre oko 2 sata

Blabla panteri zeleznik, mi najveci, nas zoc...gluposti...i jedni i drugi suvi prosek
d

dexiko

pre oko 1 sat

Kako postoji kad ste se fuzionisali 2007 godine?
s

samo

pre 18 minuta

Nego,jel vam fk clan sportskog drustva?

Srpski samuraj

pre 16 minuta

KK Igokea B tim/ KK Pobegulja državni napredni projekat / KK Metla!
7

73

pre oko 2 sata

Krenulo je kako treba...
P

Požarevac City

pre oko 2 sata

Laso napravio razliku. Kakav stručnjak.
G

Grupa KPJ

pre oko 2 sata

Promašen skauting totalno. ŽELJKO ODLAZI.

bebs

pre oko 2 sata

sponzor ni da spomene kako trener opet samo 8 igraca koristi
B

Blaki

pre oko 1 sat

Oni sad imaju više mahača peškira nego prošle sezone,sad pojačani sa Lakićem,Nakićem,Pokuševskim i dobri stari Balša.
B

Blaki

pre oko 1 sat

Oni sad imaju više mahača peškira nego prošle sezone,sad pojačani sa Lakićem,Nakićem,Pokuševskim i dobri stari Balša.
J

Jednostavno

pre oko 3 sata

Baskonija je tim od 8 do 18, isto kao i Partizan i Zvezda, izgubiti od njih znači udaljiti se od top 10, plus što ne ide na ruku ostali rezultati, pobede Bajerna i Žalgirisa protiv jakih timova, al duga je sezona, nego nije bitan lider, nego trener, jer ovome je odavno popustilo kefalo, šta zna da ostavi centra na liniji za tri poena i da mu šutne trojku, kao prošle godine sa Kaminskim, kad njemu centar uzme najviše šuteva za tri, a nema ko na skoku, vidi se gde je problem, ovaj tim je slabiji nego prošlogodišnji, ali sa dobrim trenerom bi se i ovo dobro poklopilo, jer glavne uloge treba da preuzme Lungber i Braun koji se evidentno ne snalazi u ovoj koncepciji.
R

Rotacija

pre oko 3 sata

Ovo je tim Partizana za ovu sezonu u EL. Tu oduzmi Ntilikinu jer je promašaj! Sterling takođe upitan. K.Dzons, Ntilikina Lundberg, Marinkovic, S.Brown Bonga Davis, T.Dzons
V

Velja od nevolje

pre oko 3 sata

Ako hocete iskreno, bas mi drago sto su izgubili....
B

Blago tebi

pre oko 2 sata

To sve govori o tebi!
M

MANGA

pre oko 2 sata

I meni ce veceras biti drago. Ale PARIZ !
K

Kološćura

pre oko 3 sata

Ovaj tim ce ta dva meseca da se raspadne!
M

Mitolino

pre oko 3 sata

A ko je dovodio ove igrace a mi lidera nemamo? Pricamo ovde dva meseca o atmosferi dizemo igrace u nebesa i onda dozivimo ovo?! Vanja kapiten, kakav kapiten takav i tim...
O

Ostoja i drugari

pre oko 3 sata

Da se ja pitam ja bih vec sad promenio ceo tim....
J

Junoša

pre oko 3 sata

U JUNU ce svako na svoje mesto!
V

Viša trenerska

pre oko 3 sata

Kratka analiza. Pisao sam vec nekoliko puta da je Karlik Dzons plejmejker sa Aliekspresa! On nije evroligaški plej i to je neminovno! To što igra dobro za Južni Sudan ne znači ništa obzirom da je tamo glavni igrač! I u odbrani je tanak! Ntilikina kao bekap opcija ne dolazi u obzir, potpuno je limitiran u napadu! I umesto da Lundberg igra dvojku rasterećeno jer tu može najvise da pruži, moraće veoma često da igra pleja. Ponovo i ove sezone kratka rotacija! Unutrašnja linija je dobra, još Majk da se oporavi i to je to. E sad, dolazimo u situaciju gde imamo nekolilo toplo-hladno igrača, Marinkovic, Sterling Braun, Bonga...ubeđen sam da ce se iskristalisati bar još jedan ili dva igrača kao promašaji! Bošnjaković i Dimitrijević su tu da im se da vetar u leđa. Koprivica, Nakić, Lakić pa čak i Pokuševski nisu nivo Evrolige, ali možda dobiju šansu Poku i Balša! Npr. Pokuševskog bi pojeli ovi iz Baskonije, zato nije ni igrao! Mnogo ce faliti Avramoviceva energija i da se upali kao sto zna! Takvog igraca sada nema u Partizanu. Sporrski pozdrav
K

Katrimeni

pre oko 1 sat

Zato su iz prošlogodišnjeg tima i trebali da ostanu Aleksa, Ledej i Naneli.
I

Iskreno

pre oko 3 sata

Ljudi, pustite ta prepucavanja i izbacite tu mrznju! Zvezdas sam, mi igramo vcrs, videcemo kako cemo proci, jer najteze se dobijaju te dobijene utakmice! Povremeno sam bacio pogled na utakmicu, odgledso sam " highlights" i pogledao statistiku! Sa onakvim procentom suta, Partizan je morao dobiti, ali sta se desilo to nije pitanje za nas, vec za trenera! Pricalo se na pocetku sezone, akcenat stavljaju na odbranu, koja odbrana ti u drugom poluvremenu primis 56.poena! Video sam minutazu Lakica, Nakica, Balse, Pokua, stvarno sramota, sto si potpisivao prijstelju te igrace da sede na klupi! To je veliki minus za Srpsku kosarku! Ali necu o tome, nisam adekvatan za to, ima ko o tome treba da razmislja i da opravda poverenje pred svojim navijacima!
M

Mile12

pre oko 3 sata

"Prvo kolo pa već potez sezone" u prvom poluvremenu, ja reko u drugom odmah i osvajaju titulu kad ono dva poteza Baskonije još bolja-prvo rampa Hola, pa kucanje Luvau-Kabaroa u facu Dejvisu! Šta ta reći sem tendenciozno novinarstvo!
H

Haha

pre oko 3 sata

Zvezda izgubila od Dubaija i odjednom smak sveta na portalu (možda i utakmica koju je Čović prodao jer je znao da ide), Zvezda pobedi Mornar 20 razlike, ali jedva uz očajnu igru, itd. Partizan pobedi Spartak i ovde se predstavi kao feniks koji se dize iz pepela, izgubi od Baskonije i portal ovde iznese stvari kao da je pobedio i milion stvari za napredak, zar autor teksta stvarno misli da ce Tajrik Dzons svaku igrati ovako uz 9 od 10 za 2? 'ajde Dejvis možda i ponovi, ali Dzons? Koji napredak može da ima ekipa koja izgubi sa skoro 50% ubačenih trojki? Da l' možda neće sledeće imati 70-80% šut za 3?
@

@haha

pre oko 3 sata

Hahhahahaha da da da zvezda uvek kad izgubi to je smisleno i unapred pametno proracunato. :) pajaci jedni bez kluba :)))))
@

@@haha

pre oko 3 sata

A zanimljiv ogorcen komentar... Mi bez glupa kaze igokejas... Navijac kluba kome trofeji nisu bitni...
R

Realan 2

pre oko 3 sata

Pogledaj procenat suta brauna, bonge, lundberga I karlika... Mozda Tarik nece ovo ponoviti Ali nece ni oni...
M

Metla

pre oko 4 sata

Najbitnije je da ih mi čekamo kao ozeblo sunce,ove besmislene i smešne prognoze gde će ko biti na kraju da im pokažemo gde im je stvarno mesto
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Uopšte nije bitno da li igraci znaju ili ne, da li se pobedjuje ili gubi, vazno je jedino da umeju da hvale Zelimira. Ajde navedite mi jednog jedinog stranca koji je doso ove sezone a da nije hvalio najveceg. Pazi dize ga u nebesa a Evroliga nije ni počela. Ajde kazite mi ko u Zvezdi izbacuje takve hvalospeve o treneru. Cekaj, da li se igracima daju milioni da igraju ili da laskaju i uvlace se. Sa ovim su se složili...
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Pa da je Zelimir prosle sezone osvojio triplu krunu, da je kojim slučajem osam puta za redom pobedio u derbiju verovatno bi na svakih petnaest minuta Islo hvaljenja najveceg, mozda bi i pesma bila napisana. Sa ovim su se složili...
S

Sta, sta

pre oko 3 sata

Lupas kakve hvalospele, pa ovaj vas ako bude vezao 3 poraza ima da ga oterate kao onog Nejpira sto sam sinoc razbio Real, ajde ne smaraj sa glupostima.
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Sta,sta pa normalno da cemo da ga otermo, dobro ne posle tri poraza ali ako se gubi u kontinuitetu normalno. Pa za sta lapaju milione , da fulaju a mi da im cesamo jcaja, odgovornosti bez. Ja upravo o tome i pricam. Sa ovim su se složili...
S

Sta, sta

pre oko 3 sata

Normalno da ce da oteramo, kod vas je normalno da vam uzeo milion evra i da tako ko se ne uklopi menjaj i dovodi nova skupa pojacanja, pa svake godine vec posle 4 kola menjate igrace i trenere, ajde bre pricas neke price.
G

GostO

pre oko 3 sata

Oni u ugovoru imaju stavku da u svakom intervjuu moraju da kazu to sto im da PR sluzba Partizana, da se ne desi da opet neko prica o parama, kao Panter. Jer drugacije ne mogu da objasnim da svi do jednog imaju apsolutno istu pricu i svi do jednog hvale Zeljka i pricaju o telefonskom razgovoru sa njim. A mozda je i intervju lazan, pogledati po Kaboklo.
@

@sta, sta

pre oko 3 sata

I svake sezone 3 trofeja, a vi sa Zeljkom u kontinuitetu skupljate metle
S

Sta, sta

pre oko 3 sata

I jos kazes gubi u kontinuitetu, pa nije Nejpir sam igrao nego ceo tim, ne svodi se igra na jednog igraca, nego na 12 u rosteru, koliko ste utakmica zbog Teodosića izgubili, njemu milioneru mozes da titras, zajebava se protiv Dubai zbog toga ste izgubili, prosele sezone na - 45 protiv Efesa on juri sudije, dobio 2 meca suspenzije, a mnogo ce da fali protiv Pariza, daj bre kakve ti price pricas.
S

Sta, sta

pre oko 2 sata

@sta, sta Eno Evropa i Evroliga sve vam pohvale deli, da morate da platite milion evra da bi igrali Evroligu, skupljate vi pisamca koje saljete Aba ligi da se kazni Zeljko, ajde bre smesan si, kao i ti vasi trofeji sto sami sebe hvalite i igrate.
@

@sta, sta

pre oko 1 sat

Pisamca salje Savic, znamo svi vec ko je glavna tuzibaba. A sad burgijate za licencu, da ne morate da placate iste te pare. I ki i vi placamo ucesce. Razlika je samo sto mi nesto i osvojimo, a vi samo trofej za 11. mesto
B

Best wishes

pre oko 4 sata

Raspali ameri sto pokazuju misice protiv dece Borac Cacak!Ovaj tim ima da se raspadne za dva meseca.
R

Realan 2

pre oko 3 sata

Gagic dete...
N

Navijaci sezonci

pre oko 4 sata

Trebalo je ovakvo misljenje iskazati bojkotom kupovine sezonskih karata. Vecina navijaca koji sada pljuju u komentarima je velicala ovaj ispodprosecni tim. Uprava je pokazala veliko nepostovanje prema navijacima prodajom sezonskih karata sa ovako visokim cenama. Jednostavno, cena sezonskih nije uskladjena sa ostvarenim rezultatima, nego je formirana na osnovu laznog uzdizanja novih igraca. Ja sam je prethodne dve sezone imao, ove nisam hteo da je kupim jer mi se celokupna politika dovodjenja igraca nije svidela. A o odnosu uprave prema pojedinim bivsim igracima (Naneli) ne treba ni trositi reci.
R

Realan 2

pre oko 4 sata

Trebace im par meseci da se skontaju, nrki naviknu na evroligu, neki na nove uloge, nema sanse da svi igraci budu pogodak... a zocu je ovo prilika da nam pokaze da li ga je vreme pregazilo ili jos uvek ima to nesto... mada juce treca cetvrtina jrdan faul, umesto 8 da smo imali, da smo sekli na svakom koraku, da ne trce, to nije do zeljka nego do igraca...
C

Capo di tuti capi

pre oko 4 sata

Novi tim, iste greske, novi poraz od baskonije, sve po starom, lose se brani sut za 3, srlja se u kontrama, lose se izvodi aut, pritom skor u blokadama 6:0 i na kraju opet rotacija 7-8 igraca, i sta sad, kao prva utakmica, sacekajte novi je tim, dok se uigraju, i dok se oni uigravaju, eto ti drugog kola i reala, koji je takodje lose otvorio i nisam siguran da ce sebi dozvoliti novi kiks i to u madridu, sto vrlo verovatno znavi i drugi poraz…
B

Bole-bg

pre oko 4 sata

Za prvu utakmicu solidno, ići će to na bolje, samo da se manje zuri, vidi se da ima zelje i energije, trebala bi neka dobra 4,idemo dalje i Real sinoc izgubi razbi ih onaj Nejpir, tako da ce ove sezone biti dosta izjednacena Evroliga.
n

nema frke

pre oko 4 sata

Menjaj svih 15 gde ima tu preliva
l

lju

pre oko 4 sata

rumeni da nauci ove mlade igrace kako da igraju, lundberze samo bez driblinga ljubi te Zoc rumenka tek je napunio 18
g

grbd

pre oko 3 sata

Preskocio si terapiju
B

BanjaBadanja

pre oko 4 sata

Aj da stavimo po strani sve,I pobede I poraze, kojih je nazalost bilo vise uspeli smo da napravimo mladog NBA igraca Vukcevica. Talentovanog igraca u Americi Drezgica. Uspeli smo da unapredimo igre nasih nada Smailagica,Koprivice I Trifunovica. Oa sezona ce nam posluziti da afirmisemo nasu buducnost, Bosnjakovica, Dimitrijevica, Lakica, Nakica. Sta hocete vise?
T

Trofej

pre oko 4 sata

Ja bih zeleo neku titulu.
+

+

pre oko 3 sata

Unapredili ste vi nista. Svi su oni dosli kao veliki talenti i otisli kao neostvareni igraci.
g

gunnersi

pre oko 4 sata

Braco Zvezdasi, ne nasladjujte se ovim porazom, isto i nas ceka veceras. Nista bolji nismo. Ako nas je Dubai dobio Pariz ce nas oduvati lagano.
h

hostt

pre oko 2 sata

Nista onda posto smo izgubili od Dubaija treba treba odma zavrsiti sezonu , ne moramo ni igrati vise 😅
0

015

pre oko 4 sata

Bez brige, zamenice Zocika i ovaj roster samo polako.
t

tragicno

pre oko 4 sata

igokea2 nikad jaca ali sudije ih unistavaju nate
t

tragicno

pre oko 4 sata

igokea2 nikad jaca ali sudije ih unistavaju nate
t

tragicno

pre oko 4 sata

igokea2 nikad jaca ali sudije ih unistavaju nate
Đ

Đorđevic Saša

pre oko 4 sata

Mislim da je vreme odavno bilo da se traži novi trener, a ne lider među igračima.
G

Gorostsd

pre oko 4 sata

ZELJOVA JE AMIN, TAKO MI LOVOROVOG VENCA
i

ikis

pre oko 4 sata

Ako se Vašington ne vraća, za te pare dovesti Bertransa ili Prepeliča, opet fali konstantni šuter.
D

Davis

pre oko 4 sata

Da li si upoznat da su ta dvojica igrači drugog kluba? Usput, covek se preziva Bertans, a ne Bertrans.
T

Trans

pre oko 4 sata

Kad kazes Bertrans zvuci kao neka transportna firma.
G

Gorostas

pre oko 4 sata

Ovo je početak novoga kvartala Zeljovoga gde budzetlija treba da naraste do 50 Meleona evradi za dve godine,da bi grobari sa 15 tesnaca disanjali euro titulu ali moze da se dogodi da nece biti nista od toga jer ipak potreban je trener
T

Trebinje

pre oko 4 sata

Niko igokea2 ne moze da zabrani da se loze i da trose narodne pare
t

tragicno

pre oko 4 sata

igokea2 nikad jaca ali sudije ih unistavaju nate
m

merenzi

pre oko 4 sata

Mismil da, če biti isto ko lani, nemamo lidera dosli su, igrači 2 milijuna para pa nema jaja da baci, u poslednoj sekundi, i oet igra sa 7 igrača zašto ih ima 10 na klupi, i previse stranca koji su došli zbok para ne zbok Zuca,i Partizana. 😪🤍🖤🤍🖤🇷🇸
N

Ne brini

pre oko 4 sata

Nece biti isto kao lani, bice gore. Samo slepom coveku nije jasno da ovaj tim nema kvalitet za EL, sledi borba sa Albom da bar ne budemo poslednji. Nadam se da se ta borba zavrsava bez Zeljka na klupi.
M

Modern B

pre oko 4 sata

Vi sa Mozzarta uvek nadjete svetlo na kraju tunela u svakom porazu Partizana, dok u pobedi veličate kao da su NBA zvezde. Strasno je sta sebi dozvoljavaju neki novinari.
R

Realan 2

pre oko 3 sata

Mislis na novinare koji ne smeju da pitaju covica ko je panteru dao drzavljanstvo ako to nije po ustavu?
Z

Zoran Ilic Lomnica

pre oko 4 sata

Zelimire odlazi! Pojma nemas! Dosta je bilo! To ti ja sarki porucujem iz moje depresivne selendre.
L

Lomnicooo

pre oko 3 sata

Ti i onaj Mika iz lomnice još malo pa pola normalnog čoveka Ne brinite se daće vam predsednik još tri amerikanca
C

Charlie METLAAAAAAAAAA

pre oko 4 sata

Najveci doktor medju trenerima je Pablo Lasa. Sa mnogo jeftinijom ekipom, pobedio drzavni projekat od 30M€+ i poslao u cosak rumenog koji ima 5 puta vecu platu od njega, ali dzabe kad ne zna.
R

Reagujte molim.....

pre oko 5 sati

Presddednuče!!hitno odstraniti ova 2 domaca igraca i dovesti o e slobodne amere
j

jzfo

pre oko 5 sati

Bice to dobro tim je dobar samo mi Zeljko nije jasan sa njegovom rotacijom od 6-7 igraca za sta su dovedeni Pokusevski Nakić
L

Lee Addy

pre oko 5 sati

Da bi se pricalo da imate i nekog domaceg igraca a oni ce videti parket isto koliko i jaramaz prosle godine.
X

Xyz

pre oko 4 sata

Ako si stvarno mislio da ce njih dvojica da imaju minutazu u EL, ne znam sta da ti kazem. Nece igrati mnogo ni u ABA, a jos ako se vrate Majk i Vasington.....niko od srpskih igraca l, sem Vanje, nece videti teren
n

nisi ni ti jasan

pre oko 4 sata

bez zareza
D

Domacin

pre oko 4 sata

@xyz Ali tu jos uvek nema odgovora na pitanje zašto su dovedeni igrači koji neće videti parket. Ako ih je doveo valjda treba da igraju, a ako ih je doveo da dodaju peškire to mogu i ja sa 54 godine i bio bih puno jeftiniji.
i

igor978

pre oko 5 sati

Traži se i trener hladne glave koji neće igrati sa 8 igrača u EL, koji će verovati i dati šansu našim momcima …Nakić i Pokuševski sigurno ne bi odigrali gore sinoć od Brauna i Ntilkine

Toto-ko-tunjo

pre oko 5 sati

Dirljivo. 🥺
J

Just

pre oko 5 sati

Baskonija i Partizam imaju isti broj Srba u ekipi Jednog(1)
B

BabaJaga

pre oko 5 sati

Klub koji zeli sa placenicima da napravi uspeh preko noci obicno dozivljava fijasko. 14 novih neuigranih igraca se baca u vatru, a onda strani placenici stupaju na front. Bez emocija,bez postovanja prema klubu, ali zbog novca. I to se dogaca 4 sezonu. Domaci igraci koji su dovedeni kao najveca pojacanja( Smailagic,Koprivica,Andjusic,Jaramaz ,Avramovic I Trifunovic koji se tu zatekao), gde su sada. Gledajte njihove uloge u novim klubovima. Da li su nazadovali??? Da , ali zbog cega? Zbog upornog guranja placentika I njihovih prava da im se oproste sve moguce greske itd isl.
p

pekiwroim

pre oko 4 sata

Panatanaikos likes this...
R

Realan 2

pre oko 3 sata

Koliko je spanaca sinoc bilo u baskoniji? I ko od Gore navedenih igraca nije dobio sansu? Trifa recimo, protiv reala u plej ofu imao 0-5 za 3 na 5 utakmica, svaku je bio sam... Smajli za 3 godine nije dobio sansu?
B

Brine

pre oko 5 sati

Ja mislim da se traži još više novca od države
Z

Zivela usnica

pre oko 5 sati

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
d

dadada1

pre oko 5 sati

Čemu onolika borba za Pokuševskog da bi prdeo na klupi, tolike pare da bi čovek igrao samo Aba ligu.
Z

Zreb govori sve

pre oko 5 sati

Partizanu fale najvise ...Bolje sudije. Ne da im poklanjaju. nego da im ocigledno ne stete i to kad se utakmica lomila dva tri puta.I umesto 12-15 razlike , odjednom je nereseno. Strateske odluke sudija, tacno su znali sta radei nije ih bilo briga da li su pravu ili ne.Njihov zadatak je bio da ne dozvole Partizanu da se razmase i odlepi. I onda dozvole Baskima da se razmasu drugo poluvreme tako sto su im dozvolili tucu u odbrani. To je ono EL "iskustvo" o kome prcaju.
g

gde je realnost

pre oko 3 sata

Mozda samo Real i Barselona imaju bolje sudjenje u El od Partizana.Da se Zvezdi sudi samo 50% kao Partizanu bio bih presrecan.
M

Mikula

pre oko 5 sati

Sledeće sezone će da se nadje lider, ove teško.
r

rea

pre oko 5 sati

Karlik je imao lošiju šutersku partiju, ali utakmica u kojoj imaš 6 asistencija uz 1 izgubljenu loptu je daleko od loše. Teodosić kada ima takve brojke, ne samo sada, već i kada je zapravio bio košarkaš (pre 7-8 godina), mediji su objavljivali da je mađioničar i košarkaški polubog.
o

ovo je

pre oko 5 sati

Propast igokeje2
C

CrnoBelaSimfonija

pre oko 5 sati

Kmeee Kmmmeeeee KKKMMMeeeee eeeKKKmmmeeee eee kkk meeee
s

stidite se

pre oko 5 sati

Na vesti Dubai zvezda 500 komentara gde se pusta svaki bolesni komentar politika, pljuvačina ,mržnja ,bolestina grobara možete ići i proveriti sami.. Na vesti baskonija partizan cenzura, svega 180 komentara strogo kontrolisannih komentara gde ne možeš ništa negativno da napišes o jsd Mozzart redakcija misli da smo mi idioti da ne primećujemo selektivnu cenzuru zavisnu od kluba isto je i u fudbalu , kako vas nije sramota da to radite?
z

zzbzbz

pre oko 5 sati

idi kod rade na sportklub, nemoj na vase da se oglusavate ceo zivot, pritom je duplo gore jer vasa namestena pitanja idu sve do zeljka, ovo su samo komentari za mase
g

grbd

pre oko 3 sata

stidite se vi jer od 180 komentara su 190 vasi kompleksaski ali razumljivo jer nemate svoj klub od 2011 pa gledate u tudje dvoriste...
J

Jel tako

pre oko 5 sati

"Tesko je sa parama, teze je bez njih" jedan naslov je bio za zvezdu
I

Izveštač

pre oko 5 sati

Amerima iz snova lupamo blokade 🧹🧹 Opet ih pokrale sudije, kme kme
P

Počeli su da se teše

pre oko 5 sati

Nakon Borca i Spartaka su mislili da idu lagano na F4, a ono Čima Moneke lupa blokade i ne planira da stane 🧹