(© SPD Radnički Kragujevac)
(© SPD Radnički Kragujevac)

Partizan ostao bez viđenog pojačanja: Goićev manevar iz Beograda u Požarevac

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.09.24. | 16:22

Mladi radnik dogovorio saradnju sa iskusnim srednjim blokerom

Partizan je pre više od tri meseca potvrdio da će Nikola Goić biti jedno od pojačanja za predstojeću sezonu. Došlo je u međuvremenu do promene, čak i pre zvaničnog debija u crno-belom dresu. Iskusni srednji bloker (30) ostao je deo elitnog karavana u Srbiji, ali će na kraju karijeru nastaviti u Mladom radniku.

Ljubiteljima odbojke Goić je bio i ostao prepoznatljiv kao dugogodišnji član Radničkog iz Kragujevca. U srcu Šumadije je tokom dva mandata proveo skoro deceniju. Činio je bitnu polugu u napadu od 2013. do 2020. kada se i otisnuo van granica Srbije. Branio je u inostranstvu boje rumunskog Dinama. Međutim, vratio se u redove popularnih Đavola već u leto 2022.

Izabrane vesti

Kako se očekivalo, pogotovu i na osnovu verifikacije Dragana Kobiljskog kao novog trenera Parnog valjka, da će predvoditi večitog rivala, epilog je i više nego iznenađujući. Veliki uticaj na (ne)planirani rasplet verovatno je imao i bloker Nemanja Čubrilo, koji je u junu stigao u tabor Beograđana. U svakom slučaju, Požarevljani su zanimljivim manevrom i nastavili da kompletiraju igrački kadar. U prethodnih osam dana rešili su još dva značajna potpisa... Poziciju libera pokrio je Nikola Peković, bivši reprezentativac Orlova, dok je mesto korektora popunio ukrajinski internacionalac Stanislav Lizants (31).



tagovi

Nikola GoićOK PartizanOK RadničkiOK Mladi RadnikSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara