Komentari na vest

Ostavka Aleksandra Stanojevića

G

Gaga 1979

pre 9 minuta

Otiš'o si Stanoje, ostala je nevera....po četvorki će te pamtiti Delije sa severa.
G

Grga Cvarak

pre 9 minuta

Donio je jedinu mogucu ispravnu odluku. Ali da nije bilo onog polupanog stakla i posjekotina – tesko. Sad se vjerovatno i sam pita sta mu je sve ovo trebalo. Umjesto da te se sjecamo po titulama i kao prvog srpskog trenera koji nas je uveo u Ligu Sampiona, sjecacemo te se kao trenera koji se prodao za pare u momentu kad je Partizanu najvise trebala pomoc. Nije sve u novcu, ljudi – kad cete to vise nauciti?

Toto-ko-tunjo

pre 11 minuta

Skupio mu se "neobično sklepan i limitiran tim" čiji su igrači bili njegova želja. Ali, opet je neko drugi kriv.
E

Eee svaka čast

pre 13 minuta

Ovog puta si otišao do samog kraja...
T

Tu u prolazu da propratim Pazar

pre 15 minuta

Šteta što je Igor Matić postao selektor mlađih selekcija reprezentacije Srbije. Bio bi idealan za ispadanje, ali treba ga pitati može li da vodi i reprezentaciju i Partizan
V

Vrati se...

pre 26 minuta

....Neno vrati....
@

@Dragan Z.

pre 30 minuta

Lažeš ko ker!Vujoševiću istekao ugovor! Jedno je smeniti nekoga a drugo je kafa ti je istekao ugovor o radu.Što je on navikso da u tom.klubu, puše, briše troši zadužuje se po potrebi glumi opoziciju i vlast, druga je stvar! Državni klub trener državni službrnuk! Zinrs protiv drzave i letiš! Nenojte vi da izmišljate oravila koja nigde i ni za kog ne postoje.Kad vam je doveo Zotu maga i Zoku Bizona koji ostavi menadzersku agenciju u Barseloni, 7 pomoćnika Žotinih niko posteno da kaze, pa da i ovo je ta vlast u Srbiji...Ma dok god vas je na košarci 20000 a na fudbalu 20o to govori sve...
Р

Реално

pre 18 minuta

Државни си службеник, шта то значи? Ако највећи навијач гурбетског клуба има интерес да уништи Партизан, а неко се случајно томе успротиви, одмах је непријатељ државе. Иди, нек ти то неко погледа.

Marko Pavlovic

pre 41 minuta

Ajmo Zeko use u svoje kljuse i pokreni igru.
M

Mali Buda

pre 43 minute

Ja bi doveo Sivića ,Gacinovića , Plavog Stefanovića
M

Mrki brka

pre oko 1 sat

Ispraviti nepravdu i dati Nađu da vodi tim do zime
M

MICURA

pre oko 1 sat

Agilna uprava radi punom parom ..... sledeći trener je ili Lola Smiljanić ili Miroslav Vulićević
v

vroom

pre oko 1 sat

A da probaju malo bez trenera, mozda im krene...
A

Alexx

pre oko 1 sat

Najbolja odluka koju je mogao doneti. Nije trebao ni dolaziti . PS da li će biti otkriveni i procesuiran oni koji su razbili stakla?
J

JSO

pre oko 1 sat

Najmanje je kriv Stanojevic. Juce da je na klupi bio Gvardiola,Zvezda bi ih presavila. Ne moze se sa ovim igracima nista vise. Pa Evropa je pokazala gde je Partizan Navijaci su se obrukali po ko zna koji put. Iz dana u dan pokazuju svoje divljastvo. Od pogrdnih skandiranja na tribini do fizickog nasilja,pa opet u krug. Vredjanje Zvezde bez obzira ko je na terenu protiv njih je postalo nesto sto jedino imaju uz vredjanje necije dece,tudje zene,starce...kakva avangarda. Umesto da se energija preusmeri u smenu Vucelica,uprave Partizana. Jedino je uprava Partizana kriva za ovo sto se klubu desava. Gde su nestali pravi navijaci,gde su legende kluba,zasto neko ne uradi nesto i pokusa da spasi klub?
B

Baške Žarkovac

pre oko 1 sat

Novi trener će da bude Srbin sa internacionalnim iskustvom ili stranac početnik
c

canigga

pre oko 1 sat

samo bata mirkovic na celo kluba i da se sve pita i postavlja ljude. Posten covek sa mudima,ne bih se onda terza sepurio u lozi partizana vec bi bilo zavrtanje usiju🤣🤣🤣
G

Gramatika

pre 18 minuta

Kaze se NE BI , a kad pises o sebi,napises JA BIH.....,sad odremaj jos malo,pa sanjaj o zavrtanju usiju, aj, budi dobar...
G

Grga Cvarak

pre 17 minuta

Terzicevog poltrona sto dalje od kluba.
S

Sf

pre oko 1 sat

Vraća se Duljaj aeroplan, biće letenja pored aut linije.
C

CaleB pravi

pre 39 minuta

Pa vidi rodjo....da bi "Duki Suhoj" leteo, potrebno je da Partizan postigne makar neki gol...ili pobedi. Tesko ce to ici.
F

Frkče

pre oko 1 sat

U svakom slučaju stranac,ako može.Onaj koji nema pojma o tome da predsednik plaća licence,daje pare za pojačanja.Onaj koji ne zna da se ceo univerzum uradio protiv Partizana i onaj kome ovi iz uprave neće govoriti šta da radi i kakve izjave mržnje da daje!Kad takav dođe osvanuće i vama sunašce!pozz
S

Sale Kg

pre oko 1 sat

Šta drugo može očekivati klub koji ponosno na dresu reklamira ZiJin, firmu koja nemilosrdno truje i raskopava Srbiju! Partizan 04 ZiJin! Lep predlog za novo ime!
D

Dojčilo

pre 17 minuta

Zar svakoj pojavi u društvu se mora dati politička dimenzija....Od uvođenja parlamentarizma i posle Zvezdine titule prvaka Evrope i sveta naš klupski fudbal je u dubokoj agoniji...i to nema veze sa tim ko je na vlasti. Pa i Tuđman je od Kroacije pokušao da napravi nacionalni klub...i šta je uradio u Evropi...NIšta....Privatizacija je jedino rešenje...ali predsednik pre mnogo godina reče da nema hrabrosti za tako nešto.....Užas....Partizan vode loši a zvezdu vrhunski kriminalci...i zato je Zvezda bolja. I neka je!!

Немања Земун

pre oko 1 sat

Сад кад Илиев крене са трансфер бомбама. Иначе он ће да гарантује за те момке.
Л

Лазар

pre oko 1 sat

Ја брате мили, као Циган од рођења, желим јак Партизан и јаке дербије. Причајте шта хоћете, али ово шетање кроз лигу као прво не чини добро мом клубу, Црвеној звезди! Нећу шетање кроз лигу, хоћу 4-5 дербија годишње у којима пресуђује и најмањи детаљ!!!
p

pod hitno

pre 13 minuta

isplaci se
S

Samo...

pre oko 1 sat

... Vlada Ivić
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre oko 1 sat

Nije lud da dodje...
m

metalika moj dobar

pre oko 1 sat

duljaj ili goran stevanovic ? ko normalan jos hoce da radi sa vazurom ?? uh zaboravi gordana
T

TRENER

pre oko 1 sat

Partizana sada treba da bude Vučelić. .... samo lud čovek može sada da dođe i pristane da bude trener ovim igračima.
F

Firmić

pre oko 1 sat

Još posle drugog poraza od Dinama sam napisao da neće dočekati oktobar na klupi Partizana. Još jedan trener je aktuelnom rukovodstvu poslužio umesto "toalet papira". Sada će opet biti trenerska vrteška, doći će Nađ ili Duljaj i tako u krug. Treneri će se menjati, a oni će čuvati fotelje. Kao čoveka ga nisam cenio od kada je pevao u svlačionici ali mi ga je kao trenera žao, jer tek sada ga niko neće hteti na svojoj klupi.
V

Vhcgct

pre oko 1 sat

Sta ti ga ima biti zao? 750,000 evra godišnje minus ovo što je odradio, do kraja ugovora 3 godine ako nigde ne bude radio? Si ti blesav, pa načelnik Vma ima 3000!?
j

jsd spin

pre oko 1 sat

Ajde u 100 evra da ovi neće prihvatiti i ostaje. Spin Prica i patetika
R

Raša P

pre oko 1 sat

Grobari su grobari Partizana!!!

'Ivan Stefanovic'

pre oko 1 sat

Putuj igumane.Zalsono sto cela uprava nije otisla sa tobom,jer si se s njima slizao. Postujem ovo sto si posle svega dao ostavku i da se ne ljubimo.
S

Samo istina

pre oko 1 sat

Kakav bre Stanojević? Lik je nebitan. Ostavka vučelića i vazure i povratak Mijatovića, Jokanovića, Paunovića, Saše Ilića, Đorđa Tomića, Vladimira Ivića, Bate Mirkovića i njima sličnih u klub uz staru gardu Golca, Nenada Stojkovića, Ace Trifunovića i Nikice Klinčarskog je glavna stvar!
B

Betoven988786

pre oko 1 sat

Oduvek sam tvrio da je smena Stolice bila pogrešna. Da je bilo strpljenja sada bi imali sistem, tim, igru...
M

Mozda nelogicno

pre oko 1 sat

Ali ja sam za Lalatovica.Ja njega gotivim,odan je,privrzen,radan,disciplinovan i gdje god da dodje ne da da mu se iko mijesa u posao,nema dlake na jeziku i svuda trgne ekipu i napravi rezultat.Za nase okvire i ovu cirkusku,poluamatersku ligu je vise nego dobro rjesenje. U obzir dolaze i dokazani treneri nase lige,a ne pocetnici tipa Duljaj,Nadj,Milosevic,Petric i ostali. Moze Djurdjevic recimo,Gacinovic,,
j

jasar

pre oko 1 sat

ilija stolica
N

NR

pre oko 1 sat

E sada niko ne treba da prihvati klupu! Da klub nema trenera. Saletu ovo nije trebalo, nije mi jasno kako nije video..
M

Mrkoje

pre oko 1 sat

Treba da nas je sramota, sve navijace Partizana da je sramota zbog Stanoja. Ovakav odnos navijaca prema ovom coveku i klubu je za svaku osudu. Odradtao sam uz Mocu, Fadilja, Pedju, Kezmana... bilo je losih trenutaka ali mi smo kao navijaci bili uz klub. Ovo danas je sve vise nego navijaci. Uvuklo se seme zla, politicarenje. Navijace koriste pojedine stranke u svojim medjusobnim interesima. I umesto da smo srcem i dusom uz klub mi bijemo nesportske bitke. Tuga.
Х

Х Х

pre oko 1 sat

Први реалан гробарски коментар да видим. Људи се понашају као да је трибина страначки скуп и да служи за то, а не да се бодри клуб. Притом се прозива Вучић, не јер су они неке патриоте, већ само зато што мисле да Партизан није шампион због њега.
1

11080gz

pre 37 minuta

U to nase vreme ovakvi ne bi mogli da pridju stadionu,a ne da budu treneri i funcioneri. Stanojevic je direktno ucestvovao u najvecim i najgorim porazima u istoriji Partizana.
Р

Реално

pre 31 minuta

Човек, који је свесно (по трећи пут !!!?) дошао да се ваља у блату са државном мафијом, иако је знао да се ни за шта неће питати, који је потписао уговор вредан више стотина хиљада евра по години, иако је знао да је новац у клубу мисаона именица, не заслужује да му се икада више помене име међу људима који искрено воле Партизан. Вредност уговора све говори о њему, јер уговор не може бити исплаћен, а принудна наплата у овом случају значи само једно. Ови нереални уговори су начин извлачења новца из клуба ради поделе плена. Нама аматери имају милионске уговоре, а наше клинце продајемо на кило. О Шамроковим тренерским квалитетима је сувишно говорити, тако да ћу се дотаћи само ове сезоне. Човек је за три месеца довео десет играча и поред тога тврди да му је потребно време од два прелазна рока да направи конкурентан тим. Рођаче, урнишу нас дванаест година, две године нисмо успели да уђемо у неки од еврокупова, па не падају играчи са неба, него долазе да играју за плату. За три месеца човек је оборио све негативне рекорде које је клуб имао. По трећи пут је дао легитимитет гурбетској управи, јер и врапци на грани знају да се он ништа питати неће. Ја капирам да у старту прећутиш нефудбалске ствари, а њих је не тако мало, али ти ниједног момента ниси осетио потребу да кажеш истину о стању у клубу и узроцима тог стања. А трећи пут долазиш са својом шупљом причом. Одлази и никад се више не враћај.
G

Gost442

pre oko 1 sat

Ovde ne treba stati. Jesmo li ovo očekivali od Stanojevića? Jesmo. A kad će Uprava (kompletna) podneti ostavku? E, draga moja braćo Grobari dok se to ne desi nama nema opstanka. Treba resetovsti klub ovoga puta od vrha. Dovesti nove ljude, legende Partizana poput Mijatovića, Jokanovića i Miloševića, ojačati omladinske sekcije, Teleoptik, raditi sve ispočetka...
S

Sta kazes

pre oko 1 sat

Ono "treba dovesti legende kluba poput Mijstovics,Jokanovica,Mirkovića" a sta ako oni ne zele i nece da rade vise taj posao.Jedno su zelje a drugo su mogucnosti
T

The gost

pre oko 1 sat

@VecaBg1971 Druže nama što više pomaže država i ovaj vaš duh koji lebdi sve smo bliži gašenju, eto toliko o pomoći države. To što nam plaća licence da bi igrali evropu je samo zamazivanje očiju da mu Grobari ne skandiraju to što mu skandiraju vrlo dobro znaš šta. One godine kada smo vas zamenili u Evropi tada vas je uefa suspendovala zbog finansijskih nepravilnosti, zašto vam tada nije pomogao pitajte njega. Instalirali su Vučelu i Vazuru s namerom da urnišu Partizan i to vrlo uspešno rade. Stanoje je u ovoj priči najmanje kriv.
S

SeoB

pre 44 minute

A kako bi ti da vam država pomogne? Da donese dekret i proglasi vas za šampione? Pa da igrate plej of, izgubite 15-0 od nekoga, ali se plasirate u LE i trubite ovde kako ste institucija. Je l to rešenje? Kako vas nije sramota više? Država vam daje DEVEDESET POSTO BUDŽETA, vi samo kukumavčete. Vučelić ti je u Partizanu 45 godina, sad ste se setili da vam ne valja. Vazuru vam je doveo debeli profesor, Vazura mu je prodavao ispite na pravnom fakultetu. Kleli ste se u debelu sv..u, a on vas zavio u crno. Doveli ste bulumentu amatera, platili obeštećenja, ogromne plate im dali....i kriva ti država. Pa samo za ovog iz Paname ste dali milion i po za obeštećenje. Eejjjj, milion i po. Vaše legende su ih dovele, nisu moje. Stanoje, Duljaj, Ilijev, Kralj, Petrić ..to su vaše legende. Ali ne, kriva je država
g

goosst

pre 35 minuta

Stanoje je kriv samo sto je prihvatio da bude trener dok ova uprava vodi Partizan.
s

samroje 04

pre oko 2 sata

😂🤣😆
i

ivi

pre oko 2 sata

Dobro je kad se ostavke nisu dovatili Vazura i Vučelić, a da Ilijev nema poima kako je sve ovo nastalo. KATASTROFA
i

iron

pre oko 2 sata

једино решење је Саво Милошевић...
U

U ŽIVOTU JE NAJLAKŠE BITI KUKAVICA

pre oko 2 sata

Pročitaš komentare od juče i danas i jednostavno shvatiš zašto se neke stvari dešavaju i potpuno posrnuće jednog slavnog naroda, čiji su preci goloruki išli da brane Cer, a čiji potomci jedino što znaju da rade jeste da kuckaju po tastaturi. Partizan su prodali, ali prodali svi oni koji su izabrali da ne rade ništa. Stanojević je probao nešto da uradi, a lako je mogao i on u fotelji da otvori limenku piva i da gleda kako Partizan propada pa da bude neki ekstra bezgrešni stručnjak. Vidim te nazovi legende koje su se napregle čak da potpišu proglas, mnogo toga su uradili da Partizanu bude bolje, kao i svi oni koji znaju da kritikuju igrače i Aleksandra Stanojevića. Najlakše je uvek pobeći, a najteže je uhvatiti se u koštac sa problemom, bez adekvatne pomoći. Da je pravde da se za Stanojevićem pokupe i igrači i ostatak stručnog štaba, pa da klub ode pod katanac, jer ovakvi "navijači" koji umesto da aktivno učestvuju u borbi za svoj klub, oni revolt umesto na prave krivce svale na trenera i igrače koji su pokušali nešto da urade, ni ne zaslužuju da imaju klub.
x

xdfsvsbvgsdgdsvg

pre oko 2 sata

Pošteno rečeno!
D

Dragan Z.

pre oko 1 sat

Stanojevic je doveo u ovom roku preko deset igraca i napravio najslabiji tim Partizana koji obara negativne rekorde u Evropi, negativne rekorde u derbiju i prvenstvu. Kad je dosao na klupu je prebacio Saldanju, za koga se jedino znalo da moze da donese ozbiljnije paer klubu. Sta jos treba da uradi da bi ti shvatio da on nije trener za Partizan? Da nas izbaci iz prve lige i trazi dva prelazna roka da nas u istu vrati???
N

Nipernom

pre oko 1 sat

Za ovo nisu krivi ni uprava ni igraci ni trener. Krivi su Rade, Obren i Zarko. Da su oni na vreme stali uz Partizan sve bi bilo drukcije. Na kraju cu vam reci zbog cega je sve ovako. Zbog cega je sve ovako.
G

Gost233

pre oko 2 sata

Šteta! Odličan trener, najbolji koga smo imali zadnjih 15 godina, a najmanje je kriv za sve što se dešava u klubu!
Ž

Žika muštikla

pre oko 2 sata

Odrekneš se svog deteta iz Partizana Aleksića on napravi transfer oko 4.000.000 u Englesku iz Radničkog,zatim ove sezone Mirčetića on lagano u Radničkom pakuje i daje golove, a da ne nabrajam šta je otišlo po TSC,Napretku itd.Dovodiš poluigrača iz inostranstva za 800.000,a vrede 25000.
V

VolimPartizan

pre oko 2 sata

Zlatko Zahovič je jedino resenje. Covek koji nije opterecen i dokazan je sportski radnik te istovremeno veliki Grobar
Š

Štraparijada

pre oko 2 sata

Ljudi! Vratite Savu Miloševića! Sa njegovim timom je Stanoje osvojio 99 bodova! A sad sa svojim timom SRAMOTA! Znači Savo je raj!
N

Nije lepo lagati

pre oko 2 sata

Stanojević je došao u trenutku kada je Savin tim bio u kanalu i uzeo sa njima 95 bodova na kraju. Posle toga uradio još dva transfer roka i imao 98 bodova.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Eno Saša Ilić samo što ne dobije otkaz u Rusiji, ne znam gde je Vladimir Ivić mada ako je na brata Iliju koji nam dovodio Čedu Janevskog i onog Ernesa Šišića i talijo se sa njima a svo trojica imali ogromnu platu onda bolje za Partizan da ne dolazi. Sve je u rukama pravih navijača Partizana ako ih još ima. Sakupite se, ujedinite se i oterajte sve ove što vedre i oblače kao i sportski sektor ali bukvalno sve uključujući i Ćirkovića i Zečevića koji su i dalje siva eminencija. Mi smo svojevremeno najurili i Zvezdine legende Džajića i Piksija koji je preko noći pobegao glavom bez obzira za Japan. I zapamtite jedno i više promenite mišljenje da su državni vrh i svi ostali krivi za vašu propast i da su svi protiv vas. Ta država je vašeg klubu oprostila poreze, plaćanje komunalije, svake godine vam plaća licence za Evropu, naređuje nekim firmama da vam budu sponzori ali jednostavno ovi što vode klub i što su u klubu ne znaju da vode klub, ne rade oni to što rade zato što im Oskar kaže šta da rade već jednostavno ne znaju a profa je namestio takav statut da ne možete da ih oterate. Nađi te ljude koji će znati da rade a imate ih u svojim redovima sigurno. Za sportski sektor Ivan Tomić je zakon, najjači sportski direktor kojeg ste ikada imali, Zoran Bata Mirković jedan pošten i čestit čovek. Za rukovodeći kadar ne znam ali sigurno ima moćnih ljudi kojima je Partizan u srcu a da su u vladajućoj partiji i što dalje od vašeg kluba ove šlihtare, prevrtače i folirante poput Save Miloševića, Ivice Kralja, Ivice ilijeva, ovog Stanojevića itd, itd. Neka vam je sa srećom.
c

cule87

pre oko 2 sata

a kada je to Vazura postavljen da vodi llub? da li se to poklapa sa ustoličenjem aktuelne vlasti i njegovog kuma Novaka Nedića na poziciju generalnog sekretara vlade? ko ga je sa nepunih 30 godina bez dana staža u fudbalu i sportu uopšte postavio na čelo jednog od dva najveća fudbalska kluba? Novak Nedić je ubica Partizana
T

Tomislav V

pre oko 2 sata

Očekivan epilog. Nekako nije išlo od samog starta. Kako i zašto, to je za dublju analizu. Nije definitivno problem u Stanojeviću u potpunosti, cela rukovodeća garnitura mora da ode i da se klub potpuno restruktuira. Ko bi sada prihvatio da bude trener veliko je pitanje? Možda Radovan Ćurčić kao neko solidno domaće rešenje a već je i bio u Partizanu. Mada dok je ovog rukovodstva scenario FK Rad je sve izvesniji ko kod da bude trener.
G

Gašpar

pre oko 2 sata

Očemo Zahoviča na klupi Partizana.
G

Gost233

pre oko 2 sata

Na Zahovića, nego Milaniča! Da, prvo Vučelić, Vazura i Ilijev da odu iz kluba!!!
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

“A ko će naslediti Aleksandra Stanojevića – ako ima uopšte iole rasploženog ili kvalitetnog rešenja, to je velika misterij”, iščupano iz konteksta. Rešenje je Lalatović, pravi profesionalac među trenerima u SLS, veliki motivator, čovek pun energije i znalac pre svega. Jedino njega vidim kao rešenje za šefa struke u Partizanu! Nema to nikakve veze što je Lale pravi zvezdaš, jer on je profesionalac u krvi!
B

Bumba

pre oko 2 sata

Jedino resenje je Tumbakovic Ljubisa!
Z

Zvezdaš 73

pre oko 2 sata

Sledeći....
e

exe

pre oko 2 sata

Svako ko sebe nazove zvezdasem i brani Stanojevica i zali ga, nije navijac zvezde... Zar pamtite duze od mesec dana?
Ч

Чика

pre oko 2 sata

Боли ме уво за Станојевића, али коси ти, да обележаваш људе?
c

cirkus

pre oko 2 sata

Inace Lalatović kaze da je ovo najbolji trener u Srbiji, nije spomenuo Milojevica jer je ljubomoran na njega, sad neka place za njim
D

DakaCZ@cirkus

pre oko 2 sata

@cirkus – jeste, i ja sam to primetio da je Lale ljubomoran na Milojevića, koji je dobio pet uzastopnih otkaza u inostranstvu. Pogotovo je ljubomoran na Milojevićeve genijalne taktike, onu nedavno u Bodeu, protiv tima na nivou Javora iz Ivanjice, kao i na onu taktiku koju je primenjivao u zadnjoj LŠ, kada je primao “peatrde” i “šestarde”! Lale, molim te, nemoj više da budeš ljubomoran na Milojevića i njegove uspehe! Smanji intezitet ljubomore!
@

@DakaCZ

pre oko 1 sat

Ma Stanoje je trenerčina. On se u inostranstvu zadržavao i po mesec i po dana, a njegove trenerske bravure, naročito protiv Dinama, Lugana i Genta, će se izučavati. Milojević već do sad ima tri grupne faze LŠ, tvoj i Lalatovićev Stanoje to neće postići ZA ŽIVOTA. Lalatović neće ni jednu imati
Ć

Ćopa

pre oko 2 sata

Samo Vazuru postaviti za trenera i NIKOG DRUGOG jer očito je to rešenje da ga se rešimo.
B

Boske75

pre oko 2 sata

Neka se spremi, Savo Miloševiç!Savo brate vrijeme je!
X

XD

pre oko 2 sata

Tek što je otišao.
B

Boske75

pre oko 2 sata

Milko Đurovski je jos prije 2 dana predao papire za posao.
G

GostNezvani

pre oko 2 sata

Nije problem Stanoje trener, već Stanoje koji je pristao da pod ovom Upravom bude trener.
P

Pobogu

pre oko 2 sata

Jesi li razmišljao da je Stanoje možda hteo da pokuša da promeni nešto?

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Stvarno ne znam grobari sta vam je Stanojevic kriv? Sa ovim timom bi se Gvardiola obesio od muke posle 2 dana. Dovoljno sam mator, nagledao sam se svakakvih igraca, Zvezda u svojim najgorim godinama nije imala ovako los tim kao partizan danas, to je sramota za klub. Pa zrtvujte 2 sezone, igrajte sa vasom decom, ako je jos ima u Teleoptiku, prodajte jednog ili dvojicu pa kupite kvalitetnog stranca. Bacili ste i to malo para sto imate na neke poluproizvode a vase dece nigde. Ja mogu da potpisem da bi bilo po 20k ljudi na JNA kad bi igrali sa vasim klincima, kao podrska, bar smo mi tako radili kad je gorelo pod nogama na Marakani. Pre toga morate da oterate V&V. Dzabe vam sve dok su vam oni na vlasti u klubu. Prestanite da krivite drzavu i vlast, nije vise interesantno ni nama ciganima. Da vam nije drzave igrali bi beton ligu odavno. Derbi odavno vise nije derbi, ono sto se juce desilo je bilo vidjeno unazad par godina, nekako ste se cupali do sad ali je konacno doslo na naplatu. Treba da nam budete zahvalni za sinocnu destrukciju, jer da je bilo nereseno, nista se ne bi promenilo u vasem raspalom klubu. Palite travu, lomite svlacionice a ovi odozgo vam se smeju u facu. Smenili ste sad i Stanoja ali ne moze on od govana pitu da pravi, prosto. Sportski pozdrav
T

The gost

pre oko 2 sata

A koju bi vi ligu care igrali da vam nije ON i država finansijski pomogla. Partizan bi igrao beton ligu kao što kažeš a vi bi igrali ligu ispod beton lige jer ste bukvalno bili pred gašenjem nešto slično kao što je Rad danas.

VecaBg1971

pre oko 2 sata

@ The gost Pa druze mi ne pljujemo po drzavi koja nam je pomogala kao vi, placali su vam licence a nama nisu, igrali ste Evropu umesto nas samo sto vi grobari imate selektivno pamcenje.

Vixtra

pre oko 1 sat

@Veca "Pre toga morate da oterate V&V" E, to je koren svih problema, jer V&V dvojac neko cuva. Razmisli ko i sme li se u ovoj zemlji protiv njega, bez da glavu izgubis. Pride, razmisli ko treba da ih otera, i ko kontrolise te sto trebaju i mogu da ih oteraju. Nema Partizan ko da spasi iz ovoga, osim promena na nivou drzave, a mozda i cele Evrope, jer tog nekog ko ih cuva cuvaju i oni iznad njega, zbog nekih rudnih bogatstava. Kaze Miloje, "ovo je sport a ne rat". Odavno je ovo izaslo iz okvira sporta.
G

GeOs

pre oko 1 sat

Nije tacno da Zvezda nije imala slabiji tim. Jeste, zaboravljas na kakve smo grane bili kada se slao SMS. Zaboravio si da nam je Mikic bio kapiten, Babelj, Kasalice, Trajkovici pojacanje Lekic direkt iz trece lige, Kristic trener, Kratko Ostanc, Janevski (ili kako bese vec)... Bosko Djurovski... To je bila slabija ekipa , i potpisujem da bi glat izgubila od ovakvog Partizana. Jedina razlika je sto Partizan tada nije imao toliko kvalitetnji tim, koliko Zvezda ima danas. I tu dolazimo do glavnog grobarskog problema. Pilicarski, provincijalski mentalitet malog kluba. Umesto da su tada gradili svake godine sve jaci i jaci tim, ne, oni su pevali "k*** gasi se"... i ostale nebuloze, uz sve to i doticni trener se ponasao isto. Zamislite samo nekog ozbiljnog trenera da to isto radi. A sve, samo da budu bolji i ispred Zvezde. To je glavna preokupacija bila. Tada ste imali svu najtalentovaniju decu, realno duplo jaci tim. E sada, sto su se zadovoljavali da se izivljavaju tada na Zvezdi, a da ne naprave jedan jedini korak da se izdignete za Evropu, oni su se zadovoljili titulama i pesmama "k**** umiree". Mrznja ih je sputala da postanete dominantan klub. Ona kolicina besa i mrznje je meni tada bilo za proucavanje. Tu se vidi razlika velicine tima. Zvezda se ne zadovoljava time da bude ispred Partizana. Zvezda pokusava da bude stalni ucesnik Evrope, i uspela je to, doduse jos uvek nije konkurent u LS, ali iskustvo koje je stekla ovih godina je cini trenutno tri klase jacim timom od Partizana. I ako se nastavi u ovom tempu, LS ce doci na red da se po neka utakmica pobedi, a LE bi mogla da bude realna za 1/8 ili 1/4 finala.
C

CaleB pravi

pre oko 2 sata

Sasvim logican i ocekivan potez....pa kud ce sad ovakav u Lucane ?? Pobeze covek Lalatu sa lop(a)te.
m

moguuuu

pre oko 2 sata

da garantujem da bi sa crazy lallatom se vratili u trku za titulu 🤣 jer covek je genije za te male ekipe 🍌🐴😘
F

Fussballspieler

pre oko 2 sata

Apsolutno ispravna odluka. Ne kao posledica loših rezultata već kao posledica ponašanja divljaka pre, za vreme i posle utakmice. Rezultati neće biti bolji ni sa novim trenerom. Nemoguće je ono što većina ovde lupeta da treba rasterati sve igrače (koje štite ugovori) što bi odvelo klub u bankrot. Potrebna su 2-3 igrača ali baš igrača koji bi pokrenuli ekipu (jedan štoper, vezni i napadač).
J

JeNeaH

pre oko 2 sata

Misija uspešna, srozao je ekipu na seoski nivo, uzeo procente i otišao.
M

Milence Pilence

pre oko 2 sata

Pitanje je,dal' je dobio išta placeno!?! 🤷‍♂️
m

ma da bre to

pre oko 2 sata

navijac sam zvezde i posle svega mi je ipak zao stanoja. ne zelim sa likujem, nisam ironican, ne omalovazavam nikoga. lazetic je pobegao preko, a on vam je bio jedino dobro resenje. sad mozete ili da vratite duljaja, stolicu ili petrica. oni su uz stanoja jedini koji su imali hrabrosti da prihvate klub i vode ga. mislim da bi mogli makar malo postovanja da pokazete prema njima, svi su imali koliko-toliko lepe karijere i u nekom trenutku su bili zasluzni za titule u partizanu. i budite sigurni da niko od te cetvorice nije zeleo nista lose partizanu, mozda oni jesu ludi i novca uvek treba, ali su sigurno dali sve od sebe. pa pogledajte juce stanojevica na konferenciji, od sramote ne zna sta da kaze. ja bi zvao vazuru i vucelu da daju izjavu nakon derbija, oni treba da se oglasavaju. ne jovanovic, stanoje ili neko drugi sa terena.
M

Ma kako da ne

pre oko 2 sata

Nisi ti prijatelju nikakav navijač Zvezde a ako slučajno jesi onda imaš pamćenje ko kokoš.
D

Dipl.smeker

pre oko 2 sata

Prijatelju, da li si nekad čuo za velika slova ?
H

HELLCAT'Z

pre oko 2 sata

VAZURA & CO NAPOLJE !!! DOSTA JE BILO
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 sata

Evo sad ce te poslusati...nego treba da vas dođe 15k na svaku tekmu i da grmi uprava napolje i svako pre podne bar 5 k ispred uprave da bi nesto pokrenuli...ovako smenjujute trenere koji su najmanje krivi, a uprava ostaje...
m

magično

pre oko 2 sata

Mislim da će novi trener partizana definitivno biti stranac i ako mogu da pogađam dovešće trenera početnika ali će imati fudbalsko ime i to će onda da bude ta šatro fudbalska bomba. Imam taj osećaj da Iliev to sad traži po Italiji 😀
J

Joe Black

pre oko 2 sata

I meni je to palo napamet, da ce dovesti stranca, jer koji normalan trener ce doci da trenira Partizan sa ovakvom upravom.Ili ce se vratiti Miroslav Djukic.

Fear The Beard

pre oko 2 sata

Evo onaj neki pajser ispod u komentarima,predlaze Jesica.Covek pokojni vec dve godine.Eto,ni ne zna da covek nije ziv,a pametuje.
G

Grobar Cacak 87

pre oko 2 sata

Kosanović bi bio idealno rešenje.ionako kao ex zvezdas ne voli njih tamo.a ume da vodi ekipe.
Y

YayaT

pre oko 2 sata

Pa Stanoje je igra Kosan taktiku sinoc, 4-6-0
A

Ajmo ajdeeeee

pre oko 2 sata

Ne smemo da stanemo, pritisak i samo pritisak. Nije ovo njihova privatna prčija. VV OUT!
B

Bez orasi

pre oko 2 sata

I Vučela podneo ostavku pre 2god...sad će stručna komisija Vazura,Palibrk (lični advokat majstora palačinki) Mladen Dea Pink Mijatović,Vlada Kikić,Keta iz Brusa,Velanac kumče Zekino,Vazurini drugari izvršitelji,onaj nesretni predsednik dizača tegova i ostala bulumenta da razmatraju ostavku...I na kraju zvoni tel Jul Vučeli,zrrr,zrrr,zrrr...a sa druge strane žice palačinka...i tako u kurg
z

zarkovac78

pre oko 2 sata

žarko lazetić i saša ilić najveća imena za partizan al težak trenutak loša uprava neće svako ni da se prihvata posla
R

Repac Plandište

pre oko 2 sata

Jel ista ostavka ko Vucelina. Dobro ako nije i ako stvarno odlazi jedino resenje je Zeljko Pantić puma, njemu navijači bezrezervno veruju, ima tu priču koju dervisi, janjičari i principi gutaju ko plovke. Sa ovim su se složili...
p

plovka plandište

pre oko 2 sata

Zvezda je najbolja,ne pomaže joj država, nema filijale,ne guraju je sudije,smanjila je dug,platila je porez,Hvang je tražio još milion za zvezdu,Pumu je platila 2 a posle mesec dana prodala za 2,5 u meksički fk neimenovani,zaradila je 90 miliona,plate igrača ne prelaze 1,2 miliona,mrze je strane sudije,zato ne može da uradi više u Evropi,to je ta priča koju terza servira a vi gutate kao plovke. S ovim su se složili svi...
R

Repac Plandište

pre oko 2 sata

Moze Terza da nam servira i tartiflette iz najboljih restorana mi imamo oci. Ovakav epski raspad, ovakvi ubedljivi porazi, ovakav tim, ovakva igra a vama i dalje u glavi Zvezda Crvena. Nikada ali zapamti nikada nijedan navijac Zvezde, sve uključujući i neimare ovo gutao ne bi. Ovo sto vi primate je epski. Super guta plovan. Sa ovim su se složili...
G

GostRadan

pre oko 2 sata

Cenim da je nesto privatno izmedju tebe i Z.P. ali sta god je rekao, tako je ispalo. Ne sto je prorok, nego zato sto ima krtice u klubu. Znam da je zvezdasima omiljen Stanoje, kao i Duljaj, jer su se prodali, ali pravim navijacima Partizana je drago sto je ovaj otisao. Doduse uz pritisak. Direktni. Sa ovom zvezdaskom upravom nema vise svrhe, takmiciti se. Zato bankrot, teranje antifudbalera, pa mozda u nekom novom filmu.
k

ko

pre oko 2 sata

A kako nismo ništa uradili u evropi a bili pre dve sezone medju 30 timova evrope a sada smo na 50 mestu?
R

Repac Plandište

pre oko 2 sata

Brate Radane korektno pises ali puma. Pa onaj Andjus navija za Zvezdu ali covek je dijabola, ma sta dijabola dramlija. Samo priznaces mnogo je manje tih zvezdinih koji gnoje po mrezama. Sa ovim su se složili...
U

USKORO OPŠIRNIJE!!!

pre oko 2 sata

Trenuto se bira rešenje, deo uprave je za Đanija Ćurčića, a deo za Obradović trenera Robiyu Željka kao stabilno rešenje uz upliv državne inekcije od 100 miliona evra za rehabilitaciju igračkog kadra.
V

Vazura Napolje

pre oko 2 sata

Vazura da se otera...pa redom posle... sve novo
K

Kobe

pre oko 2 sata

Necu upotrebljavati ruzne izraze za njega. Ali mi nije jasno da i sad postoje ljudi koji ga brane. Prvi njegov povratak, rastura tim koji je igrao egal sa Mancester Junajtedom, i koji je da je bilo ko branio na golu, lagano prosao grupu le. Prvo sto je uradio, Ne valja Sadik, ne valja Stevanovic, ne valja Natho, ne valja Suma, ne valja Asano. I namjerno po zadatku im srusi cijenu prilikom prodaje, ili ih jednostavno otjera iz kluba, i dovede polupance slicne ovim danas. Nikog nije napravio da bi mogao da se proda u svom prethodnom mandatu. Ovaj sad mandat, imamo jednog jedinog valjanog igraca, da dva gola dinamo kijevu, i on je jelte kriv, treba mu oboriti cijenu. Uprava je takva kakva je, a on je covjek zadatka kao i uprava, svi su oni dirigovani od strane glavnog i odgovornog.
S

Sve si upravu

pre oko 2 sata

Jeste brate on sedi do kasno u noć i samo razmilja o FK Partizan i KK Partizan i o tome koga da vam poturi kao kukavičje jaje da vas buši iznutra.... Ajde malo realnosti a ne bajke za decu. A taj Stanojević kojeg toliko kritikuješ ti je uzeo 98 bodova u ligi, a taj Milošević je sa Sadiqom i tim timom i koji je igrao "egal" sa Junajtedom bio peti i gubio od lučanske Mladosti, pa su onda stradali mikrofoni pored terena... Eto.
Q

QPa

pre oko 2 sata

Ne verujem da je po zadatku, nego ima problem sa Egom. Kad novi direktor dodje u firmu odma menja ono sto je ovaj pre njega radio. Ono prodavanje Saldanje pa i Severine... da bi doveo svoje igrace ili svoje kombinacije...
B

Boners

pre oko 2 sata

Egal sa MU, ljudi igrali sa rezervama i dobili vas.
Z

ZV

pre oko 2 sata

Šta egal bre,kakav egal??? Dobili ste ManU, kakve veze ima šta je pisalo na kraju na semaforu?
G

GrobariJus

pre oko 2 sata

Sledeći je vazura !
V

VAKAT JE

pre oko 2 sata

Đani trener Čurčić preuzima palicu.

Delija

pre oko 2 sata

100% sam siguran da bi LALAT ove uklopip kako treba, ali VELIKI JE LALAT za komsiluk hahaha. Kao sto neko napisa pobeze stanoje pred LALATOVICEM.
T

Tarzan

pre oko 2 sata

Lalat vam je resenje,sve drugo je jos gore po vas.Vasovic je vodio Zvezdu i to vrlo dobro.Nema tu nista sporno ,covek je trener i pokazali se odlican.Nema cekanja,jos danas ga promovisite.
K

Koan

pre oko 2 sata

Osim što je Vasović navijao za Zvezdu i bio njen igrač u jednom periodu.
Š

Šta mu se

pre oko 2 sata

skupilo? Kao i prethodni put doveo panjeve,oterao strance,doveo 12 igrača,oterao strance,da bi mogao da dovede tih 12 panjeva,istalio se sa menadžerima i bitanga još pita kome se prodao? Kad je prošli put pobegao,rekao sam da mu treba zabraniti da priđe stadionu,kao i "pojačanjima što osećaju dres" jojiću,miljkoviću,pantiću,obradoviću i fejsi,sad na spisak treba dodati ilijeva,petrića,nađa a i onog marka jovanovića,što je ostao,umesto da je otišao sa Duljajem. Uz Stolicu,Duljaj je jedini koji je čistog obraza došao i otišao iz Partizana.
K

Kalabasas

pre oko 2 sata

Zvezda koja sve gazi i partizan koji ne postoji imaju zajedničku crtu....ne zanimaju nikoga sem onih koji su umešani u biznis,pa kao ludi smo za klubom,ako nemam neku bilo kakvu korist od toga apsolutno me ne zanima.... Maksimalno otudjeni od navijača a to nije bio lak posao,zvezda da u LS ne može da napuni stadion,da se mole ljudi da dodju.....pa to je bila groznica po 15 dana pre utakmice obaveštavali se da karata nema niti će ih biti.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Да су много повољније цијене улазница што је био случај у првом наступу у ЛШ стадион би био крцат. Овако је вјероватно зарада већа и нема казни за закрченост степеништа. То се практикује већ трећи пут у ЛШ и сигурно људи око клуба боље знају шта је у интересу ЦЗ од тебе и мене. Само што смо ипак ми најљепши, најпаметнији, најстручнији........ Ма нема нам равних, а нико да погледа барем мало себе! То су "интернет" навијачи и то се неће промјенити скоро или никада!!!
M

Mikac678

pre oko 2 sata

Da sam na mestu Stanojeviće ne bih iz principa podneo ostavku zato što ga je uprava nasankala, obećala mnogo što šta a od toga nije ništa ispunila. Kad uprava neće da dâ ostavke a glavni su krivci za sve što se dešava u Partizanu godinama, što bi Stanojević išao!? Plus servilna uprava ispunjava želje Zvezdi da se igra u ponedeljak umesto u nedelju, jadovi!
k

kondor007

pre oko 2 sata

Mikas 678 vidis taj nadritrener nije mogao nigdje da radi , gdje je u inostranim klubovima pocenjao raditi svi su ka oterali nakon kratkog vremena njegovog majstorskog rada u fudbalu . Jedino je imao mesto u FKP kojega uprava na celu sa lopinama vucelicem i vazurom tri puta primala da ucestvuje u satiranju FKP . Zato ti savetujem Miksa 678 da mu ti nadjes klub u kojem moze da prodaje rog pod svecu a da ne dobije otkaz . Ove dve lopine ce uskoro da napuste FKP jer sada je dosao red na njih , ali nece samo tako da napuste FKP vec ce morati vratiti sva sredstva koja su ukrali od FKP . Smrt fasizmu sloboda SDP !!!!!!!!!!!
k

kimih

pre oko 2 sata

sada ce se videti ko stvarno voli klub..onaj ko bi zeleo sada u ovom sistemu da bude trener dok su ovi u upravi,samo bi dao legitimitet istim..
r

rrrr

pre oko 2 sata

Fudbal je odavno biznis a vi grobari vecito pricate o ljubavi.
L

Lertek

pre oko 2 sata

Jedini kandidat za novog trenera treba da bude Vladimir Vermezovic zvani cika Crni. I niko drugi.
J

JoleK

pre oko 2 sata

Hocemo Lolu, hocemo Lolu hahahaha 😂😂😂
J

Joksa1986

pre oko 2 sata

Evo ja kao Zvezdas vam nudim rjesenje. Isto rjesenje koje je Zvezda uradila, mada vi niste ni izbliza u rasulu u kakvom me Zvezda bila(bez struje, vode, igraca, para, stadion raspad itd). Rjesenje mlad trener neko tipa ovaj mali Savic iz Panceva sto je bio u Vozdovcu. Raskinuti ugov sa svim strancima, plate podijeliti u 3 ranga, stipendije, 300k i 600k godisnje... Maksimalno 22-23 godine, 25 igraca od cega 7-8 U19, traku dat malo Ilicu(stoperu), gradi tim, napunit JNA svaku utakmicu 25k pa ces vidjeti kako se igra fudbal... Kakvi Kaluloli, Mujage, Zaidovi, Scekici i Owusi i gluposti, ostavit stramca Goha(sa dobrim trenerom bio bi koristan) ovo ostalo sve tip top. Pa vi Radnicki Kragujevac puniti milionima(dva mlada top igraca ste dali uzet ce miliome i vec su uzeli) a da ne pricam dalje 🤦 Eto, to vam je rjesenje a ne kuku drzavo, kuku Zvezdo, kuku sudije, kuku savez i gluposti 🤦 Alo bre 10 milioma evra sprcali na 3 prelazna roka a pogledajte tim 🤦🤦🤦
M

Mirko78

pre oko 2 sata

U kakvom stanju je bila Zvezda ? UZvezda je sada u gorem stadnju duplo nego tada ali ima sponzora koji daje Zvezdi 100 miliona evra a Zvezda duguje preko 150 miliona evra. Partizan sa druge strane je uništen od starne vašeg predsednika. Vi niste uništavani od strane Tadića, Koštunice, Djindjiće niti bilo koga. Pta više tadić vam je dao Gasporm i 6 miliona koje dobijate svih ovih godina, Partizan dana ne dobija ništa sem licence. Vi ste tada sami sebe uništili jer ste oterali Piksija koji je osvojio dve titule, čak mislim i dve duple krune i doveo vam Toyotu u klub a doveli ste Lukića i Vesića.
A

A ti mislis

pre oko 2 sata

da je raskinuti ugovor tek tako? Ne ide bas. Jedan primer samo, Natho ima 600-700k godisnje. Covek koji zna fudbal nesporno, ali njemu niko ni priblizno ne bi dao toliki ugovor u ovom trenutku. Stanojevic je imao 700k godisnje. Neka se sete svi Zvezde u momentima rasula, kada su se por slale za spas kluba, rasle pecurke po terenu, igraci nisu imali sampone... Razlika je "mala", u tim momentima na Marakani je bilo po 30000 dusa, Zvezda je imala los tim, ali i derbije koje su gubili je bilo po gol razlike. Nisu mnogo znali, ali su davali sve od sebe.
R

Razlika

pre oko 2 sata

između nas i vas,je što su vas opljačkali i uništili vaši bivši fudbaleri,a nas pljačkaju i uništavaju neki likovi koji nemaju dodirnih tačaka ni sa Partizanom ni sa sportom. Kako opstaju tolike godine a rezultata nigde,ko ih tu drži i čuva? Kome odgovara da zvezda nema konkurenciju?
U

Urox

pre oko 1 sat

Mirko za zvezdu se slao sms za pomoc klubu na dresu nije stajalo gasprom nego posalji sms,da bili smo u tezoj poziciji a na stadionu uvek 20k ljudi
J

Juzzz

pre oko 2 sata

Pobeže Lalatu sa crte,dok je još top9
5

56789

pre oko 2 sata

Ne mogu da verujem da će samo trener podnijeti ostavku. Što je najgore opet će doći stari novi trener i opet sve u krug.
A

Antonioo

pre oko 2 sata

Nece se desiti naravno ali smrtno bih voleo da se desi kosmicko cudo i da dodju ili Klop ili Pep ili Anceloti i da vidite da ni jedan od 3 najboljih trenera sveta nebi promenili nista, mozda vrlo malo ali nista nebi osvojili ko god da sedne od njih... Stanojevic uopste nije los trener iako nije svakako klasa, Partizan je u dubiozi u upravnom odboru...
1

12345678900

pre oko 2 sata

hahahahahaha! Klop, pep, ahahahahaahahahhahahaa
Ј

Јужни фронт

pre oko 2 sata

Саво Милошевић,Саша Илић(пред отказом је),Миодраг Јешић....баш тим редом,неко од ове тројице...
G

Gazza 8

pre 27 minuta

Druže, Ješić je poginuo u saobraćajki krajem 2022. Gde ti živiš?
a

asi

pre oko 2 sata

Stanojević ima krivice. Njegova krivica je što je prihvatio posao. Znao je on dobro koje igrače ima Partizan na raspolaganju,nije pao sa Marsa. Radio je vec i sa upravom i zna kakav je ološ u pitanju. Ispade po njegovim izjavama da on nije imao pojma ko je pod ugovorom u Partizanu,jadan i naivan? Ne bih rekao. Pohlepa za debelom platom i da sa kumom memadžerom dovede igrače u Partizan i podele proviziju bila je jača od njega. Zbog toga je kriv i dobro je da je dao ostavku.
M

Mirko78

pre oko 2 sata

Odradio prljav posao zbog kojeg je doveden pa može da ide. -Izbacio klub iz svih kvalifikacija evropskih takmičenja svojim retardiranim izmenama -Izgubio prvenstvo posle 7. kola -oborio cenu Saldanje sa 10 na 3 miliona. -jednom reču ugasio klub.
1

12345m12345

pre oko 2 sata

a ko te slagao da je saldanja vredeo 10 miliona?
B

Bijadokija007

pre oko 1 sat

Auuuu sine sta ti pričaš
R

Realni Arth

pre oko 2 sata

Zao mi je Stanojevica, ne zbog ostavke, Boze moj, to je moralni cin, ali onako omalozavanje, uvrede, da dozivi u svom klubu iz detinjstva da ga neko isproziva tako, e to nije lako, to se zavrsi sa cinom "Oprostite mi moju losu proslost" Ove vruce glave sto neko nazove "Navijacima" i sa Partizanove i sa Zvezdine strane, to su sve drugo samo ne navijaci! Navijaci su postojali nekada, kad je doslo po 50.000, pa 70.000 hiljada da gledaju derbi, majstorije Vukotica, Santraca, Petrovica, Savica, Sestica, Dimitrijevica, .... e to su bili navijaci! A sada, ma bre to su vecina huligani uz duzno postovanje! Znaci, doslo vreme da "navijaci" udaraju, lome, pale, histerisu i ugrozavaju zivot sportistima bio to trener ili igrac, i nekome je to ok, znaci uspeli su! Jadna vam porodica koju gamad ste obrazovali, kakvo je ovo drustvo Boze oprosti ih jer ne znaju! Secate se Scepovica jadan ne sme da prsne ne samo on nego 11 fudbalera kad mu neki navijac (ako se ne varam bio onaj Kimi) skine traku, i vi mi pricate o navijacima. Kad bi bio vlast ukinuo bi i FK Partizan I FK Zvezdu pa ako treba i KK Partizan i KK Crvena Zvezda na 5 godina, pa da se razjure ovi huligani sa terena, i da se postavi kodeks ponasanja na tribinima. Pozdrav i Srecno!
V

Vodi ga

pre 10 minuta

kući pa ga teši dok ti plače na ramenu.
1

1234 gost

pre oko 2 sata

Sad su svi problemi rešeni u Partizanu sad će Partizan da procveta
G

Gospodar Pakla

pre oko 2 sata

Samo Miroslav Djukić jes da kod njega treba malo vremena ali on je pravi trener i pravi gospodin

KoRn

pre oko 2 sata

Jurgen Klop ceka kao zapeta puška.
n

n1dza

pre oko 2 sata

ovo mora da preuzme Lalatovic da show bude kompletan :D

KoRn

pre oko 2 sata

Pa jeste da je on lud ali nije baš toliko.
D

Djapex

pre oko 2 sata

Sad se vraća Duljaj na velika vrata...
Z

Zabrinut

pre oko 2 sata

Evo nama njega za nekoliko meseci opet......
S

SB

pre oko 3 sata

Pa i isao je do kraja, pobrinuo se da ispadnemo iz svih evropskih takmicenja, da nas ukanali sa prodajok najboljeg igraca, i da se pobrine da cz sto lakse dobije taj derbi. Ovaj je trebao da ode posle dinama. I sta cemo sa ovim krsim koji nam je on nabacio na grbacu? Hoce i to da vodi sa sobom
j

jel

pre oko 2 sata

Koga je on prodao,pa ugasili bi se da nisu prodati te igraci.Mislis da ce neko da kupi Natka sa 36godina ili Antica,ne bi ih uzeli ni da vi platite.Sta vi zamisljate da drzava moze bas sve da pokrije,hajde pola para,a odakle ostalo.Nema Evrope,nema publike,dug stravican i koja je tu bila mogucnost,nego da se proda ono sto bar neko hoce.
f

fsaa

pre oko 3 sata

ubaciti 5 omladinaca,gurati one bonuse sredina tabele,ali makar ce klub imati neku perspektivu i zaraditi nesto od te dece stranci su skandal
e

ecka siti

pre oko 2 sata

Kakva sredina tabele druze? Pa vi ste i sa ovima u donjem domu, sa omladincima bi bili zadnji... Nemoj da lupetate...
K

Keket

pre oko 2 sata

Koji omladinci, pa vidis da je direktor omladinske skole najuren jer nema ni jednog igraca za prvi tim da bude bonus nego ste jurili nekog u zadnji cas i zavijali kako je nepravda kad je doneseno pravilo o dva bonusa.
P

Prti

pre oko 3 sata

Kosmicka pravda bi bila da Loli daju da trenira i da nam dodje na sledeci derbi kao trener Partizana.
B

BN100%

pre oko 2 sata

Lolou za stratega momentalno.Dobar izbor i povoljne cene.Ako sad ne avanzuje kad će.
M

Marko Srbija

pre oko 3 sata

Srecno brate.
i

idhdzszszshdhxzx

pre oko 3 sata

Jbg, stigla Kasandra!
Т

Трипко

pre oko 3 sata

Илија столица треба да буде тренер....
N

Nikor24

pre oko 3 sata

Stize veliki LOLA SMILJANIC 😂😂😂
B

Blade123

pre oko 3 sata

Ladno nije smeo Lalatu na crtu...
A

Aebre

pre oko 3 sata

Deci učite na ovom primeru.Kad saradjuješ sa parazitima,odronom od ljudi kakvi su vazura i ekipa jednostavno ne mogu da ti se dese dobre stvari.
P

Psy

pre oko 3 sata

Ko je procenio da mali Aleksic nije kalibar za Partizan, takodje i Bogdan Mircetic... Ko je pustio Vanju Vlahovica i zasto? Matija Popovic... Evo sada mali Stjepanovic se sabotira, Roganovic... Da li su samo treneri krivi ili je tu nesto drugo po sredi?
j

just

pre oko 3 sata

Duljaj,pa posle Stanojevic
p

poručnik

pre oko 3 sata

svi idu i svi su smenjivi bez dvojac bez kormilara Vučelić i Vazura,ta dvojica imaju izgleda obraz kao đon,ništa ljudsko u njima nema!
B

Batistuta1

pre oko 3 sata

Nema izlaza iz ove situacije,igrače ne možeš nikome prodati,novca za Plate nema,dugovi se gomilaju.Ovo se zove bankrot.Pisao sam već davno da je trebalo povući igrače iz Teleoptika,izabrati šta valja i krenuti u prvenstvo.Da je ostao Bazdar,Saldanja,Natho(Kakav takav,bar zna fudbal),Jovanovic,bar sa njima bi bili koliko toliko konkurentni.Uništen klub,Zalosno je ono sinoć bilo gledati.Razumem ja i novac i fotelje,ali da se uprava niti jednom ne oglasi,posle ispadanja iz Evrope,ko su oni,i ko njih drži na tim pozicijama.Postoji li odgovornost,i ko ih štiti?
a

aleksa101

pre oko 3 sata

Realno najmanje kriv, nije mi jasno kako ne mogu da smene upravu i postave zdrave temelje..
m

matoriekspert

pre oko 3 sata

Realano mi ga je žao što je ispao nedovoljno inteligentan i dozvolio je da ga one vucibatine iskoriste kao i sve ostale pre njega
D

Dudinje

pre oko 3 sata

Ceo strucni stab teleoptika prebaciti i poslati omladince u partizan
C

Cesk Fabregas

pre oko 3 sata

I Partizan i Zvezda su oteti od svojih navijaca, stadioni su prazni, samo jednima daju neke smesne uspehe a ove druge ponizavaju, i derbi su unistili
b

batasoća86

pre oko 3 sata

Ako se ovako nastavi ...neće samo Partizan biti na gubitku ...utakmica zvana derbi više neće ni postojati.
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Nikome necete nedostajati. Putujte, igumani.
m

matoriekspert

pre oko 3 sata

Utakmica zvana Derbi je udbaški projekat još od 1945.godine. To je stalna potreba da deliš narod i međusobno ga zavađaš da bi ti vukao sve konce. Mnogo bolji bi nam bio sport kada bi se ugasila dva kluba i to FK Partizan i tzv KKCZ. U tom slučaju bi onaj ko voli fudbal išao na Zvezdu a ko voli košarku na Partizan. Grad bi mogao da stane iza jednog kluba i da mu taj rezultat pravi ozbiljne rezultate. Ovako jajarsko trvenje decenijama i ratovi huligana iz koji profitiraju samo oni koje drže službe i pojedinci na čelu klubova Terza, Vučela, Čović,Ostoja, Vazura
D

Dragan Z.

pre oko 2 sata

Streptomicin Pa naravno da vam necemo trebati, ko ce vam jos skandirati Kosovo za titule? Navijaci vasih filijala Vojvodine. Imt-a, Radnickog iz Nisa, Graficara ili OFK-A?
D

DDF

pre oko 3 sata

U klubu u kom je stanju Partizan pristojan trener i igrac nikada nece pristati da dodje
D

Dragan Z.

pre oko 3 sata

Као неко ко је био на истоку синоћ тврдим да се ово десило само јер су навијачи направили невиђен притисак. Да смо сви остали кући Станоје би остао тренер. Сада на следећу утакмицу да дођу и ови који су бојкотовали, да се напуне југ и исток и да отерамо Вазуру. Са бојкотом смо пробали, први сам престао да долазим када се кренуло са тим али бојкот није решење за ликове попут Вазуре и Вучелића. Још већа посета и још већи притисак и отићи ће.
D

Dzoe

pre oko 2 sata

Nece
D

Dragan Z.

pre oko 1 sat

Nije hteo ni Stanojevic, pa je otisao. Nije Vazura nikakav supermen ili betmen, njemu odgovara bojkot navijaca. Da je sinoc bio u svlacionici sa Stanojevicem i on bi danas otisao.
s

sad

pre oko 1 sat

Sinoc nisi bio na stadionu,to je jedino sigurno.
C

Czz

pre 12 minuta

Dobro ste shvatili vise. Govorimo vam o tome vec mjesecima a vi napadate nas. Sanjam dan kada ce neka tribina da popusti i da se pomire ljudi da zajedno krenemo sa cistimo sport. Svi na pivo zajedno posle derbija i bez ijednog incidenta, to bi bio najveci njihov poraz.
R

Retro

pre oko 3 sata

E moji gorbari.i sta sad kriv trener a uprava uvek nije a ? Sramite se . Ne branim ovog al treneri su tu pioni. Mi kad smo bili u kanalu bilo nas je sve vise I vise,a vas sve manje.idete samo gde imate jak tim. Bruke!!!
R

Ris

pre oko 3 sata

U ovakvom kanalu niste bili nikad!
R

Retro

pre oko 1 sat

Slicno. Al nas je bilo nikad ispod 20 25 30 hiljada. Nisam propsustao ni jednu Utakmicu. A sta vi radite ? Gledate zoca ? Pa otice I on ,I sta cete onda ? Sami ste krivi za sve. A kad to priznate sebi bice drugačije
Ć

Ćopa

pre oko 3 sata

Samo me zanima ko će sledeći da se proda i da srozava klub naredbom uprave.
P

Preža

pre oko 3 sata

Lola za trenera!🤔😂
G

Gost 94

pre oko 3 sata

A Vazura kao pomoćni trener!
R

Realista1389

pre oko 3 sata

Uprkos tri ispadanjima iz europe i užasno selektiranom timu on se borio. Sramota može biti navijače Partizana da svoga trenera fizički napadaju.
А

АМОС

pre oko 3 sata

Је ли ово онај рањени тренер што је у истој тој свлачионици пре 14-15 година после једног дербија заједно са играчима запевао : К...а гаси се...?!
L

LFCC

pre oko 3 sata

Nebitno i Gvardiola da doje dok ne ode apsoultno svaki covek iz rukovodstva nikakvog boljitka biti nece.
Л

Лаик

pre oko 3 sata

Неће до краја овај пут?
G

Gorostas

pre oko 3 sata

KAKO TO PA ON TREBA DA BUDE SELEKTOR NEMAMO BOLJEGA TRENERA OD NJEGA
Z

ZV

pre oko 3 sata

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I

Ivan pfc

pre oko 3 sata

Hoce li i novog trenera da bira Vazura? Da li covek ima gram obraza?
P

Perinco

pre oko 3 sata

Zna se ko postavlja trenera u Partizanu!
J

Joksa1986

pre oko 3 sata

Ko ? Reci i nama da i mi znamo ? Ime i prezime onoga ko postavlja i koga ce postaviti, u protivnom pokrij se ponjavom 😂🤦
D

Dragan Z.

pre oko 2 sata

Joksa1986 - Onaj isti koji kada je dosao na vlast je trazio da se smeni Dusan Vujosevic ili KK Partizan nece dobiti ni dinara drzavnih para. Posto to Danilovic nije hteo da uradi postavljen je Pekovic za predsednika i smenio je Vujosevica. Isti taj koji je nocu dosao u FK Zvezda da smeni nesposobnu upravu koja nije bila na nivou kluba i odvede Terzica i Kokezu a sada nece da smeni nesposobnu upravu koja se izivljava na Partizanu. Kao sto je mogao u Zvezdi moze i u Partizanu da smeni upravu ali nece. Ako imas bar 15 godina onda znas ko je taj.
s

ssssss

pre oko 1 sat

@dragan z - mislim da bi kao navijac partizana trebalo da znas barem kako vam se zove jedan od najboljih trenera kog ste imali u vasoj istoriji...
G

GrobarPančevo

pre oko 3 sata

Hoćemo Miroslava Djukića pravi trener i gospodin
P

Preža

pre oko 3 sata

Zato što je gospodin neće ništa da ima sa tandemom VV. Kako ne shvatate da uopšte nije problem trener?
P

Prti

pre oko 3 sata

Znaci znaci Djukic znaci Djukic :D
@

@GrobarPančevo

pre oko 3 sata

5 godina nisam bio na stadionu ali ako on dođe lično ću doći da ga teram svaku utakmicu dok ne ode. Za njega je i Stanojević Ferguson...
m

matoriekspert

pre oko 2 sata

Nije valjda lud da se hvata sa ovim gmazovima u kolo? Stanojeva jedina greška je upravo bila to, što je svojim pristankom da vodi Partizan samo produžio agoniju i gmazovima kupio vreme
U

Uprava PFC

pre oko 3 sata

Nenad Lalatovic novi trener
D

Deyan X

pre oko 3 sata

Pogresni koraci u Humskoj... umesto Stanojevic- Radinovic treba da se gone Vucela i Vazura. Ode Stanoje.. i sad ce doci neki Nadj, Petric,Duljaj... I.. jel cemo i njih da teramo posle par losih rezultata???? ili one koje treba g.. motkom !!!!
h

hehehe

pre oko 3 sata

Kako da se gone, kada su tu postavljeni zna se od koga. Kao sto je zna se ko promenio upravu u fasionisticko-diktatorskom klubu kada je upao u prostorije kluba u ponoc. Inace nekoliko dana nakon toga se desio jedini prelaz u istoriji derbija. Slucajnost posle 170 ili koliko odigranih derbija.

RealNo1

pre oko 2 sata

То се може урадити ако Гробари покажу да нису навијачи резултата, него да срварно воле клуб. Ако 20000 може доћи у Арену, зашто не дођу и на ЈНА? То је исти Партизан ком је потребна помоћ. Поред тога, покупити најбиље из омладинске школе и гурнути у први тим, јер на много позиција шкрипи.Одбрана је катастрофална. Од ове двојице са дербија, тешко да може било који омладинац горе играти. Крилне позиције такође. И покушати изгурати до полусезоне, па тада покушати појачати тим.
B

Brdo

pre oko 1 sat

Taman legnu i pare iz Evrope do tad
&

&

pre oko 3 sata

Covek obavio posao
r

rabololi

pre oko 3 sata

Sad dovode Nadja! Veliki strucnjak
P

Prvi put komentarisem

pre oko 3 sata

Samo nenormalnan trener pristaje sa radi sa ovom upravom. Sve sam rekao.
H

HalaMadrid57911

pre oko 3 sata

Pa ko će normalan u ovaj klub da dodje
П

Пеђа РС

pre oko 3 sata

Па ђе ћеш, тек си почео 😭 Обећао си да ћеш ићи до краја 😅
R

Ros

pre oko 3 sata

Stigao je do kraja. Ostalo je još samo da se ozvaniči gašenje kluba i to je to. Stanoje ga odradio, onako ljudski za boga ove zemlje. Konačno ćete gledati fudbal i uživati u njemu bez Partizana, drage komšije, pa se radujte.
S

Sergej Jeljcin

pre oko 3 sata

Sad opet Stolica dok se ne obrne krug.
g

gg31

pre oko 3 sata

Stiže stolica 🤣
f

fernije

pre oko 3 sata

samo neka dodje trener sa iskustvom 5+godina barem
Г

Гост Рајдер

pre oko 3 sata

Он би као да иде, а они му као не дају...