Komentari na vest

Novi talas italijanske škole PRO trenera: Klasići Kolarov, Fabregas, Hamšik...

Ghostwalker

pre oko 1 sat

Gledao sam dosta intervjua ranije gde se jasno vidi da covek ne samo da je znao da igra nego i kapira fudbal, takticki,mentalno i jos zavrsio za trenera A licence u Italiji a ne kod nas za kovertu xy novcanica. To znaci da vrednuje i postuje sebe kao i da ima sigurnost u to sto radi . Predvidjam mu odlicnu inostranu karijeru i vec sada mogu da vam kazem da nikad nece trenirati srspki klub ili bilo koju nasu reprezentaciju jer covek ima integritet. Ono sa Ivanovicem su ga stavili pred svrsen cin i izabrao je da proba da pomogne timu a ne da se povuce kao kukavica vec je preuzeo odgovornost i doneo nam jedine bodove na tom svetskom prvenstvu svojim golom iz sl udarca. Sve najbolje Koki!
N

Nik66

pre oko 1 sat

Koki?🤣🤣🤣 Da, Kolarov je pravi materijal za trenera... Poseduje znanje, lako edukuje i prenosi isto, vrstan je pedagog, vrlo elokventan i nadasve poseduje fudbalski temperament i mentalitet. Zivote...
h

halo

pre oko 1 sat

Odlično, eto još jednog koji će da se uči na Zvezdi kad Miloje ode, superiška.
K

Kleo

pre oko 2 sata

Kolarova, ako postane profesionalni trener, sto dalje od Srbije, i jos dalje od reprezentacije. U faci mu vidis da je los covek i da je otvoren za sve moguce kombinacije.
f

fsaf

pre oko 2 sata

u21 ili seniorsku,mozda Partizan(iako je navijac Zvezde,jos plus ide na utakmice KK Partizana
C

C c c

pre oko 2 sata

Niko da pogleda Španiju, a tu je najbolja fudbalska skola u svetu... Kolarov ce biti jos jedan u nizu koji ce mladje narastaje uciti katenaću i bunkeru, a ne tehnici...
v

vvz

pre oko 2 sata

Kolarov buduci selektor reprezentacije!
Z

Znik

pre oko 2 sata

Dejan Stankovic-energican, pomalo detinjast, bez smisla za taktiku, ispod prosecan trener sa jacim imenom zbog igracke karijere. Veljko Paunovic-nikad nije radio na ozbiljnom nivou. Marko Nikolic-energican, bez imalo smisla, paranoican, ispod prosecan trener. Jokan-nesto je iole pokazao ali daleko od nivoa za zreo fudbal. Ivic-tu je da tumara po osrednjim ligama, zanemarljiv. Sve u svemu, svi nasi treneri su uspeli da budu gori nego nasi fudbaleri.
b

baninjo dunga

pre oko 2 sata

a ti si zvezdojner
p

prrvvo

pre oko 2 sata

prvo da uzme skolu fudbala, pa nekoliko godina pionire i kadete da nauci posao kako treba. pa tek onda neki manji seniorski klub pa onda da ga uzmemo u razmatranje i to ako se pokaze da je nesto naucio u praksi.
T

Tocilo

pre oko 2 sata

Ma ko ce bre toliko dugo cekati na pravi posao, ima jedna precica. Das kol'ko treba, podrzis koga treba i samo nebo je granica.
h

halo

pre oko 1 sat

Kako ide ono, lep je svet kada sanjamo :D Pre će biti Milojević će za nekih godinu godinu i po opet da poželi da ode na odmor kao posle prvog mandata i tu uskače Kolarov da se ponovo neki početnik uči na račun kluba :D

gemathegreat

pre 31 minuta

@Tocilo Pa kad je Sava mogao da se uči na vama ja ne vidim nikakav problem ni za Kolarova, pride je srpski trener.
v

vroom

pre oko 2 sata

Za Kolarova nismo sigurni ni da je savladao sva slova, pa zar to trener da bude....