Humanitarni tiket u podne: Ivan Perković tipuje za Dom kulture “Studentski grad”

Vreme čitanja: 4min | čet. 04.02.21. | 11:35

Glumac na puno poverenje Tuhelu stavlja dvojku na Čelsi protiv Totenhema

Evo nas, tačno u podne već 1.701. dan u nizu… Nije malo, a nije ni dovoljno, jer rubrika bez kraja nema nameru ni jednu cifru da tretira kao konačnu. U tom raspoloženju, danas nam u goste dolazi glumac Ivan Perković. U njegovo tipovanje polažemo velike nade, a kako i ne bi kada smo u poslednje vreme uz Borisa Milivojevića, Olju Lević, Martu Bjelicu, te Marka Baćovića koji je u nedelju istipovao listić težak 116.600 dinara naučili da dobijamo.

Trenutno smo stigli do ukupnog skora akcije koji broji 18.278.084 dinara, a sada konstatujemo da danas očekujemo potencijalni dobitak u iznosu od 74.100 dinara koliko ćemo uz povoljne ishode na naredna četiri meča proslediti Domu kulture “Studentski grad”.

Izabrane vesti

Krećemo u avanturu uz Ivana Perkovića koga danas sem MOZZART premijere čeka i premijerni izlazak na binu Kulturnog centra Gornji Milianovac gde će po prvi put biti izveden komad “Brat”. Inače, NASTeatar je spremio komediju koja ima viši cilj, odnosno ukazuje na probleme koje imaju mladi danas.

Na prvom paru bavimo se utakmicom BELENENSES – PORTO. Dok trči za Sportingom, Porto nema pravo na luksuz opuštanja. Domaći Belenenses za njih bi trebalo da bude nova žrtva u nizu, a da golova može da bude na pretek govori i podatak da je Porto najefikasniji tim Portugalije. Dali su do sada 39, a primili 17 golova, dok je večerašnji domaćin na poslednjem meču para poražen sa 5:0.

„Biram dvojku“, poručio nam je glumac koji otkriva da i dalje amaterski igra fudbal. Uz to on ide na pecanje, navija za Zvezdu, ne propušta utakmice naših košarkaša, vaterpolista, odbojkaša...pa usput uz priču o tipovanju kaže:”Plakao sam na oproštajnoj utakmici Denisa Berkampa”….

Sledi meč TOTENHEM – ČELSI. Na tabeli egal, kao i na poslednja dva međusobna susreta koja su otišla u X. Poslednji put u novembru mesecu mreže su mirovale, a Pevce treba da brine činjenica da ih je nakon Liverpula potukao i Brajton s minimalcem. Čelsi je u poslednje vreme gubio od Sitija i Lestera, pa imajući u vidu ukupnu sliku para, tek neznatnu prednost na osnovu ukupnog utiska u poslednje vreme može imati Tuhelov sastav. Naravno, treba očekivati da će ovaj meč biti tvrd, neizvestan.

“Totenhem je u padu forme! Tuhel je preporodio Čelsi, i baš zato igram dvojku”

Već smo na parketu Evrolige uz VALENSIJU i CSKA. Armejci su počeli da greše, pa su u proteklom kolu izgubili od Bajerna, a pre toga u poslednje vreme nije im godila Barsa, te Fener koji je konačno pokrenut iz letargije. Pokušaće Rusi da na konto slabosti Valensije dođu do zgoditka, budući da su Španci u seriji od tri uzastopna poraza. CSKA je dobijala mečeve para od 2019. godine.

“Pobeđuju Armejci”, presudio je pred završno tipovanje glumac pa prešao na završni udarac.

Otvaramo bet analizu susreta BRAGA – PORTIMONENSE. Kec na Bragu kao da nije upitan, što je i u tradiciji para koji se poslednji put video pre 11 meseci kada su dobro prošli svi oni koji su na tiket stavili GG4+. Istina, ovo je ishod koji je potukao 0-2 tradiciu para. Ko zna šta se sada može desiti budući da Braga u meč ulazi nakon pobede od 0:4 nad Moreirenseom.

„Biram jedinicu“.

Zahvaljujemo se Ivanu Perkoviću koji pre redovne kladioničko – plemenite ture za Republiku Srpsku za MOZZART Sport priča o svojoj već pomenutoj opsesiji Denisom Berkampom.

“Tada najveći sportski uzor mi je bio Denis Bergkamp, ‘ne – leteći Holanđanin’, koji je taj nadimak dobio zbog straha ode letenja. Možda je malo čudno da nekom iz Srbije uzor bude Bergkamp, naročito zbog incidenta sa Sinišom Mihajlovićem na SP 1998 godine i prečke koja se još trese. U svoju odbranu mogu da kažem da sam Bergkampa počeo da pratim 1997. godine, a plakao sam 2006. kada je završio karijeru oproštajnom utakmicom na otvaranju novog stadiona. Posebno objašnjenje zašto baš Bergkamp je suvišno. Vrhunski talenat, ogromna količina treninga i rada na sebi. Ko ne voli da gleda Bergkampa kako igra, taj ne voli fudbal. Toliki je majstor bio, da je imao klauzulu u ugovoru da ne mora da putuje na gostujuće utakmice, zbog aerofobije koju je stekao na SP 94. Uzora iz sveta glume imam dosta da ih ne nabrajam sad... Reći ću samo, omiljena glumica mi je Nikol Kidman. Ko ne voli da gleda Nikol Kidman, aha, ha, ha”.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ivan Perković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije MDD Merhamet, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 7,41, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara