Poslednje vesti iz Italije: Inzagi menja napad i šalje Arnautovića na Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 15:24

Iskusni austrijski golgeter najverovatnije u tandemu sa Medijem Taremijem

(od izveštača Mozzart Sporta iz Italije)

Neki bi to mogli da nazovu potcenjivanjem protivnika, drugo korišćenjem širokog igračkog kadra, dok konačan odgovor zna samo Simone Inzagi. U svakom slučaju, poslednje informacije koje se mogu čuti u italijanskoj javnosti glase da bi šef struke Intera mogao da napravi drastične promene u špicu napada za meč sa Crvenom zvezdom (utorak, 21.00) i prvi put ove sezone na terenu od starta utakmice upari Medija Taremija i Marka Arnautovića. Zvanično treću i četvrtu napadačku opciju u svom igračkom kadru.

Izabrane vesti

Vest oko Arnautovića je najsvežija, dok se Taremi očekivao u startnih 11, ali sa Lautarom Martinezom u tandemu. Ipak, najnovije informacije kažu da je vremešni golgeter u prednosti u odnosu na Argentinca, koji će sačuvati snagu za prvenstveni meč sa Torinom u subotu. Naravno, i Lautaro i Markus Tiram će biti spremni da uđu na teren protiv sprskog šampiona, posebno ako stvari po domaćina na krenu onako kako se očekuje i ekipa Vladana Milojevića se ispostavi kao tvrđi orah nego što su mislili u Milanu.

U Interu su prošlog leta želeli da se rastanu Arnautovićem i poslednjom godinom njegovog ugovora koja će Nerazure koštati 3.700.000 evra. Pristao je iskusni napadač da bude četvrta (ili čak peta) napadačka opcija, pa je tako u dosadašnjem toku sezone, na tri nastupa u dresu Intera proveo ukupno 37 minuta na terenu. Inzagi sutrašnji meč očigledno vidi kao idealnu priliku da mu da ulogu startera, što se neće događati previše često ove sezone.

Promena bi trebalo da bude i na ostalim pozicijama u timu. Ispred Jana Zomera se očekuje naverovatnije trojka Pavar – De Fraj – Bastoni, dok će iz veznog reda najverovatnije ponovo ispasti Davide Fratezi, uprkos povredi Nikola Barele, pa će u manevru zaigrati Čalhanoglu, Zjelinski i Mhitarijan. Na desni bok će Denzel Damfris, a na levi Karlos Agusto.



tagovi

Marko Arnautović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara