Humanitarni tiket u podne: Milica Milša tipuje za Udruženje “Subotičke njuškice”

Vreme čitanja: 4min | pon. 04.01.21. | 11:21

Glumica koja briljira u serijalu “Igra sudbine”, navija za pobede Liverpula i Slepih miševa

Ne igramo na “igru sudbine”, već na taličnost koju nosi jučerašni prolazak tiketa legendarnog Zorana Moke Slavnića koji je ostvario prvi plemeniti pogodak u 2021. godini, prosledivši u Tiršovu 126.700 dinara. Zadovoljstvo nam što će danas na istu kartu zaigrati i Milica Milša o čijem umetičkom kalibru zaista nije potrebno trošiti reči, već joj smesta poveriti ulog od 10.000 kompanijski uloženih dinara koje glumica množi kvotom 18,60. Kao veliki ljubitelj kućnih ljubimaca glumica će donaciju proslediti Udruženju “Subotičke njuškice”.

Inače, Milica Milša je trenutno u žiži interesovanja zbog uloge Ade Kanački u seriji “Igra sudbine” za koju je scenario napisao njen suprug Žarko Jokanović. Upravo naslov ovog serijala na početku teksta iskoristili kao svojevrsnu asocijaciju na ličnost naše današnje gošće koja već decenijma pleni pojavom sa dasaka koje život znače, filmskog platna, ali i malih ekrana. Čini se da je njen umetnički put nekako bio genetski predodređen, budući da je otac Milice Isaković Jokanović poznati književnik i akademik Antonije Isaković (1923-2002), a majka književnica Leposava Milanin (1934-2016), koja joj je u detinjstvu i dala nadimak po kojem je svi prepoznajemo.

Izabrane vesti

Ali, krenimo na posao, jer Milica Milša želi da igra, što je vodi u MOZZART avanturu uz meč ŽIL VISENTE – BELENENSES. Ovo je duel timova sličnog kvaliteta. Domaćin ima bod više, i donekle je u boljoj formi. Žil Visente je vezao dva trijumfa bez primljenog pogotka. Na poslednjih šest međusobnih mečeva ova dva tima došlo je 0-2 gola. Gosti imaju četiri pobede uz jedan remi.

„Biram jedinicu“, ocenila je Milica baratajući već na startu s kvotom 2,15.

A sada idemo na utakmicu SAUTEMPTON – LIVERPUL. Liverpul gostuje u Sautemptonu posle dva, uslovno rečeno, kiksa i remija protiv VBA i Njukasla. Sa druge strane i Sveci su u seriji nerešenih ishoda. Imaju ih tri na poslednja četiri meča. Zanimljivo je da na utakmicama Sautemptona redovno u poslednje vreme dolazi 0-2 gola. Liverpul je dobio šest poslednjih susreta sa Sautemptonom.

„Mislim da pobeđuje Liverpul“, ležerno će glumica koja je zaigrala u velikom broju pozorišnih predstava, od kojih su neke izvođene i više od 250 puta. Milšina prva predstava “Ženski orkestar” je jedina predstava sa prostora bivše Jugoslavije koja je učestvovala u zvaničnoj konkurenciji festival u Edinburgu.

Sledi meč VALENSIJA – KADIZ. Domaća Valensija je imala odlične igre ove sezone, slavili su protiv Real Madrida, remizirali u sudaru sa Barsom. Ali Slepe Miševe čeka borba za opstanak. Bez trijumfa su u Primeri od 8. novembra. Kadiz se isto pretplatio na skalpove velikih. Gosti imaju tri poraza i remi sa prethodna četiri meča.

“Pobeđuju domaći”, jasno je Milša definisala svoj tip ka dobitku od pobede Slepih miševa, što joj na tas donosi koeficijent 2,15.

Za kraj, idemo na meč PORTIMONENSE – FARENSE. Žestoka borba za opstanak čeka oova dva tima. Domaćin trenutno drži fenjer Primeire sa samo osam osvojenih bodova. Farense je tek nešto bolji, pošto je osvojio bod više od večerašnjeg rivala. Na četiri od poslednjih pet susreta Farensea došlo je 0-2 gola. Portimonense je postigao samo dva gola u poslednjih pet susreta.

„Zatvaram tiket sa još jednom jedinicom“, poručila je Milica Milša, osoba koja je prosto morala da se oproba i u „Humanitarnom tiketu“.

Verujemo da znate, ali nije na odmet da ponovimo da je Milica ostvarila i bogatu manekensku karijeru. Volele su je naslovne strane, slikala se za časopise preko 300 puta, bila je mis Kanskog festivala, a dve godine birana je za najlepšu manekenku SFRJ. Uz to, oprobala se i kao režiserka, režirajući predstavu „Kokoške“ po scenariju supruga Žarka Jokanovića. U stvari, Milica Milša toliko je umetnički kompleksna osoba da mi i pored najbolje volje prosto nismo u stanju da nabrojimo sve ono po čemu je zaslužila status jedne od najomiljenijih sprpskih glumica. Zato, ko ne zna zašto to osnovano tvrdimo neka ponovo pogleda „Tesnu kožu“, ili vidi šta je Milica napravila od lika manekenke Lare Simonović u „Srećnim ljudima“... Jednostavno, Milica Milša prethodnih decenija kroz uloge prolazila kroz toliko specifičnih umetničkih transformacija da jedna sporstski okrenuta rubrika svakako nije mesto gde bi se priča o njoj u odgovarajućem formatu mogla napisati.

Hvala našoj današnjoj gošći na učešću u „Humanitarnom tiketu u podne“ koji je je nakon 1.669 dana igre, kroz donarorski fond prosledio tačno 17.994.794 MOZZART dinara. Pozbaćemo je za kraj po tradicionalnom običaju na tipovanje za družinu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milica Milša će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 18,60, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjeLUDI TIKET

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara