Komentari na vest

Obradović: Ne može da se igra sa spuštenim rukama, morali smo da budemo smireniji u kontri

N

Nsjsjsh

pre oko 2 sata

Grobari se vazda pre pocetka sezone kunu u Zeljka,na pola sezone vec ga zestoko kritikuju i na kraju kad ga Evroligasi,Čovke i ostali oteresu o zemlju onda ga teraju,pa opet u krug…i tako vec 3 godine..
M

Merllin_pfc

pre oko 3 sata

Svim pravim grbarima je jasno da je Zelimira pregazilo vreme i da je jos odavno zreo za penziju,sto pre ode iz kluba to bolje za nas sve!
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Ja vise ne znam zaista šta ovi nasi "strucnjaci" iz uprave rade i zeljko sa njima,ali ovo je Sramota! Bre oni dovode 13 stranaca amatera nikakvog kvaliteta i kao pravimo neki tim i slicne bajke. Postali smo zvanicno kopija Mornara i Budućnosti i potpuno isti kao oni,sa raštimovanim timovima sa buljukom Stranaca bez ikakve igre i vizije! Ne svidja mi se ovo nimalo,nije ni cudo sto gubimo redovno Triple krune i po 8 derbija za redom u samo jednoj sezoni kad zeljko i nasa uprava prave tim od 99% stranaca!
E

Evo ako mogu ja

pre oko 3 sata

Nisam verovao da Partizan moze onako da krene prvu utakmicu u EL, iznenađen sam bio i da je vodio na poluvremenu. Partizan nije imao poraz od kada je ekipa sastavljena, igrači su bili puni volje u sebe i u tim. Mnogo se forsira taj marketing i mnogo se prica o timu i igracima generalno. Jeste to bila neka motivacija vise ali poletiš mnogo visoko i onda kada padnes na zemlju to bude jako bolno kao i sada posle Baskonije. Zamislite sve one domaće igrace na klupi koji već prvu utakmicu vide šta ih čeka na dalje, sramota je da jedan klub iz zemlje kosarke ne daje šansu svojim igracima. Moram reći da godinama u EL gledam Zeljkove utakmice i njegova igra je uvek ista, skraćena rotacija, pas vise, udji u reket neka skupe pa pas napolje traži otvoroneg igrača i šutni, što bi rekli jednostavno. Jeste jednostavno ali kada imaš kvalitet, iskustvo, uigranost i ekipu. Čoveka je pregazilo vreme, zna on ali nije više samo taktika kosarka. Sada je tu mnogo više faktora. Da je kkp izgubio prvu utakmicu od prvih 6 favorita ne bi bio nikakav problem ali ti si izgubio od direktnog konkurenta. Znalo se već na poluvremenu da će izgubiti. Centri više nikada neće ponoviti ovakve partije a i cela spoljašnja linija, pazi samo podatak da se sutrilo za 3 50% taj prosek kvari malo Brown ali opet je odlično. Nilikina neće biti u rotaciji za nekih 3 4 kola, znači ko će igrati 7 igrača??? Ne vredi tupiti zube, kada vam se kaže da Zeljka jede sujeta, i da ga je vreme pregazilo vi samo 9 titula EL jeste 9 ali kada je bila poslednja??? Da nije 7 godina evo 8 dug period a pre toga jos 6??? Da nije imao super tim 2017 sa Bogdanom, Kalinom,Slukasom,Điđijem, Veselim, Mahumutogluom,Duverioglu itd osvojio bi patku... Pomirite se sa tim da Zeljko nije za trenera...
Б

Борис

pre oko 2 sata

Победиш дерби,развалиш Партизан који је у коми,и онда изађеш 200 км даље,и добијешб4 комада од Интера који је играо са 10% снаге.А могао је да да још барем 4 гола.Циганштура на све стране,а моралишу "веровао-размишљао"...пих бреее
Ž

Žocara

pre oko 1 sat

Svi smo svesni toga, samo pojedini bez mozga tuku i dalje tu priču. Želimir je već tri sezone najveći balast Partizana, i četvrtu je lepo krenuo.
T

Top 12 zoc

pre oko 4 sata

Najgori trener u istoriji EL,cim izgubi odmah dreka na sudije,drzava,bia,cia...itd
I

Immobile

pre oko 4 sata

Jako, jako loše vođenje utakmice. Posebno poslednje četvrtine. Kasni tajm auti, nestabilnost u napadu gde su se rešenja tražila individualnim kvalitetom i mučenjem u napadu. Sve vam je jasno kada se nakon čelendža i tajm auta gde se preinači i Partizan dobije aut, lopta ne uvede za 5 sekundi. Dakle oni su imali usmeni dogovor u trajanju pregledanja snimka, pa su nakon toga imali tajm aut i onda nisu ubacili loptu za 5 sekundi. To su neki detalji koji definitivno odlučuju utakmicu. Partizan po ko zna koji put u ovom mandatu Željka Obradovića ima kompletnu kontrolu nad utakmicom nekih 30ak minuta i onda kreće jedan strmoglavi pad, posebno u ofanzivnoj projekciji igre. I to se dešava vrlo često, posebno u gostima. Prosto nedopustivo. Naravno da ovom timu treba vreme, 12 potpuno novih igrač, pogotovo nosici igre su novajlije, ali ovo su neke stvari koje se repriziraju. Ne dešava se ovo prvi ili drugi put, da se na ovakav način gube utakmice. Nemoj samo molim te da mi se javljaju dušebrižnici i pajaci i da spominju Crvenu zvezdu ili kada komentarišem Crvenu zvezdu onda se javljaju ostrašćeni tipusi tog kluba da etiketiraju da sam navijač drugog. Ovo je samo i isključivo moje mišljenje bazirano na činjenicama.
O

Odlazi...

pre oko 4 sata

....prevaro od trenera
R

Rebel

pre oko 4 sata

ZELJKO ODLAZI!
m

markomarkomarko

pre oko 4 sata

Željka Obradovića je pregazilo vreme i to svi vide osim zaslepljenih grobara
O

Odlazi zeljko

pre oko 4 sata

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8 -0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener to je cinjenica.
V

Vazno

pre oko 5 sati

Je da fmp izgubio od debitanta Dubaia koji postoji mesec dana a sutra drugi debitant ce da ih dobije
I

Ivan pfc

pre oko 5 sati

Dovedes 14 novih igraca, a onda prvo kolo igras sa njih osam. Kakve spustene ruke, kakve price. Posle blago receno uzasne sezone gde nista nije osvojeno, a zvezda nas pobedila vise puta nego u vreme Boze Djumica i Djoke Salica, odluceno je da se promeni ceo tim, a da trener ostane. Sada kada vidimo da je novi tim preslikan kao stari, ne treba posebna pamet zakljuciti do koga je problem.
T

Tomaš ue

pre oko 5 sati

sram te bre bilo..od 20 egal utakmica..sce si izgubio..to tebe je majstore..očima ne .ogu da te vidim..pihhh
i

izkreni

pre oko 5 sati

Zvezdas sam necu da kudim Partizan imaju sasvim dobar tim i meso u reketu sto moja Zvezda nema i to ce biti ogroman problem ako Bolomboj ne bude onaj od prosle godine. Ne svidja mi se kod Partizana sto uvek dovodi neke nabedjene igrace koji se busaju u grudi i na kraju izlaze sa terena spustene glave a najveca tuga je sto nemate Srbina u ekipi sem Marinkovica (ove sto ce mahati samo peskirima ne recunam) to je problem za celokupnu nasu kosarku.
H

Haha

pre oko 5 sati

Posto sam vec iskritikovao Partizan onda moram reci da je i ovo sramota u Zvezdi sto se radi i poceti sezonu bez ozbiljno krilnog centra, a budzet kluba najveci u istoriji. Davidovac je dobar igrac, ali tek od februara. Za Dauma se jos ne zna, ali nisu ni ocekivanja preterana. Uglavnom vec sad vidim Pao, Oli, Fener i Monako na f4. Tu se mozda umesaju Real i Barsa jos. Borba od 7 do 10 verovatno Efes, Bajern, Zalgiris i Baskonija. Efes zbog imena, a ova 3 tima zbog vrhunskih trenera na klupama. Onda tu mozda se umesa Armani, Makabi ili Virtus mada Armani nema trenera, Makabi nema tim, a Virtus previse godina u nosiocima. Partizan takodje nema trenera, a Zvezda upravu koja po ko zna koji put pocinje sezonu bez prave i ozbiljne cetvorke. Alba i Asvel treba da budu izbaceni i da umesto njih igraju Valensija i Hapoel ili Tenerife ili Huventud, Unikaha...za Pariz cemo jos videti...
a

au

pre oko 5 sati

Kakva bre Baskonija,pa oni nemaju cetiri igraca ukupno.
m

mozda

pre oko 5 sati

Mozda je Daum bas ono sto treba Janisu.

PFK NIŠ

pre oko 5 sati

Moze i bice bolje, prva je utakmica. Ipak je ceo tim nov, napred Partizan!
p

partizan le

pre oko 6 sati

očajni smo , ovo nije ni za Evrokup jos jedna propala sezona
T

Tomy

pre oko 6 sati

Po jutru se dan poznaje 💨 Partizan je morao da dobije ovu utakmicu jer je bolji tim, čak igra i organizovanije. Razlog zbog čega je izgubio je taj što igrači nemaju kohones. Odnosno, čitav tim Partizana je izgledao sterilno i bez emocija, kao većina EL timova. To je za njih posao i oni nisu izašli na teren da se potuku i dobiju po svaku cenu, nego da lepršavo odrade svoje pa ko ima bolju statistiku neka pobedi. Naiviše žara od svih je imao Žoc ali on nije trener kao pokojni Duda, Pešić ili Djordjević, Djurović, koji umeju da motivišu igrače da ostave srce na terenu. Ne, on je trener koji gura klikerašku igru i ako ima super pojedince u timu onda će pobedjivati. Ako su igrači graničnih vrednosti onda će biti ovako, toplo hladno, kao i prethodnih sezona. Zato je na primer Ataman izrastao u velikog trenera koji osvaja trofeje jer se bavi psihologijom igrača i stalno ih pecka da pokažu maksimum, dok ih Žoc samo kanali da ne greše i da igraju brz protok lopte. Ali kada nemaš superioran tim, moraš da im uliješ hrabrost da misle da jesu i da to pokažu na terenu po svaku cenu. Samo tako možeš da budeš bolji od svojih limita. Partizan će igrati bolje ali je sa euforijom gotovo već sada. Baskonija kao limitiran tim im je pokazala sve njihove limite.
C

Chiki laf

pre oko 6 sati

Plakaćeš za Avramovićem
P

Paa

pre oko 6 sati

Gledajući ovo večeras mogu da zaključim da jedva čekam derbi.
U

Ups

pre oko 6 sati

Jedva cekam strucno objasnjenje sledeceg poraza, nema sta, covek bas ume da nas zabavi. Ekspert za gubljenje dobijenih utakmica.
H

Hahahha

pre oko 6 sati

Ako je to razlog, onda neka bude! Hahaha isto sve kao i prosle godine, samo sa individualno 20% losijim pojedincima. Igra bez mozga na prejake procente Dejvisa i onog drugog centra. Da su 30% slabije sutirali, pukli bi 15 koseva. Rotacija 7 igraca, Srbi kao ikebana na klupi. Ovaj tim je spreman za novo metliranje hehe
M

Mauro Tasoti

pre oko 6 sati

Ako će ti Nakić,Pokuševski i Lakić služiti za ono zašta su prošle sezone služili Tristan Vukčević,Trifunović i Jaramaz onda ćemo brzo shvatiti da je bezveze manjan ceo roster.Sedam-osam igrača ne mogu da iznesu sezonu.Plašim se sledeće utakmice protiv Reala jer sa ovakvom igrom u završnici nećemo biti daleko od skora 0-2.
B

Bding

pre oko 5 sati

Ma joook,dobice Real lagano
Л

Лариган

pre oko 5 sati

Тачно је да екипа изгледа слабије него она прошлогодишња.Тачно је да ЖОЦ и даље лепо објашњава шта се десило.Наравно да неће да каже како је много незадовољан играчима и да има примедбе само на игру у одбрани.Ипак их је он одабрао.Ипак,знајући ЖОЦа верујем да ће опет успети да направи добар тим.Не знам како али мислим да ће успети.
H

Haha

pre oko 6 sati

Partizan je i dobro prosao. Ovo im je maksimum, trojke su sutirali skoro 50% na 11 ubacenih, to ce tesko ponoviti, a tesko ce i Tajrik Dzons ponoviti ovakvu partiju. Ne znam kako su se ovi ovoliko nalozili posle par pripremnih utakmica. Sad sledi tabanje Reala, a onda gazenje Bajerna, koji igra veoma lepu kosarku i sa dosta trojki razmontirace Partizan. Zalosno je videti da je veceras samo jedan srpski igrac ulazio u igru...zaista zalosno.
k

keruzzi

pre oko 6 sati

Beži bre više čoveče aman, šta treba da se desi da ti ne izgubiš na ovakav način po koji put? Muka mi je više od tebe i tvojih analiza poraza. Ifi bre u penziju i na pecanje, nije ovo za tebe. Daj ostavku i budi pošten prema sebi i nama navijačima. Svake sezone sve gore i gore. Doveo si potpuno nov tim i opet ništa. Doviđenja.
G

Gospodinnnnnnnnnnnnnnnnn

pre oko 6 sati

Vi ste pokradjeni kao i uvek. A i provocirali su i sirili mrznju mnogi u hali a i po gradu
P

Popa

pre oko 6 sati

Ne moze ni sa 7 igrača. Ne moze se biti ozbiljan klub a slati igrac u NBA na 2- 3 nedelje kako bi se dobio 1 milion ! Mozda ova pobeda bude nedostajala za Top 10 pa trosite onda taj milion u kafani. Ako 7 igraca ima ruke dole uvedi onda nekoga od 5 preostalih mozda oni odigraju odbranu
p

pr

pre oko 6 sati

Ma super je sve, samo nastavite tako.
Ž

Žokiili

pre oko 6 sati

bravo doktoreeee to si tiii ko je kriv sudijeee? koraci su bili
R

Re cicu

pre oko 6 sati

Dobro je ovo za pocetak.mnogo smo poleteli vili.bask je iskusna fajt ekipa,treba se dobro nateci pa ih dobiti.idemo dalje ima robe za borbu.veceras neiskusno sto se moglo i ocekivat.centri iznad ocekivanja,a bekovi ispod minimuma.buce bolje glavu GG ore momci